-
Ξέρει κανείς αν έχουν ακουστεί τίποτα προβλήματα για το Hyundai Coupe S145;
Είναι αυτό που τούρμπιζε η αντιπροσωπεία εδώ.
Επίσης μήπως ξέρει κανείς τι κατανάλωση δηλωναν μετά τη μετατροπή;
-
12 λ/100 χλμ σε δοκιμες
turbo garett me 0,28bar...ελαφρυ δηλαδη με πολυ μικρο lag -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Ξέρει κανείς αν έχουν ακουστεί τίποτα προβλήματα για το Hyundai Coupe S145;Είναι αυτό που τούρμπιζε η αντιπροσωπεία εδώ.
Θυμαμαι να λενει οτι επασχε απο γραμμικοτητα ο κινητηρας.Οι σωληνωσεις του τουρμπο ειχαν μεγαλες διαδρομες ;
-
προβληματα με βλαβες δεν ειχε κατι ιδιαιτερο αλλα γενικοτερα ηταν κατασκευη του ποδιου οσον αφορα την λειτουργια του καθως μεχρι τις 3000σ.α.λ σερνοτανε και μετα βουρ για κοφτες......
τα καλοκαιρια με εντονη ζεστη επεφτε λιγο η αποδοση του,δεν ξερω την αιτια -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
προβληματα με βλαβες δεν ειχε κατι ιδιαιτερο αλλα γενικοτερα ηταν κατασκευη του ποδιου οσον αφορα την λειτουργια του καθως μεχρι τις 3000σ.α.λ σερνοτανε και μετα βουρ για κοφτες......
τα καλοκαιρια με εντονη ζεστη επεφτε λιγο η αποδοση του,δεν ξερω την αιτιαειχε ιντερκουλερ;
-
Ξέρει κανείς αν έχουν ακουστεί τίποτα προβλήματα για το Hyundai Coupe S145;Είναι αυτό που τούρμπιζε η αντιπροσωπεία εδώ.
Προβλήματα έχει βγάλει επειδή ήταν ελληνική πατέντα και η τοποθέτηση δεν ήταν ίδια σε όλα τα S145.
Έχω δει δύο S145 και κάποια από τα υλικά ήταν διαφορετικά.Το κυριότερο για μένα ήταν το αποτέλεσμα αυτής της μετατροπής. Δυναμομετρήσεις σε διάφορα S145 δεν έβγαλαν ιπποδύναμη πάνω από 129άλογα...για αυτό το λόγο και οι επιδόσεις δεν ήταν ιδιαίτερα καλύτερες από το απλό εργοστασιακό.
Κάπου χάθηκαν 16 άλογα...
-
Ευχαριστώ παιδιά.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
τα καλοκαιρια με εντονη ζεστη επεφτε λιγο η αποδοση του,δεν ξερω την αιτιαειχε ιντερκουλερ;
χωρις να ειμαι 100% σιγουρος......ΟΧΙ
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
χωρις να ειμαι 100% σιγουρος......ΟΧΙ
τι μου θυμιζει αυτο..
-
Intercooler είχε απλά το tourbo έπαιζε σε ιδιαίτερα χαμηλή πίεση (0.29). Αν θυμάμαι καλά αυτό το έκαναν γιατί δεν ήθελαν να επέμβουν σε εγκέφαλο με πρόγραμμα και ούτε να πειράξουν την αξιοπιστία.
Περισσότερα εδώ:
http://www.e-go.gr/wmotors/article.asp? ... ubid=26320
http://library.techlink.gr/4t/article.a ... ticle=8612 -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Intercooler είχε απλά το tourbo έπαιζε σε ιδιαίτερα χαμηλή πίεση (0.29). Αν θυμάμαι καλά αυτό το έκαναν γιατί δεν ήθελαν να επέμβουν σε εγκέφαλο με πρόγραμμα και ούτε να πειράξουν την αξιοπιστία.Περισσότερα εδώ:
http://www.e-go.gr/wmotors/article.asp? ... ubid=26320
http://library.techlink.gr/4t/article.a ... ticle=8612δεν ήθελαν να επέμβουν στον εγκέφαλο??
υπάρχει κόσμος που αγόραζε αυτό το μπουρδέλο???
γιατί να πάρεις τούρμπο?? για να έχεις σπόρ χιουντάι? -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
δεν ήθελαν να επέμβουν στον εγκέφαλο??
Έχει παράλληλο.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
...Ο κόσμος (ειδικά στην Ελλάδα) αγοράζει πολύ χειρότερα αυτοκίνητα, κουβάδες, απάτες, αναξιόπιστα πανάκριβα αυτοκινητάκια μόνο για το δήθεν και τη φιγούρα και την δήθεν ιστορία.
Το s145 σε πείραξε εσένα...;
Τους είδαμε και τους υπόλοιπους...
-
και γιατι να το κανουν αυτο?
δεν εμαθαν απο το καζο της ιδιας της χιουνται με το s coupe χωρις intercooler? -
δεν ήθελαν να επέμβουν στον εγκέφαλο??
Έχει παράλληλο.
δέν λέει κάτι... ο παράλληλος δεν επεμβαίνει στους χάρτες του κινητήρα...
απλά παρακάμπτει ορισμένες ασφαλιστικές δικλείδες του εγκεφάλου... στην ουσία ξεγελάει τον εγκέφαλο και διαβάζει πλασματικές τιμές για προπορεία, μίγμα κλπ -
Κι ενω εμεις περιμενουμε το veloster για να δουμε λιγο φως οι κορεατες για απεναντι απο τον ατλαντικο σκεφτονται αυτο...
http://www.topspeed.com/cars/car-news/2 ... 92434.html
V8 με 429 αλογα , οκταταχυτο...
-
430 αλογα , πισω κινηση , 8 ταχυτο κιβωτιο και τιμη Hyundai ! και εμεις παιζουμε το πουλακι μας με τα tsi και αν θα κανουν αποσυρση μηπως δωσουμε το σαπακι και παρουμε κατι καλυτερο
-
Και αναρωτιώμασταν απ΄όταν βγήκε το Genesis Coupe αν θα έρθει σε 1600 κυβικά για low badget coupe!!!
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
430 αλογα , πισω κινηση , 8 ταχυτο κιβωτιο και τιμη Hyundai ! και εμεις παιζουμε το πουλακι μας με τα tsi και αν θα κανουν αποσυρση μηπως δωσουμε το σαπακι και παρουμε κατι καλυτεροας πουμε οτι η τιμη θα ειναι χιουνται......
ας πουμε οτι θα εχεις κανει το καλυτερο value for money.....
ας πουμε οτι θα εχεις κορυφαιες επιδοσεις-ποιοτητα κτλ.....
τα 4.8cc πως θα τα κρυψεις απο τον Τζεφρει που θα σου πιει το αιμα;;;;
απλα θα ξερουμε οτι καποιοι καπου εχουν το καλο -
Παίδες γεια χαρά. Έχω ένα accent του 2000 (αυτό που κλωτσάει η 2α όταν κουμπώνει - δεν ξέρω το μοντέλο). Το πήρα μεταχειρισμένο πριν κάποιο διάστημα και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Του πέρασα καινούρια αμορτισέρ ΚΥΒ πριν από κανα 6μηνο γιατί με έκοψαν στο ΚΤΕΟ !!!! (βάραγε κάργα αλλά δεν με πολυέννοιαζε, είμαι πολύ κότα στην οδήγηση και ακούω και μουσική δυνατά γιαυτό!!!! ). Τώρα που πέρασε ο καιρός έλεγα να βάλω λαστιχάκια. Το θέμα είναι ότι φωράω 15άρες ζάντες. Τι διάσταση βάζω; Ήδη φωράω 195/50-R15. Το αμάξι το νιώθω καλά στο δρόμο. Δεν θέλω ουτε να του αυξήσω την συνολική διάμετρο του τροχού ούτε να την μειώσω. Θα ήθελα λίγη καλύτερη επιτάχυνση αλλά κλάιν μαιν δε τρέχει τίποτα.....τι λέτε; Εχει κανεις άλλος 15 ζάντες; Και αν ναι τι λάστιχα φοράτε; Πείτε......
HYUNDAI FORUM