-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τα θυμαμαι όλα αυτά, αλλα άσε με να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλουOk!... Σε αφήνω!...
-
Kαι εγω ειχα το accent απο 20χρονων και μετα απο 12 χρονια ειπα να το αλλαξω λογω οτι γιναμε στην οικογενεια 4 και ηθελα χωρους για καροτσια,παιδικα καθησματακια κτλ κατα τα αλλα το αυτοκινητο δεν ειχε ζητησει ποτε ΤΙΠΟΤΑ,ετσι ασυζητητη βουρ για hyundai αλλα δεν με καλυπτε κανενα μοντελο της αφου suv και το i30 δεν το θεωρω οχημα για 4 και με μπολικα τσιμπραγκαλα!!!Βλεπω κατι i40 κατι genesis και αναθεματιζω που μαλλον δεν θα ερθουν στα μερη μας
-
Εγώ πάντως το ACCENT το καλοβλέπω ...
1400 κυβικά, δοκιμασμένο, αξιόπιστο, με καλούς χώρους, 4πορτο, μπαίνει και radio CD εμπορίου (USB! ) σε λευκό χρωματάκι ή ασημένιο... Μια χαρά αυτοκινητάκι και χωρίς τα πέρα-δώθε στα συνεργεία και χάσιμο χρόνου και χρημάτων...
Και άσε τους άλλους να 'στρίβουν δια του αρραβώνος' ...
-
Κάτοχος Getz σας χαιρετώ όλους τους αγωνιστές!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Κάτοχος Getz σας χαιρετώ όλους τους αγωνιστές!Το έβγαλες από τον σκουπιδοτενεκέ; Τελικά το σχέδιο Μάτριξ δεν ευοδώθηκε;
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εγώ πάντως το ACCENT το καλοβλέπω ...1400 κυβικά, δοκιμασμένο, αξιόπιστο, με καλούς χώρους, 4πορτο, μπαίνει και radio CD εμπορίου (USB! ) σε λευκό χρωματάκι ή ασημένιο... Μια χαρά αυτοκινητάκι και χωρίς τα πέρα-δώθε στα συνεργεία και χάσιμο χρόνου και χρημάτων...
Και άσε τους άλλους να 'στρίβουν δια του αρραβώνος' ...
διαφωνω καθως το θεωρω παροχημενο σε πολλους τομεις αν και 11000ευρω που κανει οντως περνεις εργατη,ομως με λιγα παραπανω το i30 ειναι αλλου
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
διαφωνω καθως το θεωρω παροχημενο σε πολλους τομεις αν και 11000ευρω που κανει οντως περνεις εργατη,ομως με λιγα παραπανω το i30 ειναι αλλουΕσύ καλά κάνεις και διαφωνείς...
Εγώ τι λέω; ΖΗΤΩ ΤΑ ΠΑΡΩΧΗΜΕΝΑ!...!...!
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
διαφωνω καθως το θεωρω παροχημενο σε πολλους τομεις αν και 11000ευρω που κανει οντως περνεις εργατη,ομως με λιγα παραπανω το i30 ειναι αλλου
Εσύ καλά κάνεις και διαφωνείς...
καλα ντε μη βαρας εσυ θα το πληρωσεις ολο...εγω δεν βαζω δεκαρα!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Εσύ καλά κάνεις και διαφωνείς...
καλα ντε μη βαρας εσυ θα το πληρωσεις ολο...εγω δεν βαζω δεκαρα!
Μην ανησυχείς. Δεν πρόκειται να πάρω το Accent. Δεν μου αρέσει το υποβραχιόνιο που προσφέρει. Είναι σαν του 207. ...Δείγμα από υποβραχιόνιο...
Τουλάχιστον το Accent κοστίζει 11000 ενώ το άλλο το 'στρίβειν' μου κόστισε τα διπλάσια...Πάντως είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα ξαναγυρίσω στην Κορέα εκτός αν μου κάτσει κανένα από δυο-τρία Γερμανικά που κοιτώ...
-
storm κατι μου λεει πως θα καταληξεις στα γερμανικα, οπως ολοι μας βεβαιως βεβαιως.πανε οι εποχες που μας αρκουσε ενας φτηνος πλην αξιοπιστος κορεατης. τωρα καλως η κακως εχουμε απαιτησεις. θελουμε κατι πιο ακριβο, κατι πιο..γερμανικο βρε αδερφε.
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
storm κατι μου λεει πως θα καταληξεις στα γερμανικα, οπως ολοι μας βεβαιως βεβαιως.πανε οι εποχες που μας αρκουσε ενας φτηνος πλην αξιοπιστος κορεατης. τωρα καλως η κακως εχουμε απαιτησεις. θελουμε κατι πιο ακριβο, κατι πιο..γερμανικο βρε αδερφε.Είναι γεγονός ότι δυο-τρία Γερμανικά τα αναζητώ σε καλομεταχειρισμένα (μοντέλα 2008/2009/2010).
Αν εντοπίσω αυτό που θέλω, όπως το θέλω τότε θα ...Από τα Κορεάτικα τα μόνα που αξίζουν είναι τα i30 και Ceed. Καλώς ή κακώς όμως έχω βάσιμες υπόνοιες/υποψίες κλπ... ότι οι ιπποδυνάμεις τους και οι επιδόσεις τους είναι 'μαγειρεμένες'...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
storm κατι μου λεει πως θα καταληξεις στα γερμανικα, οπως ολοι μας βεβαιως βεβαιως.πανε οι εποχες που μας αρκουσε ενας φτηνος πλην αξιοπιστος κορεατης. τωρα καλως η κακως εχουμε απαιτησεις. θελουμε κατι πιο ακριβο, κατι πιο..γερμανικο βρε αδερφε.
Είναι γεγονός ότι δυο-τρία Γερμανικά τα αναζητώ σε καλομεταχειρισμένα (μοντέλα 2008/2009/2010).
Αν εντοπίσω αυτό που θέλω, όπως το θέλω τότε θα ...Από τα Κορεάτικα τα μόνα που αξίζουν είναι τα i30 και Ceed. Καλώς ή κακώς όμως έχω βάσιμες υπόνοιες/υποψίες κλπ... ότι οι ιπποδυνάμεις τους και οι επιδόσεις τους είναι 'μαγειρεμένες'...
τι εννοεις μαγειρεμενες;εγω νομιζω οτι δεν τα πιανει κανενα ατμοσφαιρικο ευρωπαικο οχι μονο στα χαρτια αλλα και στην πραξη....και τελος δεν μπορω να ακουω ακομη για ποιοτητα αφου πλεον παιζουν και εκει πολυ ψηλα.Ακομη βλεπω στο δρομο hyundai 15ετων και βαλε ενω αντιστοιχα μοντελα fiat,peugeot,citroen,seat κτλ τεινουν να εξαφανιστουν απο τους δρομους....διαφωνητε;
-
Περί 'μαγειρέματος'
Θεωρώ ότι υπάρχει αναντιστοιχία μεταξύ ιπποδυνάμεων και επιδόσεων...Π.χ. το i30 στα 1600 έχει λέει 122 άλογα. Ενώ το Ceed 126 άλογα...
Οι επιδόσεις όμως είναι μέτριες, όσο αφορά τις εργοστασιακές μετρήσεις (τελική και 0-100)
Από 122άλογα και 126 άλογα θα περίμενα τελική κάπου στα 200 και 0-100 κάτω από 10,5 δευτερόλεπτα.
Το ίδιο θεωρώ πως συμβαίνει και με τις εκδόσεις 1.4...
Επίσης το άλλο παράξενο είναι τα βάρη. Και τα δύο είναι κάτω από 1250 κιλά και μάλιστα το i30 είναι αρκετά ποιο ελαφρύ από το Ceed... Που σημαίνει ότι τουλάχιστον τα 1600άρια θα μπορούσαν να ήταν ποιο σβέλτα. -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Είναι γεγονός ότι δυο-τρία Γερμανικά τα αναζητώ σε καλομεταχειρισμένα (μοντέλα 2008/2009/2010).
τι εννοεις μαγειρεμενες;εγω νομιζω οτι δεν τα πιανει κανενα ατμοσφαιρικο ευρωπαικο οχι μονο στα χαρτια αλλα και στην πραξη....και τελος δεν μπορω να ακουω ακομη για ποιοτητα αφου πλεον παιζουν και εκει πολυ ψηλα.Ακομη βλεπω στο δρομο hyundai 15ετων και βαλε ενω αντιστοιχα μοντελα fiat,peugeot,citroen,seat κτλ τεινουν να εξαφανιστουν απο τους δρομους....διαφωνητε;
Ναι
-
οι μονολεκτικες απαντησεις ειναι δικες μου ,μην τις κλεβεις
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
:lol:οι μονολεκτικες απαντησεις ειναι δικες μου ,μην τις κλεβεις
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Λυσσα το εκανες!!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Λυσσα το εκανες!!!
δηλ;
-
Οτι δεν βλεπω να εξαφανιζονται τα παλια πλην κορεατικων.Επιπλεον πριν απο το excell δεν υπηρχε στην Ελλαδα χιουνται για πολλα χρονια.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Περί 'μαγειρέματος'
Θεωρώ ότι υπάρχει αναντιστοιχία μεταξύ ιπποδυνάμεων και επιδόσεων...Π.χ. το i30 στα 1600 έχει λέει 122 άλογα. Ενώ το Ceed 126 άλογα...
Οι επιδόσεις όμως είναι μέτριες, όσο αφορά τις εργοστασιακές μετρήσεις (τελική και 0-100)
Από 122άλογα και 126 άλογα θα περίμενα τελική κάπου στα 200 και 0-100 κάτω από 10,5 δευτερόλεπτα.
Το ίδιο θεωρώ πως συμβαίνει και με τις εκδόσεις 1.4...
Επίσης το άλλο παράξενο είναι τα βάρη. Και τα δύο είναι κάτω από 1250 κιλά και μάλιστα το i30 είναι αρκετά ποιο ελαφρύ από το Ceed... Που σημαίνει ότι τουλάχιστον τα 1600άρια θα μπορούσαν να ήταν ποιο σβέλτα.200 τελικη γραφουν τα 1,8 και εσενα σε πειραξε το 192;η αναφορα στην ιπποδυναμη εχει να κανει με την διαφορετικη χαρτογραφηση που εκανε η καθε εταιρια σε εναν ολοιδιο κινητηρα.Το βαρος τι εχει;για μικρομεσαια χατς δεν μιλαμε;και μη μενεις στα 0-100 αλλα τσεκ τις ρεπριζ!!!
HYUNDAI FORUM