-
καλα, γιατι δεν πηγαινε με τα ποδια?
-
25 λεπτα με γοργο περπατημα(οχι τρεξιμο) απο το σπιτι μου(Θησεως-Τζιτζιφιες) μεχρι απεναντι απο τον Αγιο Σωστη..Αποσταση περιπου 2,5 χλμ.
Λογικα πιο γρηγορα θα πηγαινε με τα ποδια.
Αν βαλεις κατω κ την γυμναστικη τα ωφελη πολλαπλασιαζονται.... -
Κακοήθειες... η απεργία του Τραμ φταίει
-
Μα αν το ήξερε ότι θα φάει τέτοιο πήξιμο,με τα πόδια θα πήγαινε...Αλλά όταν είσαι μέσα στο αμάξι,κλασσικά λες 'άντε και θα φτάσω' και 'πού να γυρίζω πίσω τώρα',κλπ.Οπότε...
-
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid= ... ubid=79742
Τι συμβαίνει άραγε στην Αχαρνών ΑΧΡΗΣΤΟΙ;;;;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=5348&subid=2&pubid=79742Τι συμβαίνει άραγε στην Αχαρνών ΑΧΡΗΣΤΟΙ;;;;
δεν εχει τραμ γιαυτο και η τοση κινηση
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δεν εχει τραμ γιαυτο και η τοση κινηση!!! Η εγκαθετοτητα με το τραμ δεν εχει σταματημο εδω μεσα
Παντως εγω χαιρομαι που θα περναει απο πολυ κοντα μου, και θα ανεβαινει στον Πειραια. Ασχετα απο το οτι εγω μαλλον δε θα το χρησιμοποιω ποτε!!
Και, spiros, κανε κατι με τη φωτο του Atom στην υπογραφη σου. Τι σου φταιμε και μας το θυμιζεις καθε φορα;;; Δεν ειμαστε ηδη αρκετα δυστυχισμενοι;;;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ευτυχώς, αν υπήρχε και τραμ, η πλήρης ακινησία
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
!!! Η εγκαθετοτητα με το τραμ δεν εχει σταματημο εδω μεσα
Παντως εγω χαιρομαι που θα περναει απο πολυ κοντα μου, και θα ανεβαινει στον Πειραια. Ασχετα απο το οτι εγω μαλλον δε θα το χρησιμοποιω ποτε!!
Και, spiros, κανε κατι με τη φωτο του Atom στην υπογραφη σου. Τι σου φταιμε και μας το θυμιζεις καθε φορα;;; Δεν ειμαστε ηδη αρκετα δυστυχισμενοι;;;
θες να κανω τη φωτο μεγαλυτερη?
-
FYI απο ametro.gr
25/05/2007 - ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ 3 ΑΙΓΑΛΕΩ - ΧΑΙΔΑΡΙ
Κατάληψη τμήματος του οδοστρώματος της Λ. Κηφισού
Προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες σύνδεσης δικτύων κοινής ωφελείας με το νέο υπό κατασκευή αμαξοστάσιο (ΕΛΑΙΩΝΑΣ) της Γραμμής 3 του Μετρό θα πραγματοποιηθεί κατάληψη της μίας λωρίδας κυκλοφορίας της Λ. Κηφισού στο ύψος της οδού Αγίου Πολυκάρπου.
Συγκεκριμένα, από τις πρώτες πρωινές ώρες αύριο (Σάββατο 26 Μαΐου), θα καταληφθεί η λωρίδα εκτάκτου ανάγκης και η πρώτη από δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας του κυρίου ρεύματος του κλάδου εξόδου της Λεωφόρου Κηφισού στην κατεύθυνση από Πειραιά προς Λαμία, σε μία απόσταση περίπου 800μ.
Οι προαναφερόμενες εργασίες θα εκτελούνται καθ όλο το 24ώρο με στόχο να έχουν ολοκληρωθεί τις πρώτες πρωινές ώρες της ερχόμενης Τρίτης (29 Μαΐου 2007).
Στη συνέχεια, και για χρονικό διάστημα δύο εβδομάδων, αντίστοιχες εργασίες θα εκτελούνται μόνον στη παράπλευρη οδό του Κηφισού, η οποία θα διαθέτει ανοικτή συνεχώς μία λωρίδα κυκλοφορίας.
-
Ναι, πριν λίγες ώρες το ανακάλυψα με το χειρότερο τρόπο... Βγήκα Εθνική για να φτάσω πιο γρήγορα στη δουλειά και έφαγα μποτιλιάρισμα από το ύψος της γέφυρας του ΟΣΕ μέχρι και τη ζυθοποιοία...
Από το κακό στο χειρότερο πάμε... -
Sorry σημερα το ειδα ο αμοιρος!
-
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί σήμερα στον Κηφισσό γινόταν της πόπης; Το πρωί (9 παρά) ανέβηκα τη γέφυρα του ΣΕΦ, έκανα 500μέτρα και ακινητοποιήθηκα. Τελικά έκανα 20-25 λεπτά περισσότερα απ' ότι συνήθως για να πάω στην Τανάγρα. Επίσης, το απόγευμα έκανα μισή ώρα επιπλέον για να γυρίσω από Τανάγρα ενώ η άνοδος ήταν ακινητοποιημένη από τη γέφυρα του ΣΕΦ!!!
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί σήμερα στον Κηφισσό γινόταν της πόπης; Το πρωί (9 παρά) ανέβηκα τη γέφυρα του ΣΕΦ, έκανα 500μέτρα και ακινητοποιήθηκα. Τελικά έκανα 20-25 λεπτά περισσότερα απ' ότι συνήθως για να πάω στην Τανάγρα. Επίσης, το απόγευμα έκανα μισή ώρα επιπλέον για να γυρίσω από Τανάγρα ενώ η άνοδος ήταν ακινητοποιημένη από τη γέφυρα του ΣΕΦ!!!Είχε ακινητοποιημένο όχημα στο ύψος της Λένορμαν. Εγώ κατέβηκα Μοσχάτο και πήρα Ιερά Οδό που ήθελα από Πειραιώς. Κατάντια...
-
*Ο χρήστης *lokatzis ** έγραψε:
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί σήμερα στον Κηφισσό γινόταν της πόπης; Το πρωί (9 παρά) ανέβηκα τη γέφυρα του ΣΕΦ, έκανα 500μέτρα και ακινητοποιήθηκα. Τελικά έκανα 20-25 λεπτά περισσότερα απ' ότι συνήθως για να πάω στην Τανάγρα. Επίσης, το απόγευμα έκανα μισή ώρα επιπλέον για να γυρίσω από Τανάγρα ενώ η άνοδος ήταν ακινητοποιημένη από τη γέφυρα του ΣΕΦ!!!Ο Κηφισός ή θα έλεγα καλύτερα η Εθνική Οδός απο το Καπανδρίτι μέχρι τέρμα το Μοσχάτο δέν παίζεται με τίποτα τον τελευταίο καιρό, τα αυτοκίνητα βρίσκονται συνέχεια οποιαδήποτε ώρα της ημέρας όχι απλά σε μποτιλιάρισμα, σε παρκάρισμα ατέλειωτα χιλιόμετρα παρκαρισμένα αυτοκίνητα.
Μιά εξαίρεση αποτελούσε παλιότερα το πρωί της Κυριακής αλλά τον τελευταίο καιρό τα δυστηχήματα που γίνονται συνέχεια εκείνες τις ώρες απο τους καμικάζι μετατρέπουν και την Κυριακή την εθνική σε ένα ατέλειωτο πάρκινγκ. -
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Στα αρτίδια τους η ατμόσφαιρα, αυτοί ζούνε στην Εκάλη ....Η λύση είναι μία: πόσες είναι οι 'λιγότερες' λωρίδες μέχρι κάποιο σημείο?
Τρείς? Τότε σε όλα τα υπόλοιπα κομμάτια που είναι παραπάνω .... κώνους
ανα 2 μέτρα ώστε να γίνουνε και εκει τρείς. Και μπάτσους ανα 1 χιλιόμετρο
να σκίζουν όσους περνάνε δεξιά απο τους κώνους.Απλά ... μετατροπή του μπουκαλιού σε σωλήνα και τέλος.
Ακομα καλυτερα, να κλεισουμε ολες τις λωριδες και μπατσοι ανα 100 μετρα να γραφουν τους παντες και τα παντα
Τι ειπατε;Δεν θα λυσουμε κανενα προβλημα ετσι;Εεεεεε ολα δικα σας τα θελετε πια! -
Ας γράψουν όσους μπαίνουν στη ΛΕΑ και χαλάλι τους για τα υπόλοιπα.
-
Είχα κάμποσο καιρό να οδηγησω στο ποτάμι, καθώς δε μένω πια Αθήνα.
Το Σ/Κ που μας πέρασε χρειάστηκε να κάνω κάμποσα πάνω-κάτω και έπαθα πλάκα!
Ρε σεις, μήπως έγινε καμια μάχη με ερπυστριοφόρα, βομβαρδισμούς κτλ εκεί και το κρύβετε απο την περιφέρεια?
ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ λακκουβες-τάφοι σε όλο το πλάτος της λωρίδας, πραγματικα δεν μπορεις να τη γλιτώσεις με την καμία. Ήμουν και με δανεικο αυτοκίνητο, χαμηλωμένο και με ζάντες μεγαλύτερες απο το νορμαλ και σε μια απο αυτες ΕΣΒΗΣΕ!
Αργα-αργα με αλαρμ προς τα δεξια, ανοιγμα καπώ, πάτημα το κοκκινο κουμπάκι και φύγαμε. Σκέψου όμως να είχε γινει καμια μεγαλυτερη ζημια (πχ ζάντα-λάστιχο), άντε να το δικαιολογήσεις...
Δηλαδή πρεπει να γινει κατι χοντρο (πχ να σκοτωθεί κανενας μοτοσυκλετιστής) για να ξυπνησουν τα ΖΩΑ? -
Άστα taurus.
Κι εγώ έπαθα το ίδιο σοκ (ως προς τις λακκούβες-τάφρους του δρόμου) όταν χρειάστηκε να τον χρησιμοποιήσω πριν 2-3 μέρες.
Έπεσα εντελώς (με τις δεξιές ρόδες) μέσα σε 2 από αυτές που είδα μπροστά μου και έβριζα μέχρι την ώρα που πάρκαρα τον κάθε μηχανικό που είχε την επίβλεψη της κατασκευής.Μιλάμε λυπήθηκα το αμάξι μου...
ΝΤΡΟΠΗ τους .-
Μιλάμε για ένα δρόμο που φτιάχτηκε πρόσφατα με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές...Θυμάμαι χαρακτηριστικά που βγαίνανε τότε οι υπουργοί ανάπτηξης και καμαρώνανε σαν τα γύφτικα σκεπάρια...
Για να σας δω τώρα τι έχετε να πείτε... -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Άστα taurus.
Μιλάμε για ένα δρόμο που φτιάχτηκε πρόσφατα με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές...Θυμάμαι χαρακτηριστικά που βγαίνανε τότε οι υπουργοί ανάπτηξης και καμαρώνανε σαν τα γύφτικα σκεπάρια...Σκερπάνια ειναι όχι σκεπάρια (ούτε σκεπάρνια)!
Κηφισσός