-
Είχα το προηγούμενο i30 diesel 1.4 Εντυπώσεις παραπάνω από ικανοποιητικες. Εξαιρετικό αυτοκίνητο.
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:
Λίγο ή πολύ πάντως ρατσιστική η συμπεριφορά σου inertia και δεν σε τιμά να χαρακτηρίζεις μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων από την μάρκα επιλογής τους μέσα σε όχημα της οποίας όπως δηλώνεις μεγάλωσες.Μάλλον μικρός δεν του κάθονταν οι γκόμενές λόγο hyundai και του έχει μείνει απωθημένο...
-
Όποιος θέλει γκομενοπαγιδα να πάρει bmw σειρά 3
Στάλθηκε από το E2115 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Λίγο ή πολύ πάντως ρατσιστική η συμπεριφορά σου inertia και δεν σε τιμά να χαρακτηρίζεις μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων από την μάρκα επιλογής τους μέσα σε όχημα της οποίας όπως δηλώνεις μεγάλωσες.αλήθεια ο άλλος που ρωτάει αυτό που οδηγώ
λες να μην σου έκανε εντύπωση;αν θες ρατσιστικές συμπεριφορές ψάξε τα λεγόμενα άλλων
μεταξύ αυτών και του Sugarman1975 και του GGAB σε άλλα ποστ τους για άλλες μάρκεςρατσιστικό να λες που βρίσκονται σε άρνηση; κρίμα
για εμένα ρατσιστικές απόψεις, μάλλον δεν κατάλαβες καλά
ιδού τί λέει αυτός που τον χαρακτηρίζουν τα λεγόμενά του>>Ο χρήστης SPI_duster έγραψε:Λίγο ή πολύ πάντως ρατσιστική η συμπεριφορά σου inertia και δεν σε τιμά να χαρακτηρίζεις μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων από την μάρκα επιλογής τους μέσα σε όχημα της οποίας όπως δηλώνεις μεγάλωσες.
Μάλλον μικρός δεν του κάθονταν οι γκόμενές λόγο hyundai και του έχει μείνει απωθημένο...
Είχα το προηγούμενο i30 diesel 1.4 Εντυπώσεις παραπάνω από ικανοποιητικες. Εξαιρετικό αυτοκίνητο.
γι' αυτό
-
Εγώ απευθύνθηκα σε εσένα γιατί διάβασα αυτό που έγραψες και όχι γιατί το έγραψες φίλε μου.
-
Εγώ απευθύνθηκα σε εσένα γιατί διάβασα αυτό που έγραψες και όχι γιατί το έγραψες φίλε μου.μη το συνεχίζουμε,ατέρμονη η γκουβέντα......αυτός άλλωστε οδηγεί γερμανό.......Ναταλία;;;Φρέντυ;;;
-
γνωστός για την ερειστικότητά του ο GGAB, γνωστός στο φόρουμ
Εγώ απευθύνθηκα σε εσένα γιατί διάβασα αυτό που έγραψες και όχι γιατί το έγραψες φίλε μου.εγώ είμαι περήφανος για αυτά που γράφω
και δεν έχω λόγο να απολογηθώ που έχω δίκιο όταν διαπιστώνω ότι κάποιοι είναι σε άρνησηαν ενοχλεί, λυπάμαι που διαπιστώνω και λυπάμαι για την άρνηση των άλλων
αλλά έτσι είναιμε την ευκαιρία στο διαδικτυακό Bullying δεν έχω λάβει μέρος,
αλλά ένα δείγμα είδα προηγυμένως παραπάνω,και στο βαθμό SPI_duster που το ανέχτηκες ή συμμετείχες εμμέσως
δεν τιμάει εσέναΥΓ: στο προηγούμενο ποστ σου έδειξες SPI_duster ότι ούτε πρόλαβες να διαβάσεις τα γραφόμενά μου
με αποτέλεσμα να τα παρερμηνεύσεις κιόλας,
το αν τα παρεξήγησες είναι και περιττό -
Τι θέμα είναι να μπορείς να αναγνωρίσεις τα καλά και στις άλλες μάρκες και να μην τις απορρίπτεις χωρίς αιτιολογικό. Εγώ πέρασα από honda civic 1.8 9ης γενιάς σε i30 diesel 1.4 και τώρα σε kuga 1.5 diesel. Μόνο κολλημένο το δε με λες με μάρκες και χώρες.
-
Ο χρήστης Sugarman1975 έγραψε:
Τι θέμα είναι να μπορείς να αναγνωρίσεις τα καλά και στις άλλες μάρκες και να μην τις απορρίπτεις χωρίς αιτιολογικό. Εγώ πέρασα από honda civic 1.8 9ης γενιάς σε i30 diesel 1.4 και τώρα σε kuga 1.5 diesel. Μόνο κολλημένο το δε με λες με μάρκες και χώρες.Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
είσαι ο ορισμός βασικά
εκτός αν τα γραφόμενά σου κατά καιρούς
δε σε αντιπροσώπευαν
και το έκανες για να τρολάρειςστο λέω ευθέως
γιατί δεν έχω πνεύμα για αντιπαράθεση ή για πρόβλημα,
είναι μόνο όλο αυτό που μου έχουν δείξει αυτά που έγραφεςκαι απόψεις έγραφες που μοιάζουν για κολλημένο και ανενημέρωτο
και χωρίς αιτιολογικόστα έχουν πει και άλλοι
το πώς εύκολα λες εδώ τώρα το αντίθετο
αυτό μπορεί να εξηγηθεί εδώ μόνο αν άλλοτε τρόλαρες -
Ο χρήστης inertia έγραψε:
γνωστός για την ερειστικότητά του ο GGAB, γνωστός στο φόρουμΕγώ απευθύνθηκα σε εσένα γιατί διάβασα αυτό που έγραψες και όχι γιατί το έγραψες φίλε μου.
εγώ είμαι περήφανος για αυτά που γράφω
και δεν έχω λόγο να απολογηθώ που έχω δίκιο όταν διαπιστώνω ότι κάποιοι είναι σε άρνησηαν ενοχλεί, λυπάμαι που διαπιστώνω και λυπάμαι για την άρνηση των άλλων
αλλά ένα δείγμα είδα προηγυμένως παραπάνω,και στο βαθμό SPI_duster που το ανέχτηκες ή συμμετείχες εμμέσως
δεν τιμάει εσέναΥΓ: στο προηγούμενο ποστ σου έδειξες SPI_duster ότι ούτε πρόλαβες να διαβάσεις τα γραφόμενά μου
το αν τα παρεξήγησες είναι και περιττόΜάλλον είσαι εκνευρισμένος φίλε μου και δεν σκέφτεσαι σωστά. Δεν παίρνω το μέρος του ggab επειδή σου εφιστώ την προσοχή για το σχόλιο σου. Αλλωστε μια και μιλάμε για αυτοκίνητα είναι γνωστά τα γούστα μου και η φίρμα δεν αποτελεί μέρος τους... Άλλο αυτό και άλλο όμως να κρίνω τον άνθρωπο από την μάρκα αυτοκινήτου του. Αυτό στηλίτευσα στα γραφόμενά σου και θεωρώ αδικαιολόγητο. Αν εσύ το αντιλαμβάνεσαι σαν Bullying να σου ζητήσω και συγνώμη καθώς δεν είναι στις προθέσεις μου.
-
γνωστός για την ερειστικότητά του ο GGAB, γνωστός στο φόρουμ
Εγώ απευθύνθηκα σε εσένα γιατί διάβασα αυτό που έγραψες και όχι γιατί το έγραψες φίλε μου.
εγώ είμαι περήφανος για αυτά που γράφω
το αν τα παρεξήγησες είναι και περιττόΜάλλον είσαι εκνευρισμένος φίλε μου και δεν σκέφτεσαι σωστά. Δεν παίρνω το μέρος του ggab επειδή σου εφιστώ την προσοχή για το σχόλιο σου. Αλλωστε μια και μιλάμε για αυτοκίνητα είναι γνωστά τα γούστα μου και η φίρμα δεν αποτελεί μέρος τους... Άλλο αυτό και άλλο όμως να κρίνω τον άνθρωπο από την μάρκα αυτοκινήτου του. Αυτό στηλίτευσα στα γραφόμενά σου και θεωρώ αδικαιολόγητο. Αν εσύ το αντιλαμβάνεσαι σαν Bullying να σου ζητήσω και συγνώμη καθώς δεν είναι στις προθέσεις μου.
δεν εκνευρίζομαι για κάτι,
με ενοχλεί που υπάρχουν άνθρωποι που δεν λειτουργούν με άλλο τρόπο από το να τραμπουκίζουνμπορεί να κατάλαβες ότι έκανες λάθος που με χαρακτήρισες πριν για ρατσιστή, μπορεί και όχι
σωστά σκέφτομαι και επιμένω δε σε τιμά να παρερμηνεύεις τα λεγόμενα του συνομιλητή σου
είτε σκόπιμα είτε όχιτο αν θα πάρεις μέρος στη συζήτηση είναι δικαίωμά σου
τουλάχιστον κάντο ευθέως και με ουσιαστικό τρόποτο να συνεχίζεις να προκαταλαμβάνεις το διάλογο για να απαξιώσεις το συνομιλητή σου
ίσως είναι μια τεχνική
αλλά εμένα δε με αγγίζειτουλάχιστον σκέψου στα αλήθεια αυτό που σου είπα για το bullying
και μην το συνεχίζεις με εκφράσεις τύπου 'κρίνω τον άνθρωπο από την μάρκα αυτοκινήτου του' -
Προφανως δεν παιρνω πισω την αποψη μου για τον ρατσιστικο χαρακτηρα του σχολιου που εκανες. Δυστυχως για εσενα η ευπρεπεια ειναι σημαδι στρατηγικης ωστε να σε μειωσω. Δεν ειναι ετσι ομως. Μονος σου το πετυχαινεις μια χαρα.
-
Από τις φωτογραφίες στην εξωτερική σχεδίαση φαίνεται να χάνει. Ειδικά το μπροστινό μέρος προσπαθεί να δείξει επιθετικό, αλλά η σχεδίαση του κεντρικού αεραγωγού χαλάει την εικόνα. Σαν ανοιχτό στόμα ροφού είναι.
Πρέπει όμως να το δω και στο δρόμο για να σχηματίσω μία καλύτερη άποψη.Από εκεί και πέρα η εσωτερική σχεδίαση φαίνεται μια χαρά και δίνει εξοπλισμό που άλλοι δεν τον προσφέρουν ούτε σε ακριβές εκδόσεις.
Από εκεί και πέρα και όσο αφορά την Hyundai, εγώ ποιο πολύ στέκομαι στα της Ελληνικής αντιπροσωπείας και το τι θα δούμε στο μέλλον στην Ελλάδα. Προς το παρόν βλέπω στασιμότητα και μία περισσότερη 'προώθηση' της ΚΙΑ.
-
Εκτος απο τη μούρη το υπόλοιπο ειναι σα Fiat Tipo Hatchback.
Στάλθηκε από το C6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Προφανως δεν παιρνω πισω την αποψη μου για τον ρατσιστικο χαρακτηρα του σχολιου που εκανες. Δυστυχως για εσενα η ευπρεπεια ειναι σημαδι στρατηγικης ωστε να σε μειωσω. Δεν ειναι ετσι ομως. Μονος σου το πετυχαινεις μια χαρα.Τί να σου πω που με κρίνεις;
Λοιπόν ο στόχος επετεύχθη, φιμώθηκε η άλλη γνώμη στην οχλαγωγία που ακολούθησε,
ώρα να ...τυφεκιστεί και ο χαρακτήρας αυτού που την εξέφρασε.Περί αυτών που ανέφερες μια απάντηση.
Πραγματικά αστείο να μιλάς για ευπρέπεια άμα έχεις γίνει τιμητής κι εξακολουθείς με χαρακτηρισμούς
προκαταλαμβάνοντας τους τρίτους που κατά βάθος περνάς για αφελείς.
Άθελα επιβεβαιώνεις ότι πρόκειται για συγκεκριμένη τεχνική χειραγώγησης
και φαντάζομαι δείχνεις εμπειρία στην τεχνική σου.
Λες να σε τιμά;Για την εμπάθεια που πριν αρνήθηκες και τώρα έβγαλες,
δεν είμαι υποχρεωμένος να ξέρω ποιά απωθημένα μπορεί να έχει ο καθένας
Αλλά τουλάχιστον άμα επιτίθεσαι έχε το θάρρος να είσαι ευθύς.
Είναι πιο αντρίκιο.Τέλος να σου πω δεν σε ξέρω και δε με γεμίζεις από ενδιαφέρον να σε μάθω.
Πάντως χαρά στο κουράγιο - αλλιώς το λένε - που το συνεχίζεις.
Αλλά να ξέρεις, δεν περνιέσαι ούτε για πιο έξυπνος ούτε για πιο ευπρεπής.ΥΓ: Τη γνώμη μου θα την ξαναπώ και εγώ και οποιοσδήποτε για το θέμα του τόπικ.
-
δύο χιλιάδες και τέσσερα...
το τριακόσια και είκοσι και τρια φέρνει ήδη ερωτηματικά πότε θα αλλάξει συμπλέκτη...
στη τιβι, ντιρέντ οπως αμερική...
λησινγκ
φραγκα δεν...
μάτριξ, εκ των ολυμπιακών οχημάτων. φθηνά. με μεγάλους λεκέδες στα καθίσματα. υποπτους.
ουδέτερον. εντελώς. ενώ ενθυμούμαι ακόμη το χέσιμο στη κατηφόρα της μαλεσίνας δεξιά, πριν την αριστερή στα διόδια που είχε κάποτε το άνοιγμα στα συρματοπλέγματα, από αυτό όχημα, η μόνη αυτοκινητιστική εμπειρία που μου έχει μείνει είναι εκ των τελευταίων πλυσιμάτων με λάστιχο και τάιντ στα πίσω καθίσματα. από νέους λεκέδες. ακόμη το ψιλικατζίδικο δίπλα. που μου έδινε με εκπτωση τα κιντερ γιατι 'δεν είχα' με αυτό που οδηγούσα. παρ'όλα αυτά, ωραία περνούσαμε. και δεν εμεινε ποτε. α, είχε και τραπεζάκια πισω. και ταπετσαρια που επιανε ο μαρκαδορος.
2007
κάποια φράγκα, με πηγαινε και ο ρομποπουλος, εκαμε εκτπωση. λήζινγκ tsi. με κουμπακια στο τιμόνι... χλίδα. κοπηκε η εκπτωση στα κιντερ. και κοβοταν και μια μεμβρανη λεει στη σκαστρα. και κατι χαλαγε σε ενα συμπλεχτη, που δεν ητανε συμπλεχτης, αλλα ενα πραμα στον κομπρεσσορα και το τουρμπο. ενα μυστήριο πραμα ομως... ουτε και αυτο το θυμαμαι. δεν το επλυνα και ποτες. δεν ηθελα να το πλυνω. ο πιτσιρικας και η πιτσιρικα παραπονο μονο. για τον μαρκαδορο - δεν αφηνει ο μπαμπας. και ετριζε, μπαμπα γιατι κανει έτσι το ρημαδι?
Πρωι. καθε πρωι. εμπαινα μεσα. εφτανα δουλεια. γυριζα. σαν γερμανος ενα πραμα. μονοτονα.
2008
πιο πολλα φραγκα, ζορια ο ρομπόπουλος, εκπτωση, εξ ανατολής. ακριβον. με πανοραμα, ξένον και θερμαινομενα. για να ξεχασω το χεσιμο. οχι το χεσιμο ηταν καλυτερο.
ολοι πανω του. διαστημοπλοιο. μπαμπα μου αρεσει. τα κιντερ ακομα ακριβοτερα.
καμπος, εξω απο το αγρινιο, 45 βαθμοι. ερκοντισιον μουλαρωσε. αθηνα. 40 βαθμοι. αιρκοντισιον μουλαρωσε. αθηνα. λεωφορος αθηνων. περπατημα τα 5km μεχρι το γραφειο. πολλες φορες. με κερναγε ο νακος κοκα κολα.2017
σε αναμονη για το νεο αμαξι του τεως πιτσιρικα
-πηραμε τι ες αι.
-και?
-δεν το θυμασαι ρε?
-α, το ασημι. το ρημάδι...
-μα...
-μπαμπα, να σου πω ποιο γουσταρα τελικά?
-ποιο ρε μαγκα?
-τα τραπεζάκια, ακόμη θυμαμαι να τρωω χαμπουργκερ απο τα μακ ντολαντς. και να παιζω κετσαποπόλεμο με αυτή
-θες τετοιο ρε?
-οχι, το μονο που αξιζε ειναι το διαστημοπλοιο
-αγγελα*?
-οχι, βλεπαμε φιλαρακια με τη μαμα αλλα εσυ γυαλιζες τις ζαντες...R.S.
θυμαμαι μικρος, αυτο που γουσταρα. καθε τριτη, στα περιπτερα. το οδηγουσε ο ντοναλντ. δεν πρεπει να ειχε έι μπι ες- uno angelo 200 demone
-
....ενώ ενθυμούμαι ακόμη το χέσιμο στη κατηφόρα της Μαλεσίνας δεξιά, πριν την αριστερή στα διόδια που είχε κάποτε το άνοιγμα στα συρματοπλέγματα...
Μια διόρθωση μόνο... Οι τοπικοί την 'Λιέμε Μαλιεσίνα'
-
....ενώ ενθυμούμαι ακόμη το χέσιμο στη κατηφόρα της Μαλεσίνας δεξιά, πριν την αριστερή στα διόδια που είχε κάποτε το άνοιγμα στα συρματοπλέγματα...Μια διόρθωση μόνο... Οι τοπικοί την 'Λιέμε Μαλιεσίνα'
Στη μαλιεσίνα λιοιπόν,
κάθε φορά που ανέβαινα βόρεια σταμάταγα εκεί...
είχε ένα χώρο που ίσα-ίσα χωρούσε το όχημα. και σήμερα στο 38.607576, 23.181456 υπάρχουν ίχνη προηγούμενης γατικής δραστηριότητας.
Μετά ένα χωματοδρομάκι που το πήγαινα με το πόδια - δεν είχα ντούστερ...
Εβγαινε στη κορυφή του λόφου.
Λιβάδι με θέα.
Βρήκα και 2-3 μεγάλες πέτρες.
Σταμάταγα στο 90 για φραπεδογαλιά με γαρνιτούρα χέσιμο μύγας και μέχρι μάλιε με είχε πάει αίμα, έφτανα στο ένα κωλομέρι και ανοιχτό παράθυρο
Ετρεχα στη θέα, στις πέτρες, έβλεπα πως είχε γίνει το προηγούμενο ταξίδι (άμα δεν δει ο gatoz τι έκανε...) και απελευθέρωσις
Ζωή ρε φίλε, ζωή...
Σιγά μη μας καθορίζουν τα χιουντέι (πιο ωραία ακούγεται έτσι...), τα σουζ, τα ντουστερ, τα φάου... Ολος ο 'καθορισμός' είναι κάτω από τη μέση, μπρος και πίσω... -
Ο χρήστης gatoz έγραψε:
....ενώ ενθυμούμαι ακόμη το χέσιμο στη κατηφόρα της Μαλεσίνας δεξιά, πριν την αριστερή στα διόδια που είχε κάποτε το άνοιγμα στα συρματοπλέγματα...
Μια διόρθωση μόνο... Οι τοπικοί την 'Λιέμε Μαλιεσίνα'
Στη μαλιεσίνα λιοιπόν,
κάθε φορά που ανέβαινα βόρεια σταμάταγα εκεί...
είχε ένα χώρο που ίσα-ίσα χωρούσε το όχημα. και σήμερα στο 38.607576, 23.181456 υπάρχουν ίχνη προηγούμενης γατικής δραστηριότητας.
Μετά ένα χωματοδρομάκι που το πήγαινα με το πόδια - δεν είχα ντούστερ...
Εβγαινε στη κορυφή του λόφου.
Λιβάδι με θέα.
Βρήκα και 2-3 μεγάλες πέτρες.
Σταμάταγα στο 90 για φραπεδογαλιά με γαρνιτούρα χέσιμο μύγας και μέχρι μάλιε με είχε πάει αίμα, έφτανα στο ένα κωλομέρι και ανοιχτό παράθυρο
Ετρεχα στη θέα, στις πέτρες, έβλεπα πως είχε γίνει το προηγούμενο ταξίδι (άμα δεν δει ο gatoz τι έκανε...) και απελευθέρωσις
Ζωή ρε φίλε, ζωή...
Σιγά μη μας καθορίζουν τα χιουντέι (πιο ωραία ακούγεται έτσι...), τα σουζ, τα ντουστερ, τα φάου... Ολος ο 'καθορισμός' είναι κάτω από τη μέση, μπρος και πίσω...Με συγκινείς. Μου θυμίζεις αξέχαστες στιγμές με Golf , έτος 5 χρόνια προ τι εσ αι. Σπασμένο γρίλλος και όλο το τζάμι κάτω, ιδρώτας και η θαλασσινή αύρα να κρυώνει την κοιλιά. Ατυχής ιδέα για φραπέ με γάλα που λειτούργησε σαν καθαρτικό. Δρόμος Κύμης-Μετόχι, στην πρώτη στροφή που βλέπεις το βράχο της Χιλιαδού. Χέζε ψηλά και αγνάτευε , χωρίς η υγρή μορφή των περιττωμάτων να προκαλει κατολισθήσεις.
-
Ενα κραταω απο το ποστ του Γατοπαρδου...
Υπερτονισμενα ειτε αρνητικα ειτε θετικα θυμομαστε τα πραγματα στη ζωη μας που τα συνδεσαμε με καλες ή κακες καταστασεις και περιοδους αντιστοιχα...
Καλο ειναι ομως να γινομαστε και εξωτερικοι παρατηρητες της καθε περιοδου-καταστασης και να κρινουμε αντικειμενικα.
HYUNDAI FORUM