-
Ο χρήστης kleisj έγραψε:
Εγω δεν ειμαι δικηγορος αλλα οφειλω να δωσω τα συγχαρητηρια μου για το ωραιο στησιματακι στον ηλιθιο που χρειαζεται ψυχοκτηνιατρο!!!
Ελπιζω να βγαλεις ακρη συντομα κ να κανεις αυτο το ζωον να πληρωσει στο διπλασιο την ζημια.Εγώ που είμαι κτηνίατρος πάντως, δεν τον αναλαμβάνω!!!
Τα συγχαρητήρια μου είναι δεδομένα. -
Ο χρήστης DELINHO έγραψε:
Εγω δεν ειμαι δικηγορος αλλα οφειλω να δωσω τα συγχαρητηρια μου για το ωραιο στησιματακι στον ηλιθιο που χρειαζεται ψυχοκτηνιατρο!!!
Ελπιζω να βγαλεις ακρη συντομα κ να κανεις αυτο το ζωον να πληρωσει στο διπλασιο την ζημια.Εγώ που είμαι κτηνίατρος πάντως, δεν τον αναλαμβάνω!!!
Τα συγχαρητήρια μου είναι δεδομένα. -
Ο χρήστης eker123 έγραψε:
Κάποια εταιρία πρέπει να βγάλει ένα σύστημα όπως τα stun gun μόνο που αυτό να κάνει την εκκένωση μέσω της λαμαρίνας του αυτοκινήτου. Τότε να δεις γέλια, άσε που μπορείς να το εφαρμόσεις και κατά των δικύκλων που περνάνε στο 1 χιλιοστό από το αμάξι και σου παίρνουν αμπάριζα τους καθρέπτες……….Ζααααππππππ ΤσκκκΚΚ Οοοιιι μάνα μου…τον φαντάζεσαι το παλιοπ%^στρα κολλημένο στη λαμαρίνα να χτυπιεται σα χταπόδιΕλαφρώς σαδιστικό, αλλά θα το έβαζα με τη μία.
Την έχω πάθει τη δουλειά, δυο φορές, μία στη μηχανή και μία στο α/κ μου. Και τις δυό φορές, μόλις τα είχα φέρει από το συνεργείο και οι χαρακιές ήταν στα μέρη που είχαν αλλαχθεί λόγω ατυχήματος (ρεζερβουάρ και δεξί φτερό). Μα καλά, το μυρίστηκαν; -
ΑΑΑΑΧΧΧ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΗ CMARIN, ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ! ! !
Aν και χόρτασες συγχαρητήρια, θα τ' ακούσεις κι απο μένα!!!
Εύχομαι ολα να πάνε καλά και ο τύπος να πάθει αυτό που του αξίζει !!! (μου βγήκαν τα μάτια να διαβάσω ολο το thread, αλλα ηταν σκέτη κ**λα...)Συγχαρητήρια για το όλο σκεπτικό σου αλλα και για την απίστευτη ψυχραιμία σου....
Εγω τη πάτησα οταν το αυτοκινητάκι μου ηταν 15 ημερών (νεογέννητο το καημένο ) και είχα πάει στη Θεσ/νίκη που σπούδαζε η κοπελιά μου.Εμενε Γρ.Λαμπράκη απέναντι απ'το Λιόλιο, εκει που εχει μια αντιπροσωπεία της Nissan αν θυμάμαι καλά...(οι Θεσ/νικείς, ξέρουν).Το πρωι κατα τις 06.00' που ξεκίνησα να φύγω για πίσω, κατεβαίνοντας το πρώτο πράγμα που είδα ηταν μια γρατσουνιά στο καπώ , απ'το ενα φανάρι μέχρι το άλλο.Το σοκ απίστευτο, αλλα τι να κάνει κανείς? Πάντως , αντικρουώντας κάτι που λέγεται συνήθως, το αυτοκίνητο ήταν στο κακό του το χάλι απο βρωμιά και 'λάσπη', γιατι εκείνες τις μέρες έβρεχε συνέχεια, οπότε δεν υπήρχε θέμα καθαριοτητας και γυαλάδας!! Αν δεν έπεφτε το μάτι μου πάνω στη γρατσουνιά, δε θα την έβλεπα αμέσως εξαιτίας της βρωμιάς .
Να μη σου 'κάτσει' ο μ*****ς είναι.... -
Ο χρήστης DELINHO έγραψε:
Κάποια εταιρία πρέπει να βγάλει ένα σύστημα όπως τα stun gun μόνο που αυτό να κάνει την εκκένωση μέσω της λαμαρίνας του αυτοκινήτου. Τότε να δεις γέλια, άσε που μπορείς να το εφαρμόσεις και κατά των δικύκλων που περνάνε στο 1 χιλιοστό από το αμάξι και σου παίρνουν αμπάριζα τους καθρέπτες……….Ζααααππππππ ΤσκκκΚΚ Οοοιιι μάνα μου…τον φαντάζεσαι το παλιοπ%^στρα κολλημένο στη λαμαρίνα να χτυπιεται σα χταπόδι
Ελαφρώς σαδιστικό, αλλά θα το έβαζα με τη μία.
Την έχω πάθει τη δουλειά, δυο φορές, μία στη μηχανή και μία στο α/κ μου. Και τις δυό φορές, μόλις τα είχα φέρει από το συνεργείο και οι χαρακιές ήταν στα μέρη που είχαν αλλαχθεί λόγω ατυχήματος (ρεζερβουάρ και δεξί φτερό). Μα καλά, το μυρίστηκαν;Ξέρω ότι σας χαλάω το πάρτι (χεχε), αλλά δεν θα έκανε μεγάλη ζημιά στο χρώμα κάτι τέτοιο;
Πάντως, παραδέχομαι ότι η εικόνα που περιγράφει ο eker είναι απολαυστικότατη!!!
-
Ε ενταξει αφου το διαβασα και αυτο τα 'ειδα' όλα!!
Δεν θα πω τιποτα παρα:
respect στον μεγιστο Κωστα!!
(E ρε το βλεπω να γινεται μοδα στα κινητα το βιντεακι μετα την ευτυχη έκδοση της αποφασης)
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
.............
(E ρε το βλεπω να γινεται μοδα στα κινητα το βιντεακι μετα την ευτυχη έκδοση της αποφασης)Σαν την Ματσουκα ενα πραγμα .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
.............
(E ρε το βλεπω να γινεται μοδα στα κινητα το βιντεακι μετα την ευτυχη έκδοση της αποφασης)Σαν την Ματσουκα ενα πραγμα .
Ετσι,ετσι........Η μια τσόντα μετά την άλλη....
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Ξέρω ότι σας χαλάω το πάρτι (χεχε), αλλά δεν θα έκανε μεγάλη ζημιά στο χρώμα κάτι τέτοιο;
Πάντως, παραδέχομαι ότι η εικόνα που περιγράφει ο eker είναι απολαυστικότατη!!!
Ούτε το χρώμα χαλάει ούτε καμιά άλλη ζημία γίνεται. Το είχε εφαρμόσει ο πατέρας μου και ξέρω
Απλά ο τυχερός που θα ακουμπούσε το αμάξι έφευγε με την τρίχα κάγγελο.
-
Η απόφαση του δικαστηρίου μόλις έγινε γνωστή!
Καταδικάστηκε βεβαίως-βεβαίως και η αποζημίωση μου ανέρχεται σε 3.000€ που αντιστοιχεί μόνο στην ζημιά των 2 αυτοκινήτων. Δεν έδωσαν τίποτα για ψυχική οδύνη (δεν πειράζει).
τώρα μένει να καθαρογραφτεί ( έτσι μου είπε ο δικηγόρος) να υπογραφτεί και βέβαια να συμφωνεί ότι τα δίνει τα χρήματα, αφού μπορεί να κάνει και έφεση. Πάντως ικανόο τον κόβω να το κάνει. Είδωμεν.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Η απόφαση του δικαστηρίου μόλις έγινε γνωστή!Καταδικάστηκε βεβαίως-βεβαίως και η αποζημίωση μου ανέρχεται σε 3.000€ που αντιστοιχεί μόνο στην ζημιά των 2 αυτοκινήτων. Δεν έδωσαν τίποτα για ψυχική οδύνη (δεν πειράζει).
τώρα μένει να καθαρογραφτεί ( έτσι μου είπε ο δικηγόρος) να υπογραφτεί και βέβαια να συμφωνεί ότι τα δίνει τα χρήματα, αφού μπορεί να κάνει και έφεση. Πάντως ικανόο τον κόβω να το κάνει. Είδωμεν.
Koinos an thelei na to trabiksei isws ta pareis ta lefta .....
.
.
.
Se merika xronia -
Το βιντεο ΤΩΡΑ!!!!
-
NAME AND SHAME
το βιντεο παρακαλουμε
-
Αντε σε καλή μεριά!
Κρίμα που δεν αποζημιώνεσαι και για ηθική βλάβη αλλά μόνο και μόνο που είσαι από τους ελάχιστους (ο πρώτος που ξέρω εγώ τελωσπάντων) που κατάφεραν να αποζημιωθούν για χάραγμα αυτοκινήτου (και κυρίως με τον τρόπο που το διεκδίκησες) σου αξίζουν συγχαρητήρια!!!
-
Ελα τωρα Κωστα μη μας κρατας σε αγωνια.
Ολος ο κοσμος το ζηταει... Θελουμε βιντεο. -
Β-Ι-Ν-Τ-Ε-Ο!!!
Συγχαρητήρια Κώστα! -
Η απόφαση του δικαστηρίου μόλις έγινε γνωστή!
Καταδικάστηκε βεβαίως-βεβαίως και η αποζημίωση μου ανέρχεται σε 3.000€ που αντιστοιχεί μόνο στην ζημιά των 2 αυτοκινήτων. Δεν έδωσαν τίποτα για ψυχική οδύνη (δεν πειράζει).
Συγχαρητήρια και από έμενα.
Έχω μια ερώτηση να κάνω:
Καλά με την αποζημίωση, αλλά κάπου στην αρχή του topic διάβασα ότι προβλέπεται ποινή φυλάκισης έως 2 χρόνια, του έριξαν τίποτα ή θα γίνει και άλλο δικαστήριο; -
Άψογος γιατρέ!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Β-Ι-Ν-Τ-Ε-Ο!!!Θελουμε βιντεο.
το βιντεο παρακαλουμε
Το βιντεο ΤΩΡΑ!!!!
Video παιδιά, μόλις τελειώσει όλη η ιστορία!
Καλά με την αποζημίωση, αλλά κάπου στην αρχή του topic διάβασα ότι προβλέπεται ποινή φυλάκισης έως 2 χρόνια, του έριξαν τίποτα ή θα γίνει και άλλο δικαστήριο;
Βεβαίως, εκκρεμεί η μηνυση τον Οκτώβρη.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Β-Ι-Ν-Τ-Ε-Ο!!!
Θελουμε βιντεο.
το βιντεο παρακαλουμε
Το βιντεο ΤΩΡΑ!!!!
Ένα ακόμη αίτημα και από εμένα
Συγχαρητήρια Κώστα.
Η απόφαση πρέπει να βγει στα κανάλια για να τρομάξουν μερικοί - μερικοί
O ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΣΤΗ ΦΑΚΑ...