-
5λιτρο v8 .... απο hyundai ... μια χαρα
http://www.youtube.com/watch?v=5Memx7Gn ... re=related
-
Ο χρήστης harisnikolop έγραψε:
Να σας ξαναγυρίσω λίγο στην κατανάλωση του i30? Ειδα εδώ σε παλιότερα ποστ κάτι απίστευτα νούμερα 5,7lt/100km και τέτοια. Μπορούν να μας πουν κάποιοι (στα σοβαρά) που το έχουν τι ακριβώς καίει; Μιλάω για μέση κατανάλωση με 'ελαφρύ' σχετικά πόδι.
Eθνική με προσπάθεια πετυχαίνεις 6 λίτρα. Ρεαλιστικά όμως υπολόγιζε 6,5. Πόλη υπολόγιζε 7,5 με 8.
Εκτός πόλης (σε επαρχιακό οδικό δίκτυο) 6.9 και εντός πόλης 8.
-
Εντός πόλης 8 ε; Κλαψ...πρέπει να το πάρω απόφαση...οποιοδήποτε μεσαίο πάνω από 100 άλογα 8 λτ θα έχει μέσα στην πόλη.
-
Μικρομεσαίο είναι, όχι μεσαίο, και ναι το 8άρι δεν είναι παράλογο στο σταμάτα-ξεκίνα.
-
**Hyundai i40 ** στο σαλόνι της Γενεύης.
Ωραία δουλειά -
Πάντως από ότι κατάλαβα το Leon 1.2 TSI έχει (αν και τουρμπο) ελαφρώς καλύτερη κατανάλωση και μέσα και εκτός πόλης από το i30...άμα έχεις ροπή δεν χρειάζεται να ανεβάζεις στροφές και να καις παραπάνω...
-
Για την κατανάλωση παίζουν πολλά και η ροπή του κινητήρα είναι μόνο ένα από αυτά. Υπάρχει η αεροδυναμική, το βάρος, οι σχέσεις μετάδοσης, ο τύπος του σαζμάν, το μέγεθος των ελαστικών κ.α.
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Εμένα τώρα γιατί μου θυμίζει Lancia Delta;
Μπα... Βρε λες;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εμένα τώρα γιατί μου θυμίζει Lancia Delta;
Μπα... Βρε λες;
Kαμία σχέση αγαπητέ Storm.
-
Λες ε; ...
Εμένα πάντως όταν το είδα στο μυαλό μου ήρθε η Delta...
-
Σε ξεγελά η γραμμή των πίσω φωτιστικών σωμάτων.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Λες ε; ...Εμένα πάντως όταν το είδα στο μυαλό μου ήρθε η Delta...
Υπάρχουν και χειρότερα.
Πρώτη μου σκέψη ήταν ... μικρή Mercedes R (που μου αρέσει κιόλας).Αν και δεν μπορώ να καταλάβω από τις φωτογραφίες τι ακριβώς είναι (δηλαδή 5θυρο hatcback, crossover, station wagon κλπ) αυτό που βλέπω είναι όμορφο.
-
όμορφο; χμμμ... εμένα μου φαίνεται σαν νέα έκδοση του i30 σε station wagon...
Τέσπα. Ότι και αν είναι, αφού δεν θα έρθει Ελλάδα ( Δάβαρης rulez! ) , τότε τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες...
-
το ι40 ειναι το λεγομενο sonata ετσι δεν ειναι?
ειχαν πει οτι θα βγει πρωτα η station wagon και μετα η sedan εκδοση -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Ωραία δουλειάκαι εμενα την κατι μεταξυ Delta kai R-class μου θυμισε ,παντως ειναι πολυ ενδιαφερον σχεδιο ! Αλματα προοδου σε σχεση με το παρελθον και εδω το εσωτερικο το οποιο το βρισκω πολυ ομορφο
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Ωραία δουλειάκαι εμενα την κατι μεταξυ Delta kai R-class μου θυμισε ,παντως ειναι πολυ ενδιαφερον σχεδιο ! Αλματα προοδου σε σχεση με το παρελθον και εδω το εσωτερικο το οποιο το βρισκω πολυ ομορφο
Θα συμφωνήσω ότι είναι ενδιαφέρον σχέδιο (συγκρατημένο).
-
Εχω να πώ οτι το Hyundai Lantra J2 1,6 που είχα επί 12 χρόνια είναι το καλύτερο αυτοκίνητο από τα 20 που πέρασαν από τα χέρια μου. 'Εγραψα μ'αυτό 230.000 χλμ χωρίς κανένα, μα κανένα πρόβλημα. Ούτε ένα λαμπάκι δεν άλλαξα, ούτε εξάτμιση, ούτε δίσκο. Δεν έκανε ποτέ διακοπές,δεν ρετάρισε ποτέ, δεν ανέβασε ποτέ θερμοκρασία. Είχα ταυτόχρονα άλλα 3 αυτοκίνητα και το Λαντρα διάλεγα κι εμπιστευόμουνα γιά να πάω στην Ευρώπη και στα Βαλκάνια. Είχα Lancia , είχα Mazda είχα Peugeot είχα κι έχω Subaru gt (καλό) , είχα κι έχω suzuki, έχω Renault καινούργιο.Κανένα δεν ήταν, ούτε θα είναι σαν το υπέροχο Hyundai...
-
lantra j2 bitches!!
-
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... /98865.asp
η τελικη μορφη του ι40 ! -
Θα κάνω φόνο κατα συρροή!!!
Πήρε τηλέφωνο ο πατέρας μου στη Χιουντάι να κανονίσει ημερομηνία να πάει το αμάξι στο σέρβις.
'Έχετε δωρεάν σέρβις?'
'Ναι'
'Ε τότε πρέπει να περιμένετε γιατί η εταιρία πρόκειται να πουληθεί'Θα τους πάρει και θα τους σηκώσει. Ποιός είναι ο γενικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα να τον πάρω τηλ να τον χέσω? Ξέρει κανείς? 1000 ευρώ δώσαμε παραπάνω για δωρεάν σέρβις για πάντα και πάνε να μας τα φάνε?
Υπάρχει φόβος αυτός που θα αγοράσει την εταιρία να μην μας κάνει το δωρεάν σέρβις? Αναγράφεται πάνω στο συμβόλαιο του αυτοκινήτου όταν αγοράστηκε.
HYUNDAI FORUM