-
Η αίσθηση στην οδήγηση που έχουν τα Hyundai δεν πλησιάζει αυτή των καλύτερων μοντέλων του ανταγωνισμού. Αυτό γιατί το ξεχνάς σαν κριτήριο; Δεν μετράει μόνο η τιμή και ο εξοπλισμός αλλά και η συμπεριφορά. Όταν δίνεις 20 χιλιάρικα και το Mondeo πηγαίνει σαν τραίνο, αυτό βαραίνει στην αγορά.
-
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Η αντίστοιχα το τελευταίο sonata να κλέψει μπόλικες πωλήσεις (άλλους καιρούς κυρίως, γιατί για τις μέρες μας τα κυβικά του είναι πολλα); εδώ έβλεπα να κυκλοφορεί πολυ το sonata του 2004 (2000 κυβικα) που για μένα ήταν κι άσχημο. Το επόμενο από αυτό ήταν πιο όμορφο και το έβλεπα και βλέπω να κυκλοφορεί από κάποιους πολύ τολμηρούς προφανώς, παρά τα 2400 κυβικά του.
το σονατα παντως του 2004 πουλησε λογω ολυμπιακων αγωνων.. τα αυτοκινητα εφευγαν σχεδον στα 10.000-12.000 χιλιαρικα με λιγα χιλιομετρα και ολοκαινουργια... θυμαμε ειχαμε κρατησει ενα να το αγορασουμε εμεις αλλα τελευταια στιγμη το ακυρωσαμε λογω κυβικων και καταναλωσης που μπορει να ειχε σαν 2λιτρο...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Η αίσθηση στην οδήγηση που έχουν τα Hyundai δεν πλησιάζει αυτή των καλύτερων μοντέλων του ανταγωνισμού. Αυτό γιατί το ξεχνάς σαν κριτήριο; Δεν μετράει μόνο η τιμή και ο εξοπλισμός αλλά και η συμπεριφορά. Όταν δίνεις 20 χιλιάρικα και το Mondeo πηγαίνει σαν τραίνο, αυτό βαραίνει στην αγορά.Ξαναρωταω όμως, έχεις οδηγήσει κάποιο από αυτά που αναφέρουμε πως δεν έρχονται εδώ; η βασιζεσαι σε παλαιοτερα/μικροτερα/κτλ μοντέλα; γιατί συγγνώμη αλλά αυτό ΔΕΝ αποτελεί ΚΡΙΤΗΡΙΟ πουθενά στον κόσμο, όποιον λογικό άνθρωπο και να ρωτήσεις. Να κρίνεις δηλαδή οδηγικα μοντέλο που όχι μόνο δεν έχεις πιάσει το τιμόνι του αλλά ούτε καν το έχεις δει από απόσταση. Έλεος.
Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Εσύ τα έχεις οδηγήσει και ξέρεις πως ένα i40 στρίβει σαν ένα Mondeo ή σαν ένα 6; Γιατί άλλα γράφει ο ξένος τύπος...
-
Όχι δεν έχω οδηγήσει, γι αυτό σε αντίθεση με σένα δεν τα κρίνω οδηγικα.
Και φυσικά δεν θα πάρουν όλοι μεσαίο για να το πηγαίνουν με τις πάντες στις στροφές έτσι; υπάρχουν οικογενειάρχες που θέλουν ένα μεσαίο με καλούς χώρους, καλό ποιοτικά, πλούσια εξοπλισμένο, ασφαλές και σε καλή τιμή και να πηγαίνουν χαλαρά. Όχι;
Επίσης..αν είναι να τα λέμε ολα και να κολλάμε σε στερεότυπα όπως 'τα Hyundai δεν στρίβουν ποτέ και πουθενα', να αναφέρουμε αντίστοιχα και την τρομερή διαχρονικη αξιοπιστια που έχουν τα μοντέλα της! Γιατί κι αυτό εχει ιδιαίτερη βαρύτητα στην αγορά έτσι;Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Το παραλήρημα αυτό μόνος σου το έπαθες. Εγώ είπα απλά πως υπάρχουν και άλλοι λόγοι να διαλέξει κανείς αυτοκίνητο εκτός από εξοπλισμό. Επίσης είπα πως με τιμές παρόμοιες με ποιο εδραιωμένους ανταγωνιστές θα έχουν πολύ δύσκολο έργο και μάλλον για αυτό δεν εισάγονται.
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Εχω στην γειτονιά μου 2 τέτοια
Το πλέον για μένα μίζερο 4τροχο που 'κυκλοφορεί' -βασικά πιάνει χώρο- στους δρόμους μας.Ευτυχώς που από τότε υπήρξε μεγάλη ανάπτυξη στην εταιρία και 'παρέσυρε' και την Ελλάδα.
[...]Το συγκεκριμένο ήταν ένα άλμα για την εταιρία-κλάσεις ανώτερο από το προηγούμενο Accent, που νόμιζες πως θα ακολουθήσει στη στροφή η μισή καρότσα και πως η άλλη μισή θα μείνει πίσω-και ένα αξιοπρεπέστατο οικογενειακό.
Επειδη αυτο εχω (LC), σου λεω οτι δεν ειναι και τόοοοσο διαφορετικο απο το προηγουμενο (Χ3) όσο νομιζεις...
Εχει σημαντικη διαφορα εσωτερικα, ειναι αρκετα πιο αυτοκινητο, αλλα απο οδικη συμπεριφορα... αν το πιεσεις ειναι 'για ιδέστε τον αμάζευτο' (οχι τον αμάραντο )Έχω κάνει ταξίδια και με τα 2 και μάλιστα με πλήρες φορτίο(έως υπερπλήρες ). Το πρώτης γενιάς με άγχωνε πάρα πολυ μόλις το κοντέρ περνούσε τα 80:πολύ κακό πλαίσιο, τάσεις πλεύσης μεγαλύτερες από του θαλάσσιου ποδηλάτου, κακά φρένα... Το δεύτερης γενιάς είναι ένα σύγχρονο και ασφαλές αυτοκίνητο. Ναι, αν το πιέσεις θα σου σπάσει τα νεύρα, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να στρίψει χωρίς να χρειαστεί διόρθωση με το τιμόνι, παρόλα αυτά μου ενέπνεε σιγουριά, μπορούσ να πιέσω επειδή ένιωθα πως το πλαίσιο αντέχει και πως το αυτοκίνητο δεν θα αντιδράσει με επικίνδυνο τρόπο. Γενικά και μόνο που σου περνάει από το μυαλό να το ζορίσεις, δείχνει το μέγεθος της προόδου
Επιστροφη απο το χωριο, με γονεις, 3-4 ντενεκεδες λαδι και ενα πορτ μπαγκαζ κουτσουρα
Χωρις να θελω να το κανουμε σηριαλ, πιστευω πως οι διαφορες τους μπορει να εχουννα κανουν με '5ετιας Χ3, 2ετιας LC', αρα αναρτησεις φρενα κλπ στο παλιοτερο να ηταν πιο ψοφια. Το σκαλιζω το πραγμα γιατι εχοντας οδηγησει και τα 2, και με φιλο που ειχε το X3 και οδηγησε και το δικο μου, τετοιες εντυπωσιακες διαφορες προς το καλυτερο δεν ειδαμε.
Τεσπα, παραμενουν ΣΚΥΛΙΑ ΜΑΥΡΑ, δε ζητανε δεν καινε, δε χαλάνε... φτου φτου φτου δε μας περισσευουν και λεφτα κιολας.
-
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το παραλήρημα αυτό μόνος σου το έπαθες. Εγώ είπα απλά πως υπάρχουν και άλλοι λόγοι να διαλέξει κανείς αυτοκίνητο εκτός από εξοπλισμό. Επίσης είπα πως με τιμές παρόμοιες με ποιο εδραιωμένους ανταγωνιστές θα έχουν πολύ δύσκολο έργο και μάλλον για αυτό δεν εισάγονται.δεν ετυχε να οδηγησω κανενα της σειρας i αλλα απο κριτικες λενε οτι το i10 ειναι απο τα κορυφαια μικρα σε φρενα και συμπεριφορα,το i20 οχι μονο δεν πλεει αλλα το κατηγορουν για σκληρες αντιδρασεις,το i30 ειναι απο τα πιο ανταγωνιστικα της κατηγοριας σε ολα(βλεπε chif VW) και για τα υπολοιπα ας μας πουν οι Βουλγαροι και οι Αλβανοι.......
ας εχουν λοιπον δυσκολο εργο αλλα να ειναι στις επιλογες μας τουλαχιστον και ας τα αποριψουμε εχοντας κατι να πουμε αφου τα δουμε..... -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Εχω στην γειτονιά μου 2 τέτοια
Το πλέον για μένα μίζερο 4τροχο που 'κυκλοφορεί' -βασικά πιάνει χώρο- στους δρόμους μας.Ευτυχώς που από τότε υπήρξε μεγάλη ανάπτυξη στην εταιρία και 'παρέσυρε' και την Ελλάδα.
[...]Το συγκεκριμένο ήταν ένα άλμα για την εταιρία-κλάσεις ανώτερο από το προηγούμενο Accent, που νόμιζες πως θα ακολουθήσει στη στροφή η μισή καρότσα και πως η άλλη μισή θα μείνει πίσω-και ένα αξιοπρεπέστατο οικογενειακό.
Επειδη αυτο εχω (LC), σου λεω οτι δεν ειναι και τόοοοσο διαφορετικο απο το προηγουμενο (Χ3) όσο νομιζεις...
Εχει σημαντικη διαφορα εσωτερικα, ειναι αρκετα πιο αυτοκινητο, αλλα απο οδικη συμπεριφορα... αν το πιεσεις ειναι 'για ιδέστε τον αμάζευτο' (οχι τον αμάραντο )Έχω κάνει ταξίδια και με τα 2 και μάλιστα με πλήρες φορτίο(έως υπερπλήρες ). Το πρώτης γενιάς με άγχωνε πάρα πολυ μόλις το κοντέρ περνούσε τα 80:πολύ κακό πλαίσιο, τάσεις πλεύσης μεγαλύτερες από του θαλάσσιου ποδηλάτου, κακά φρένα... Το δεύτερης γενιάς είναι ένα σύγχρονο και ασφαλές αυτοκίνητο. Ναι, αν το πιέσεις θα σου σπάσει τα νεύρα, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να στρίψει χωρίς να χρειαστεί διόρθωση με το τιμόνι, παρόλα αυτά μου ενέπνεε σιγουριά, μπορούσ να πιέσω επειδή ένιωθα πως το πλαίσιο αντέχει και πως το αυτοκίνητο δεν θα αντιδράσει με επικίνδυνο τρόπο. Γενικά και μόνο που σου περνάει από το μυαλό να το ζορίσεις, δείχνει το μέγεθος της προόδου
Επιστροφη απο το χωριο, με γονεις, 3-4 ντενεκεδες λαδι και ενα πορτ μπαγκαζ κουτσουρα
Χωρις να θελω να το κανουμε σηριαλ, πιστευω πως οι διαφορες τους μπορει να εχουννα κανουν με '5ετιας Χ3, 2ετιας LC', αρα αναρτησεις φρενα κλπ στο παλιοτερο να ηταν πιο ψοφια. Το σκαλιζω το πραγμα γιατι εχοντας οδηγησει και τα 2, και με φιλο που ειχε το X3 και οδηγησε και το δικο μου, τετοιες εντυπωσιακες διαφορες προς το καλυτερο δεν ειδαμε.
Τεσπα, παραμενουν ΣΚΥΛΙΑ ΜΑΥΡΑ, δε ζητανε δεν καινε, δε χαλάνε... φτου φτου φτου δε μας περισσευουν και λεφτα κιολας.
Βασικά, συνέβαινε ακριβώς το αντίθετο: το πρώτης γενιάς είχε λίγα km(κάτω από 80000) και, μιας και είναι φίλου μου, έμπαινα σε αυτό από την στιγμή της αγοράς του και παρουσίαζε ακριβώς την ίδια συμπεριφορά. Το δεύτερης γενιάς ήταν ρπώην νοικιάρικο, με 170000km και τερματισμένο πίσω άξονα.
@RealZeus
Δεν έχω ισέα πόσο καλά είναι τα μεγάλα Κορεάτικα σε σχέση με τον ανταγωνισμό, το ότι, όμως, οι αγοραστές παίρνουν αυτοκίνητο στηριζόμενοι σε προκαταλήψεις είναι δεδομένο. Αυτό, βέβαια, με έχει ολέψει αφάνταστα, γιατί τα ιταλογαλλικά μεταχειρισμένα πωλούνται πολύ φθηνότερα από τα γερμανικά. BTW, θυμάμαι τον τύπο από τον οποίο αγοράσαμε το Focus του αδελφού μου πριν 3 χρόνια-4ετίας με 21000km(!) ο οποίος το πούλαγε για να πάρει το Astra με τον ατμοσφαιρικό 1.4, επειδή δεν άρεσε στη γυναίκα του -
Κακές νοικιάρικες επιλογές την τελευταία 10ετία και μετά από Accent, Picanto και Ceed για πάρα πολλά χιλιόμετρα ... οι άνθρωποι είναι πολύ πίσω ή απλά να λένε ότι πουλάνε 'ανθρωπομεταφορείς' και όχι 'αυτοκίνητα'.
Τι να πω?! Για το τιμόνι, το στήσιμο και το κράτημα του Ceed 1,4 του 08?! Σκεφτόμουν την πιτσιρικαρία που είχε τα (όμορφα) λευκά 3θυρα Ceed ... τι κακές οδηγικές εμπειρίες θα διαπιστώνουν στο μέλλον ότι είχαν. -
Υπερβολές
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Υπερβολέςμικρη η λεξη για το παραληρημα του........
-
Kαι λίγα είπε για την συγκεκριμένη γενιά, τουλάχιστον όσον αφορά τον οδηγικό τομέα.
-
Δεν ξέρω τι λέει για το accent του 2003, αλλά αυτο είναι του 2013 (και πάλι κανείς μας δεν το έχει οδηγήσει για να το σχολιάσουμε οδηγικα, οπότε ας αρκεστούμε στο τι βλέπουμε στο βιντεο):
http://www.youtube.com/watch?v=WbtEBuXb ... ata_player
και
Not too shabby eh?
Μαλλον δεν θα πουλούσε ούτε αυτό, γι αυτό δεν το φέρνει ο Δαβαρης.Στάλθηκε από το LG 4X HD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
-
Είχα νοικιάσει την τελευταία γενναία του αξεντ στα Χανιά... Το αυτοκίνητο ηταν σχεδόν καινούργιο (Οκ, νοίκιαρικο με ολα τα πλην που περιέχει ) ... Πέρα απο τους χώρους , άντε και το ερ κοντισιον το απόλυτο χάος σε σχέση με ευρωπαϊκό και ιαπωνικό ανταγωνισμό...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Κακές νοικιάρικες επιλογές την τελευταία 10ετία και μετά από Accent, Picanto και Ceed για πάρα πολλά χιλιόμετρα ... οι άνθρωποι είναι πολύ πίσω ή απλά να λένε ότι πουλάνε 'ανθρωπομεταφορείς' και όχι 'αυτοκίνητα'.
Τι να πω?! Για το τιμόνι, το στήσιμο και το κράτημα του Ceed 1,4 του 08?! Σκεφτόμουν την πιτσιρικαρία που είχε τα (όμορφα) λευκά 3θυρα Ceed ... τι κακές οδηγικές εμπειρίες θα διαπιστώνουν στο μέλλον ότι είχαν.Επειδη αυτο οδηγω εδω και 6 μηνες(Proceed 1.4) δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο αλλα ουτε και τραγικο οπως το accent.
Ναι δεν εμπνεει για στυψιμο και κατεπεκταση στριψιμο αλλα δεν τρομαζει κιολας.Θα σου ελεγα με εμπνεει περισσοτερο απο το Bravo(ατμο 1.4αρι)φιλου που οδηγω αρκετα συχνα ενω δεν το συγκρινω καν με το Auris πχ
Σιγουρα 147/Giulietta ειναι αλλου οπως και το προηγουμενο focus,ακομα και το megane αλλα εκεινο το χασμα που υπηρχε μεταξu accent και υπολοιπων δεν υπαρχει.Θυμαμαι φιλο που ειχε παρει accent του κουτιου το 2000 και μουλεγε - ρε συ στις στροφες γερνει τοσο που σβηνω τη γοπα μου στο δρομο! -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Υπερβολές
μικρη η λεξη για το παραληρημα του........
Δεν είναι παραλήρημα. Απλά είναι η άποψή του που είναι υποκειμενική, όπως και πολλών άλλων εδώ μέσα (που αφορούν παντελώς αγνώστους πίσω από πληκτρολόγια).
Η υποκειμενικότητα επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες. Π.χ. άλλος επειδή δεν τα γουστάρει τα Κορεάτικα, γράφει ότι του μυρίζουν κορεατικίλα λόγω των πλαστικών. Άλλος θεωρεί ότι είναι ο κάνκουνεν (παρόλο που δεν έχει δίπλωμα οδήγησης) και γράφει για τιμόνια και στροφιλίκια. Άλλος είναι οικογενειάρχης και τα χώνει επειδή του φάνηκε σκληρή η ανάρτηση. Αυτά αφορούν όλες τις μάρκες και κατασκευαστές. Αν θέλει κάποιος πολύ εύκολα μπορεί να θάψει αυτοκίνητα (ανεξαρτήτως προέλευσης ηπείρου).
Με λίγα λόγια 'ό,τι του φανεί του (κάθε)λολοστεφανή'...
Ο καθένας αγοράζει ότι γουστάρει και ότι του αρέσει. Τα υπόλοιπα είναι για να περνά η ώρα.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Υπερβολές
μικρη η λεξη για το παραληρημα του........
Δεν είναι παραλήρημα. Απλά είναι η άποψή του που είναι υποκειμενική, όπως και πολλών άλλων εδώ μέσα (που αφορούν παντελώς αγνώστους πίσω από πληκτρολόγια).
Η υποκειμενικότητα επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες. Π.χ. άλλος επειδή δεν τα γουστάρει τα Κορεάτικα, γράφει ότι του μυρίζουν κορεατικίλα λόγω των πλαστικών. Άλλος θεωρεί ότι είναι ο κάνκουνεν (παρόλο που δεν έχει δίπλωμα οδήγησης) και γράφει για τιμόνια και στροφιλίκια. Άλλος είναι οικογενειάρχης και τα χώνει επειδή του φάνηκε σκληρή η ανάρτηση. Αυτά αφορούν όλες τις μάρκες και κατασκευαστές. Αν θέλει κάποιος πολύ εύκολα μπορεί να θάψει αυτοκίνητα (ανεξαρτήτως προέλευσης ηπείρου).
Με λίγα λόγια 'ό,τι του φανεί του (κάθε)λολοστεφανή'...
Ο καθένας αγοράζει ότι γουστάρει και ότι του αρέσει. Τα υπόλοιπα είναι για να περνά η ώρα.
+1
γι' αυτο αλλωστε γραφουμε και εδω για να μπορει οποιοσδηποτε να αντικρουσει αυτα που εχει να πει καποιος αλλος.
αλλιως θα τα κραταγε για τον εαυτο του.Είχα νοικιάσει την τελευταία γενναία του αξεντ στα Χανιά... Το αυτοκίνητο ηταν σχεδόν καινούργιο (Οκ, νοίκιαρικο με ολα τα πλην που περιέχει ) ... Πέρα απο τους χώρους ,** άντε και το ερ κοντισιον **το απόλυτο χάος σε σχέση με ευρωπαϊκό και ιαπωνικό ανταγωνισμό...
για το air condition προσκυνω την hyundai.
ειτε στο δικο μου (ατος) ειτε στου πατερα μου (αξεντ) ΣΚΟΤΩΝΕΙ στα 10 δευτερα.
προφανως οι συμπιεστες ειναι το φορτε της εταιριας.
το ιδιο και οι αντιστασεις στο πισω τζαμι. στο λεπτο εχει ξεθολωσει.
δεν μπορω να πω το ιδιο και για το μεγκαν. θελει πανω απο 5-6 λεπτα για να μπορω να πω οτι βλεπω καλα πισω.
στο ιδιο μηκος κυματος και η αποδοση του κλιματισμου. -
Eγώ θεωρώ ότι αυτά είναι εντυπωσιακά δείγματα βελτίωσης και θέλησης για πρόοδο από μια εταιρεία που μέχρι πριν από 12-15 χρόνια έκανε ριμπατζιές και φασονιές, και σχεδίσε τον πρώτο 100% δικό της κινητήρα μόλις στα 1995,αυτόν που φορέθηκε στο τότε Άξεντ.
Σήμερις έχει 4 μιλούνια πωλήσεις, ΠΟΥΛΑΕΙ τεχνογωσία σε κινέζοι, μπήκε σε κοινοπρακτικά σχήματα με 'μεγάλους' για κινητήρες , σχεδιάζει και παράγει δικά της κιβώτια, και αυτόματα (δεκάρια) και χειρός, έχει κομπλέ γκάμα σε πετρέλαια, έχει υβρίδια, έφτιαξε τμήμα εξέλιξης στο Ριγκ, και ετοιμάζει τμήματα πολυτελείας αλλά και επιδόσεων με ξεχωριστές υπομάρκες.Και όταν την γνωρίσαμε στα λέιτ σέβεντις ήταν αυτό
(Με αλογάκι καλπάζον στο μπρος και πίσω καπώ για σήμα)
HYUNDAI FORUM