-
kai vevaia to skeftika alla ap oti xerw roufaei poli....ekleises to evo 8??poso paei ???ti diakanonismous sou kanoun???
paidia piga ston sarakaki...trela zwa...oute ena fylladio oute tipota...lew endiaferomai gia to s2000 kai mou leei apla na to!!des to!!!oute na sou pei 2 logia oute tipota...ti zwa!!!de tha ta skasw ston sarakaki ,einai alites...to poulane kai panakriva se sxesi me alles xwres...ama to kaloskefteis polla einai 17.5 miria gia dithesio...imparton re!!! -
Πάρτο μεταχειρισμένο με 35.000Ευρώ. Έχεις και 7χρόνια εγγύηση,οπότε αν σιγουρευρείς οτι είναι ατρακάριστο είναι σα να παίρνεις καινούριο.
-
Όντως xristara,με απασχόλησε κι εμένα το θέμα με αυτά που ακούγονται για το Σαρακάκη!
Βέβαια είχα κάποια γνωριμία και εξελίχθηκαν ανέλπιστα καλά τα πράγματα-μεχρι στιγμης!!-.
Ενώ η προκαταβολή είναι 6.000 εγώ άφησα 3.000 -φαντάζομαι κι εσύ το ίδιο!-
Το αυτοκίνητο κοστίζει 49.500 'με το κλειδί στο χέρι' κι αν προτιμήσεις μια έκδοση με δέρμα και χαμηλή αεροτομή 500 ευρώ περισσότερα.
Έχει για διακανονισμό ένα καλό σύστημα :
50% μετρητοίς και τα υπόλοιπα μετά από ένα χρόνο -άτοκα- όλα μαζί(όχι δηλ 12 άτοκες δόσεις,αλλά τα μαζεύεις εσύ όπως σε βολεύει και τα δίνεις)
Αν δεν καταφέρεις να συγκεντρώσεις τα χρήματα στο χρόνο αρχίζουν κανονικές δόσεις με 9% περίπου επιτόκιο.
Αν δε θες το παραπάνω,δίνεις 50% προκαταβολή και τα υπόλοιπα με δόσεις και επιτόκιο γύρω στο 7,5%
Παράδοση τέλη Ιουνίου,μην ακούσεις τις παπαριές που λένε οι πωλητές,υπάρχει σε όλα τα χρώματα!Υ.Γ Παρ'όλο που μου αρέσει πολύ το Z,προτιμώ για λίγα χρόνια ακόμη ένα πιο hardcore αυτοκίνητο...
-
mipws xereis peripou poso kaiei????i katanalwsi einai enas logos pou de tha parw to rx-8 kai oxi mono....pantws arketa grigora arxisan oi mantres na gemizoun me rx-8 oso ki an den aresei ayto se kapoious...
-
Οι 4Τ λέγανε σε δοκιμές οτι κάτω απο μεγάλη πίεση καίει 15λτ/100χμ.
Πάντως σου λέω οτι δε θα προλαβαίνεις να βάζεις βενζίνη....
Επίσης δεν ξέρω αν ισχύει σε όλα τα S2000 αλλά τουλάχιστον αυτά της Γερμανιάς καίνε μόνο 98οκτάνια και παραπάνω.... -
Για μένα λογικό είναι που πωλούνται τώρα τόσα RX-8 φρεσκομεταχειρισμένα.
Οι λόγοι είναι οι εξής:
- Το αυτοκίνητο αυτό στοιχίζει ΛΙΓΑ λεφτά καινούργιο και πολλοί που το αγόρασαν νόμιζαν ότι θα τους ήταν εύκολο να το συντηρήσουν και να το ασφαλίσουν.
- Έλα όμως που, λόγω βάνκελ και προηγμένων λύσεων παντού είναι πιο ακριβό στη συντήρηση (άλλωστε, είναι στα όρια των υπεραυτοκινήτων).
- Έλα που πίνει τη βενζίνη σαν τρελό (και δεν το περιμένανε...).
- Έλα που στοιχίζει κάπως παραπάνω η ασφάλισή του.
- Έλα που τελικά δεν είναι απλώς ένα όμορφο τετράπορτο που πάει γρήγορα, αλλά γυρνάει εύκολα και τρομάζει πολλούς που το πήραν χωρίς να έχουν τα χέρια να το οδηγήσουν.
Αν έχεις τα λεφτά να του βάζεις βενζίνη κι έχεις άκρες σε καλό συνεργείο για βάνκελ, μπορείς και στα μεταχειρισμένα να βρεις κάτι καλό - μόνο να μην είναι στουκαρισμένο.
-
molis girisa spitaki mou kai ti vlepw 2 tetragwna pio prin???stamatimeni tin slk...katevainw ap to toutou mou kai arxizw na tin periergazomai...
apo konta den tin eixa dei...mono apo apostasi 2 fores kai apo fotos...e loipon...kammia sxesi...to aytokinito einai megalitero ap oti nomiza...kai poli omorfo...oso gia to eswteriko psiloxalia to timoni kai to board...omorfo telika kai sigoura pio praktiko apo z4 alla distixws iparxei to endexomeno ws mercede na einai psilovarka se sxesi me z4 e???oi 4 troxoi tha parousiasoun s ayto to teyxos sigrisi anamesa sta 2...tha ektimousa poli kapoios an mporouse me liga logia na mou pei to conclusion gia ta 2 aytokinita logw tou oti tha leipw gia akoma 2 evdomades exwteriko kai de tha mporw na to diavasw... -
×ùñßò äåýôåñç êïõâÝíôá êáé óêÝøç ôï S2000.ÂÝâáéá åîáñôÜôáé êáé áðü ôé èåò åóý.
-
Ο χρήστης xristaras έγραψε:
molis girisa spitaki mou kai ti vlepw 2 tetragwna pio prin???stamatimeni tin slk...katevainw ap to toutou mou kai arxizw na tin periergazomai...
apo konta den tin eixa dei...mono apo apostasi 2 fores kai apo fotos...e loipon...kammia sxesi...to aytokinito einai megalitero ap oti nomiza...kai poli omorfo...oso gia to eswteriko psiloxalia to timoni kai to board...omorfo telika kai sigoura pio praktiko apo z4 alla distixws iparxei to endexomeno ws mercede na einai psilovarka se sxesi me z4 e???oi 4 troxoi tha parousiasoun s ayto to teyxos sigrisi anamesa sta 2...tha ektimousa poli kapoios an mporouse me liga logia na mou pei to **conclusion **gia ta 2 aytokinita logw tou oti tha leipw gia akoma 2 evdomades exwteriko kai de tha mporw na to diavasw...To conclusion ηταν Ζ4vsSLK = 1-0!! ΑΠΛΑ
Ενα θα πω, στα μεγαρα Ζ4:1.14 και SLK:1.17 -
wraio kritirio!!!re paidia iremiste!!!ena aytokinito den einai na kaneis kontres oli mera kai na ftaseis pio grigora sto sounio gia mia volta ap oti ftaneis me kapoio allo...egw den epilegw etsi aytokinito...
-
Ο χρήστης xristaras έγραψε:
wraio kritirio!!!re paidia iremiste!!!ena aytokinito den einai na kaneis kontres oli mera kai na ftaseis pio grigora sto sounio gia mia volta ap oti ftaneis me kapoio allo...egw den epilegw etsi aytokinito...Sorry αλλα το συμπερασμα δεν ζητησες? Αν δεις τις τελευταιες γραμμες γραφει για την οδικη συμπεριφορα της Ζ4 και βγαζει αυτη νικητρια. Εμενα προσωπικα σε αυτη την κατηγορια οχηματων με ενδιαφερει περα απο την εμφανισει και οι επιδοσεις (οχι μονο το 0-100). Για την Ζ4 γραψανε οτι τα ελατηρια ειναι λιγο σκληρα και δεν ειναι τοσο ανετη. Αυτο το προσπερασα γιατι δεν με ενδιεφερε. Διαβασα ομως για την καταπληκτικη ακαμψια της Ζ4 το πολυ καλο στησιμο, τα φοβερα φρενα της SLK τα πολυ καλης ποιοτητας εσωτερικα και των δυο.
Και επειδη η Ζ4 ειναι πιο γρηγορη δεν σημαινει οτι καποιος την παιρνει για κοντρες, αλλα μπορει να την ευχαριστηθει και σε μια ηρεμη βολτα με κατεβασμενη την κουκουλα ακουγοντας το καταπληκτικο straight six!!
Αnyway την γνωμη μου λεω! -
Ο χρήστης frogy έγραψε:
....ηρεμη βολτα με κατεβασμενη την κουκουλα ακουγοντας το καταπληκτικο straight six!!Σημαντικό στοιχείο για ήρεμη βόλτα ανοιχτός θα είναι τι αέρας σου έρχεται και αν είναι ενοχλητικός, αν οι αναρτήσεις είναι άνετες και αν το ηχοσύστημα επαρκεί και αν η θέρμανση μπορεί όταν κάνει κρύο.... Όπως λέει και ο xristaras δεν σκοπεύεις να τρέχεις συνέχεια.
Άλλο σημαντικό στοιχείο που είναι το αισθητικό είναι υποκειμενικό οπότε το αφήνουμε στον καθένα.....προσωπικά η Ζ4 υστερεί πολύ απ' έξω και ακόμα περισσότερο σε εσωτερικό.
Υποτίθεται ότι η SLK έχει καλύτερη ακαμψία από οτιδήποτε άλλο (έτσι λένε οι εγγλέζοι.....)
Θα ήθελα να ακούσω απόψεις από ανθρώπους που δοκιμάσαν και τα δύο και ας μην είναι ειδικοί δημοσιογράφοι! -
Συγγνώμη για την καθυστέρηση xristara,το EVO απ'ότι ξέρω από άλλους ιδιοκτήτες καίει από 14 έως 20+
-
Λόγω αρχής BMW. Πάντως η καινούρια Μερσεντές είναι κούκλα. Μπράβο στην εταιρεία για την αλλαγή πλεύσης στο σχεδιασμό (CLK, E, SL) σε σχέση με την προηγούμενη δεκαετία που δίνει πολύ πιο επιθετικά και καμπυλόγραμμα αμάξια.
Το Honda το είχα ερωτευτεί πριν βγουν τα δύο προαναφερθέντα μοντέλα αλλά πλέον λόγω εμφάνισης υπολείπεται. -
Ο χρήστης christopher έγραψε:
Λόγω αρχής BMW. Πάντως η καινούρια Μερσεντές είναι κούκλα. Μπράβο στην εταιρεία για την αλλαγή πλεύσης στο σχεδιασμό (CLK, E, SL) σε σχέση με την προηγούμενη δεκαετία που δίνει πολύ πιο επιθετικά και καμπυλόγραμμα αμάξια.
Το Honda το είχα ερωτευτεί πριν βγουν τα δύο προαναφερθέντα μοντέλα αλλά πλέον λόγω εμφάνισης υπολείπεται.Αν και δεν έχω δεί ακόμα τη νέα SLK από κοντά, αυτή η Ζ4 κάτι μου κάνει, κάτι μου λέει βρε παιδί μου σχεδιαστικά... (Μπράβο Κε Μπάνγκλ !)
-
Είμαι κάτοχος SLK του 2000 (την πουλάω, ενδιαφέρεται κανείς? ).
Σκέφτομαι να αλλάξω, και αυτές είναι οι απόψεις μου (που αλλάζουν συχνά
-SLK (new): βελτιωμένη σίγουρα, αλλά δεν μου αρέσουν το μπροστινο τμήμα (υπερβολικό) και η πελατεία (την είδα στην έκθεση - μοντέλες, ψώνια, κύριοι με τα κιλάκια τους, κτλ).
-S2000: πρόσεξε - οι ίπποι που βγάζει, πρέπει να κουραστείς και εσύ για να τους 'ζωντανέψεις'.
-Z4: Ωραίο και γρήγορο.Εγω παιδιά πάντως θα προσπαθήσω να πάω στο 350Ζ. Θα με δείτε συχνα στην Nissan να ονειρεύομαι μπροστά στην τζαμαρία
Το 350Ζ είναι για αυτούς που νοιάζονται για την γρήγορη (δεν εννοώ να τρέχεις ηλιθιωδώς με 200 στην εθνική η με 150 στην παραλιακή) οδήγηση. Και δεν τους ενοχλεί το γεγονός ότι θα δώσουν 55.000ε και σε συγκέντρωση φίλων θα τους λένε 'Nissan έχεις? για όνομα...'
AGORA KAINOURIOU S2000-BMWZ42.5-SLK