-
να ρωτήσω εγώ κάτι άλλο.είστε ευχαριστημένοι από τα εξουσιοδοτημένα σέρβις της hyundai?
-
Ο χρήστης dim75 έγραψε:
να ρωτήσω εγώ κάτι άλλο.είστε ευχαριστημένοι από τα εξουσιοδοτημένα σέρβις της hyundai?προσωπικα εγω ειμαι ευχαριστημενος και απο τις τιμες στο σερβις και απο την εξυπηρετιση
-
Ο χρήστης grekaros έγραψε:
Γεια σας ,λέγομαι δημήτρης και είμαι κάτοχος getz 1400 16v του 2006,σχεδόν από τότε που το πείρα άκουγα έναν μεταλλικό θόρυβο στον κινητήρα και πήγα και το ρώτησα με το πρώτο service και μου είπαν δεν είναι τίποτα και ότι επειδή έχει υδραυλικά ωστήρια έτσι ακούγονται,εγώ παρακολουθούσα και αλλα αλλα δε το κάνανε εμενα τώρα έχει φτάσει στο σημείο και ακούγονται πολύ αλλα έχει λήξη η εγγύηση και πήγα εκεί που έκανα τα service και τους έκανα παράπονα και μου είπαν έτσι κάνουν τα getz και μου έβαλαν και και άκουσα κάποια αλλα εκεί,όντως έκαναν αλλα όχι έτσι ,μου είπαν να προσέχω τα λάδια και μη φοβάμαι,,,οποιος μηχανικός το έχει ακούσει μου λέει πως είναι τα ωστήρια και κάποιος που τον εμπιστεύομαι πιο πολύ μου λέει πως μη το φοβάσαι αλλα αυτά γίνανε από κακής ποιότητας λάδι που σου βάζανε,θα αλλάξουμε τα λάδια και πιστεύω θα στρώσει μου είπε και μου έβαλε τα (motul 300v chrono 10/40) πάλι τα ακούω .αυτό μου το κάνει και κρύο και ζεστό και μόλις είναι στις 2000 στροφές πιο κάτω η πιο πάνω δε το κάνει....αυτό που θέλω να ξέρω γιατί διαβάζω στο διαδίκτυο πως είναι πρόβλημα ,αν ναι ποσο σοβαρό είναι, και τι πρέπει να κάνω,γιατί πρόκειται να ταξιδέψω από αθηνα χαλκιδική τον αύγουστο και μην έχω τίποτα δυσάρεστα,και αφού το είχα αναφέρει από το πρώτο service τώρα που έληξε η εγγύηση τι μπορώ να κάνω αν όντως είναι πρόβλημα...sorry για τα πολλά που έγραψα αλλα αν μπορει καποιος να με βοηθηση ,ναστε καλα ευχαρηστο .....φιλε και εμενα ακουγωντουσαν τα ωστηρια και μολις εβαλα καλυτερης ποιοτητας λαδι σταματησαν να χτυπανε
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Βρε καλώς το παιδί... πέθανε το άλλο forum μας και αρχίσαμε να μαζευόμαστε όλοι εδώ Γιώργη;Γεια σας και απο εμενα παιδια. Πριν λιγες μερες εδωσα προκαταβολη για το i20 1,4 GL. Εχει καποιος εντυπωσεις απο το αμαξι ? Τωρα ξεκινησα να σας διαβαζω και μολις αναφεραται τα λαδια. Να τους πηγαινω δικα μου ?
-
Ο χρήστης jimpa έγραψε:
Βρε καλώς το παιδί... πέθανε το άλλο forum μας και αρχίσαμε να μαζευόμαστε όλοι εδώ Γιώργη;
Γεια σας και απο εμενα παιδια. Πριν λιγες μερες εδωσα προκαταβολη για το i20 1,4 GL. Εχει καποιος εντυπωσεις απο το αμαξι ? Τωρα ξεκινησα να σας διαβαζω και μολις αναφεραται τα λαδια. Να τους πηγαινω δικα μου ?
Οχι δεν χρειαζεται,γιατι σε γενικες γραμμες τα λαδια που βαζουν ειναι μια χαρα και σε υπερκαλυπτουν ! Βεβαια σαφως και στο εμποριο υπαρχουν πιο καλα αλλα και πιο ακριβα λαδια.
Στην Hyundai εχω δει οτι βαζουν 2 μαρκες λαδιων, τα ENEOS και τα HYUNDAI, τα Eneos ειναι **κορυφαια **Ιαπωνικα λαδια της εταιριας Nippon και τα Hyundai ειναι λαδια της Γερμανικης εταιριας ARAL τα οποια ειναι αρκετα καλα αλλα σαφως δεν φτανουν τα Castrol και τα Mobil 1 τα οποια ομως ειναι αρκετα ακριβα.
Εαν κανεις τα service στην ωρα τους και αλλαζεις τακτικα λαδια οτι και να βαλεις θα εισαι μια χαρα , εγω παντως δεν παω δικα μου λαδια και χρησιμοποιω αυτα που μου βαζουν στην αντιπροσωπεια.*Ασχετο με την ερωτηση σου αλλα του μηνυμα του Realzeus γιατι το εκανες παραθεση ??????
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Βρε καλώς το παιδί... πέθανε το άλλο forum μας και αρχίσαμε να μαζευόμαστε όλοι εδώ Γιώργη;
Γεια σας και απο εμενα παιδια. Πριν λιγες μερες εδωσα προκαταβολη για το i20 1,4 GL. Εχει καποιος εντυπωσεις απο το αμαξι ? Τωρα ξεκινησα να σας διαβαζω και μολις αναφεραται τα λαδια. Να τους πηγαινω δικα μου ?
Οχι δεν χρειαζεται,γιατι σε γενικες γραμμες τα λαδια που βαζουν ειναι μια χαρα και σε υπερκαλυπτουν ! Βεβαια σαφως και στο εμποριο υπαρχουν πιο καλα αλλα και πιο ακριβα λαδια.
Στην Hyundai εχω δει οτι βαζουν 2 μαρκες λαδιων, τα ENEOS και τα HYUNDAI, τα Eneos ειναι **κορυφαια **Ιαπωνικα λαδια της εταιριας Nippon και τα Hyundai ειναι λαδια της Γερμανικης εταιριας ARAL τα οποια ειναι αρκετα καλα αλλα σαφως δεν φτανουν τα Castrol και τα Mobil 1 τα οποια ομως ειναι αρκετα ακριβα.
Εαν κανεις τα service στην ωρα τους και αλλαζεις τακτικα λαδια οτι και να βαλεις θα εισαι μια χαρα , εγω παντως δεν παω δικα μου λαδια και χρησιμοποιω αυτα που μου βαζουν στην αντιπροσωπεια.*Ασχετο με την ερωτηση σου αλλα του μηνυμα του Realzeus γιατι το εκανες παραθεση ??????
Aral ειχα σκοπο να τους παω παντως.
Τα πρωτα λαδια τα αλλαζουν αμεσως στη Χιουνται (μετα απο 1000 η 2000 χλμ ) η ειναι λαδια ρονταρισματος οπως ειχα στο Χοντα και μας ειχαν πει να τα αφησουμε για 10000?
Για τη παραθεση που ρωτας ετσι τυχαια το εκανα, επειδη εγραψε οτι θα μαζευτουμε ολοι εδω. -
Για το ποτε ακριβως θα αλλαξεις τα πρωτα λαδια αυτο το γραφει το βιβλιαρακι του κατασκευαστη και των service και λογικα θα πρεπει να σου ειπανε και στην αντιπροσωπια, λογικα παντως η πρωτη αλλαγη λαδιων και φιλτρου ειναι στα 1.000 km για να φυγουν τα γρεζια,συμβουλεψου τα βιβλιαρακια η' παρτους τηλεφωνο
-Καλως ηρθες και καλοριζικο το αυτοκινητο Αν θες μπορεις να κανεις και μια εγγραφη στο http://www.hyundaiclub.gr/ και να γινεις μελος του club ,ουτως ωστε να εχεις καποια προνομια σε διαφορα μαγαζια που συνεργαζονται με το club -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Για το ποτε ακριβως θα αλλαξεις τα πρωτα λαδια αυτο το γραφει το βιβλιαρακι του κατασκευαστη και των service και λογικα θα πρεπει να σου ειπανε και στην αντιπροσωπια, λογικα παντως η πρωτη αλλαγη λαδιων και φιλτρου ειναι στα 1.000 km για να φυγουν τα γρεζια,συμβουλεψου τα βιβλιαρακια η' παρτους τηλεφωνο
-Καλως ηρθες και καλοριζικο το αυτοκινητο Αν θες μπορεις να κανεις και μια εγγραφη στο http://www.hyundaiclub.gr/ και να γινεις μελος του club ,ουτως ωστε να εχεις καποια προνομια σε διαφορα μαγαζια που συνεργαζονται με το clubΑπο βδομαδα θα παρω το αμαξι και θα τους ρωτησω.
-
ωραια
καλοριζικο και καλοταξιδο να ειναι το αμαξι -
Ποτε πρεπει να βγαλω καρτα καυσαεεριων, με το που κλεισει χρονο το αμαξι ;
-
στο πονυ όταν του βάλεις καρμπιρατέρ
-
Στο i10 μου ρωταω, που κοντευει χρονο και τα 4000 χιλιομετρα
-
καρτα καυσαεριων βγαζεις οταν κλεισεις χρονο απο την ημερομηνια που γραφει στην αδεια του αυτοκινητου
-
Παιδιά θα μπορουσε καποιος να μου πει μερικα πραγματακια έχω accent 1997 1300cc:
- τι λάδια βάζουμε (τύπο,μάρκα,λίτρα)
- Για αλλαγη αμορτισέρ και ελατηρίων τι να προτιμήσω? Ειναι υπερβολικά μαλακά και σε στροφές γέρνει σαν ιστιοπλοικό, δεν θέλω το αμάξι να γίνει καγκούρικο απλά να μην έχει κλήσεις στις στροφές με μία κάπως πιο σφιχτή ανάρτηση (και φθηνή μιας και η χρήση του είναι σαν δεύτερο.
Ευχαριστω πολύ
-
~ 4λίτρα ημισυνθετικό βάζει η αντιπροσωπεία στον συγκεκριμένο κινητήρα. Δεν θυμάμαι τύπο. Ρώτα στο www.koreatiki.gr
ΚΥΒ μαύρα. Οικονομικά, βελτιώνουν πολύ την οδική συμπεριφορά χωρίς να χάνεις σε άνεση. Αν θες όμως να γκαζώνεις σε αναβάσεις, χρειάζεσαι κάτι σκληρότερο.
-
ευχαριστώ πολύ
-
Ξερει κανεις αν ο καινουριος 1200ρης κινητηρας (i10 - i20) εχει ιμαντα η καδενα ;
-
Αν δεν κάνω λάθος πρέπει κάπου να διάβασα ότι ο νέος 1,2 ('Κappa' engine) -και είναι απο τις αλλαγές που έκαναν σε σχέση με τον παλιό 1,2- έχει καδένα.
-
Ο χρήστης dim75 έγραψε:
http://www.facebook.com/group.php?gid=93991798318&ref=mfix35 O ANTIKATASTATHS TOY TUCSON ΕΡΧΕΤΑΙ
http://www.autotriti.gr/AUTOTRITI/_maga ... 425&admin=
Έκδοση παραγωγής ως ix35 στα τέλη του έτους
Τον αντικαταστάτη του Tucson ετοιμάζεται να μας παρουσιάσει στα τέλη του 2009 η Hyundai και ένα πρώτο μεγάλο δείγμα για του πού θα πορευτεί η εταιρεία, μας αποκαλύπτει το πρωτότυπο ix-onic της Γενεύης. Πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον αυτοκίνητο με μοντέρνα αισθητική.........
νέος υπερτροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας που βρίσκεται κάτω από το καπό του. Με χωρητικότητα λοιπόν 1,6 λίτρων και απόδοση 170 ίππων...είδα το καινούργιο ix35 και έπαθα...
φοβερό αυτοκίνητο...αλλά... απαγορευτικό για εμάς....λόγω κινητήρα.
ξέρει κανείς αν το ευρωπαϊκό μοντέλο θα φοράει πιο μικρο κινητήρα? πχ 2λιτρο?
http://www.youtube.com/watch?v=TDf6UOcP ... re=related
Youtube Video -
το Ευρωπαικο θα ερθει με 1600αρη τουρμπο αμεσου ψεκασμου
HYUNDAI FORUM