-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ότι δεν έχει γραφτεί -και υπογραφεί- σε χαρτί, είναι περίπου λόγια του αέρα, σήμερα λέμε, αύριο ξελέμε. Αυτό ισχύει γενικώς και παγκοσμίως, δεν το λέω για την Hyundai ή για την Ελλάδα....
Ούτε το γραμμένο σε διασφαλίζει. Αλλάζει ο αντιπρόσωπος και ακυρόνονται όλες οι συμφωνίες. Έχει γίνει σε πολύ ακριβότερα πράγματα. Ξέρετε πόσος κόσμος έχασε εκατομμύρια Δρχ που είχε προπληρώσει σε πακέτα διακοπων 50 ετών όταν ο Στέγκος αγόρασε το Porto Carras και ακυρώθηκαν όλες οι προηγούμενες συμβάσεις; Είναι στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια το θέμα 20 χρόνια τώρα... Ξέρω όμως ότι ένα @ θα πάρουμε...
+1000. Εγώ ένα saxo vts έχασα βέβαια...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ότι δεν έχει γραφτεί -και υπογραφεί- σε χαρτί, είναι περίπου λόγια του αέρα, σήμερα λέμε, αύριο ξελέμε. Αυτό ισχύει γενικώς και παγκοσμίως, δεν το λέω για την Hyundai ή για την Ελλάδα....
Ούτε το γραμμένο σε διασφαλίζει. Αλλάζει ο αντιπρόσωπος και ακυρόνονται όλες οι συμφωνίες. Έχει γίνει σε πολύ ακριβότερα πράγματα. Ξέρετε πόσος κόσμος έχασε εκατομμύρια Δρχ που είχε προπληρώσει σε πακέτα διακοπων 50 ετών όταν ο Στέγκος αγόρασε το Porto Carras και ακυρώθηκαν όλες οι προηγούμενες συμβάσεις; Είναι στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια το θέμα 20 χρόνια τώρα... Ξέρω όμως ότι ένα @ θα πάρουμε...
+1
-
Παιδιά να κάνω μια ερώτηση? Έχει κανένας το i30 1,4 100 άλογα? Πως είναι η κατανάλωση? Α! to fastback από τέλη καλοκαιριού μου είπαν στην αντιπροσωπία, από 19000 περίπου.
-
19000e το νέο i30;
Σαν πολλά δεν είναι;;; -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
19000e το νέο i30;
Σαν πολλά δεν είναι;;;Το fastback, όχι το hatchback.
-
Ο χρήστης fiorentinosgr έγραψε:
Παιδιά να κάνω μια ερώτηση? Έχει κανένας το i30 1,4 100 άλογα? Πως είναι η κατανάλωση? Α! to fastback από τέλη καλοκαιριού μου είπαν στην αντιπροσωπία, από 19000 περίπου.Μετά το Πάσχα ήξερα εγώ........την τιμή πώς την έβγαλαν;;;σε ποια αντιπροσωπεία στο είπαν;;;
-
Ο χρήστης panormus772 έγραψε:
19000e το νέο i30;
Έχω μπερδευτεί.
Νόμιζα ότι το Fastback είναι το καινούριο i30 και αντικαθιστά αυτό που κυκλοφορεί. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
19000e το νέο i30;
Έχω μπερδευτεί.
Νόμιζα ότι το Fastback είναι το καινούριο i30 και αντικαθιστά αυτό που κυκλοφορεί.Έχει έρθει το νέο i30 5θυρο και αναμένεται το σενταν (fastback) με κάποιες ιδιαιτερότητες σε αναρτήσεις, ύψος κτλ
-
Βλέπω διαφορές όμως και στο αμάξωμα. π.χ. προφυλακτήρας μπροστά, φώτα κλπ...
-
fiorentinosgr έγραψε:
Παιδιά να κάνω μια ερώτηση? Έχει κανένας το i30 1,4 100 άλογα? Πως είναι η κατανάλωση? Α! to fastback από τέλη καλοκαιριού μου είπαν στην αντιπροσωπία, από 19000 περίπου.Μετά το Πάσχα ήξερα εγώ........την τιμή πώς την έβγαλαν;;;σε ποια αντιπροσωπεία στο είπαν;;
Από Πάτρα έχω την πληροφόρηση. Ομοίως ceed, kona τέλη καλοκαιριού. Πάντως στο ισπανικό σάιτ υπάρχει το fastback με τιμή και έκπτωση!!!
-
Πότε πήρες πληροφόρηση από Πάτρα για το fastback? Τους πήρα τηλ εντός εβδομάδας κ μου είπαν ότι θα το έχουν Μάρτιο κατά προσέγγιση..
-
Δημοσίευση από xplicit » 17 Φεβ 2018 21:14
Πότε πήρες πληροφόρηση από Πάτρα για το fastback? Τους πήρα τηλ εντός εβδομάδας κ μου είπαν ότι θα το έχουν Μάρτιο κατά προσέγγιση..Tην Παρασκευή πέρασα ρωτώντας τιμές για ceed (παλιό μοντέλο-ντιζελ), i30 hatchback, stonic σε βενζίνη. Σκέφτομαι για i30-στονικ αλλά ψάχνω για κατανάλωση.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Βλέπω διαφορές όμως και στο αμάξωμα. π.χ. προφυλακτήρας μπροστά, φώτα κλπ...Άλλο αμαξι
-
Γνωρίζει κανείς αν η ΒΕΛΜΑΡ (δαχτυλίδι) επιτρέπει να είναι κανείς μέσα στη διάρκεια του service; Αν όχι κάπου αλλού όχι πολύ μακριά από Μαρούσι;
Αναφέρομαι στο πρώτο service i10 1,2. -
Ο χρήστης mesastou έγραψε:
Γνωρίζει κανείς αν η ΒΕΛΜΑΡ (δαχτυλίδι) επιτρέπει να είναι κανείς μέσα στη διάρκεια του service; Αν όχι κάπου αλλού όχι πολύ μακριά από Μαρούσι;
Αναφέρομαι στο πρώτο service i10 1,2.Κανονικά σε καμία επίσημη δεν επιτρέπεται. Σε εμένα μου το ζήτησαν διακριτικά, αλλά έκανα τις βόλτες μου, ώστε να βλέπω,τι αλλάζει και τι βάζει.Αλλωστε φίλτρο λαδιού, λάδια, φίλτρο γύρης, και σφιξιματα περιλαμβάνει.95€ είχα δώσει λίγο πριν τα Χριστούγεννα.
-
Δημοσίευση από xplicit » 17 Φεβ 2018 21:14
Πότε πήρες πληροφόρηση από Πάτρα για το fastback? Τους πήρα τηλ εντός εβδομάδας κ μου είπαν ότι θα το έχουν Μάρτιο κατά προσέγγιση..Tην Παρασκευή πέρασα ρωτώντας τιμές για ceed (παλιό μοντέλο-ντιζελ), i30 hatchback, stonic σε βενζίνη. Σκέφτομαι για i30-στονικ αλλά ψάχνω για κατανάλωση.
Stonic
1.25MPI
5.21.4MPI
5.51.0 T-GDI
5.01.6 CRDI
4.2 -
gianniss07 » 23 Φεβ 2018 19:55
fiorentinosgr έγραψε:
Δημοσίευση από xplicit » 17 Φεβ 2018 21:14 Πότε πήρες πληροφόρηση από Πάτρα για το fastback? Τους πήρα τηλ εντός εβδομάδας κ μου είπαν ότι θα το έχουν Μάρτιο κατά προσέγγιση..
Tην Παρασκευή πέρασα ρωτώντας τιμές για ceed (παλιό μοντέλο-ντιζελ), i30 hatchback, stonic σε βενζίνη. Σκέφτομαι για i30-στονικ αλλά ψάχνω για κατανάλωση.
Stonic
1.25MPI
5.21.4MPI
5.51.0 T-GDI
5.01.6 CRDI
4.2ναι οι επισήμες αυτές είναι αλλά κοιτάω για πραγματικές. Υποθέτω γυρω στο +40%.
-
Βάλε χοντρικά ένα λίτρο πάνω και είσαι μέσα για μέση κατανάλωση.
-
Νέα δημοσίευσηαπό GGAB » 24 Φεβ 2018 09:16
Βάλε χοντρικά ένα λίτρο πάνω και είσαι μέσα για μέση κατανάλωση.Μόνο ένα λίτρο? Μακάρι...
-
Νέα δημοσίευσηαπό GGAB » 24 Φεβ 2018 09:16
Βάλε χοντρικά ένα λίτρο πάνω και είσαι μέσα για μέση κατανάλωση.Μόνο ένα λίτρο? Μακάρι...
Όταν στην πόλη είναι ανάμεσα 7-8, πόσο θες να είναι η μέση κατανάλωση;;;
Μιλάμε για ελαφρά αμαξώματα και μικρά οικονομικά μοτερακια.......
HYUNDAI FORUM