-
https://www.carthrottle.com/post/the-br ... really-is/
By about the third corner in the i30 N though, the newbie smacked down the Cupra R with a demonstration of ludicrous capability. Listen carefully, because what I’m about to say is a very big deal: the Hyundai’s front end is better than the Seat’s. Yes, the car that’s the best-ever version of an already very good performance car, which comes from a company that’s been building awesome hot hatches for years, isn’t quite as good as something built by a firm which not so long ago was churning out generic dross like the Accent. How the hell has this happened?
Παντού το εκθειάζουν παιδιά ως το απόλυτο fun to drive , απίστευτη δουλειά από τον πρώην της M , σε συνέντευξη του μου άρεσε πολύ ο τύπος , έλεγε πως δεν ήθελαν να φτιάξουν το πιο γρήγορο η το πιο σπορ αυτοκίνητο αλλά το πιο fun to drive με προσιτή τιμή για νεαρούς οδηγούς που δεν διαθέτουν μεγάλο budget γι'αυτό και χρησιμοποίησαν in house λύσεις για φρένα , καθίσματα κλπ αντί να απευθυνθούν στην brembo , recaro κλπ.
Αν δείτε έχει τα πάντα από hardware , δεν χρειάζεται τίποτα από αναρτήσεις , φρένα , διαφορικό , τεράστια παραμετροποίηση με όλους τους δυνατούς συνδιασμούς , απίστευτο ήχο από τις εξαγωγές , κορυφαίο τιμόνι .
Και όλα αυτά σε τιμή κορυφαία και ... οικογενειακό πακέτο που θα μπορούσε με λιγη προσπάθεια να περάσει απαρατήρητος ο χαρακτήρας του από ανυποψίαστες συζύγους.
Δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα καλύτερο στα 28.000 , αξίζει μέχρι και το τελευταίο σεντ.
Όποιος θέλει να γίνει ο άντρας της χρονιάς του φόρουμ ιδού η ευκαιρία.
Μοναδικό αρνητικό ο φόρος πολυτελείας γμτ.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
-
http://www.zougla.gr/automoto/news/arti ... ke-hyundai
χίλιες φορές απο την μπαλαντέζα....... -
Σκεφτόμουν αν θα έπρεπε να το αναφέρω εδώ ή στα τροχαία ατυχήματα. Πριν λίγο, μπροστά μου έγινε ατύχημα.
Όχι σοβαρό. Ατύχημα από αυτά που γίνονται μέσα στις γειτονιές της Αθήνας.
Ένα Toyota Auris μείωσε ταχύτητα και έκανε λίγο δεξιά για να μην χτυπήσει με αυτοκίνητο από την αντίθετη κατεύθυνση.
Ένα i10 ερχόταν από πίσω και μάλλον θεώρησε ότι το Auris θα σταματούσε. Οπότε πήγε και πάτησε γκάζι και έπεσε με την μούρη στην πίσω δεξιά πλευρά του Auris που πήγε να συνεχίσει την πορεία του.Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν δύο πράγματα:
-
Το Auris δεν κατάλαβε τίποτα. Ένα βαθούλωμα στο πίσω προφυλακτήρα στην δεξιά πλευρά. Το οποίο βαθούλωμα μετά από λίγο εξαφανίστηκε. Βγήκε έξω ο προφυλακτήρας μόνος του...
-
Το i10 όμως ρε παιδιά σχεδόν διαλύθηκε μπροστά. Όλη η μούρη μπροστά παραμορφώθηκε. Γέμισε η άσφαλτος με πλαστικά, φανάρια, προφυλακτήρες, καλώδια και από κάτω έτρεχαν υγρά. Ούτε μπροστά δεν έπαιρνε. Ακινητοποιήθηκε εντελώς.
Το Auris μετά τα διαδικαστικά απλά έφυγε. Το i10 που να πάει; Με το ζόρι το έκαναν δεξιά και περίμεναν γερανούς.
Είναι φυσιολογικό αυτό που έγινε με το i10;
Σκεφτόμουν μήπως είχε ιστορικό τρακαρίσματος το i10...
-
-
Μπροστά διαλανε πιο εύκολα απο πίσω
-
Δεν περίμενα να δω τέτοιο στραπάτσο.
-
Διαφορετικο υψος στις μπαρες προστασιας πισω απο τους προφυλακτηρες. Αυτο ειναι το προβλημα γενικα και με τα σουβ που γεμιζουν τους δρομους.
-
Παίζει και αυτό το ρόλο του. Δίκιο έχεις.
-
έτσι είναι
Βασικά έπεσε αφρενάριστος? γιατί αν πρόλαβε να πατήσει φρένο χαμήλωσαν τα μούτρα οπότε θα βρήκε με γωνία που από προσωπική εμπειρία παίζει τον ρόλο του.
ειναι κ θεμα ορμής βέβαια άλλο βάρός το auris άλλο το i10Λοιπόν το ΚONA πολύ καλή τιμή θεωρώ βάση εξοπλισμού και δώρο το μεταλλικό
πιστεύω δεν θα πάει άσχημα
να δούμε και το KIA Stonic
με τον ίδιο εξοπλισμό πόσο έχει?http://configurator.hyundai.gr/configur ... -0t-120hp/
-
παιδιά ερώτηση για μτχ.. εάν έχουμε ένα ι30 του 2007 στα 5.000€ και ένα του 2010 στα 6.500€, με παρόμοια χλμ και εξοπλισμό (το του 2007 έχει επιπλέον κάμερα οπισθοπορείας) και ίδια κατάσταση, υπάρχει λόγος να πάει κανείς στο του 2010; έχει αλλάξει κάτι σημαντικό μεταξύ του 2007 και του 2010; εάν όχι, αξίζει η νεότητα 3 ετών το παραπάνω χιλιάρικο;
Ευχαριστώ πολύ και εάν γράφω σε λάθος topic απολογούμαι...
-
Εγώ θα έπαιρνα το ποιο καινούριο αρκεί να είναι σε καλή κατάσταση.
Επίσης μπορεί μεταξύ τους να έχουν διαφορές και στον εξοπλισμό. Θέλει έρευνα.
-
Πανέμορφο φαίνεται στο βίντεο , δεν έχω δει ακόμη κάποιο στο δρόμο.
Μου αρέσει πολύ αυτό το σχήμα ανάμεσα σε σε hatchback και sedan , όπως και το νέο 508, και παλιότερα θυμάμαι μόνο το insignia που είχε παρόμοιο άνοιγμα του πορτμπαγκάζ.Το έχω ξαναγράψει , κατά την άποψη μου είναι η μοναδική εναλλακτική στην λαίλαπα των SUV τέτοια όμορφα σχήματα , μεγαλύτερο πορτμπαγκάζ και ομορφότερα , διαφορετικά από τα hatchback ώστε να μην μπορεί να σου πει η γυναίκα πως είναι ίδιο με το τωρινό, με το μεγάλο πλεονέκτημα πως παραμένει χαμηλό ( άντε να δεχτώ 2-3 πόντους παραπάνω σαν crossover)
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk
-
Δυσκολα θα βρεις
-
Ο χρήστης pgs έγραψε:
πήρα πριν λίγο στη Hyundai μητρόπουλος στο ίλιον και μου είπανε ότι καταργήσανε το δωρεάν σέρβις για πάντα!!
εγώ το είχα αγοράσει με αυτό το πρόγραμμα ξέρετε τι γίνεται?μου είπανε ότι έχει βγει και δικαστική απόφαση!Δυστηχως το σταματησανε. Βρηκανε πατημα στην χρεοκοπία του Δαβαρη και ο νεος εισαγωγεας (βασιλακης) βρηκε πατημα και κανει του μπεκη. Στο greek kia club, υπαρχει ενα θεμα, καποιοι λεγαν οτι θα κινηθουνε δικαστικα και μαζευαν ατομα, αλλα νομιζω δεν το προχωρησανε. Κάποιοι έμποροι τους διναν 40% εκπτωση, μεχρι εκει ομως.
Οι περισσότεροι νευριασανε και δεν ξαναπατανε αντιπροσωπια. Αλλοι δεν θα ξαναπηρουν ιδια μαρκα.Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης pgs έγραψε:
Οι περισσότεροι νευριασανε και δεν ξαναπατανε αντιπροσωπια. Αλλοι δεν θα ξαναπηρουν ιδια μαρκα.
καλά εννοείται από χιουντάι ούτε απ έξω πλέον αυτό είναι το αυτονόητο.μήπως έχεις το λινκ που το συζητάνε?δεν βρήκα κάτι
Ήταν μια προωθητική ενέργεια του Δάβαρη και όχι της Hyundai. Τώρα άλλος ιδιοκτήτης που δεν αναγνωρίζει τίποτα και ας πουλά το ίδιο προϊόν. Μεγάλοι χαμένοι οι τότε πελάτες..........και οι δύο όμως έχουν τα δίκια τους.
-
Ο χρήστης pgs έγραψε:
Οι περισσότεροι νευριασανε και δεν ξαναπατανε αντιπροσωπια. Αλλοι δεν θα ξαναπηρουν ιδια μαρκα.
καλά εννοείται από χιουντάι ούτε απ έξω πλέον αυτό είναι το αυτονόητο.μήπως έχεις το λινκ που το συζητάνε?δεν βρήκα κάτι
Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης pgs έγραψε:
Ήταν μια προωθητική ενέργεια του Δάβαρη και όχι της Hyundai.
προιστάμενος του δάβαρη ήταν η hyundai νομίζω
Τί δεν καταλαβαίνεις;;;;;;
Αντιλαμβάνομαι τον εκνευρισμό σου πάντως. -
http://www.zougla.gr/automoto/news/arti ... i-santa-fe
-
Απίθανο αυτοκίνητο το i30N.
https://www.4troxoi.gr/odigoyme/eidikes ... fthiotidasΣτάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Απίθανος και ο ΠΤ που νομίζει ότι το μυτοτάκουνο είναι για να μην ξεμένεις από δύναμη στην ΕΙΣΟΔΟ της στροφής. Α ρε καημένε ΚΚ, που στο κατήντησαν το περιοδικό σου...
HYUNDAI FORUM