-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Ναι αλλά κάπου μπάζει αυτό....Δηλαδή με την λογική αυτή, αμα θέλει η ασφαλιστική δεν τα δίνει,
Επίσης, γιατί να ασφαλίζεσαι για κάτι το οποίο ουσιαστικά σε καλύπτει εφόσον αυτό θέλει.
Δηλαδή με ποιά λογική να σε υποχρεώνουν να κάνεις για αστική ευθύνη π.χ. εφόσον δεν είσαι εξασφαλισμένος ότι μέχρι το Χ ποσό θα την βγάλεις λάδι;Εάν π.χ. εγώ εμπλακώ με κάποιον πλούσιο σε ένα ατύχημα, τότε γιατί να μην στραφώ μόνο εναντίον του;
Δεν ξέρω (προφανώς και θα ξέρετε παραπάνω) αλλά μου φαίνεται παράλογο το να ασφαλίζεσαι μέχρι ένα Χ ποσό, το οποίο είναι αμφίβολο εάν θα στο καλύψουν! Δηλαδή εγώ πληρώνω και χρησιμοποιούν τα λεφτά μου, αλλά όταν έρθει η ώρα να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους και δνε το τηρούν, τότε δεν με προφυλάσει κανείς? Με αυτή την λογική, καλύτερα να μην είναι υποχρεωτική η ασφάλιση!
Καταρχήν δεν παίζει το άν δεν θέλει η ασφαλιστική δεν τα δίνει.
Το ποιό σύνηθες είναι ότι ΔΕΝ δίνει η ασφαλιστική επειδή ΔΕΝ έχει για να δώσει.
Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο δεσμεύει και τα δύο μέρη ως προς του όρους του.Για να καταλάβουμε τώρα περί τίνος πρόκειτε τα ασφάλιστρα δεν βγαίνουν στα κουτουρού από τις εταιρείες.
Το ποσό που πληρώνουμε όλοι πρέπει να καλύψει τα παρακάτω:1- το κόστος του κινδύνου για τον οποίο θα ασφαλιστείς.
2- τις προμήθειες των διαμεσολαβητών (ασφαλ. σύμβουλοι, μεσίτες, πράκτορες κλπ)
3- τα έξοδα της ασφαλιστικής (νοίκια, υπάλληλοι κλπ)
4- το κέρδος της ασφαλιστικής.Το 4 όπως καταλαβαίνουμε ΔΕΝ μειώνεται με τίποτα (το αντίθετο μάλιστα)
Το 3 ενδεχομένως και να μειωθεί αν απολύσουν μερικούς και κλείσουν μερικά γραφεία
Το 2 δεν μειώνεται με τίποτα αφού διαφορετικά δεν θα έχει νέους πελάτες η ασφαλιστική
Το 1 μπορεί να κατέβει όσο θέλει η ασφαλιστική.Όταν λοιπόν για το αυτοκίνητο σου η μία σου λέει 500 ευρώ το χρόνο και η άλλη 250 τότε γίνεται κατανοητό ότι από τα παραπάνω έχουν σκίσει τελείως το 1.
Αφού λοιπόν τα ποσά από το 1 που πρέπει να μαζέψει η ασφαλιστική από πολλούς για να καλύψουν τα 500χίλιαρα μερικών που θα τρακάρουν ΔΕΝ επαρκούν, ΔΕΝ πρόκειτα και να πληρώσει ή όπως κάνουν μερικές θα τραβήξει το θέμα δικαστικά όσο της επιτρέπει ο νόμος, δηλαδή 2 χρόνια με το σκεπτικό ότι μπορεί στην διετία να έχει μαζευτεί κάτι.
Ο παθών θα στραφεί εναντίων σου και με το δίκιο του και άντε μετά να καταφέρεις να μην σου κλείσει το σπίτι.
(αν τα έχεις και μπορείς να τα δώσεις φυσικά) -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο δεσμεύει και τα δύο μέρη ως προς του όρους του.Για να καταλάβουμε τώρα περί τίνος πρόκειτε τα ασφάλιστρα δεν βγαίνουν στα κουτουρού από τις εταιρείες.
Το ποσό που πληρώνουμε όλοι πρέπει να καλύψει τα παρακάτω:1- το κόστος του κινδύνου για τον οποίο θα ασφαλιστείς.
4- το κέρδος της ασφαλιστικής.Το 4 όπως καταλαβαίνουμε ΔΕΝ μειώνεται με τίποτα (το αντίθετο μάλιστα)
Το 3 ενδεχομένως και να μειωθεί αν απολύσουν μερικούς και κλείσουν μερικά γραφεία
Το 2 δεν μειώνεται με τίποτα αφού διαφορετικά δεν θα έχει νέους πελάτες η ασφαλιστική
Το 1 μπορεί να κατέβει όσο θέλει η ασφαλιστική.Όταν λοιπόν για το αυτοκίνητο σου η μία σου λέει 500 ευρώ το χρόνο και η άλλη 250 τότε γίνεται κατανοητό ότι από τα παραπάνω έχουν σκίσει τελείως το 1.
Αφού λοιπόν τα ποσά από το 1 που πρέπει να μαζέψει η ασφαλιστική από πολλούς για να καλύψουν τα 500χίλιαρα μερικών που θα τρακάρουν ΔΕΝ επαρκούν, ΔΕΝ πρόκειτα και να πληρώσει ή όπως κάνουν μερικές θα τραβήξει το θέμα δικαστικά όσο της επιτρέπει ο νόμος, δηλαδή 2 χρόνια με το σκεπτικό ότι μπορεί στην διετία να έχει μαζευτεί κάτι.
Ο παθών θα στραφεί εναντίων σου και με το δίκιο του και άντε μετά να καταφέρεις να μην σου κλείσει το σπίτι.
(αν τα έχεις και μπορείς να τα δώσεις φυσικά)Καλά το κόστος δεν βγαίνει απλά έτσι, εάν ο άλλος έχει άπειρους πελάτες που δεν κάνουν ατυχήματ,α τότε μπορεί να ρίξει τις τιμές (λέμε τώρα...)
Πάντως με αυτή την λογική, το κράτος παρανομεί
Α) Υποχρεώνοντας σε να ασφαλιστείς
Β) Απαγορεύοντας στον καθένα να ιδρύσει και να λειτουργήσει ασφαλιστική με ιδία μέσα και χωρίς έλεγχο....Κανονικά το συμβόλαιο θα έπρεπε να το καλύπτει κάποιος ΝΟΜΟΣ που να ορίζει οτι σε περίπτωση ατυχήματος (και όχι φυσικά δόλου), ο παθών έχει λαμβάνεις ΜΟΝΟ από την ασφαλιστική.
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
(αν τα έχεις και μπορείς να τα δώσεις φυσικά)Καλά το κόστος δεν βγαίνει απλά έτσι, εάν ο άλλος έχει άπειρους πελάτες που δεν κάνουν ατυχήματ,α τότε μπορεί να ρίξει τις τιμές (λέμε τώρα...)
Πάντως με αυτή την λογική, το κράτος παρανομεί
Α) Υποχρεώνοντας σε να ασφαλιστείς
Β) Απαγορεύοντας στον καθένα να ιδρύσει και να λειτουργήσει ασφαλιστική με ιδία μέσα και χωρίς έλεγχο....Κανονικά το συμβόλαιο θα έπρεπε να το καλύπτει κάποιος ΝΟΜΟΣ που να ορίζει οτι σε περίπτωση ατυχήματος (και όχι φυσικά δόλου), ο παθών έχει λαμβάνεις ΜΟΝΟ από την ασφαλιστική.
Σωστά δεν είμαστε ντετέκτιβ να πάμε να δούμε τι ακίνητη και μη ακίνητη περιουσία έχει μια εταιρεία για να σιγουρευτούμε ότι θα πληρώσει όταν θα έρθει η ώρα η κακή.
Και στο κάτω κάτω εαν δεν μπορεί η εταιρία να ανταπεξέλθει ας τα πληρώσει ο ιδιοκτήτης της (aka στην προκειμένη περίπτωση π.χ Ψωμιάδης), αλλιώς να ανακαλείται η άδεια με το πρώτο ίχνος αφερεγγυότητας και όχι να περιμένουμε να φτάσει ο κόμπος στο χτένι. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Πριν 5 μέρες η μεσιτική μου εταιρεία μου ανανέωσε το νέο μου ασφαλιστήριο ... και από Interlife με πέρασε στον ΣΚΟΥΡΤΗ ...
Πριν την Ιnterlife ήμουν στην EOS που έκλεισε και αυτή....Πριν 3 ώρες με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι μέσα στην επόμενη βδομάδα θα μου αποσταλεί νέο ασφαλιστήριο και απλά θα επιστρέψω το ασφαλιστήριο του ΣΚΟΥΡΤΗ πίσω...
Επίσης μου είπαν ότι δεν θα υπάρξει καμιά διαφοροποίηση στο κόστος και στις υπηρεσίες...Το ίδιο είχε γίνει και με την EOS ...
Για αυτό δεν θα αλλάξω την μεσιτική εταιρία στην οποία είμαι ... Με υποστηρίζουν άριστα σε όλα εδώ και πολλά χρόνια ...
Παντως οταν με το καλο παρεις το καινουριο ασφαλιστηριο να μας πεις την καινουρια εταιρεια μιας και σε οσες σε εχει παει ως τωρα εχουν κλεισει
να ξερουμε που θα σκάσει το καινουριο κανονι -
Ο χρήστης dimitris74 έγραψε:
Παντως οταν με το καλο παρεις το καινουριο ασφαλιστηριο να μας πεις την καινουρια εταιρεια μιας και σε οσες σε εχει παει ως τωρα εχουν κλεισει
να ξερουμε που θα σκάσει το καινουριο κανονιΣτάνταρ...
**υ.γ. άσχετο! Ξέρει κανείς στην περιοχή του ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ κανένα πρακτορείο ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ή καμιά μεσιτική εταιρεία ασφαλίσεων;;; Ψάχνω και δεν έχω εντοπίσει τίποτα ... **
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
να ξερουμε που θα σκάσει το καινουριο κανονιΣτάνταρ...
**υ.γ. άσχετο! Ξέρει κανείς στην περιοχή του ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ κανένα πρακτορείο ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ή καμιά μεσιτική εταιρεία ασφαλίσεων;;; Ψάχνω και δεν έχω εντοπίσει τίποτα ... **
To σπιτι μου το ασφαλισα σε μια μεσιτικη εταιρεια που δεν εχω δει ποτε στην ζωη μου
http://www.asfalistra.gr/main.asp
Eχω ελεγξει και με την ασφαλιστικη,ειναι κανονικο το συμβολαιο. -
Θέλω κάποιο γραφείο, κοντά στην οικία μου. Πολλές φορές έχει χρειαστεί να πάω στα γραφεία των ασφαλιστικών. Τα asfalistra.gr είναι στην Λεωφόρο Συγγρού.
============================================================
**Περιοχή του ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, κάποιο πρακτορείο ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ή καμιά μεσιτική εταιρεία ασφαλίσεων... ** -
έχω την εντύπωση ότι η elysee είναι κάπου στο μαρούσι. αυτή μου πρότειναν από την citroen και έχουν καλές τιμές. για το αν είναι αξιόπιστη δεν το ξέρω γιατί δεν μου έχει χρειαστεί ποτέ.συνεργάζονται με εθνική και activa η οποία αν δεν κάνω λάθος ανήκει στην eurobank
-
Ο χρήστης dimitris74 έγραψε:
έχω την εντύπωση ότι η elysee είναι κάπου στο μαρούσι. αυτή μου πρότειναν από την citroen και έχουν καλές τιμές. για το αν είναι αξιόπιστη δεν το ξέρω γιατί δεν μου έχει χρειαστεί ποτέ.συνεργάζονται με εθνική και activa η οποία αν δεν κάνω λάθος ανήκει στην eurobankΧαλάνδρι ... http://www.elysee.gr/page.ashx?pid=4&sg ... &fom=false
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Θέλω κάποιο γραφείο, κοντά στην οικία μου. Πολλές φορές έχει χρειαστεί να πάω στα γραφεία των ασφαλιστικών. Τα asfalistra.gr είναι στην Λεωφόρο Συγγρού.============================================================
**Περιοχή του ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, κάποιο πρακτορείο ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ή καμιά μεσιτική εταιρεία ασφαλίσεων... **Καμια φορα δεν χρειαζεται να επισκεφτεις το πρακτορειο! Η συνναλαγη σου γινεται με την ασφαλιστικη! Τι δουλεια εχουν οι τριτοι?
Προσωπικα απο φετος: www.anytimeonline.gr και ειναι παντα διπλα μου καλωντας το 4ψηφιο. -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Θέλω κάποιο γραφείο, κοντά στην οικία μου. Πολλές φορές έχει χρειαστεί να πάω στα γραφεία των ασφαλιστικών. Τα asfalistra.gr είναι στην Λεωφόρο Συγγρού.
============================================================
**Περιοχή του ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, κάποιο πρακτορείο ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ή καμιά μεσιτική εταιρεία ασφαλίσεων... **Καμια φορα δεν χρειαζεται να επισκεφτεις το πρακτορειο! Η συνναλαγη σου γινεται με την ασφαλιστικη! Τι δουλεια εχουν οι τριτοι?
Προσωπικα απο φετος: http://www.anytimeonline.gr και ειναι παντα διπλα μου καλωντας το 4ψηφιο.Θέλω πρακτορείο ή γραφείο/μεσίτες που να έχουν πακέτα από διάφορες ασφαλιστικές που να με υποστηρίζουν πραγματικά.
Δεν θέλω απ' ευθείας σε ασφαλιστική. Έχω πολύ άσχημες εμπειρίες με τις απ' ευθείας ασφάλειες. Ειδικά με την Interamerican ... που και αυτή πάει για φούντο ... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Θέλω πρακτορείο ή γραφείο/μεσίτες που να έχουν πακέτα από διάφορες ασφαλιστικές που να με υποστηρίζουν πραγματικά.
Δεν θέλω απ' ευθείας σε ασφαλιστική. Έχω πολύ άσχημες εμπειρίες με τις απ' ευθείας ασφάλειες. Ειδικά με την Interamerican ... που και αυτή πάει για φούντο ...για πες για πες!!!
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Θέλω πρακτορείο ή γραφείο/μεσίτες που να έχουν πακέτα από διάφορες ασφαλιστικές που να με υποστηρίζουν πραγματικά.
Δεν θέλω απ' ευθείας σε ασφαλιστική. Έχω πολύ άσχημες εμπειρίες με τις απ' ευθείας ασφάλειες. Ειδικά με την Interamerican ... που και αυτή πάει για φούντο ...για πες για πες!!!
μην λες τέτοια...
-
Η Interamerican ήταν κερδοφόρα το 2008 και το 1ο τρίμηνο παρουσιάζει αύξηση συμβολαίων. Γιατί λες ότι πάει για φούντο;
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Η Interamerican ήταν κερδοφόρα το 2008 και το 1ο τρίμηνο παρουσιάζει αύξηση συμβολαίων. Γιατί λες ότι πάει για φούντο;Σε ολους τους κλαδους παρουσιαζει κερδοφορια και δινει στην δημοσιοτητα τα ποσοστα φερεγγυοτητας που υπερκαλυπτουν τα υποχρεωτικα ορια με ανεση! Δεν ειναι το μαγαζάκι της γειτονιάς... είναι μια απο τις 2-3 μεγάλες στον χώρο...
Βεβαια τωρα αμα η θεια του μπατζανακη, του κυρ Κωστα του περιπτερα είπε αλλιως... ε τοτε ετσι θα ειναι...
Τελος, επειδη διαβάζω διάφορα... όταν προκύψει ασφαλιστικός κύνδινος εχεις να κάνεις με τον ασφαλιστή σου και μόνο, που ειναι η εκαστοτε εταιρία και οχι με τον ασφαλιστκό σύμβουλο! Η εταιρια σε κάθε περιπτωση σε εξυπηρετει και κανενας αλλος. Αν βεβαια τωρα η εταιρια ειναι μαγαζακι και κάνει πάσα μερος της εξυπηρετησης στους συμβουλους για λόγους δημοσιοσχετιστικους των δευτερων... αυτό είναι άλλο καπέλο!
Εγω παντα την ασφαλιστική πληρώνω και απο τους επίσημους εκπροσώπους της απαιτώ να εξυπηρετηθώ και απο αυτους εξυπηρετουμαι μέσα απο ένα 4-5ψηφιο νουμερο... οχι απο τριτους! -
Aν θέλουν ας μου πούν οι πρώην Aspis Σκούρτης κλπ αν βρίσκουν για τις ίδιες καλύψεις ασφάλιστρα στην ίδια τιμή με πριν.
Αν ναι από ποιά ασφαλιστική παρακαλώ? -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Aν θέλουν ας μου πούν οι πρώην Aspis Σκούρτης κλπ αν βρίσκουν για τις ίδιες καλύψεις ασφάλιστρα στην ίδια τιμή με πριν.
Αν ναι από ποιά ασφαλιστική παρακαλώ?Axa.
-
Ήθελα να ρωτήσω όποιον ξέρει από μικτές ασφάλειες.
Έκανα ζημιά ας πούμε 1500 € (δεν έχει γίνει εκτίμηση ακόμα) με απαλλαγή 400 €, θα πληρώσω τα 400 € ή θα με βάλουν να πληρώσω και άλλα λόγω ηλικίας του αυτοκινήτου; Είναι 6 ετών, δεν είχε όμως κανένα χτύπημα, καμία ένδειξη εξωτερικά της ηλικίας του. Το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο για ιδίες ζημιές είναι 7000 €. -
Δεν βλεπω ειδησεις τωρα τελευταια, και τωρα εμαθα για το λουκετο ασπις κλπ.
Δλδ οσοι ειχαν σφαλεια αυτοκινητου στην Ασπις, πρεπει να ξαναπληρωσουν αλλου ασφλαεια τωρα? Και μεχρι να το κανουν ειναι ανασφαλιστοι? Ε ρε γλεντια.....θα πεφτει ο αλλος πανω σου και θα παρακαλας να μην εχει ασπις -
ΕΠΑΝ: Πρόστιμα σε τέσσερις ασφαλιστικές για Audatex
Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2009 - 16:40
Πρόστιμα συνολικού ύψους άνω των 30 εκατ. ευρώ επέβαλε η Επιτροπή Ανταγωνισμού σε τέσσερις ασφαλιστικές επιχειρήσεις καθώς έκρινε ότι 'την περίοδο 2002 – 2008 παραβίασαν τα άρθρα 1 του ν.703/77 και 81 της ΣυνθΕΚ, όπως ισχύουν, με το να καθορίζουν από κοινού ενιαία τιμή αμοιβής εργατοώρας μέσω του μηχανισμού της συναπόφασης τους και, ταυτοχρόνως, εργαλείου και οργάνου το οποίο συνέστησαν, ως κοινή επιχείρηση συντονισμού, της εμπορικής τους πολιτικής, με την επωνυμία AUDATEX HELLAS ΑΕ'.
Αναλυτικά, οι εταιρείες καταδικάστηκαν στην καταβολή προστίμου, ως ακολούθως:
- «Η ΕΘΝΙΚΗ» ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ συνολικό πρόστιμο ύψους ευρώ 13.563.494,72.
- «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.» συνολικό πρόστιμο ύψους ευρώ 5.281.238,60.
- «ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ Ε.Α.Ε.Ζ.Α.Ε.» συνολικό πρόστιμο ύψους ευρώ 8.554.851,23.
- «GROUPAMA ΦΟΙΝΙΞ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ» συνολικό πρόστιμο ύψους ευρώ 5.119.562,87,
Αναλυτικά, η Επιτροπή Ανταγωνισμού (Ε.Α.) με την υπ’ αριθμ. 460/V/2009 της 03ης Αυγούστου 2009 απόφαση της, μετά από καταγγελία της Πρωτοβάθμιας Επαγγελματικής Οργάνωσης με την επωνυμία «ΕΝΩΣΗ ΦΑΝΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΒΑΦΕΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ, έκρινε κατά πλειοψηφία ότι κατά το χρονικό διάστημα 2002-2008, οι εταιρίες «ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ», «ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.», «ΙΝΤΕΡΑΜΕΡΙΚΑΝ Ε.Α.Ε.Ζ.Α.Ε.» και «GROUPAMA ΦΟΙΝΙΞ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ», παραβίασαν τα άρθρα 1 του ν.703/77 και 81 της ΣυνθΕΚ, όπως ισχύουν, με το να καθορίζουν από κοινού ενιαία τιμή αμοιβής εργατοώρας μέσω του μηχανισμού της συναπόφασης τους και, ταυτοχρόνως, εργαλείου και οργάνου το οποίο συνέστησαν, ως κοινή επιχείρηση συντονισμού, της εμπορικής τους πολιτικής, με την επωνυμία «AUDATEX HELLAS Α.Ε.». Έκρινε, επίσης, ότι η τελευταία, (AUDATEX HELLAS A.E.), επέβαλλε, ανεπιτρέπτως, μέσω ιδιωτικών συμφωνητικών, ρήτρα προς τα συνεργαζόμενα συνεργεία, να μη παρέχουν σε ομάδες πελατών ευνοϊκότερους όρους και τιμές απ’ αυτές που παρέχουν στις ασφαλιστικές εταιρείες χρήστες του συστήματος AUDATEX, ασκώντας παράλληλα έλεγχο για την τήρηση της μεταξύ τους συμφωνίας.
Με την απόφαση της αυτή, η Επιτροπή Ανταγωνισμού υποχρεώνει τις επιχειρήσεις:
-
Να παύσουν άμεσα την παράβαση και να παραλείπουν αυτήν στο μέλλον,
-
Από μόνη της η κάθε μια και ανεξάρτητα από τις υπόλοιπες να διαπραγματεύεται με τα συνεργεία την τιμή εργατοώρας και να καταχωρεί την τιμή που προκύπτει από τη διαπραγμάτευση στο κενό πεδίο του συστήματος AUDATEX. Η αλλαγή αυτή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός τριμήνου και να κοινοποιηθεί άμεσα στην Επιτροπή Ανταγωνισμού,
-
Να απαλείψουν μέσα στην προθεσμία του τριμήνου τον όρο που έχουν επιβάλλει στα συνεργαζόμενα συνεργεία, μέσω της AUDATEX ΕΛΛΑΣ, για μη παροχή σε ομάδες πελατών ευνοϊκότερων όρων και τιμών από αυτές που παρέχουν στις ασφαλιστικές εταιρίες χρήστες του συστήματος AUDATEX,
-
Απειλήθηκε, επίσης, για τις ίδιες εταιρίες, ότι σε περίπτωση που δεν συμμορφωθούν με τις ως άνω υποχρεώσεις, θα καταβάλλουν πρόστιμο δέκα χιλιάδων ευρώ (10.000) για κάθε μια εταιρία και για κάθε μέρα μη συμμόρφωσης της.
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ