-
Ο χρήστης TakisB έγραψε:
Το τι είχα δει τα τελευταία 2 χρόνια δεν λέγεται...
Sorry , αλλά αν είχες δεί ότι λές τότε μάλλον θα έπρεπε να τους πάρεις και να φύγεις . Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο που δεν κατάλαβα οπότε επιφυλάσσομαι να ανακαλέσω .
Όλα καλά αυτά που λέτε, με μια προϋπόθεση: Η ασφαλιστική εταιρία να έχει αναλογιστή που κάνει τη δουλειά του ως αναλογιστής ..........
Έχεις πολύ δίκιο σε αυτό. Ο συγκεκριμένος του 5ου ορόφου αν σε αυτόν αναφέρεσε ήταν μάγειρας όχι αναλογιστής. Προσπάθησε αναρριχηθεί και να αντικαταστήσει τους πάντες κάτω από τον Π.Ψ. '* εκείνοι προτείνουν εγώ εγκρίνω έλεγε* ' . Αλλά έτσι είναι . Αυτοί που εξύψωσαν των εαυτό τους στον Θεό με κατηγορίες ενάντια σε άλλους, διέπραξαν ' Ύβρη ' αγνοώντας τιμωρό δύναμη ' Νέμεση ' που θα ακολουθούσε.
Αλλά όπως έγραψα πιο πίσω ελπίζω το κράτος να έχει την βούληση ώστε να λογοδοτήσουν. -
Η κοπελα μου την πατησε απο την Ασπις. Ο ασφαλιστης της, της αλλαζε ασφαλειας αρκετα συχνα (6μηνα συμβολαια) για να της βρισκει χαμηλες τιμες. Σημειωτεων οτι η εντολη που ειχε ηταν να βρισκει χαμηλα συμβολαια σε συναρτηση με την αξιοπηστια, και οχι κατα απολυτο νουμερο χωρις να συνυπολογιζει αλλους παραγοντες. Το αστειο ειναι οτι εχει αλλαξει 3-4 ασφαλιστικες και καμια απο αυτες δεν ειχε κλησει...μεχρι που εσκασε η ασπις. την οποια ειχε πληρωσει 5 μερες πριν μπειτο λουκετο. Η ατακα του τυπου ηταν, μην ανυσηχεις εισαι καλημενη απο το επικουρικο (για ενα μηνα δεν ειναι μονο?) βεβαια αν την το κλεψουν θα παρει τα φρυδια μου Τεσπα της εχω πρηξει τα.....αυτια να κανει μια αλλη ασφαλεια να τελειωνουμε, δεν ειναι να παιζεις με αυτα. Αυτο που με τρομαζει ειναι, ολοι αυτοι που δνε θα πανε να ασφαλησουν το αμαξι τους αλλου....εχει να πεσει χιτ εντ ραν απο αυτους του λακαμαδες
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
(για ενα μηνα δεν ειναι μονο?)ναι.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
(για ενα μηνα δεν ειναι μονο?)
ναι.
και μονο αν φας αλλον σε καλυπτει, αυτο κανει το επικουρικο , σε ολα τα αλλα κλοπες, πυρος κτλ δεν δικαιουσαι τιποτα
αν σε φανε παιρνεις τιποτα? λογικα ναι , απλα για να το ξεκαθαρισω ρωταω
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Για ποιά εταιρεία μιλάς ?
commercial value
Εκεί στην μικτή οι αερόσακκοι πάνε πακέτο με τη θραύση κρυστάλλων, οπότε πρέπει να το αναγράφει συγκεκριμένα στις καλύψεις. Εξακριβωμένη απάντηση θα σου έχω αύριο.
-
Ναι βέβαια, παίρνεις. Όπως επίσης παίρνεις αν (μακρυά από εμάς) μας χτυπήσει ανασφάλιστος. Το επικουρικό κάνει σημαντική δουλειά.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Ναι βέβαια, παίρνεις. Όπως επίσης παίρνεις αν (μακρυά από εμάς) μας χτυπήσει ανασφάλιστος. Το επικουρικό κάνει σημαντική δουλειά.σε ταλαιπωρουν ομως εχω ακουσει
θα μου πεις και οι κανονικες ασφαλιστικες σε ταλαιπωρουν
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Τελικά εμένα με κάλυψε πλήρως ο ασφαλιστής μου ή μάλλον ο ασφαλιστικός μου πράκτορας μιας και δουλεύει με πολλές εταιρείες.Κάλυψε και τα δυο αυτοκίνητα που είχαμε στην οικογένεια στην ασπίς μέχρι τη λήξη της ασφάλειάς τους και μετά θα πληρώσουμε τη διαφορά του νέου συμβολαίου στην International Life.Δε λέω ότι το έκανε για τη ψυχή της μάνας του,αλλά εμάς η λύση αυτή μας εξυπηρετεί πλήρως.
Για την International life τι έχετε να πείτε?Δε πιστεύω να κλείσει και αυτή σε ένα μήνα?Το ίδιο προτίθεται να κάνει και ασφαλιστικός πράκτορας της International Life εδώ. Δημοσίευσε δε αγγελία στις τοπικές εφημερίδες.Έξυπνη κίνηση (από μεριάς εταιρίας).
-
Και εμένα τελικά με κάλυψε η μεσητική (λόγω ΣΚΟΥΡΤΗ).
Με πέρασε σε Αγροτική Ασφαλιστική με μία επιβάρυνση 20euro... -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Η κοπελα μου την πατησε απο την Ασπις. ...Απαράδεκτος ο ασφαλιστής! Το ίδιο έπαθε συνάδελφος αλλά εκεί τον πήγε σε άλλη εταιρεία χωρίς κόστος. Η ατάκα του ασφαλιστή του που με νευριάζει: 'Εγώ δεν το γνώριζα ότι είχε προβλήματα!'. Όλος ο κόσμος γνώριζε, ο άλλος που ήταν η δουλειά του όχι...
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Η κοπελα μου την πατησε απο την Ασπις. ...
Απαράδεκτος ο ασφαλιστής! Το ίδιο έπαθε συνάδελφος αλλά εκεί τον πήγε σε άλλη εταιρεία χωρίς κόστος. Η ατάκα του ασφαλιστή του που με νευριάζει: 'Εγώ δεν το γνώριζα ότι είχε προβλήματα!'. Όλος ο κόσμος γνώριζε, ο άλλος που ήταν η δουλειά του όχι...
Εγώ από την Ασπίς βρέθηκα στην Commercial Value.Το συμβόλαιο είναι εξάμηνο. Να παραμείνω εκεί η θα έχει κι αυτή την μοίρα τις μαμάς Ασπίς?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Απαράδεκτος ο ασφαλιστής! Το ίδιο έπαθε συνάδελφος αλλά εκεί τον πήγε σε άλλη εταιρεία χωρίς κόστος. Η ατάκα του ασφαλιστή του που με νευριάζει: 'Εγώ δεν το γνώριζα ότι είχε προβλήματα!'. Όλος ο κόσμος γνώριζε, ο άλλος που ήταν η δουλειά του όχι...
Εγώ από την Ασπίς βρέθηκα στην Commercial Value.Το συμβόλαιο είναι εξάμηνο. Να παραμείνω εκεί η θα έχει κι αυτή την μοίρα τις μαμάς Ασπίς?
Αυτη εχω και εγω στο πουντο ,οταν ρωτησα την ασφαλιστρια μου ειπε οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα,αν ειναι θα κανει την αλλαγη μονη της .Μεχρι τωρα δεν ειχα κανενα προβλημα.Το μελλον ομως ειναι σκοτεινο.
-
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Το τι είχα δει τα τελευταία 2 χρόνια δεν λέγεται...
Sorry , αλλά αν είχες δεί ότι λές τότε μάλλον θα έπρεπε να τους πάρεις και να φύγεις . Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο που δεν κατάλαβα οπότε επιφυλάσσομαι να ανακαλέσω .
Τους είχα προειδοποιήσει, αλλά τους άρεσαν οι τιμές, και επίσης μου έλεγαν αφού δεν παίρνεις το δικό σου, άσε και το δικό μου...
Τώρα ασφαλίστηκα στην AXA.
Και εγώ βγήκα χαμένος από την Ασπίδα, λιγότερο από άλλους βέβαια (λόγω της έκπτωσης που είχα ως εργαζόμενος).
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Commercial Value??? She is next I believe...
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Θέλω royalties!
@ mirage: Θα σου πω τι έκανα εγώ. Η μηχανή είναι στην εν λόγω εταιρία, το συμβόλαιο μου έχει επέτειο στα τέλη Νοεμβρίου και δεν θα το ανανεώσω. Το μπουρδελοκουβαδάκι το βάλαμε εξ'αρχής σε άλλη εταιρία.
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Τελικά εμένα με κάλυψε πλήρως .... International Life ......να κλείσει και αυτή σε ένα μήνα?Σε ένα μήνα όχι αλλά είναι όπως και η Ασπίς (αντίγραφο σε πολλά σημεία) είναι μία προσωπική - προσωποπαγής εταιρεία με όχι καλά αποτελέσματα .
Το φθηνό το κρέας το τρώνε οι σκύλοι ,έλεγαν στο χωριό μου.Το ίδιο προτίθεται να κάνει και ασφαλιστικός πράκτορας της International Life εδώ. Δημοσίευσε δε αγγελία στις τοπικές εφημερίδες.Έξυπνη κίνηση (από μεριάς εταιρίας).
Είναι παράνομο και δείχνει την ποιότητα της εταιρείας . Γενικά γίνετε πλιάτσικο από πολλούς .
Προσοχή στα πολλά κεράσια . Θα γυρίσουν μπούμερανγκ σε ασφαλιστές και εταιρείες.Εγώ από την Ασπίς βρέθηκα στην Commercial Value.Το συμβόλαιο είναι εξάμηνο. Να παραμείνω εκεί η θα έχει κι αυτή την μοίρα τις μαμάς Ασπίς?
Στην ανανέωση φύγε ....
Αν μου επιτρέπετε να δώσω μία πρόταση προς όλους .
Ασφαλιστείτε σε εταιρείες τις οποίες έστω και έμμεσα μπορείτε να ελέγχετε. -
λοιπον παιδια επειδη ειχα ενα τροχαιο τη προηγουμενη πεμπτη και επειδη ειμαι ανθρωπος που δεν αφηνει τπτ στη τυχη του τρεχω 24/7 για να παρω γρηγορα τα λεφτα μου! ειχα εναν 'φιλο' ο οποιος δουλευε ως ασφαλιστης στην ασπις προνοια. 1 ημερα πριν να κλεισει η εταιρια (κυριακη δλδ) πηγα σπιτι του το απογευμα για να του πω οτι βρηκα αυτοκινητο μτχ να αγορασω, θα το αγοραζα τη δευτερα(τη μερα που εκλεισε η ασπις) και θελω τη γνωμη του για την ασφαλεια. αυτος με υπερηφανεια μου λεει θα το γραψουμε στην commercial value ειναι υγειεστατη κλπ κλπ κλπ...360ευρω μικτη ως 6000ευρω καταστροφη, απαλαγη 400ευρω+επασφαλιστρα (ειμαι 22).
την επομενη μερα αγοραζω το αυτοκινητο και αυτοματως κανει μονος του την ασφαλεια αφου του ειχα δωσει εγω ολα τα στοιχεια μου και κοιμομουν ησυχος ωσπου τη πεμπτη το χτυπησα. το πρωι της παρασκευης το παω στο συνεργειο και μου λενε οτι για να στο φτιαξουμε ΠΡΕΠΕΙ να μας πληρωσεις και θα καθαρισεις εσυ με την ασφαλεια σου γτ ειναι ετοιμη για κλεισιμο! τεσπα με τα πολλα το πηρα απο εκει το πηγα στην Peugeot που δεχονται με συναλλαγματικη για 1.5μηνα. Η ζημια ειναι γυρω στα 5500ευρω λογω αεροσακων και μαλλον θα βγει ασυμφορο.Οσον αφορα την εταιρια ειναι γεγονος οτι ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ και το μονο που την κραταει αυτη τη στιγμη ειναι η εταιρια ASPIS BANK η τραπεζα η οποια εχει μετοχες και ειναι υπο επιτηρηση απο το κρατος! Δεν εχει ακουστει κατι για κλεισιμο αλλα αυτες απο μερα σε μερα αλλαζουν αρδην. Αυριο το πρωι εχω να κανω μερικα τηλεφωνηματα και θα ξερω ακομα καλυτερα για τη συγκεκριμενη εταιρεια. Επισης μου ειπε η ιδια πηγη οτι 25 ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΕΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ! αλλα για ευνοητους λογους δεν μου ειπε ποιες! Το μονο που εχουμε ολοι μας να κανουμε ειναι να παμε ολοι σε κρατικες ασφαλιστικες οπως ειναι η εθνικη και η αγροτικη για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο!
Ειναι ασυλληπτο το οτι τοσα λεφτα θα κλαπουν(χαθουν) απο ορισμενα ρεμαλια που βρηκαν τον τροπο να κλεψουν τον κοσμο και εγω περιμενω απο τη νεα κυβερνηση(@@ κυβερνηση και αυτοι και οι προηγουμενοι) να δωσουν αμεση λυση σε αυτο το τρομακτικο θεμα που θα επιφερει χαοτικη συγχυση σε ολες τις κοινωνικες ταξεις(απο εμενα που κυνηγαω τα 6000 του peugeot μου μεχρι τον ζαγορακη που εχασε τοσα δισεκκατομυρια) και το επομενο σταδιο θα ειναι κατι πολυ ηχηρο απο τον λαο. Τα πραγματα ειναι ακρως σοβαρα και τη λυση θα πρεπει να τη δωσουν αμεσα! ο φτωχος που θα μπει στη τραπεζα και θα κλεψει μερικες χιλιαδες ευρω θα μπει στη φυλακη για μια ζωη, ενω ο ψωμιαδης που εκλεψε τοσα τρισεκατομυρια ειναι εξω με πλαστα χαρτια! Κλοχανο κρατος! Αστειοι ως εκει που δεν παει! Το δημοσιο παραπαει, η παιδεια ειναι ανυπαρκτοι, οι υπευθυνοι εχουν εξαφανιστει και η κατρακυλα συνεχιζεται. Εγω προσωπικα εχω απογοητευτει παρα πολυ με τη χωρα που ζω και ισως το κοιταξω πολυ πιο σοβαρα το θεμα να μετακομισω στο εξωτερικο σε μερικα χρονια!
PS : Σε μερικες ημερες αν ολα πανε καλα με την ασφαλιστικη θα επιστρεψω για να σας πω τι εκανα!
Καλο σας βραδυ κυριοι....
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Ήθελα να ρωτήσω όποιον ξέρει από μικτές ασφάλειες.
Έκανα ζημιά ας πούμε 1500 € (δεν έχει γίνει εκτίμηση ακόμα) με απαλλαγή 400 €, θα πληρώσω τα 400 € ή θα με βάλουν να πληρώσω και άλλα λόγω ηλικίας του αυτοκινήτου; Είναι 6 ετών, δεν είχε όμως κανένα χτύπημα, καμία ένδειξη εξωτερικά της ηλικίας του. Το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο για ιδίες ζημιές είναι 7000 €.Παρέλαβα σήμερα μετά από 2+ εβδομάδες στο συνεργείο το αυτοκίνητό μου επισκευασμένο.
Τελικό κόστος ζημιάς 2158 € από τα οποία κατέβαλα στο συνεργείο τα 461 € (400 € η απαλλαγή και 61 € λόγω παλαιότητας, ήτοι ηλικία αυτοκινήτου μεγαλύτερη των 5 ετών). Τα υπόλοιπα θα τα καταβάλει η Εθνική απευθείας στο συνεργείο.
Φτηνά τη γλύτωσα θα έλεγα... με 100 € μεγαλύτερα ασφάλιστρα γλύτωσα 1700 €
Ελπίζω να μη χρειαστεί να το επαναλάβω...Υ.Γ. Παρεπιπτόντως η οικογενειακή ασφαλίστρια μας είπε ότι επόμενες για κλείσιμο είναι η Ιντερσαλόνικα και η Διεθνής Ένωση...
-
Για την Ιντερσαλόνικα που το ξέρει ;
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ