-
Ο χρήστης villasg έγραψε:
γνωμη μου ειναι να παρεις μολις ερθει το f/l του i30 στα 1,6cc....... δεν θα αργησει να ερθει
Με τιποτα 1,6 .
εδω 1,4 και με το ζορι ....
Πιο πολυ κοιταγα 1,2 ( polo tsi - clio tce )
Απλα επειδη ειμαι 100% ικανοποιημενος με την hyundaiσαφως το πορτοφολι ειναι και ο καθοριστικος παραγοντας αλλα το ειπα επειδη εχουν μικρη διαφορα στην τιμη και σχεδον ιδια παγια εξοδα(τελη κτλ)
-
Το i30 σε 1.6 προσφέρεται από την αντιπροσωπεία;
Στο τιμοκατάλογο http://www.hyundai.gr/hyundai/models/i30/prices.html
απουσιάζει...Που σημαίνει ότι δεν πουλάει καθόλου ή απλά σταμάτησαν να το φέρνουν...
Πριν ένα χρόνο πάντως υπήρχε σε έκδοση sport. Ωραίο ήταν...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Το i30 σε 1.6 προσφέρεται από την αντιπροσωπεία;
Στο τιμοκατάλογο http://www.hyundai.gr/hyundai/models/i30/prices.html
απουσιάζει...Που σημαίνει ότι δεν πουλάει καθόλου ή απλά σταμάτησαν να το φέρνουν...
Πριν ένα χρόνο πάντως υπήρχε σε έκδοση sport. Ωραίο ήταν...
Όταν είχα πάρει το δικό μου το Φεβρουάριο (i30 στα 1400) θυμάμαι ο πωλητής μου είχε πει ότι σταματάει σε λίγο καιρό το i30 στα 1600 καθώς και το Ceed 1400 με τα 109 άλογα.
-
Θα ηθελα να ρωτησω σχετικα με τον κινητηρα που μπαινει στα νεα accent και i 20. Γνωριζω οτι στα παλαιοτερα accent αλλα και getz εμπαινε ο κινητηρας 1.3 με τα 84 αλογα. Το 2005 ειδα με την τριτη γενια του accent να αλλαζει ο κινητηρας οπως και στα getz facelift που πηρε κι αυτο το νεο κινητηρα 1.4. Μετα ηρθε το ι30 με τον 1400αρη κινητηρα καιλιγο αργοτερα το 1400αρη i20.Οι κινητηρες αυτοι ειναι ιδιοι η διαφορετικοι; οι ιπποδυναμεις ειναι διαφορετικες 95 στο accent 100 στο i20 και 110 στο i 30 ενω οι καταναλωσεις 8 λτ στο accent 7.4lt sto i 20 και 7.6 lt στο i30
-
i30 και i20 εχουν τον ιδιο κινητηρα αλλα με διαφορετικη χαρτογραφηση και σασμαν,ο 1,4 του accent ειναι αλλος ας πουμε παλιας κοπης
οσον αφορα τις καταναλωσεις μεγαλο ρολο παιζουν το βαρος του καθε αυτοκινητου καθως και η κλιμακωση του κιβωτιου -
Τελικα τι λενε οι κατοχοι ?
Ειναι οικονομικο το i30 ?Πειτε ρε παιδια ......
-
Με χρήση περισσότερο μέσα στη πόλη μου βγάζει 7.2lt/100km
-
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... /96210.asp
-
Μέχρι να βγει το 'Ευρωπαϊκό coupe' θα έχουμε γεράσει... Αν εμφανισθεί τον Οκτώβρη και κυκλοφορήσει το 2011 βλέπω να έρχεται Ελλάδα το 2012... Μέχρι τότε στην αναμονή...
Σχεδιαστικά το πρωτότυπο Veloster για κάποιο λόγο αδιευκρίνιστο μου θυμίζει το προηγούμενο Megane...την 3θυρη έκδοση...
-
Ο χρήστης bfc_xxx έγραψε:
Με χρήση περισσότερο μέσα στη πόλη μου βγάζει 7.2lt/100km
πολυ καλα αν σκεφτεις οτι οι ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ TSI ειναι 9-10λ/100χλμ
-
λολ
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
λολΝ εν μηλ;
-
http://www.youtube.com/watch?v=eIGIAh2G ... r_embedded
mexri k vouvouzeles ftiaxnei i hyundai twra(Mountial 2010!) -
Παιδια παραγγειλα την προηγουμενη τεταρτη ενα i30 απο τον μητροπουλο .
Ξερει κανεις σε ποσες μερες το παραδιδουν ?Επειδη ειμαι επαρχια και πρεπει να ξανακλατεβω αθηνα για την παραλαβη.
Αυτοι μου ειπαν περιπου 2 εβδομαδες ... Ισχυει ?
-
Στην αγορά αυτός είναι ο συνηθισμένος χρόνος παράδοσης. Οι 10 εργάσιμες ημέρες (χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν περιπτώσεις να το παραλάβεις νωρίτερα ή και αργότερα).
-
απο τον μητροπουλο εχουμε παρει κατα καιρους 2 αυτοκινητα και ηταν συνεπεστατος
-
Αλλη μια ερωτηση :
ΤΑ ελαστικα 1ης τοποθετησης τι 'λενε' ?
-
Αλλη μια ερωτηση :ΤΑ ελαστικα 1ης τοποθετησης τι 'λενε' ?
συνηθως φορανε hankook και για 2 χρονια εισαι ok
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Αλλη μια ερωτηση :
Στις πρώτες βροχές θα τρέχεις να τα αλλάξεις. Εγώ έτσι έκανα...
-
Ο χρήστης nascar1 έγραψε:
Αλλη μια ερωτηση :
Στις πρώτες βροχές θα τρέχεις να τα αλλάξεις. Εγώ έτσι έκανα...
αν θες να μπαινεις με τις παντες στην βροχη τοτε θα πρεπει να τα αλλαξεις αμεσως!!
οταν ειχα παρει accent κουτα το 2000 με hankook -εννοειται- αλλαχτηκαν μετα απο 3 χρονια και 70000 χλμ. ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗΣ λειτουργειας!! δεν ειναι τα καλυτερα στην αγορα, αλλα γι' αυτο που παιρνεις ειναι τελεια.
HYUNDAI FORUM