-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
όλο δικό σου!!!!
http://www.zougla.gr/automoto/news/arti ... ti-genesisΘα το φέρει ο Δάβαρης ???
-
Παρακαλώ να σταματήσουν οι προσωπικές αντιπαραθέσεις...για ποιο λόγο πρέπει κάποιος να πείσει τον άλλο ότι μία μάρκα ή ένα μοντέλο της είναι καλύτερο ή χειρότερο από αυτό μίας άλλης;;Είναι θεμιτό να υπάρχουν συμπάθειες και αντιπάθειες για κάποιες εταιρείες αλλά δεν καταλαβαίνω σε τι ωφελούν οι χαρακτηρισμοί και οι ειρωνείες εκατέρωθεν.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Και συ ρε storm.......σφινομενος στην Κηφισιας ?????για το πουλμουρ????
Και που αλλού να το πάω αυτό ρε συ;
Όλοι οι δρόμοι είναι γεμάτοι αγροτικά μπλόκα. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Και συ ρε storm.......σφινομενος στην Κηφισιας ?????για το πουλμουρ????
Και που αλλού να το πάω αυτό ρε συ;
Όλοι οι δρόμοι είναι γεμάτοι αγροτικά μπλόκα. -
Ο χρήστης lleonidas έγραψε:
Παρακαλώ να σταματήσουν οι προσωπικές αντιπαραθέσεις...για ποιο λόγο πρέπει κάποιος να πείσει τον άλλο ότι μία μάρκα ή ένα μοντέλο της είναι καλύτερο ή χειρότερο από αυτό μίας άλλης;;Είναι θεμιτό να υπάρχουν συμπάθειες και αντιπάθειες για κάποιες εταιρείες αλλά δεν καταλαβαίνω σε τι ωφελούν οι χαρακτηρισμοί και οι ειρωνείες εκατέρωθεν.Α! Λεωνιδα! Εγινες mod bro?? Μπραβο! Ωραιος! Δεν το λεω ειρωνικα. Ουτε για γλειψιμο. Καλοριζικος!
-
http://www.zougla.gr/automoto/news/agor ... stin-elada
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
http://www.zougla.gr/automoto/news/agora/article/to-monadiko-hyundai-veloster-pou-kiklofori-stin-eladaΟ αυτοκινήταρος με το ιδιότροπο στυλ σχεδιασης
αλλα ο μιστερ Δαβαρης δεν σκεφτεται να το εισαγει στη χωρα μας... -
Το προσωπικο σχολιο ,περι των 2 ελληνικων, του δημοσιογραφου ειναι κατα πασα πιθανοτητα copy-paste ενος ποστ μου απο το ''Carspotting'...
-
Πάντως το λευκό που το βλέπω όταν πηγαίνω στο σέρβις στην Πάτρα είναι όμορφο μεν αλλά στα όρια του υπερβολικού..
-
Ο χρήστης Giorellis έγραψε:
Ο αυτοκινήταρος με το ιδιότροπο στυλ σχεδιασης
αλλα ο μιστερ Δαβαρης δεν σκεφτεται να το εισαγει στη χωρα μας...Ισως φοβαται λογω κρισης. Κινειται συντηριτικα σε μοντελα που πιστευει οτι θα φυγουν ευκολα και δεν θα εχει μεγαλο στοκ. Ειναι ομορφο και με καλες επιδοσεις αυτοκινητο. Αυτα τα δυο που εχουν στην Ελλαδα τα καλυπτει η αντιπροσωπεια σε ανταλλακτικα; Παλια στα μηχανακια απο οσο ξερω, αν επαιρνες μηχανη που δεν την εκανε εισαγωγη η αντιπροσωπεια ειχες σκαλωμα.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Το προσωπικο σχολιο ,περι των 2 ελληνικων, του δημοσιογραφου ειναι κατα πασα πιθανοτητα copy-paste ενος ποστ μου απο το ''Carspotting'...για δειξε μας , να δουμε αν ειναι το ιδιο
-
Ο χρήστης Sbr έγραψε:
Ο αυτοκινήταρος με το ιδιότροπο στυλ σχεδιασης
αλλα ο μιστερ Δαβαρης δεν σκεφτεται να το εισαγει στη χωρα μας...Ισως φοβαται λογω κρισης. Κινειται συντηριτικα σε μοντελα που πιστευει οτι θα φυγουν ευκολα και δεν θα εχει μεγαλο στοκ. Ειναι ομορφο και με καλες επιδοσεις αυτοκινητο. Αυτα τα δυο που εχουν στην Ελλαδα τα καλυπτει η αντιπροσωπεια σε ανταλλακτικα; Παλια στα μηχανακια απο οσο ξερω, αν επαιρνες μηχανη που δεν την εκανε εισαγωγη η αντιπροσωπεια ειχες σκαλωμα.
Απο φανοποιεια σιγουρα ΔΕΝ,απο συντηρηση μηχανης ευκολα και απο aftermarket.
-
Ενταξει την βολευουν τοτε. Για το φανοποιειο ειναι δυσκολο να στα στειλουν αν βρεις στην Ευρωπη (δεν ξερω αν κυκλοφορει στην Ευρωπη). Θα σου ζητησουν πολλα μεταφορικα. Εκτος αν εχουν τπτ ακρες.
-
καλησπέρα σε ολη τη παρεα του φορουμ ειμαι κατοχος ενος elantra 2007 μοντελο, θα ηθελα τις γνωσεις σας, μου καηκε η λαμπα απο τη πορτα του συνοδηγου, το φωτακι του αλαρμ επισης ειναι καμενο, το φωτακι απο το ρυθμιστη των φωτων, καθως επισης και το λαμπακι που φωτιζει τα οργανα στο καλοριφερ, μηπως ξερει καποιος πως μπορω να τα αλλαξω; φοβαμαι να τα τραβηξω για να τα βγαλω μη τα σπασω!!!! ευχαριστω πολύ!!!!
-
Ο χρήστης kostas elantrakias έγραψε:
καλησπέρα σε ολη τη παρεα του φορουμ ειμαι κατοχος ενος elantra 2007 μοντελο, θα ηθελα τις γνωσεις σας, μου καηκε η λαμπα απο τη πορτα του συνοδηγου, το φωτακι του αλαρμ επισης ειναι καμενο, το φωτακι απο το ρυθμιστη των φωτων, καθως επισης και το λαμπακι που φωτιζει τα οργανα στο καλοριφερ, μηπως ξερει καποιος πως μπορω να τα αλλαξω; φοβαμαι να τα τραβηξω για να τα βγαλω μη τα σπασω!!!! ευχαριστω πολύ!!!!καλύτερα σε έναν ηλεκτρολόγο ή ακόμη καλύτερα σε εξειδικευμένο hyundai.Κάποια βγαίνουν τραβώντας και παράλληλα πιέζοντας κάτι προεξοχές στερέωσης,απο την μέσα πλευρά του ταμπλό.Δηλ θέλει τρόπο......
-
Καλημέρα και από μένα!
Από το Σεπτέμβριο που μας πέρασε είμαι κάτοχος ενός Huyndai i20 1.1 crdi comfort plus. Πλέον έχω ήδη 13.000km!!!
Το προηγούμενο μου αυτοκίνητο ήταν ένα Peugeot 208 1.4 hdi με 68hp! Έχοντας ζήσει αυτά τα χιλιόμετρα μέσα στην καμπίνα του Huyndai και έχοντας παλιότερα στην κατοχή μου τα εξής αυτοκίνητα χρονολογικά: Suzuki Swift 1.3 GLA, Seat Leon 1.8 TSI, VW Golf 1.4 TSI, Seat Ibiza 3d sport 1.2 TSI, Peugeot 208 1.4 HDI, μπορώ εύκολα να κάνω μερικές συγκρίσεις.- Το i20 είναι ένα αυτοκίνητο που θα μπορούσε άνετα να ήταν μια κατηγορία πάνω λόγω εσωτερικών χώρων.
- Έχει αρκετά καλή ηχομόνωση και με έχει εντυπωσιάσει το πόσο στιβαρά σχεδόν καλύτερα και από γερμανικό κλείνουν οι πόρτες.
- Πατάει πολύ καλά στο δρόμο και σου δίνει την αίσθηση ότι οδηγείς μεγαλύτερο αυτοκίνητο και συμπεριφέρεται επίσης καλά όταν το πιέσεις στις στροφές.
- Είναι λίγο πλαδαρή η ανάρτηση σε σχέση με μια πιο σπορτίφ διάθεση που φαίνεται να έχει το αμάξωμα.
- Όσοι πιστεύουν ότι οι 75 ίπποι που αποδίδει ο κινητήρας είναι λίγοι του καλώ να αναθεωρήσουν...Σε μέσες ταχύτητες από 100-160 km/h το αυτοκίνητο είναι πάρα πολύ γρήγορο...και δεν θα προβλήματίσει κανέναν σε ταξίδι ούτε σε προσπεράσεις...
- Επειδή είχα μια περιέργεια σε σχέση με τον κινητήρα γιατί φαινόνταν πιο ροπάτος και γρήγορος από τις τιμές του εργοστασίου, έκανα μια δυναμομέτρηση σε Maha και το αυτοκίνητο έβγαλε 87hp και 21,4 kg ροπής......!!!!
- Όντως το κάθισμα είναι λίγο στενό....!!
- Όντως ήθελε λίγο καλύτερα υλικά στο ταμπλό...
- Μέχρι στιγμής δεν έχω τριξίματα...και δεν μπορώ να πω ότι κινούμε στο καλύτερο οδικό δίκτυο της ελλάδας.... (αιτωλοακαρνανία)
- Από κατανάλωση είμαι αρκετά ευχαριστημένος μιας και μια τιμή γύρω στα 5.0lt/100km είναι πολύ εφικτή κινούμενος όμως σε σαφώς πιο γρήγορους ρυθμούς από ότι με το peugeot που είχα....δηλαδή 100-120km/h και αρκετές προσπεράσεις...
- ΤΟ 6άρι κιβώτιο είναι πάρα πολύ καλό με πολύ κοντές διαδρομές....Τώρα σε ότι αφορά την κλιμάκωση, η αλλαγή σε 6η στα 90κμ σύμφωνα με το gear shigt indicator κρεμάει τον κινητήρα αλλά από την άλλη σε επίπεδο οικονομίας εκεί που θες να πας οικονομικά δε σε βοηθάει το κιβώτιο...τουτέστιν αν θες να έχεις 6η πρέπει να είσαι σταθερά πάνω από 100km/h....
- Με το 55άρι ντεπόζιτο και τις παραπάνω καταναλώσεις θα βγάλετε άνετα 900 χιλιόμετρα αυτονομία....
- Τέλος μέχρι στιγμής ΚΑΝΕΝΑ απολύτως πρόβλημα!!!
Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
-
Αυριο θα δειξω την ετοιμηγορια σου σε φιλο που στο τελος της εβδομαδας θα παει να το παραγγειλει και σημερα το πρωι συζηταγαμε αν θα ηταν καλυτερα να παει στο 1.4,καθως θα ειναι το βασικο αυτοκινητο και με μπαγκαζια για 4μελη οικογενεια.
Κατατοπιστικοτατο το review σου.........87hp και 21 ροπη;;;; -
νεο hyundai i20 active crossover 2016
Το i20 Active φέρει χαρακτηριστικά που συναντάμε συνήθως στα crossover: ποδιές μπροστά και πίσω, πλαστικά προστατευτικά στους θόλους των τροχών, ράγες οροφής.
Μετά το πεντάθυρο hatch και το τρίθυρο coupe, το i20 αποκτά και τρίτο μέλος. Μέσα στο 2016 θα λανσαριστεί στην ευρωπαϊκή αγορά το i20 Active, το οποίο έχει off road εμφάνιση και αυξημένη απόσταση από το έδαφος (κατά 20 mm). Στην Ελλάδα αναμένεται το φθινόπωρο του 2016, σε τιμές που δεν έχουν ακόμη καθοριστεί.
Το Hyundai i20 Active φέρει χαρακτηριστικά που συναντάμε συνήθως στα crossover: ποδιές μπροστά και πίσω, πλαστικά προστατευτικά στους θόλους των τροχών, ράγες οροφής. Πέρα από την μεγαλύτερη διαδρομή της ανάρτησης, ψηλότερα βρίσκεται και η θέση οδήγησης. Επεμβάσεις έχουν γίνει επίσης στη ρύθμιση της ανάρτησης.
Ο νέος τρικύλινδρος 1.0 turbo θα εφοδιάσει και το i20 Active, όπως θα ισχύει δηλαδή με το hatchback και το coupe. Θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις ισχύος, αποδίδοντας 100 ίππους (με έμφαση στην εξοικονόμηση καυσίμου) και 120 ίππους. Στη Γερμανία θα είναι διαθέσιμος και ο 1.4 diesel με τα 90 PS.
-
Πάλι εδώ λοιπόν.
Μικρή αναδρομή. Accent, αγορασμένο πριν 10 χρόνια περίπου αν θυμάμαι καλά. Είχαν δώσει οι γονείς μου 1000 ευρώ παραπάνω για δωρεάν service για πάντα.
Μερικά χρόνια αργότερα βάρεσε 'κανόνι' (?), σταμάτησε η συνεργασία (?) και ο τοπικός αντιπρόσωπος Ηρακλείου σταμάτησε να κάνει τα δωρεάν service. Μέχρι η Αθήνα να βρει καινούργιο συνεργάτη, εκείνη τη χρονιά και μετά από άγριο τηλεφωνικό καβγά, μας έστειλαν να κάνουμε το service στο... Ρέθυμνο.
Σήμερα πήρα τηλέφωνο να κλείσω ένα ακόμα service ρουτίνας αλλά δυστυχώς άκουσα για δεύτερη φορά τα ίδια:
'Έχουμε σταματήσει να κάνουμε τα δωρεάν service εδώ και 6 μήνες κύριε'
'Γιατί' ?
'Έχουν αλλάξει τα δεδομένα...'Μου έδωσαν να πάρω ένα τηλέφωνο στον Άγιο Νικόλαο. Πήρα αλλά ήταν περασμένες 2 και μάλλον είχαν κλείσει. Αύριο, έχει ο Θεός..
-
Είπα σήμερα το πρωί, πριν πάρω στον Άγιο, να πάρω στα κεντρικά στην Αθήνα.
'Δεν σας τα είπαν καλά κύριε, ούτε στον Άγιο μπορείτε να κάνετε service. Ρέθυμνο και Χανιά μπορείτε, αλλά πρέπει πρώτα να συμπληρώσετε μια φόρμα στο site μας και όταν σας έρθει με mail ένας κωδικός επιβεβαίωσης, να καλέσετε στο Ρέθυμνο ή στα Χανιά κι αυτοί θα σας κλείσουν το ραντεβού σας. 'Συμπληρώνω τη φόρμα και περιμένω. Μετά από 1-2 ώρες, πράγματι, ήρθε ένας κωδικός. Παίρνω τηλέφωνο στο Ρέθυμνο να κλείσω το ραντεβού αλλά εκεί μου λένε ότι ραντεβού δεν μπορώ να κλείσω γιατί έχει πρόβλημα και το δικό τους σύστημα. Μου είπαν να πάρω ξανά σε 15 μέρες να δουν - λέει - αν θα έχει λυθεί το πρόβλημα για να μου πουν εαν θα μου κλείσουν τα ραντεβού.
Ο ορισμός της... πίκρας. Ξεφτίλα!!!
HYUNDAI FORUM