-
TEMP
ναι και κρατάνε ακόμα καλά (2,5 χρόνια, 30.000 χλμ). Είναι και οικονομικά στη διάσταση του accent, κάπου 200-230 ευρώ.Κάνε αυτό που γράφει o famas πάντως, βάλε τα λίγο πιο αργά αν δεν σου δημιουργούν τα τωρινά πρόβλημα. Αν φοράς ακόμα τα αρχικά kumho πάντως θα νομίζεις ότι άλλαξες αυτοκίνητο.
-
Aυτά τα kumho δεν ειναι λάστιχα ειναι ΘΑΝΑΤΟΣ
κόντεψα να φάω τα μούτρα μου με 50 χιλ.Μισή ώρα γλιστραγα
και δούλευε και το ABS.
Αστα να πάνε! ! ! ! ! -
Γι' αυτό τα πέταξα στον 1,5 χρόνο.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Γι' αυτό τα πέταξα στον 1,5 χρόνο.Μάλον άργησα
-
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 586#174586
-
τα michelιn τσιριζουν πολυ και πριν την ωρα τους οταν το πιεζεις(οχι οτι παιζεδι ρολο στην επιλογη σου) .και γω ταχω καμποσο καιρο και ειναι ενταξυ.
με τα kumho δε παρατηρησα διαφορα στο στεγνο αλλα τοτε το οδηγουσα πολυ αραια.στα νερα πρεπει να χουν μεγαλη διαφορα
-
Ίσως κάποιοι θυμούνται για το πρόβλημα που είχα στην εκκίνηση μετά από αντικατάσταση μπαταρίας. Τελικά, αφού γυρνάει κανονικά η μίζα, ήταν τυχαίο γεγονός. Εκτός κι αν κάτι έγινε με τα ηλεκτρονικά όταν ένα παιδί από κινητό συνεργείο της ΕΘΕΛ μου έβαλε μπρος το αμάξι όταν είχα μείνει από μπαταρία πριν την αλλάξω.
Συμβαίνει λοιπόν το εξής:γυρνάει η μίζα αλλά το αμάξι παίρνει μπρος με την 1η, με τη 2η ή με την 6η και μόνο αν πατήσω το πεντάλ του γκαζιού - μερικές φορές με ταλαιπωρεί αρκετά και δεν μπορώ να το αφήσω γιατί θα μας αφήσει πουθενά και θα τρέχουμε.
Εμένα μου φαίνεται για πρόβλημα με την πεταλούδα, με κάποιον αισθητήρα ή με τον εγκέφαλο. Έχετε τίποτα υπόψη σας;
-
Το έχεις περάσει από διαγνωστικό, και δεν βγάζει τίποτα;
-
Όχι ακόμα. Δεν βρήκα το χρόνο και ως τώρα δουλεύει, έστω και αγχωτικά.
-
Μου μυρίζει αισθητήρας θέσης στροφάλου... κατά τα άλλα λειτουργεί κανονικά;
-
Ναι, μια χαρά είναι στην πορεία, ούτε βήχει ούτε σβήνει.
Είναι σοβαρό αυτό; Κοστίζει; -
Ο λόγος που μου ήρθε στο μυαλό αυτό είναι γιατί όταν ημουν στο συνεργείο, είχε ο μηχανικός μια xantia, που είχε πρόβλημα στην εκκίνηση. Δύσκολα μπορούσε να πάρει μπρος, και τελικά ήταν αυτός ο αισθητήρας. Κόστος δεν ξέρω...
-
λογικα ειναι το maf sensor(ή καπως ετσι) που ηταν μουφα σε πολλα accent εκεινης της περιοδου ,και ειναι το μονο προβλημα αξιοπιστιας που εμφανιζει συχνα αυτο το αμαξι.
-
χμ αποτι φαινεται το χεις αλλαξει ηδη ( ) ,ρε μπας και αυτο που του εβαλες ηταν απο παλια παρτιδα?.
στο δικο μου ηταν απ τα καλα
-
Ο maf όμως γιατί να κάνει λαδιές μόνο στην εκκίνηση; Κανονικά δεν θα έπρεπε να έχει και πρόβλημα γενικότερο; Αρρυθμίες κτλ;
-
Aν μιλάτε για τον αισθητήρα πεταλούδας γκαζιού, τον έχω ήδη αλλάξει στην εγγύηση. Αν λέτε για το air-flow, επίσης έχει αλλαχτεί (εκτός εγγύησης ) και τα συμπτώματα ήταν τελείως διαφορετικά, αφού έκαιγε πολλή βενζίνη και δεν είχε πρόβλημα στην εκκίνηση αλλά στην πορεία.
Τηλεφωνικά κάτι για αισθητήρα στροφάλου μου είπαν από τη hyundai (πιθανολογώντας), άρα μάλλον ξέρουν κάτι. -
δοκιμασε να γυρισεις το κλειδι 2-3 φορες μεχρι την θεση πριν το αυτοκινητο παρει μπροστα(εννοω την θεση που τα λαμπακια στο ταμπλο ειναι αναμμενα)
χωρις να το 'μιζαρεις'.Μετα θα παρει με την πρωτη. Μου το ειχαν πει στo hyundai performance πριν 3 χρονια και πιανει...δεν ξερω τι εξυπηρετει... παντως στο παλιο μου scoupe gt πιανει και παιρνει μπροστα αμεσως.
ελπιζω να δουλευει και στο δικο σου -
Κι αυτό το έκανα και ίσως βοήθησε όταν πια άρχισα να σκέφτομαι το γερανό.
Αλλά δεν είναι αυτή δουλειά. Πρέπει να φτιαχτεί αν δεν μιλάμε για κάτι εξαιρετικά δαπανηρό (που δε νομίζω). -
spyros.s, αυτό στο λένε για
να ανεβάσει πίεση το σύστημα τροφοδοσίας, να πάει βενζίνη δλδ στο μοτέρ.Μάνο, αισθητήρας στροφάλου...
Δεν πρέπει να είναι και ιδιαίτερα ακριβή δουλειά...
-
Τελικά ASMART ή SMART ή κάτι τέτοιο. Είναι το εξάρτημα που διαβάζει το κλειδί και δίνει σήμα στο immobiliser.
http://img204.imageshack.us/img204/112/ ... artjr3.jpg
98 ευρώ με εργασία (αντιπροσωπεία) και 2 μπλουζάκια δώρο.
Είναι κάπως περίεργο το πως χάλασε. Υποψιάζομαι ότι φταίει το ότι είχα αφήσει** το κλειδί στη μίζα** τη στιγμή που έδωσε ρεύμα ο τύπος της ΕΘΕΛ με τη μπαταριάρα του ή όταν τοποθετήθηκε η νέα μπαταρία.
Άρα κανόνας προστασίας: δεν έχουμε το κλειδί στη μίζα (ή έστω σε θέση 'ΟΝ) όταν πειράζεται η μπαταρία.
HYUNDAI FORUM