-
Τελικά ήρθαν και τα δύο, ε;
Το 5θυρο τρώγεται, ο ανταγωνισμός όμως είναι σίγουρα πιο όμορφος...πολύ καλούς χώρους παρατήρησα, εσωτερικό comme ci comme ca ...η εμφάνιση όμως ειδικά στο σεντάν...σκίζει! Τα ρούχα μου!
Πολύ περίεργη η Νισσάν στο θέμα...φέρνει στην (μισή έστω) Ευρώπη, ένα μοντέλο που παράγεται εδώ και δεν ξέρω πόσο καιρό, αντικαθιστώντας ένα μοντέλο που δεν τα πήγε καλά εδώ και δεν ξέρω πόσο καιρό, μαζί με το Qashqai. Λοιπόν, θα μάντευα ότι ο υπεύθυνος στόλου είναι Δίδυμοι στο ζώδιο...
-
Πάμε κατασκευαστές
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Τελικά ήρθαν και τα δύο, ε;Πολύ περίεργη η Νισσάν στο θέμα...φέρνει στην (μισή έστω) Ευρώπη, ένα μοντέλο που παράγεται εδώ και δεν ξέρω πόσο καιρό, αντικαθιστώντας ένα μοντέλο που δεν τα πήγε καλά εδώ και δεν ξέρω πόσο καιρό, μαζί με το Qashqai. Λοιπόν, θα μάντευα ότι ο υπεύθυνος στόλου είναι Δίδυμοι στο ζώδιο...
Ποιο βρε δεν πήγε καλά εδώ, το Almera? που εχει γεμίσει ο τόπος;
(αλλο θέμα το αν είναι αξιόλογο αυτοκίνητο η όχι) -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Τελικά ήρθαν και τα δύο, ε;
Πολύ περίεργη η Νισσάν στο θέμα...φέρνει στην (μισή έστω) Ευρώπη, ένα μοντέλο που παράγεται εδώ και δεν ξέρω πόσο καιρό, αντικαθιστώντας ένα μοντέλο που δεν τα πήγε καλά εδώ και δεν ξέρω πόσο καιρό, μαζί με το Qashqai. Λοιπόν, θα μάντευα ότι ο υπεύθυνος στόλου είναι Δίδυμοι στο ζώδιο...
Ποιο βρε δεν πήγε καλά εδώ, το Almera? που εχει γεμίσει ο τόπος;
(αλλο θέμα το αν είναι αξιόλογο αυτοκίνητο η όχι)Ο Φάνκις εννοεί πως είχε μείνει πολύ πίσω σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Άλλωστε απο όταν πρωτοπαρουσιάστηκε (επτά χρόνια πάνε πλέον) φάνηκε πως target group είναι ο κλασσικός Έλληνας σεντανάκιας ο οποίος όμως τα τελευταία χρόνια τείνει να εκλείψει αφού και τα hatchback τον βολεύουν πλέον.
Μπορεί να είναι η πλέον τίμια λύση στη αγορά απο άποψη τιμής/αξιοπιστίας των μικρομεσαίων αλλά αυτό έχει πάψει εδώ και καιρό να είναι πρωταρχικό κριτήριο αγοράς. Για αυτό και δεν πούλησε ιδιαίτερα, ειδικά σε σύγκριση με το μοντέλο που αντικατέστησε. -
Thanks Pavlos23!
-
παλι καλα που ειναι ο παυλος και βγαζουμε και κανα νοημα απο τις ασυναρτησιες του αλλου..
ο σταρχιδισμος της νισσαν σε αυτη τη κατηγορια συνεχιζεται...που ειναι τα παλια καλα σανι...
-
Kαλά είπαμε να παίρνουν οι Γιαπωνέζοι ευρωπαίους σχεδιαστές για να τα κάνουν πιο όμορφα κλπ κλπ αλλά όχι να επηρεάζονται από το megane
ΕΛΕΟΣ -
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
παλι καλα που ειναι ο παυλος και βγαζουμε και κανα νοημα απο τις ασυναρτησιες του αλλου...
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
παλι καλα που ειναι ο παυλος και βγαζουμε και κανα νοημα απο τις ασυναρτησιες του αλλου..
.
Αφήστε το παιδί βρε να εκφραστεί όπως αυτό νομίζει.
-
Adis4gr, get a life por favor...
Καλό αυτοκίνητο ήταν, καλά σχετικά πούλησε. Από το 2000 που βγήκε όμως, δεν βρέθηκε μπροστά από την πλειοψηφία των ανταγωνιστών του, και αυτό είναι κακό. Δεν μπορείς να πουλάς πάντα με την 'κεκτημένη ταχύτητα' των προηγούμενων γενεών, πρέπει κάθε τόσο να βρίσκεσαι έστω για λίγο -γιατί ο ανταγωνισμός είναι πολύ σκληρός και γρήγορος- στην κορυφή. Το προηγούμενο Almera ενώ όλοι το παραδέχονται σαν τέρας αξιοπιστίας, λίγοι μη Νισσανικοί θα το αγόραζαν.
Και τώρα με το Tiida, δεν βλέπω να ταρακουνάει την κατηγορία...αντίθετα, το Qashqai γενικά έχει γίνει και θέμα συζήτησης και θα πουλήσει αν αποφασίσουν να φέρουν μερικά προς πώληση...
-
πετυχημένο φαίνεται...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
πετυχημένο φαίνεται...Εεεε.....
Από όσο είδα το 5θυρο ίσως και να τρώγεται... το 4θυρο από κοντά όμως οπτικά είναι χάλι μαύρο ΙΜΗΟ.
Το ότι θα πουλήσει πάντως είναι μάλλον βέβαιο....
-
Από τα πλέον ευχάριστα αυτοκίνητα στο εσωτερικό με πολύ καλούς χώρους και άνεση - ευρυχωρία. Ιδανικό σχέδιο εξωτερικά για μεσήλικες και προχωριμένης ηλικιας.... Τραγικά πλαστικά στη μάσκα χειρότερα και από LADA NIVA...
Συμπέρασμα, απογοήτευση από μια μάρκα σαν τη ΝΙΣΣΑΝ. Δε ξέρω τι αποσκοπεί η φίρμα με αυτό το μοντέλο αλλά εάν αυτό είναι ο αντικαταστάτης του ΑΛΜΕΡΑ η ΠΡΙΜΕΡΑ την έκατσαν άσχημα....
Αυτό το αυτοκίνητο δε θα επρεπε να πωλείται ειδικά σε αυτή τη τιμή που πωλείται. Εάν το ρίξουν στις 11.000 αλλα accent τότε κάτι μπορεί να πουλήσουν.... Εάν παραμείνει σε στα 16500 ευρώ τότε άντε να πουλήσουν κανα δύο σε κάνα 80άρι παππού...
-
Διαφημίσεις του Tiida στην Αυστραλία
Έχει πλάκα η κυρία Σαμάνθα από το Sex and the City...
-
Εγώ πάντως το είδα στην εκθεση και βγήκα τρέχοντας από αυτό!!
Μα καλά τι βγάζουν αυτοί οι άνθρωποι ??
Πως είναι δυνατόν μια εταιρεία που βγάζει εκπληκτικά σπορ αμάξια να κυκλοφορεί τέτοια χάλια στην μικρομεσαία κατηγορία?
-
Δεν έχω δει ασχημότερο αυτοκίνητο!! Όταν το είδα για πρώτη φορά σε φωτογραφίες, ειδικά το σεντάν, ανατρίχιασα!! Τι ΑΣΧΗΜΙΑ είναι αυτή;;
Η γυναίκα μου όταν το είδε, είπε όλο απορία: 'Τι είναι ΑΥΤΟ; Συγγνώμη, θέλουν και να το πουλήσουν;'
Εξ ου και πρόσφατα ανακοίνωσαν μείωση τιμών, αλλά και πάλι δεν νομίζω να κάνουν τίποτα! Στη Ρόδο δεν έχω δει να κυκλοφορεί ούτε ΕΝΑ!!
-
εγω δεν εχω δει ουτε στην Αθηνα...
-
Ο χρήστης dimgr έγραψε:
Δεν έχω δει ασχημότερο αυτοκίνητο!! Όταν το είδα για πρώτη φορά σε φωτογραφίες, ειδικά το σεντάν, ανατρίχιασα!! Τι ΑΣΧΗΜΙΑ είναι αυτή;;Η γυναίκα μου όταν το είδε, είπε όλο απορία: 'Τι είναι ΑΥΤΟ; Συγγνώμη, θέλουν και να το πουλήσουν;'
Εξ ου και πρόσφατα ανακοίνωσαν μείωση τιμών, αλλά και πάλι δεν νομίζω να κάνουν τίποτα! Στη Ρόδο δεν έχω δει να κυκλοφορεί ούτε ΕΝΑ!!
μοιάζουν αρκετά ιδίως στα φωτά...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Να 'σαι καλά, το ευχαριστήθηκα!!
-
Ο χρήστης dimgr έγραψε:
Να 'σαι καλά, το ευχαριστήθηκα!!
δεν μίλησα συνολικά...για τα φώτα όμως δεν μπορείς...να πεις!
Nissan Τiida 2007