-
Xαίρω πολύ ρε random, δεν είπες κάτι καινούριο για την συντήρηση.
Ο χρήστης patro έγραψε:
δε νομιζω να σκασει προσφατα - θα ειχε σκασει ηδη , απλα εχει μετατραπει σε ντιζελ , τουκου - τουκου -τουκουαυτο που περιμενω να σκασει ειναι ενα 206 που εχει παει 100.000 και δεν εχει αλλαξει ιμαντα
Ένα 206 έσκασε προσφάτως στα 140k χωρίς ποτέ να έχει αλλάξει ιμάντα. Ευτυχώς κόπηκε στο ρελαντί.
-
Μας τρακαρανε το Accent.
Πηγαινε η μητερα μου στο δρομο κανονικα και της πεταχτηκε ενας με ενα νοικιαρικο Megane απο τα αριστερα της και εκανε τον προφυλακτηρα 'γιαλαντζι'
Ευτυχως μονο υλικες ζημιες αν και η μητερα μου κατατρομαξε.Απο οτι μου ειπαν το Megane επαθε πολλη πιο μεγαλη ζημια.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Μας τρακαρανε το Accent.
Πηγαινε η μητερα μου στο δρομο κανονικα και της πεταχτηκε ενας με ενα νοικιαρικο Megane απο τα αριστερα της και εκανε τον προφυλακτηρα 'γιαλαντζι'
Ευτυχως μονο υλικες ζημιες αν και η μητερα μου κατατρομαξε.Απο οτι μου ειπαν το Megane επαθε πολλη πιο μεγαλη ζημια.
Ασε, δεν τα φτιάχνουν όπως παλιά!
(πέρα από την πλάκα, η όλη ιστορία για το τι ζημιά θα πάθεις, είναι η γωνία πρόσκρουσης: κάποτε έπεσε στον πίσω προφυλακτήρα της Xsara , μια ΖΧ φρεναριστή με λίγα χιλιόμετρα λόγω γλίτσας. Απολογισμός: προφυλακτήρας για την Xsara, ενώ η ZX χρειάστηκε φανάρι , προφυλακτήρα, φτερό, καπώ!) -
Όταν πέφτει από πίσω πάντα είναι μεγαλύτερη ζημιά του πίσω οχήματος. Γιατί κατά το φρενάρισμα βυθίζεται το μπροστινό μέρος και προσκρούει στον προφυλακτήρα με τη μάσκα και όχι προφυλακτήρας με προφυλακτήρα.
-
Κανεις με τουσον υπαρχει εδω μεσα?
-
Μας τρακαρανε το Accent.
Μετα την τρακα ακολουθησαμε τη διαδικασια που πρεπει να το παμε στη Χιουνται, να παει ο εμπειρογνωμονας να φωτο γραφησει κλπ.
Μου ειπαν οτι θα παραγγειλουν τα ανταλλακτικα και θα με παρουν τηλ.Περιμενα μεχρι εχθες οποτε δεν αντεξα και πηγα στη Χιουνται οπου προς εκπληξη μου, μου ειπαν οτι τα ανταλλακτικα εχουν ερθει,
'Ευτυχως που θα με περνατε τηλ' τους ειπα αλλα μου απαντησαν οτι τα ραντεβου κλεινονται απο το φανοποιειο. Πηγα και βρηκα τον υπευθυνο και αφου εψαξε στα χαρτια του μου ειπε χωρις να το πολυσκεφτει να παμε το αμαξι προς επισκευη την Τριτη!!!ΟΥΑΟΥ Ενα μηνα για να φτιαχτει το αμαξι. Με πλοιο να εστελναν τα ανταλλακτικα θα ερχοταν γρηγοροτερα.
-
Με πλοιο να εστελναν τα ανταλλακτικα θα ερχοταν γρηγοροτερα.
Με τι ερχονται βρε Μανο;Με το τρενο;
Παντως θυμαμαι οτι και η γυναικα μου οταν ηταν στην Κρητη ενα μηνα εκαναν να στειλουν το ψαλιδι που ειχε χαλασει στο κουπε πριν 3 χρονια. -
Η 10ετή εγγύηση του Santa Fe και του Tuscon είναι με χρέωση 350 ευρώ?
http://www.autotriti.gr/news/preview_news.asp?CATEGORY_id=73&NEWS_DATA_ID=68454
-
Μέσω ασφαλιστικής είναι όπως όλες οι επεκτάσεις εγγύησης.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Με πλοιο να εστελναν τα ανταλλακτικα θα ερχοταν γρηγοροτερα.
Με τι ερχονται βρε Μανο;Με το τρενο;
Παντως θυμαμαι οτι και η γυναικα μου οταν ηταν στην Κρητη ενα μηνα εκαναν να στειλουν το ψαλιδι που ειχε χαλασει στο κουπε πριν 3 χρονια.Οχι με τρενο.
Μαλλον με τα ... πόδια τα εφεραν. -
Ο χρήστης cson έγραψε:
Κανεις με τουσον υπαρχει εδω μεσα?Ενας τουλάχιστον
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Μέσω ασφαλιστικής είναι όπως όλες οι επεκτάσεις εγγύησης.Ευχαριστώ. Δεν ξέρω τα περι επέκτασης ...
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Κανεις με τουσον υπαρχει εδω μεσα?
Ενας τουλάχιστον
Εσυ ή εγω?
-
Μήπως γνωρίζει κανείς το φίλτρο καυσίμου σε άξεντ μετά το 2000 σε ποιο σημείο βρίσκεται;
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
Μήπως γνωρίζει κανείς το φίλτρο καυσίμου σε άξεντ μετά το 2000 σε ποιο σημείο βρίσκεται;Αν θυμάμαι σωστά κάτω από το πίσω κάθισμα. Το είχαν αφαιρέσει για να αλλάξουν φίλτρο καυσίμου.
Και σχετικό λινκ με συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα:
http://www.hyundaiforum.com/m_7272/tm.htm -
Ευχαριστώ Vasgti, σκεφτόμουν να το αλλάξω μόνος
-
Η αλήθεια είναι ότι απαιτεί μια μικρή διαδικασία για να γίνει...
-
Bρισκεται κατω απο το πισω καθισμα το οποιο για να σηκωθει πρεπει να απασφαλισεις τα δυο αγκιστρα που εχει στη βαση του καθισματος.
Θα σε βολεψει καλυτερα αν ξεβιδωσεις και τις 2 παξιμαδοβιδες που βρισκονται στη σχισμη που ενωνεται η βαση με τη πλατη ωστε να βγαλεις ολη τη βαση του καθισματος και να βγαλεις το πλαστικο καλυμα ποθ κρυβει το φιλτρο. -
AccentWizard, ευχαριστώ πολύ. Θες να μου πεις εσύ σε πόσα χλμ το αλλάζεις το φίλτρο καυσίμου;
-
O κατασκευαστης συνιστα αλλαγη φιλτρου καυσιμου ανα 30000χλμ.
Στα χλμ αυτα στο αλλαζουν και στα εξουσιοδοτημενα συνεργεια.
Τωρα αφενος επειδη δεν εχει και κανα σπουδαιο κοστος και αφετερου οι ελληνικες βενζινες δεν φημιζονται για την καθαροτητα τους το αλλαζω μονος μου καθε 15000χλμ.
HYUNDAI FORUM