-
και εγώ το σκέφτομαι και σκεφτόμουνα να ανοίξω θέμα:sorry:
η επιβάρυνση θα είναι 150 ευρώ το χρόνο, ενώ τώρα πληρώνω 450. Μιλάμε για απαλλαγή 400ευρώ και για όχημα των 7000 -
Οκ, ας πούμε τώρα πως ασφαλίζω με μικτή ένα όχημα που κάνει 25.000 φέτος, καινούργιο. Του χρόνου που θακοστίζει λιγότερο το αυτοκίνητο θα έχω ασφάλιστρα για 25.000 που έκανε πέρσυ? Και επίσης μετά από 10χρόνια πάλι θα έχω ασφάλιστρα για ενα αμάξι 25.000 ευρώ?
-
Όχι μόνον μικτή, αλλά και για ολική και μερική κλοπή, κακόβουλες φθορές, φυσικά φαινόμενα, κλπ.
Εκτός κι αν πρόκειται για αμάξι που μπορείς να αντικαταστήσεις πανεύκολα και ανώδυνα.
Είναι αδιανόητο να έχεις περιουσιακό στοιχείο στο δρόμο και να είναι ανασφάλιστο.
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Είναι αδιανόητο να έχεις περιουσιακό στοιχείο στο δρόμο και να είναι ανασφάλιστο.Σωστότατος! Για αυτό σκέφτομαι να κάνω μια μικτή στον adis4gr όταν θα τον πετάξω έξω στο δρόμο. Κλοπή, φυσικές καταστροφές, τρομοκρατικές ενέργειες και πυρκαγιά (αν πάει προς Καμάρα με τους Κούρδους). Μίλησα με γνωστή εταιρεία που εκπροσωπεί ο corsair, και μου είπε για αποζημίωση αντικατάστασης περί τα 100 ευρώ και δώρο τους τόκους.
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Είναι αδιανόητο να έχεις περιουσιακό στοιχείο στο δρόμο και να είναι ανασφάλιστο.το δικό μου όμως από γκαράζ σε γκαράζ θα πηγαίνει ε!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Είναι αδιανόητο να έχεις περιουσιακό στοιχείο στο δρόμο και να είναι ανασφάλιστο.
Σωστότατος! Για αυτό σκέφτομαι να κάνω μια μικτή στον adis4gr όταν θα τον πετάξω έξω στο δρόμο. Κλοπή, φυσικές καταστροφές, τρομοκρατικές ενέργειες και πυρκαγιά (αν πάει προς Καμάρα με τους Κούρδους). Μίλησα με γνωστή εταιρεία που εκπροσωπεί ο corsair, και μου είπε για αποζημίωση αντικατάστασης περί τα 100 ευρώ και δώρο τους τόκους.
ειμαι ο mvp του forum...
-
Eγώ απο την άλλη δεν είχα μεικτή τόσα χρόνια.
Πρόσεχα για να έχω κτλ.Όμως με την αγορά του καινούργιου μου παιχνιδιού, πήγα αμέσως σε μικτή καθώς το κόστος επισκευής του είνβαι εξωφρενικό...
Εάν ήταν νορμάλ, τότε θα πήγαινα σε απλή...Και όλος τυχαίως, μου χρειάστηκε η μικτή καθώς ένα @ με κοπάνησε και έφυγε και ευτυχώς δεν πλήρωσα εγώ τα >5.000 ευρώ ζημιάς...
-
H MIKTH δεν αξιζει καθολου, αν εισαι λιγο open minded.εγω πληρωνω την χειριστη ασφαλεια για 2700 κ.εκ. 140 ευρω το 6μηνο..ειμαι αυτης της αποψης διοτι αν παθεις κατι ο αλλος ασχολειται με τη δικη σου ασφαλεια οποτε δεν με ενδιαφερει..
Απο την αλλη δεν θελω καμμια εξτρα ασφαλιση πχ κλοπης..αφου το ποσο που σε ασφαλιζουν ειναι πλασματικο και σε πληρωνουν βαση της τρεχουσας αξιας του αμαξιου σου οταν στο κλεψουν...αρα απατη..μετα αν πχ παθω θραυση κρυσταλλου η καταστροφη απο φυσικα αιτια το ασφαλιζω εκ των υστερων και ετσι ουτε γατα ουτε ζημια..
Μην ειστε κοροιδα και πλουτιζετε τις ασφαληστικες....
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
H MIKTH δεν αξιζει καθολου, αν εισαι λιγο open minded.εγω πληρωνω την χειριστη ασφαλεια για 2700 κ.εκ. 140 ευρω το 6μηνο..ειμαι αυτης της αποψης διοτι αν παθεις κατι ο αλλος ασχολειται με τη δικη σου ασφαλεια οποτε δεν με ενδιαφερει..
Απο την αλλη δεν θελω καμμια εξτρα ασφαλιση πχ κλοπης..αφου το ποσο που σε ασφαλιζουν ειναι πλασματικο και σε πληρωνουν βαση της τρεχουσας αξιας του αμαξιου σου οταν στο κλεψουν...αρα απατη..μετα αν πχ παθω θραυση κρυσταλλου η καταστροφη απο φυσικα αιτια το ασφαλιζω εκ των υστερων και ετσι ουτε γατα ουτε ζημια..
Αυτο ισχυει; Γιατι νομιζω οτι υπαρχει μια πολυ φρεσκια αποφαση δικαστηριου, που λεει οτι μια ασφαλιστικη, αφου εχει ασφαλισει ενα οχημα, σε ενα Χ ποσο, δεν μπορει να αλλαξει την αναγραφομενη ασφαλιζομενη αξια. Δηλαδη, για Χ στο ασφαλισε, και δεν ειπε οχι στα παραπανω ασφαλιστρα, Χ θα σου δωσει για αποζημιωση. Παλι βεβαια δεν ειμαι και απολυτα σιγουρος..
-
οκ φιλε ραντομ. αλλα ενα φιλαρακι μου του κλεψανε το μινι κουπερ ς που ειχε ενος ετους
και μαντεψε, δεν ειχε ασφαλεια κλοπης.
κλαφτα χαραλαμπε. τωρα ποδορατος ειναι και κριμα
-
Ο χρήστης gianniskid έγραψε:
οκ φιλε ραντομ. αλλα ενα φιλαρακι μου του κλεψανε το μινι κουπερ ς που ειχε ενος ετουςκαι μαντεψε, δεν ειχε ασφαλεια κλοπης.
κλαφτα χαραλαμπε. τωρα ποδορατος ειναι και κριμα
ξεχασα να αναφερω οτι εγω βαζω δυο μπαστουνια αντικλεπτικα..
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
Απο την αλλη δεν θελω καμμια εξτρα ασφαλιση πχ κλοπης..αφου το ποσο που σε ασφαλιζουν ειναι πλασματικο και σε πληρωνουν βαση της τρεχουσας αξιας του αμαξιου σου οταν στο κλεψουν...αρα απατη..
εκτος τοπου και χρονου... αγαπητε random
μετα αν πχ παθω θραυση κρυσταλλου η καταστροφη απο φυσικα αιτια το ασφαλιζω εκ των υστερων και ετσι ουτε γατα ουτε ζημια..
Καλα, μην νομιζεις και συ πως θα πλουτισεις απο καποια ασφαλιστικη. Καντο αυτο που λες... να δω τι ακριβως θα παρεις...
-
Τί αμάξι έχεις random, Focus ST?
και εξήγησε λίγο που είπες
Ο χρήστης Random έγραψε:
Απο την αλλη δεν θελω καμμια εξτρα ασφαλιση πχ κλοπης..αφου το ποσο που σε ασφαλιζουν ειναι πλασματικο και σε πληρωνουν βαση της τρεχουσας αξιας του αμαξιου σου οταν στο κλεψουν...αρα απατη..
-
Μην βλέπετε την μικτή ασφάλεια αποκλειστικά σε σχέση με ατύχημα από δική σας υπαιτιότητα, δεν είναι έτσι τα πράματα.
Ξυπνάτε μια μέρα και βλέπετε ότι το βράδυ έσκασε κάποιος επάνω και το έκανε καλοκαιρινό, κατόπιν πρόλαβε και την έκανε με ελαφρά και τώρα εσείς αντικρίζεται το χάος με βλέμα απλανές...
Η αξία ασφάλισης του οχήματος πρέπει να αναπροσαρμόζεται κάθε χρόνο σύμφωνα με την «τρέχουσα» αξία που αναγνωρίζει η ασφαλιστική.
Δικαίωμα σας είναι, έτσι δεν πληρώνεται για χρήματα που δεν θα πάρετε ποτέ.
Επίσης καλό είναι να ασφαλίζεται για λίγο παραπάνω χρήματα από την αξία που αναγνωρίζει η ασφαλιστική έτσι ώστε όταν φτάσετε στο διά ταύτα να συμβιβαστήτε (προς τα κάτω πάντα) κοντά στα κανονικά χρήματα.Η κλοπή, είτε μερική είτε ολική νομίζω ότι δεν θέλει ανάλυση, εκτός και αν δεν σας δυσκολεύει να δώσετε πάλι τα ίδια χρήματα για να το ξανααγοράσετε.
-
Ο χρήστης genik έγραψε:
και εξήγησε λίγο που είπεςΑπο την αλλη δεν θελω καμμια εξτρα ασφαλιση πχ κλοπης..αφου το ποσο που σε ασφαλιζουν ειναι πλασματικο και σε πληρωνουν βαση της τρεχουσας αξιας του αμαξιου σου οταν στο κλεψουν...αρα απατη..
Εννοεί το γνωστό κόλπο πολλών ασφαλιστικών να ασφαλίζουν με τα ίδια χρήματα το αυτοκίνητο από την στιγμή που αγοράστηκε και μετά αλλά να πληρώνουν ΜΟΝΟ την τρέχουσα αξία που αναγνωρίζουν κατά την στιγμή που το κλέβουν.
Με αυτόν τον τρόπο οι ιδιοκτήτες πληρώνουν ένα σωρό πεταμένα λεφτά.Φταίνε βέβαια ΚΑΙ οι ιδιοκτήτες που πληρώνουν σα ζώα χωρίς να γνωρίζουν τα δικαιώματα τους.
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
και εξήγησε λίγο που είπες
Εννοεί το γνωστό κόλπο πολλών ασφαλιστικών να ασφαλίζουν με τα ίδια χρήματα το αυτοκίνητο από την στιγμή που αγοράστηκε και μετά αλλά να πληρώνουν ΜΟΝΟ την τρέχουσα αξία που αναγνωρίζουν κατά την στιγμή που το κλέβουν.
Με αυτόν τον τρόπο οι ιδιοκτήτες πληρώνουν ένα σωρό πεταμένα λεφτά.Φταίνε βέβαια ΚΑΙ οι ιδιοκτήτες που πληρώνουν σα ζώα χωρίς να γνωρίζουν τα δικαιώματα τους.
υπάρχει κάτι που να μας κατοχυρώνει στο θέμα αυτό!
-
Απλά πράματα είναι φίλε...
Όταν ο ασφαλιστής σου θα κάνει την ανανέωση θα ζητήσεις να αναπροσαρμόσει το ποσό της ασφάλισης σύμφωνα με την αξία που αναγνωρίζει η ασφαλιστική.
Δικαίωμα σου είναι να αναπροσαρμόσεις το συμβόλαιο μόλις λήξει.
-
Επίσης η προστασία bomus malus για μέχρι 2 ατυχήματα το χρόνο ΙΣΧΥΕΙ αναγκαστικά για ΟΛΕΣ τις ασφαλιστικές.
Αν σας λένε ότι σας το δίνουν και καλά για τα ωραία σας τα μάτια σας δουλεύουν.
-
Ο χρήστης genik έγραψε:
υπάρχει κάτι που να μας κατοχυρώνει στο θέμα αυτό!
Ο εαυτος σου... εχεις δικαιωμα να αποδεχθεις η οχι τους ορους της ασφαλιστικης συμβασης. Αν δεν συμφωνεις με κατι, εχεις καθε δικαιωμα να μην προχωρησεις. Ετσι λοιπον αν δεν συμφωνεις με το ασφαλιζομενο ποσο... αλλαξε το.
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
Βρε Ραντομίξ αφού καταλαβαίνεις τι λέμε γιατί αρχίζεις τα δικά σου πάλι.
Πες ότι ένα πρωί πας να πάρεις το Santa Fe και το βρίσκεις κουτάλι από ένα φορτηγό που έσκασε επάνω του με σουρωμένο οδηγό (κούφια η ώρα). Τι λες έχεις τα ΧΧ.ΧΧΧ ευρώ που κάνει το αυτοκίνητο τώρα για να το ξαναπάρεις ή για να το φτιάξεις;
Για το δεύτερο που αναφέρεις για τη θραύση κρυστάλλων, κοίτα κάπου πιο κάτω από τη μέση σου και θα δεις τι θα πάρεις αν πας να κάνεις κάτι τέτοιο.
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ