-
Ο χρήστης patro έγραψε:
λογικα ειναι το maf sensor(ή καπως ετσι) που ηταν μουφα σε πολλα accent εκεινης της περιοδου ,και ειναι το μονο προβλημα αξιοπιστιας που εμφανιζει συχνα αυτο το αμαξι.Εκανες ένα μικρό ορθογραφικό, είναι muf sensor.
-
Τα συνηθέστερα προβλήματα στα ACCENT μετά το 1999 είναι κατά συχνότητα εμφάνισης αστοχίας :
-
AIR FLOW SENSOR ( Αισθητήρας ροής αέρος εισαγωγής injection )
-
CABLE ASSY FUEL PUMP ( Kαλωδίωση ρέυματος αντλίας βενζίνης )
-
CRANKSHAFT SENSOR ( Aισθητήρας στροφάλου )
-
SMARTA ( Πλακέτα ελέγχου immobilizer )
-
CAMSHAFT SENSOR ( Αισθητήρας εκκεντροφόρου )
-
ΜASS AIR PRESSURE [MAP] ( Aισθητήρας υποπίεσης injection )
-
THROTTLE POSITION SENSOR [TPS] ( Aισθητήρας θέσης γκαζιού )
και άλλα με μικρότερη συχνότητα....
-
-
Ο ΜAP δεν είναι Μanifold Absolute Pressure;
-
Yπάρχουν διάφορες ορολογίες περιγραφής για το ίδιο πράγμα....
-
Ρε παιδιά έχετε ιδέα τι τιμές παίζουν σε αντιπροσωπεία για το σέρβις των 45k σε Getz ; Τι να υπολογίζω;
-
Οποιος επιθυμεί να του δώσω τιμές κόστους για ανταλλακτικά για οποιοδήποτε μοντέλο ας στείλει PM.
Διαθέτω πλήρως οργανωμένη βάση δεδομένων για το κάθε αυτοκίνητο παραγωγής απο το 90 και μετά.
Απαραίτητη προυπόθεση η αποστολή του αριθμού πλαισίου!! -
Για οσους θελουν Accent ή Getz τρεξτε να προλαβετε. Με το νεο ετος το μεν πρωτο θα ειναι πιο ακριβο 500 ευρω και το μεν δευτερο 350.
-
γιατι ετσι? ανεβηκε το νομισμα τους?
Χρονια Πολλα!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Για οσους θελουν Accent ή Getz τρεξτε να προλαβετε. Με το νεο ετος το
μεν πρωτο θα ειναι πιο ακριβο 500 ευρω και το μεν δευτερο 350.Ολοι (μα όλοι) όταν περάσει ο χρόνος σταματούν τις προσφορές και υπολογίζουν νέα
τιμολογιακή/εκπτωτική πολιτική. Δεν το κάνει μόνο η hyundai, όλοι το κάνουν εκτός
από αυτούς που έχουν λανσάρει ολοκαίνουριο μοντέλο (εδώ παίζουν άλλα).Είναι επειδή έχουν κλείσει οι στόχοι του έτους και η στοκαδούρα του έτους έφυγε (ίσως).
Καλύτερη στιγμή είναι να πάς κατά τον μάρτιο (αν δεν μπορείς να περιμένεις τον μάιο
που γίνονται τρελές προσφορές). -
Σε λιγες μερες ο πατερας μου θα εχει ενα Accent. Χθες πηγε και το 'εκλεισε' αρχες του ετους θα το παραλαβει. Στην αρχη ηθελε ενα Getz απλα για να κανει τις δουλειες του. Ομως το Getz 1.4 ηταν 100 ευρω πιο ακριβο απο το Accent (αληθεια τί παιζει εδω; ) και τελικα πηρε το Accent.
-
Καλησπερα και χρονια πολλα ...
βασικα για αλλο λογο μπηκα σε αυτο το Forum αλλα μιας και σας βρηκα θα ηθελα να σας ενημερωσω για τα site :
http://www.HyundaiClub.grΧωρις φυσικα να θελω να δημιουργησω οποιοδηποτε προβλημα
Ευχαριστω
Anogios
Admin HyundaiClub.gr
τηλ. 6977203909 -
Ευχαριστούμε για την πληροφόρηση.
-
Πολυ ωραια, ευχαριστουμε φιλε.
-
Σε λιγες μερες ο πατερας μου θα εχει ενα Accent. Χθες πηγε και το 'εκλεισε' αρχες του ετους θα το παραλαβει. Στην αρχη ηθελε ενα Getz απλα για να κανει τις δουλειες του. Ομως το Getz 1.4 ηταν 100 ευρω πιο ακριβο απο το Accent (αληθεια τί παιζει εδω; ) και τελικα πηρε το Accent.Τίποτε δεν παίζει, απλά το Getz είναι περισσότερο νεανικό και λιγότερο....Hyundai με την κλασική έννοια! Γι' αυτό το μικρότερο Getz είναι ακριβότερο από το Accent. Βέβαια παίζουν μπάλα και οι προσφορές.... Αλλά πρέπει μαζί με την ΚΙΑ να είναι οι μοναδικές μάρκες με τέτοια φαινόμενα!
-
καλησπερα παιδια ειμαι ο sportis και εχω το καινουριο getz( φοβερο τουτου) αν και μεσα σε 8 μηνες του εχω κανει 16500 χλμ:roll: και εχω χασει εν μερει την εγγυηση λογω βελτιωσης αλλα δεν με πειραζι ειμαι πολυ ευχαριστημενος. τωρα δεν μπορω να καταλαβω γιατι > ειπε οτι ειναι τενεκεδες προφανως ειχει καποιο προβλημα, και ξανα λεω οτι καποιοι εχουν προβλημα με τα hyungai αραγε γιατι? συγνωμη γιαυτο που λεω δεν ηρθα για να διμιουργησω καποια ενταση αλλα ενταξει εχουμε και τα ορια μας.
-
σου απαντάνε τα 14 χρόνια που έχω το scoupe gt και τα 170000χλμ χωρίς αλλαγή τουρμπίνας. Δίσκος αλλάχτηκε στα 145000 χωρίς να έχει 'φάει' εντελώς τα ψωμιά του. Το αυτοκίνητο είναι ακόμα σε πολύ καλή κατάσταση και θέλει μόνο αλλαγή στα τσιμουχάκια μηχανής...γιαυτό και δεν θα πουληθεί αλλά θα συνεχίσει να υπάρχει στην οικογένεια μου...Δεν ξέρω για τα σύγχρονα hyundai αλλά αυτό τα άξιζε τα λεφτά του...IMHO πάντα.
Το πρόβλημα στα σύγχρονα χιουνται και ΚΙΑ θα είναι πλέον ότι δεν θα έχουν το πλεονέκτημα τιμής που τα συνόδευε στο παρελθόν αφού τα βελτιωμένα αμαξώματα θα έχουν αναλογικά και αυξημένο κόστος παραγωγής και επομένως πώλησης. Άσε που έρχονται και οι κινέζοι με τσάμπα αυτοκίνητα και επομένως εντονότερο ανταγωνισμό...
-
Ο χρήστης SPORTIS έγραψε:
εχω το καινουριο getz( φοβερο τουτου) αν και μεσα σε 8 μηνες του εχω κανει 16500 χλμ:roll: και **εχω χασει εν μερει την εγγυηση λογω βελτιωσης **αλλα δεν με πειραζι ειμαι πολυ ευχαριστημενος. τωρα δεν μπορω να καταλαβω γιατι > ειπε οτι ειναι τενεκεδες προφανως ειχει καποιο προβλημα, και ξανα λεω οτι καποιοι εχουν προβλημα με τα hyungai αραγε γιατι?ΑΜΑΝ πια με τα hyundai. Φτηνά είναι, δε χαλάνε, τίμιο αμάξι και αξίζει τα λεφτά του - μέχρι εκεί καλά.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
εχω το καινουριο getz( φοβερο τουτου) αν και μεσα σε 8 μηνες του εχω κανει 16500 χλμ:roll: και **εχω χασει εν μερει την εγγυηση λογω βελτιωσης **αλλα δεν με πειραζι ειμαι πολυ ευχαριστημενος. τωρα δεν μπορω να καταλαβω γιατι > ειπε οτι ειναι τενεκεδες προφανως ειχει καποιο προβλημα, και ξανα λεω οτι καποιοι εχουν προβλημα με τα hyungai αραγε γιατι?
ΑΜΑΝ πια με τα hyundai. Φτηνά είναι, δε χαλάνε, τίμιο αμάξι και αξίζει τα λεφτά του - μέχρι εκεί καλά.
Τώρα νομίζω ότι δεν είσαι σωστός...
Εκτός του ότι ο άνθρωπος δεν ανέφερε σε τι είδους μετατροπές έχει προβεί, θεωρώ ότι δεν είναι σωστό να τη λένε όλοι συγκεκριμένα στους ιδιοκτήτες hyundai μόλις ακούσουν τη λέξη βελτίωση. Αν μη τι άλλο πιστεύω ότι ένα σύγχρονο βελτιωμένο hyundai είναι πολύ πιο ασφαλές από ένα βελτιωμένο Peugeot/Citroen/Seat/κτλ δεκαετίας. Έλα μου όμως που κυκλοφορούν πολλά από δαύτα και κανείς δεν τα σχολιάζει ως επικίνδυναΥ.Γ. Δεν είμαι υπέρ της βελτίωσης σε δύναμη ενός αυτοκινήτου πέραν της δύναμης που απέδιδε/αποδίδει η δυνατότερή του έκδοση, ας μην είμαστε όμως επιλεκτικοί στις κρίσεις μας...
-
Με δεδομενη την τιμη τους, τα χιουνταϊ δεν εχουν να ζηλεψουν απολυτως τιποτα απο τον υπολοιπο ανταγωνισμο. Ουτε σε κοστος συντηρησης υστερουν, ουτε σε αντοχη, ουτε σε ποιοτητα, ουτε σε επιδοσεις.
-
Με δεδομενη την τιμη τους, τα χιουνταϊ δεν εχουν να ζηλεψουν απολυτως τιποτα απο τον υπολοιπο ανταγωνισμο. Ουτε σε κοστος συντηρησης υστερουν, ουτε σε αντοχη, ουτε σε ποιοτητα, ουτε σε επιδοσεις.Τώρα που τείνουν να αντιγράψουν και την ...τιμή των ανταγωνιστών τους, βλέπουμε τ' αποτελέσματα: πτώση 20% για το 2006 και έχουμε και συνέχεια και φέτος λογικά... Όσο δεν υπάρχει φτηνό Accent για τον λαό, δεν υπάρχουν και πωλήσεις και το χειρότερο είναι το brand loyalty της μάρκας: πρέπει να είναι από τα χαμηλότερα παγκοσμίως! Μόλις βρει κάποιος χρήματα, αλλάζει αμέσως μάρκα!
Η διαφορά θα γίνει σε 1-2 γενιές ακόμη (αυτοκινήτων εννοώ... ). Αυτό ίσως σημάνει και απώλεια πωλήσεων, αλλά αν δεν πετύχει, η μόνη λύση είναι η δημιουργία άλλου σήματος (βλ. Lexus, Infiniti, Acura...). Για την ακρίβεια, ίσως είναι μια λύση που πρέπει να την σκεφτούν σοβαρά οι Κορεάτες... Εκαναν πολύ κακό στον εαυτό τους και στο ονομά τους για καμιά 10ετία και τώρα πρέπει να παλεύουν για τόσα κι άλλα τόσα χρόνια για ν' ανέβουν!
Προς το παρόν ακούγονται πολύ καλά λόγια για το KIA Cee'd και λογικά και το αντίστοιχο της Hyundai θα είναι εξίσου αν όχι περισσότερο καλό! Πολλοί θα το προτιμήσουν, αν έχει μια τιμή αντίστοιχη πχ με ένα Corsa 1.4. Αλλοι πάλι όχι... Πάντως το Cee'd πχ απέχει 23 εκατομμύρια έτη φωτός από το Accent κι αυτό είναι κρίμα να μην επαληθευτεί κι από τις πωλήσεις.
Τώρα για την βελτίωση; Γενικά είμαι κατά των μηχανικών βελτιώσεων για κάθε αυτοκίνητο, ειδικότερα για την Ελλάδα, υπαρχει μπόλικη ασχετοσύνη και κουτοπονηριά... Περισσότερο ισχύει για τα Hyundai γιατί τα περισσότερα έχουν φτιαχτεί για εντελώς άλλα πράγματα. Φαντάζομαι όμως πως τα νέα μοντέλλα θα σηκώνουν πολύ περισσότερα, αρα θα πάψουν να είναι τόσο περιθωριακά...
HYUNDAI FORUM