-
στην διαφημιση της Χιουνται για το μουντιαλ ποιο ειναι το μεγαλο αυτοκινητο που οδηγει Κακα;;
-
Εκείνο που δεν θα δεις ποτε εδώ:
http://www.hyundaiusa.com/equus/
http://www.cnet.com/videos/2014-hyundai-equus-ultimate/
Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
καλησπέρα,έχετε υπόψην σας για τα i20 diesel ένα 2ο πρόγραμμα αναβάθμισης σχετικά με το φίλτρο dpf(μικροσωματιδίων)?Όποιος ξέρει κάτι κ απαντήσει ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Δηλαδή υποστηρίζουν ότι το αυτοκίνητο πήγε ευθεία παρόλο που είχε στρίψει το τιμόνι;
Το οποίο τιμόνι τερμάτιζε στη μέση της διαδρομής του;Χάνει την υποβοήθηση
Αν και ΚIA αυτο που οδηγω(ProCeed 2008)εδω και ενα χρονο εντουτοις ειναι ολο Hyundai οποτε ας το γραψω εδω.
Την Πεμπτη το πρωι σχεδον με το που ξεκινησα για δουλεια το τιμονε βαρυνε απιστευτα(κοκκαλωσε)και αναψε η ενδειξη(κοκκινη)κατω δεξια EPS.Ευτυχως ειχα μολις 15-20 χλμ και ενω με τρομαξε σταματησα αμεσως(ο δρομος ηταν αδειος ευτυχως)και εσβησα.Εβαλα μπροστα παλι και σε 10δλ περιπου το ιδιο ακριβως.Τιμονι κερατο και ενδειξη EPS.
Φορτωμα στην οδικη,αμεσως στην KIA και η πρωτη αντιδραση του υπευθυνου του συνεργειου στο ακουσμα τι εχει το αυτοκινητο!
-Α κ σε σενα το κανε?Πολλα Ceed βγαλαν βλαβη στον αισθητηρα ροπης τιμονιου!Χρειαζεται αναβαθμιση ο εγκεφαλος(τον προτεινει το εργοστασιο)και αν δεν ξαναβγαλει προβλημα καλως.Αν βγαλει,αλλαγη εγκεφαλου.
Δηλαδη αν ημουν σε καμια στροφη επανω τι θα γινοταν?
Και αφου το εργοστασιο το ξερει γιατι περιμενει να βγει το προβλημα(εαν βγει)και μετα να το λυσει?
Η αναβαθμιση εγινε μεν, αλλα απο την Πεμπτη και μετα η αληθεια ειναι οτι το χω στο νου μου μην το ξανακανει και εχω ξενερωσει απιστευτα.Τιμονι ειναι διαολε δεν ειναι καμμενη λαμπα. -
Δεν μπορω να καταλαβω τι σκατα βλαβες/δυσλειτουργιες ειναι αυτες που λυνονται με ενα καλωδιο και ενα λαπτοπ...
Γιατι δεν ερχονται εξαρχης αναβαθμισμενα;;;;; -
Επειδη η αναβάθμιση βγαινει αφου φυγουν απο το εργοστάσιο...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Δεν μπορω να καταλαβω τι σκατα βλαβες/δυσλειτουργιες ειναι αυτες που λυνονται με ενα καλωδιο και ενα λαπτοπ...
Γιατι δεν ερχονται εξαρχης αναβαθμισμενα;;;;;Η αναβαθμιση φίλε μου βγαίνει στην πορεία!Εξ αρχής κάτι τους ξεφεύγει κ λύνουν το πρόβλημα με κάποιο καινούργιο προγραμματάκι στόν εγκέφαλο,αφού όλα από εκεί ξεκινάνε κ τελειώνουν!Τώρα για το φίλτρο δέν άκουσε κανείς σας?Είχα πρόβλημα με το λαμπάκι του dpf κ μου είπανε ότι έχει βγεί κ δεύτερη αναβάθμιση...
-
Δε μπορώ να βρω το site που διάβαζα πως η τεχνολογία που μπαίνει στα αυτοκίνητα γίνεται με γρήγορους ρυθμούς και εγκυμονεί κινδύνους. Μια χαρά ήταν οι υδραυλικές υποβοηθήσεις. Τώρα ότι τεχνολογικό κέρατο το βρούνε στο εργαστήριο το κοτσάρουν στο αμάξι και όποιον πάρει ο χάρος. Λεφτά να έχει ο κόσμος να τα πετάει στα τεχνολογικά καλούδια. Χάλασε σε ένα opel astra h το μαραφέτι στο τιμόνι για να αλλάζει σταθμούς κλπ πήγε στην αντιπροσωπεία του λένε 250 ευρώ μόνον το ανταλλακτικό, χώρια τα εργατικά. Πήδηξε το παλικάρι.
Σε έναν άλλον με corsa του 2000 με κλειδί με τηλεχειρισμό για καινούργιο κλειδί με τηλεχειρισμό, 180 ευρώ. Πέφτει κλάμα μπόλικο, αλλά δεν τα λένε.
Κάποιοι θα θυμούνται την κοπελιά που ακούμπησε ο προφυλακτήρας της bmw της και άνοιξαν όλοι οι αερόσακοι και τους πλήρωσε από την τσέπη της και μετά της είπαν πως δεν έχουν ακόμη το πρόγραμμα για να τους ενεργοποιήσουν.
Σε έναν φίλο μου ταξιτζή με mazda 6 που χτύπησε έναν σκύλο του άνοιξαν οι 6 αερόσακοι. Προφυλακτήρας με τοποθέτηση και βάψιμο κοντά στα 300 ευρώ (ή κάπου εκεί) και 3000 για τους αερόσακους. Κόντεψε να τους πνίξει στην αντιπροσωπεία. -
Ο χρήστης panosft έγραψε:
Δε μπορώ να βρω το site που διάβαζα πως η τεχνολογία που μπαίνει στα αυτοκίνητα γίνεται με γρήγορους ρυθμούς και εγκυμονεί κινδύνους. Μια χαρά ήταν οι υδραυλικές υποβοηθήσεις. Τώρα ότι τεχνολογικό κέρατο το βρούνε στο εργαστήριο το κοτσάρουν στο αμάξι και όποιον πάρει ο χάρος. Λεφτά να έχει ο κόσμος να τα πετάει στα τεχνολογικά καλούδια. Χάλασε σε ένα opel astra h το μαραφέτι στο τιμόνι για να αλλάζει σταθμούς κλπ πήγε στην αντιπροσωπεία του λένε 250 ευρώ μόνον το ανταλλακτικό, χώρια τα εργατικά. Πήδηξε το παλικάρι.
Σε έναν άλλον με corsa του 2000 με κλειδί με τηλεχειρισμό για καινούργιο κλειδί με τηλεχειρισμό, 180 ευρώ. Πέφτει κλάμα μπόλικο, αλλά δεν τα λένε.
Κάποιοι θα θυμούνται την κοπελιά που ακούμπησε ο προφυλακτήρας της bmw της και άνοιξαν όλοι οι αερόσακοι και τους πλήρωσε από την τσέπη της και μετά της είπαν πως δεν έχουν ακόμη το πρόγραμμα για να τους ενεργοποιήσουν.
Σε έναν φίλο μου ταξιτζή με mazda 6 που χτύπησε έναν σκύλο του άνοιξαν οι 6 αερόσακοι. Προφυλακτήρας με τοποθέτηση και βάψιμο κοντά στα 300 ευρώ (ή κάπου εκεί) και 3000 για τους αερόσακους. Κόντεψε να τους πνίξει στην αντιπροσωπεία.Connoisseur
-
H Hyundai σε καλή θέση στην στατιστική κλίμακα βλαβών (και η ΚΙΑ) - US
http://www.autoblog.gr/2014/06/19/aytes-oi-32-markes-aytokinhtwn-exoyn-ta-ligotera-problhmata/
-
Ο χρήστης Pavlov's Dog έγραψε:
H Hyundai σε καλή θέση στην στατιστική κλίμακα βλαβών (και η ΚΙΑ) - UShttp://www.autoblog.gr/2014/06/19/aytes-oi-32-markes-aytokinhtwn-exoyn-ta-ligotera-problhmata/
Tην έβαλα στο φόρουμ της fiat πριν λίγο καιρό. Συνωμοσίες και πληρωμένες έρευνες. Έχω Fiat (τώρα brava και πριν cinquecento και seicento). Δεν είναι πρόβλημα για ένα Fiat να μη δουλεύει σωστά ο δείκτης θερμοκρασίας, να καίγονται 3 φλάντες κεφαλής, να θέλουν αλλαγή στα 80.000 χιλιόμετρα τα τσιμουχάκια των βαλβίδων, να μη δουλεύει πάντα το καλοριφέρ, να χαλάει δύο φορές σε 20.000 χιλιόμετρα ο ρυθμιστής του ρελαντί και να καίει και 200γρ λάδι στα 1000χλμ το μοτέρ χωρίς να το έχεις ζορίσει, να σου στραβώνουν οι γνήσιες δισκόπλακες χωρίς να έχεις πλύνει το αμάξι με ζεστά τα φρένα στα 20.000 χλμ περίπου. Αυτά για ένα fiat είναι πταίσματα.
-
Tην έβαλα στο φόρουμ της fiat πριν λίγο καιρό. Συνωμοσίες και πληρωμένες έρευνες. Έχω Fiat (τώρα brava και πριν cinquecento και seicento). Δεν είναι πρόβλημα για ένα Fiat να μη δουλεύει σωστά ο δείκτης θερμοκρασίας, να καίγονται 3 φλάντες κεφαλής, να θέλουν αλλαγή στα 80.000 χιλιόμετρα τα τσιμουχάκια των βαλβίδων, να μη δουλεύει πάντα το καλοριφέρ, να χαλάει δύο φορές σε 20.000 χιλιόμετρα ο ρυθμιστής του ρελαντί και να καίει και 200γρ λάδι στα 1000χλμ το μοτέρ χωρίς να το έχεις ζορίσει, να σου στραβώνουν οι γνήσιες δισκόπλακες χωρίς να έχεις πλύνει το αμάξι με ζεστά τα φρένα στα 20.000 χλμ περίπου. Αυτά για ένα fiat είναι πταίσματα.
Συνωμοσίες, συνωμοσίες!!
Πάντως μόνο που βλέπουν κάποιοι την Ηyundai στην 4η θέση μαζί με Lexus, Porsche, Jaguar σιγουρα θα πιστεύουν ότι είναι στημένο. Μπορώ να πω ότι ακόμα και γω επηρεάζομαι για το πόσο ρεαλιστική είναι μιά τέτοια έρευνα . Μάλιστα θυμάμαι ότι η Hyundai δεν είναι πρώτη φορα που βρίσκεται σε υψηλή θέση και μάλιστα στην 5αδα σε έρευνα της J.D. Power. -
Κατ αρχας αυτη ειναι αμερικανικη εκθεση.. κατα δευτερον ειναι τελειως σχετικες τετοιες ερευνες.. δλδ 74 προβληματα ο πρωτος αλλα αν τα 20 αφορουν καμενα μοτερ π.χ. τι να το κανω αν απο τα 203 του τελευταιου τα μισα πιθανα αφορουν ενα θεμα οπως οτι δε μαζευεται σωστα η ζωνη στη θεση της....
-
Λεφτά να έχει ο κόσμος να τα πετάει στα τεχνολογικά καλούδια. Χάλασε σε ένα opel astra h το μαραφέτι στο τιμόνι για να αλλάζει σταθμούς κλπ πήγε στην αντιπροσωπεία του λένε 250 ευρώ μόνον το ανταλλακτικό, χώρια τα εργατικά. Πήδηξε το παλικάρι. Σε έναν άλλον με corsa του 2000 με κλειδί με τηλεχειρισμό για καινούργιο κλειδί με τηλεχειρισμό, 180 ευρώ. Πέφτει κλάμα μπόλικο, αλλά δεν τα λένε. Κάποιοι θα θυμούνται την κοπελιά που ακούμπησε ο προφυλακτήρας της bmw της και άνοιξαν όλοι οι αερόσακοι και τους πλήρωσε από την τσέπη της και μετά της είπαν πως δεν έχουν ακόμη το πρόγραμμα για να τους ενεργοποιήσουν. Σε έναν φίλο μου ταξιτζή με mazda 6 που χτύπησε έναν σκύλο του άνοιξαν οι 6 αερόσακοι. Προφυλακτήρας με τοποθέτηση και βάψιμο κοντά στα 300 ευρώ (ή κάπου εκεί) και 3000 για τους αερόσακους. Κόντεψε να τους πνίξει στην αντιπροσωπεία.Με εξαίρεση την περίπτωση της BMW, τα άλλα δεν είναι τόσο τραγικά σε κόστος (3000 ευρώ για ταμπλό και 6 αερόσακους σε αντιπροσωπεία;!; Πάλι καλά!). Και υπό μία άλλη οπτική, αν οι αντιπροσωπείες δεν είχαν τέτοιες τιμές στα ανταλλακτικά, θα ήταν αδύνατο να επιβιώσουν προσφέροντας τόσο εξοπλισμό χωρίς η τιμή αγοράς του αυτοκινήτου να εκτοξευθεί.
Επίσης, δε δέχομαι το ότι ο κόσμος δε γνωρίζει ότι οι αντιπροσωπείες γδέρνουν - υπάρχει άνθρωπος που δε ξέρει τι σημαίνει αλλαγή αερόσακων σε αντιπροσωπεία;!;!;
Σε κάθε περίπτωση, ό,τι δε χρειάζεσαι μπορείς να το απενεργοποιήσεις, ή ακόμη και να μην το επισκευάσεις. Δεν είναι όμως, νομίζω, βιώσιμο να θέλεις 200 ηλεκτρονικές ευκολίες, και αν χαλάσουν να τις επισκευάζεις με 20 ευρώ.
Εναλλακτικά, μπορείς κάλλιστα να τα φτιάξεις έξω ή να βρεις μεταχειρισμένα - και οι δυο λύσεις μειώνουν το κόστος. Άλλωστε, ψιλο-τζάμπα στα δίνουν εξ'αρχής - κάποτε πληρώναμε τα ίδια (και περισσότερα!) και αγοράζαμε και το ραδιόφωνο εξτρά!
Εγώ π.χ. από λόξα επέμεινα να αλλάξω αισθητήρα πίεσης ελαστικών, και αντίστοιχα θα έφτιαχνα τους εμπρός αισθητήρες παρκαρίσματος αν ο μη γένοιτο συνέβαινε κάτι. Αν πάλι αντιμετώπιζα κάποια μεγάλη οικονομική δυσκολία, θα ζούσα και χωρίς αυτά εξ'ίσου άνετα.
Αλλά γιατί να γκρινιάζω που μου τα δίνουν;!; Δε διαφωνώ με την απογοήτευση σου, αλλά προτιμώ που τα έχω και με διευκολύνουν ή με σώζουν (οι αερόσακοι), παρά να έχω ένα γυμνό αμάξι μην τυχόν και χαλάσει κάτι.
Κατά τ'άλλα, η Hyundai είναι (νομίζω) μια αρκετά αξιόπιστη εταιρία.
-
kostis20 παράλειψή μου σχετικά με το σκύλο. Ο ταξιτζής πήγαινε με 30 χλμ μέσα στην πόλη και πάτησε φρένο γιατί το ζωντανό του πετάχτηκε από το πουθενά. Μπορεί να έδωσα λανθασμένη εντύπωση πως πήγαινε με καμιά 80χλμ και χτύπησε τον σκύλο όπου εντάξει θα άνοιγαν οι αερόσακοι ήθελαν δεν ήθελαν που λέει ο λόγος. Και θα συμφωνήσω πως αν θες ηλεκτρονικά συστήματα θα πρέπει να ξέρεις πως κάποτε θα χαλάσουν με κόστος μικρό ή μεγάλο. Το θέμα είναι, να μην χαλάνε γρήγορα και οι εταιρίες να μεριμνούν προς αυτό. Προσωπικά επειδή γαλουχήθηκα σε αυτοκίνητα χωρίς υδραυλικό τιμόνι, κλιματισμό, αερόσακους, ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές κλπ κλπ, δε με συγκινούν πέρα από τους αερόσακους, το abs, το esp, το air condition (αδιαφορώ για κλιματισμό απλό διζωνικό, τετραζωνικό κλπ) και το υδραυλικό (όχι ηλεκτρικό) τιμόνι.
Τη Hyundai άσχετα το αν τα αυτοκίνητά της πατάνε ή δεν πατάνε καλά στο δρόμο, στρίβουν ή δε στρίβουν, έχουν ή δεν έχουν καλές ταπετσαρίες, την παραδέχομαι που γρήγορα κατάφερε να κερδίσει στον τομέα της αξιοπιστίας τη στιγμή που ευρωπαϊκές αυτοκινητοβιομηχανίες το κατάφεραν σε πολύ μεγαλύτερο διάστημα. Έγινε υπολογίσιμος παίκτης γρήγορα. -
Από την στιγμή που οι αισθητήρες διέγνωσαν επιβράδυνση μεγαλύτερη της προκαθορισμένης, άνοιξαν οι αερόσακοι. Αυτή είναι η δουλειά τους. Από εκεί και πέρα, το σημαντικότερο σε ένα αυτοκίνητο είναι να πηγαίνει καλά στον δρόμο.
-
Συμφωνώ με 'panosft' γτ και γω σε τέτοιο αυτοκίνητο ξεκίνησα να οδηγάω, μέχρι και Daihatsu του 70' είχα οδηγήσει ένα διάστημα. Καλά στο δρόμο πηγαίνει και το καρότσι του supermarket, άσε που έχει και τετραδιεύθυνση
-
kostis20 παράλειψή μου σχετικά με το σκύλο. Ο ταξιτζής πήγαινε με 30 χλμ μέσα στην πόλη και πάτησε φρένο γιατί το ζωντανό του πετάχτηκε από το πουθενά. Μπορεί να έδωσα λανθασμένη εντύπωση πως πήγαινε με καμιά 80χλμ και χτύπησε τον σκύλο όπου εντάξει θα άνοιγαν οι αερόσακοι ήθελαν δεν ήθελαν που λέει ο λόγος. Και θα συμφωνήσω πως αν θες ηλεκτρονικά συστήματα θα πρέπει να ξέρεις πως κάποτε θα χαλάσουν με κόστος μικρό ή μεγάλο. Το θέμα είναι, να μην χαλάνε γρήγορα και οι εταιρίες να μεριμνούν προς αυτό. Προσωπικά επειδή γαλουχήθηκα σε αυτοκίνητα χωρίς υδραυλικό τιμόνι, κλιματισμό, αερόσακους, ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές κλπ κλπ, δε με συγκινούν πέρα από τους αερόσακους, το abs, το esp, το air condition (αδιαφορώ για κλιματισμό απλό διζωνικό, τετραζωνικό κλπ) και το υδραυλικό (όχι ηλεκτρικό) τιμόνι.
Τη Hyundai άσχετα το αν τα αυτοκίνητά της πατάνε ή δεν πατάνε καλά στο δρόμο, στρίβουν ή δε στρίβουν, έχουν ή δεν έχουν καλές ταπετσαρίες, την παραδέχομαι που γρήγορα κατάφερε να κερδίσει στον τομέα της αξιοπιστίας τη στιγμή που ευρωπαϊκές αυτοκινητοβιομηχανίες το κατάφεραν σε πολύ μεγαλύτερο διάστημα. Έγινε υπολογίσιμος παίκτης γρήγορα.Ε , δε κατάλαβα σε ποια δημοσίευση μου άπαντας Πάνο...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Νομίζω ότι απαντά σε μένα και, επί της ευκαιρίας, συμφωνώ απόλυτα!
Ειδικά οι 6 αερόσακοι στα 30χλμ/ώρα είναι μεγάλη ατυχία...
-
Απο την αλλη βεβαθα οι ταριφες δεν ειναι και οι πλεον αξιοπιστοι μαρτυρες...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
HYUNDAI FORUM