-
Kyr80
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, για την κατανόηση πρώτον , για την ενημέρωση και για τις διευκρινίσεις.Μπορούμε να έχουμε διαφορετική άποψη.Κατά κάποιον τρόπο με δικαίωσες εκεί που ανέφερες με ποιον τρόπο έφθασες στο σημείο να πάρεις την αποζημίωση σου...!!! Όλοι οι άνθρωποι δεν είμαστε ίδιοι,ούτε είναι εύκολο σε κάποιους να φθάνουν στο σημείο ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ με καραμπίνα...!!
Στο μόνο που θα σταθώ είναι το πως και πόσο πουλάει κάποιος.Εκεί έχεις ΑΔΙΚΟ.Μπες και δες πόσο πουλάνε τα τεστ drive εξαμήνου οι εταιρείες με 5-6-7000 χλμ. που τα έχει οδηγήσει ο κάθε πικραμένος...!!!
Άλλο πόσο σου το παίρνουν και άλλο πόσο το πουλάνε.Αν λοιπόν έχεις υπομονή και τύχη ο ιδιώτης που θέλει να γλυτώσει 3000-3500 ευρώ για 4 μήνες χρήσης με μόνο 1800 χλμ στο κοντέρ.,εφόσον το αυτοκίνητο είναι εντάξει, ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ...!!! Και μάλιστα όταν πάει στην αντιπροσωπεία για τό ίδιο αυτοκίνητο και του πούνε δώσε 3-4 χιλιάρικα και περίμενε κανένα εξάμηνο....!!! 6 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑΧΕΙ..?? Και 11 στη μπαταρία..?? Βρες ένα πωλητή γνωστό σου στην όποια αντιπροσωπεία που σε εμπιστεύεται και δώς του τα 500 να δεις για πότε θα πουληθεί...!!!
Αλλά άλλο 23000 ευρώ και άλλο 17.500 σε 4 μήνες...!!! 5000+ ευρώ για 1800χλμ. από ιδιώτη και 4 μήνες..??
Είπαμε ότι πέφτει η αξία του, αλλά εσύ το έκανες Ελληνικό χρηματιστήριο μετά τη δήλωση Σημίτη στην έκθεση Θεσσαλονίκης......
-
των κοροϊδων με τα παπιά που πληρώνουν τα λεντ φανάρια των παναμερα.
-
22.000€(τόσο έχει τώρα)- 3500€= 18500€
Η αντίρρησή σου είναι για το χιλιάρικο;; Η αντιπροσωπεία δεν θέλει να βγάλει στο μτχ;;; Επίσης εσύ όταν βγεις να το πουλήσεις σαν ιδιώτης, ζητάς κασέρι. Στις αντιπροσωπείες ή μάντρες υπάρχουν εναλλακτικοί τρόποι χρηματοδότησης.
Είναι επίσης ευρέως γνωστό ότι το αυτοκίνητο με το που βγαίνει από την αντιπροσωπεία έχει χάσει ένα 20% της αξίας του. Εσύ πες όχι.
Και τυγχάνει να έχω γνωστούς και σε αντιπροσωπείες, και σε μάντρες. Πρόσφατα κασκάι που κερδίθηκε σε κλήρωση, πουλήθηκε σε μάντρα με 0 χλμ με 4000€ κάτω από την τιμή αντιπροσωπείας. Και η μάντρα το έδωσε 1000€ κάτω περίπου από την αντιπροσωπεία.
Οπότε καλό είναι να αναθεωρήσεις τι γνώμη σου, για την αξία του αυτοκινήτου σου σήμερα.
Το οποίο είναι άσχετο με τις ασφάλειες του παρόντος θέματος, οπότε τέλος το off-topic από εμένα.
Με τις τιμές που έχουν οι on-line ασφαλιστικές για μικτή, είναι σαν να πληρώνεις μια 'καλή' ασφαλιστική στις μεσαίες καλύψεις.
-
Μιας και που είπε ο ΠΈΤΑ για παπάκια, Για όλα αυτά τα ηλεκτροκινητα μοτοποδήλατα (που τους έχουν βγάλει τα πετάλια και δεν θεωρούνται - ποδήλατα) που έχει βρωμίσει ο τόπος με δαύτα χωρίς πινακίδες και χωρίς ασφάλεια μας καλύπτει κανένας?
Είναι νόμιμοι?
-
22.000€(τόσο έχει τώρα)- 3500€= 18500€
Η αντίρρησή σου είναι για το χιλιάρικο;; Η αντιπροσωπεία δεν θέλει να βγάλει στο μτχ;;; Επίσης εσύ όταν βγεις να το πουλήσεις σαν ιδιώτης, ζητάς κασέρι. Στις αντιπροσωπείες ή μάντρες υπάρχουν εναλλακτικοί τρόποι χρηματοδότησης.
Είναι επίσης ευρέως γνωστό ότι το αυτοκίνητο με το που βγαίνει από την αντιπροσωπεία έχει χάσει ένα 20% της αξίας του. Εσύ πες όχι.
Και τυγχάνει να έχω γνωστούς και σε αντιπροσωπείες, και σε μάντρες. Πρόσφατα κασκάι που κερδίθηκε σε κλήρωση, πουλήθηκε σε μάντρα με 0 χλμ με 4000€ κάτω από την τιμή αντιπροσωπείας. Και η μάντρα το έδωσε 1000€ κάτω περίπου από την αντιπροσωπεία.
Οπότε καλό είναι να αναθεωρήσεις τι γνώμη σου, για την αξία του αυτοκινήτου σου σήμερα.
Το οποίο είναι άσχετο με τις ασφάλειες του παρόντος θέματος, οπότε τέλος το off-topic από εμένα.
Με τις τιμές που έχουν οι on-line ασφαλιστικές για μικτή, είναι σαν να πληρώνεις μια 'καλή' ασφαλιστική στις μεσαίες καλύψεις.
Η καλύτερη τιμή που βρήκα στο ίντερνετ για το corolla σε ΜΙΚΤΗ ασφαλιστική εταιρεία είναι 540 ευρώ το χρόνο ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ 250 ευρώ....!!!!
Όποιος βρει φθηνότερη ας μας γράψει, να δούμε πόση είναι, ,ή και ΑΝ ΒΡΕΙ χωρίς καθόλου απαλλαγή....!!!
Αλλοίμονο αν μπαίναμε στη διαδικασία να συγκρίνουμε από που θα ήταν καλύτερη μια αγορά,από ΙΔΙΩΤΗ ή ΕΜΠΟΡΟ,κοντά στο νου κι η γνώση....!!!!
Το κασκάι μου 1,2 βενζίνης 5+ ετών με 59000 χλμ.με αποδείξεις από τιμολόγια αντιπροσωπείας και χαρτί ΚΤΕΟ, ΠΟΥΛΗΘΗΚΕ ΣΕ 3 ΜΕΡΕΣ πριν καν προλάβω να βάλω φωτό στο car....!!!! MEΤΡΗΤΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ και σε τιμή πολύ πιο πάνω από αυτήν που γράφεις αναλογικά με την ηλικία του...!!!! Αλλά και το πιο αντιεμπορικό αυτοκίνητο που είχα Πεζώ 307 στέισον, ΚΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ CAR πουλήθηκε...!!! Ο έμπορος όπως είπες,έχει υπαλλήλους,ενοίκια,μεροκάματο, κ.λ.π..γιατί να τα πληρώσω εγώ..??? Αυτός είναι απλά ένας μεσάζων που αγοράζει από εμένα και πουλάει σε σένα...!!!! Εσύ λοιπόν μη πέφτεις στο λούκι του να εκτιμάς το αυτοκίνητο σου ανάλογα με το πόσο το κοστολογούν αυτοί...!!!
ΥΓ. Δεν πρέπει να κάνουμε το λάθος να θεωρούμε το αυτοκίνητο σαν σύμβολο του κοινωνικού μας στάτους,προέκταση της προσωπικότητας μας κ.λ.π..Αυτά όσον αφορά το κουβαδάκι,το οποίο για μένα είναι εργαλείο για τη βόλτα μου και τη δουλειά μου. Εκείνο δε το περί μάντρας το κάνεις λίγο πιο.....λόγω ηλικίας καταλαβαίνεις, το πήρε 4000 κάτω είπες.Δηλαδή αν έκανε 20000 π.χ., η μάντρα το πήρε 16000 και μετά όταν λες το έδωσε 1000 κάτω από την αντιπροσωπεία ,από ποια κάτω από την τιμή του καινούργιου τα 20000 ή 1000 κάτω από τα 16000,δηλαδή 15000!!!..?? ΤΖΑΜΠΑ ΠΡΑΜΜΑ.... Έτσι που τα γράφεις και 18 να ήμουν, δύσκολα.....θα καταλάβαινα
-
Δεν έψαξες αρκετά για την ασφάλεια. Δεν υπάρχει μόνο το insurancemarket. ΤΟ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΠΡΙΝ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ COROLLA. 365€ ΜΙΚΤΗ ΜΕ 500€ ΑΠΑΛΛΑΓΗ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;;;;; Hellas Direct. Η anytime έβγαινε λίγο παραπάνω, αλλά είχα ταλαιπωρηθεί παλιότερα και δεν ξαναμπλέκω.
Η μάντρα ΣΗΜΕΡΑ το corolla στο αγοράζει 15-16κ€. Έτσι για να έχεις μια ιδέα.... Για να το πουλήσει 17-18.
Το υ.γ. μη το γράφεις σε εμένα. Εσύ γράφεις σαν να πήρες το υπερ-ατού. Εγώ πήρα ένα φθηνό μικρομεσαίο για τη σύζυγο για να πηγαίνει τα παιδιά μου στο σχολείο. Κουβαδάκι είναι πως να το κάνουμε;
Η ηλικία φαίνεται ότι αφήνει σιγά-σιγά τα σημάδια... Το αμάξι κάνει ας πούμε 20.000€. Η μάντρα το αγόρασε 16.000€. Και το πούλησε 20.000-1000=19.000€
-
Μιας και που είπε ο ΠΈΤΑ για παπάκια, Για όλα αυτά τα ηλεκτροκινητα μοτοποδήλατα (που τους έχουν βγάλει τα πετάλια και δεν θεωρούνται - ποδήλατα) που έχει βρωμίσει ο τόπος με δαύτα χωρίς πινακίδες και χωρίς ασφάλεια μας καλύπτει κανένας?
Είναι νόμιμοι?
Όχι. Αλλά ως συνήθως στην Ελλάδα κανείς δεν ασχολείται. Μέχρι να καταλήξει κάποια υπόθεση στα δικαστήρια, και μετά μέχρι να τελεσιδικίσει στον Άρειο Πάγο, οπότε θα είναι όλοι έκπληκτοι για το πώς γίνονται αυτά τα πράγματα.
-
Yem wrote:
Είναι νόμιμοι?
Όχι. Αλλά ως συνήθως στην Ελλάδα κανείς δεν ασχολείται. Μέχρι να καταλήξει κάποια υπόθεση στα δικαστήρια, και μετά μέχρι να τελεσιδικίσει στον Άρειο Πάγο, οπότε θα είναι όλοι έκπληκτοι για το πώς γίνονται αυτά τα πράγματα.
Ωραία, και ποιος πληρώνει σε περίπτωση ατυχήματος? Και δεν λέω για light πράγματα όπως αν πέσει πάνω σε αυτοκίνητο αλλά αν χτυπήσει πεζό?
Έχω πιτσιρικά συνάδελφο που πήρε ένα και μάλιστα τον προέτρεψε το κατάστημα μόλις πάρει την επιδότηση να πάει να του βγάλουν τα πετάλια και ότι δεν είναι υποχρεωτικό να ασφαλιστεί, μάλιστα του το παρουσίασαν σαν ατού στην πώληση λέγοντας χαριτολογοντας : insurance free!
Και όχι μόνο τα μοτοποδήλατα αλλά και όλα τα ηλεκτρικά που κινούνται πλέον στην πόλη : πατίνια - ποδήλατα - μοτοποδήλατα όλα ανασφάλιστα και είναι πλέον χιλιάδες...
-
Δεν έψαξες αρκετά για την ασφάλεια. Δεν υπάρχει μόνο το insurancemarket. ΤΟ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΠΡΙΝ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ COROLLA. 365€ ΜΙΚΤΗ ΜΕ 500€ ΑΠΑΛΛΑΓΗ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;;;;;;; Hellas Direct. Η anytime έβγαινε λίγο παραπάνω, αλλά είχα ταλαιπωρηθεί παλιότερα και δεν ξαναμπλέκω.
Η μάντρα ΣΗΜΕΡΑ το corolla στο αγοράζει 15-16κ€. Έτσι για να έχεις μια ιδέα.... Για να το πουλήσει 17-18.
Το υ.γ. μη το γράφεις σε εμένα. Εσύ γράφεις σαν να πήρες το υπερ-ατού. Εγώ πήρα ένα φθηνό μικρομεσαίο για τη σύζυγο για να πηγαίνει τα παιδιά μου στο σχολείο. Κουβαδάκι είναι πως να το κάνουμε;
Η ηλικία φαίνεται ότι αφήνει σιγά-σιγά τα σημάδια... Το αμάξι κάνει ας πούμε 20.000€. Η μάντρα το αγόρασε 16.000€. Και το πούλησε 20.000-1000=19.000€
EIΠΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΑ..........βγάζεις λάθος συμπεράσματα,στην οικογένεια έχουμε ένα Μερσεντέ Ε ,ένα SLK-350 αν το ξέρεις, ένα δίλιτρο σπορ BMW ,και 2 κουβαδάκια όπως τα είπες,που για μένα είναι πολύ ωραία αυτοκίνητα.Τα δικά μου παιδιά μεγάλωσαν......όπως αντιλαμβάνεσαι.
Η insurancemarket δίνει τιμές για όλες τις ασφαλιστικές και όσο μεγαλύτερη είναι η ΑΠΑΛΛΑΓΗ ,τόσο μικρότερα είναι τα ασφάλιστρα.Επίσης υπάρχουν μικτές και μικτές ,σου έβαλα τη ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ με όλες τις καλύψεις.Έχει και φθηνότερη από τη δική σου με απαλλαγή 1000 ευρώ για να λέει κάποιος ότι έχει μικτή.
Όσο για τη μάντρα και τα 20000 ευρώ.......μάλλον είχε πιει πολύ αυτός που το κέρδισε στη λοταρία το Νισσάν.Να μην υποθέσω κάτι άλλο .Το παράδειγμα πάντως ΠΟΛΥ ΑΤΥΧΕΣ,δεν βγαίνουν συμπεράσματα για την αξία ενός αυτοκινήτου από το πόσο πουλήθηκε ΚΑΠΟΙΟ, που κέρδισε ΚΑΠΟΙΟΣ, και το πήρε μια μάντρα και το ξαναπούλησε σε ΚΑΠΟΙΟΝ...!!! Ειδικά όταν αυτό είναι και το εμπορικότερο μοντέλο μιας κατηγορίας.Υποθέτω ότι θα γνωρίζεις ότι οι αντιπροσωπείες ξεπουλάνε πάντα κάποια μοντέλα που είναι promotion και έρχονται με κάποιον λιγότερο εξοπλισμό από ότι συνήθως για να πέσει το κόστος αγοράς, τα οποία βέβαια έχουν και μικρότερη εγγύηση σαν εταιρικά.Αν για παράδειγμα έπαιρνες ένα αυτοκίνητο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ μέσω ενός τρίτου, επαγγελματία δεν θα είχες την κάλυψη των 6 ετών της Τογιότα που είναι για ιδιώτες αλλά 3 χρόνια.Κάπως έτσι βρήκα προσφορά ένα 3008 με τιμή 5000 ευρώ κάτω..!!! Του έλειπαν κάποια πράγματα όπως το γκριπ κοντρόλ και η εγγύηση ΔΕΝ ΗΤΑΝ η γνωστή πενταετής .Όπως καταλαβαίνεις αν μια αντιπροσωπεία για τους δικούς της λόγους αποφάσιζε να χαρίσει κάπου ένα αυτοκίνητο από αυτά θα επέλεγε...!!!
Τώρα το περιστατικό που περιγράφεις μου θυμίζει παλιά που στο καπάνι μέσα γυρνούσαν με ένα καλάθι ψάρια και πουλούσαν λαχνούς για το ποιος θα τα κερδίσει. Μάζευαν τα λεφτά μερικές φορές και τα ψάρια ίσως ξαναπήγαιναν σε αυτούς που τα είχαν ψαρέψει....Εκεί ήταν θέμα αξιοπιστίας,εξαρτιόταν από το ποιος έκανε τη λαχειοφόρο αγορά.Αν ήταν σοβαρό μαγαζί ο διοργανωτής όλοι αγόραζαν λαχνό,βέβαια κανείς δεν είχε την αφέλεια να νομίζει ότι τα ψάρια εάν πήγαιναν να τα αγοράσουν κανονικά θα τα έπαιρναν όσο αγόρασαν το λαχείο, ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ υποθέτω...!!
Λυπάμαι που ο γραπτός σου λόγος δεν γίνεται κατανοητός αλλά δεν είσαι σαφής όταν γράφεις,είναι σαν να τα διηγείσαι σε κάποιον που τα ξέρει ήδη αυτά που θέλεις να πεις ή αλλιώς εγώ σαν ηλικιωμένος τα πιάνω με τη δεύτερη...Παρότι δεν μιλάμε ούτε για ποδόσφαιρο,ούτε για μπάσκετ.Από όσα γνωρίζω δε κανένας που πέρασε τα 60 και ασχολιόταν με το πνεύμα δεν το έχασε σε αυτήν την ηλικία, αντιθέτως είναι πολύ δημιουργική,το διευκρινίζω επειδή βλέπω ότι σε απασχολεί και το προβάλλεις συνεχώς σαν πρόσχημα στην κουβέντα μας για πνευματική δυσλειτουργία μου,αλλά πιστεύω ότι μάλλον πρέπει να προσέξεις τη γραφή σου.....
Ας επικεντρωθούμε όμως στις ασφάλειες,αν μπεις και δεις στο ίντερνετ, όταν πέφτει η απαλλαγή ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΙ σχεδόν τα ασφάλιστρα, γιατί άραγε..?? Βρήκα λοιπόν φθηνότερη από ότι εσύ,αλλά με μεγαλύτερο ποσόν απαλλαγής,όμως για μένα δεν είναι ΑΠΟΔΕΚΤΟ αυτό,έτσι απλά για να λέω ότι έχω μικτή.
Δεν έχω βρει φθηνότερη ασφαλιστική χρόνια τώρα από αυτές που υπάρχουν μέσα στην insurancemarket,εκτός από κάποιες με έδρα προς τα Βόρεια εκτός Ελλάδας.
Στην Ελλάδα έχουμε κι άλλη hellas direct....?? Διότι αυτήν που είδα κάνει 416 ευρώ για το corolla με 500 ευρώ απαλλαγή και 25% απαλλαγή στα κρύσταλλα αν δεν πας σε συνεργαζόμενο με αυτούς συνεργείο,την αντιπροσωπεία και το ορίτζιναλ τζάμι ξέχνα το ,με απαλλαγή σε τρομοκρατικά φαινόμενα και φυσικές καταστροφέα από 300 ευρώ στο καθένα,με απαλλαγή 75 ευρώ σε περίπτωση μερικής κλοπής και συνολικά 17 καλύψεις. ΦΙΛΕ ΜΟΥ,όταν πληρώνω μικτή , θα ήθελα και να επιλέξω στο τι θα με καλύψουν.Εάν πάρεις κάποια μικτή και αρχίζεις τις αφαιρέσεις για να βγει φθηνότερη....άστο καλύτερα,βγάλε το ένα ,βγάλε το άλλο,αυτό δεν είναι ασφάλεια, ΛΟΤΤΟ ΕΙΝΑΙ....!!! Νομίζω πως αν αρχίσω τις απαλλαγές θα βρω αρκετές ασφαλιστικές με 300+ ευρώ το χρόνο. ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ,τουλάχιστον από εμένα,έχουμε προφανώς διαφορετική αντίληψη επί του θέματος.
Έχεις να προτείνεις καμμία χωρίς απαλλαγές με 300+ ευρώ όπως είπες..??? Εφόσον τα ψάχνεις καλύτερα..?? Διότι εγώ κάτω από 540 ευρώ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ....!!!
Ελπίζω αυτή τη φορά να συνεννοηθήκαμε πλήρως,γιατί θα κουράσουμε και αυτούς που διαβάζουν το φόρουμ. Εμένα πάντως δεν μου έμειναν απορίες.....Στεναχωριέμαι βέβαια για τις λάθος εντυπώσεις που σου δημιούργησα με το να νομίζεις ότι το corolla μου είναι όλη μου η ζωή,πιστεύω όμως ότι το κατάλαβες εφόσον σου εξήγησα...
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
-
Συννενοηθήκαμε πλήρως...
Απλά μου επιβεβαίωσες όσα είχα γράψει και πίστευα. Όσο για το ποιος την έχει μακρύτερη(γιατί αυτό είναι το θέμα σου πλέον) ,άστο.... Και λόγο ηλικίας......
-
Συννενοηθήκαμε πλήρως...
Απλά μου επιβεβαίωσες όσα είχα γράψει και πίστευα. Όσο για το ποιος την έχει μακρύτερη(γιατί αυτό είναι το θέμα σου πλέον) ,άστο.... Και λόγο ηλικίας......
ΤΩΡΑ ΑΝΕΒΑΣΑΜΕ το επίπεδο της συζήτησης.
Συ είπας......πήρα ένα κουβαδάκι για να πηγαίνει η γυναίκα τα παιδιά στο σχολείο......
Εσύ έγραψες υποτιμητικά και ειρωνικά,ας μου το κλέψουν σιγά μην κάθομαι να κλειδώνω τιμόνια,να βάζω ΠΟΝΤΙΚΟΠΑΓΙΔΕΣ,υπονοώντας σιγά ρε ΦΤΩΧΕ που πήρες ένα corolla και νομίζεις ότι έχεις καμμιά Φερράρι αναγκάζοντας με να γράψω αυτά περί αυτοκινήτων,προσβάλλοντας όχι φυσικά εμένα μόνο που δεν ξέρεις καν την περιουσιακή μου κατάσταση, αλλά ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΟ COROLLA....!!!!
Γιαυτό αναγκάστηκα να σου γράψω ότι τα Σαββατοκύριακα μου κάνω βόλτες με ένα Μερσεντές σπορ εξακύλινδρο 3500 κυβικών που καίει 15+ λίτρα στα 100 χλμ..Είσαι πολύ νέος,φαίνεται,μάθε να σέβεσαι όμως και αυτούς που με κόπο μετά από χρόνια καταφέρνουν να δώσουν αυτά τα 20000 ευρώ για να αποκτήσουν ένα ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ όπως το αποκάλεσες.....που εσύ τόχεις απλά για να πηγαίνουν τα παιδιά σχολείο.
Κι εγώ σου απάντησα ότι το corolla είναι ένα πολύ ωραίο αυτοκίνητο προσπαθώντας να προσπεράσω.
Τα λοιπά περί μακρύτερου ποδιού.....τα θεωρώ χυδαία και ανεπίτρεπτα να λέγονται έστω και από το πληκτρολόγιο γιατί μας διαβάζει κόσμος.Θα μπορούσες να κρατήσεις το επίπεδο λίγο ψηλότερα, ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ. Αυτοί που μας διαβάζουν ας κρίνουν......
Εννοείται πρόθεση μου δεν ήταν να καυγαδίζω βγάζοντας τα όποια απωθημένα μου ανώνυμα μέσα από το ίντερνετ ,αλλά να ενημερώσω και να ενημερωθώ για το αυτοκίνητο μας,γιαυτό μπήκα στο φόρουμ,εξάλλου είμαι σε μια ηλικία που θα φαινόμουν και αστείος αν το επεδίωκα αυτό,65 γαρ,εσένα βλέπεις βράζει το αίμα σου,επίσης ΛΟΓ-Ω- ΗΛΙΚΙΑΣ,μην την επικαλείσαι συνεχώς μόνο αρνητικά για μένα.Δείξε κατανόηση,πες ότι έχεις απέναντι σου κάποιον σαν τους γονείς σου.Δεν πιστεύω ότι απαξιώνεις να μιλήσεις με όποιον είναι πάνω από 60 ετών ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΥΝΕΧΩΣ, επικαλούμενος σε κάθε σου κουβέντα ότι το χάνει λόγω ηλικίας....?? Χιούμορ είναι να το πεις μία-δύο, μετά κουράζει...!!! Επειδή τον πλανήτη γη αυτή την στιγμή δεν τον κυβερνάνε 40ρηδες γιαυτό ρωτάω.Ο νέος πλανητάρχης 80+ είναι,ο άλλος από την άλλη μεριά 70+,ε εγώ δεν έφθασα τόσο ακόμα....
Σε ευχαριστώ λοιπόν για τις πληροφορίες που μου έδωσες και θεωρώ ότι η κουβέντα μας ΕΚΛΕΙΣΕ,ήρεμα και φιλικά. ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ ότι καμμία πρόθεση δεν είχα να αποδείξω εάν κάποιο μέλος του σώματος μου είναι μακρύτερο από το αντίστοιχο δικό σου,εξάλλου 65 χρονών έγινε κι αυτό πως θα μπορούσε ,κουράστηκε πια......το ψάχνω μόνο όταν είναι να ανακουφίσω τα νεφρά μου...
ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ.....
-
Παρακαλώ να πέσουν οι τόνοι.
-
Παρακαλώ να πέσουν οι τόνοι.
AN ΥΠΑΡΧΕΙ, κάτι επιπλέον να κάνω γιαυτό ,είμαι έτοιμος,αν νομίζεις ότι θα έπρεπε να ζητήσω και συγνώμην για όποια κακή μου συμπεριφορά,δεν έχω κανένα πρόβλημα να το κάνω.Όπως έγραψα δεν μπήκα στο φόρουμ ούτε για να διαπληκτισθώ,ούτε για να διαλαλήσω τα περιουσιακά μου στοιχεία,παρά για να ανταλλάξω γνώμες με αυτούς που αγόρασαν το corolla,σεβόμενος εννοείται τους αυτονόητους όρους μιας κουβέντας....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για την ανοχή σας,ακολουθώ τις νουθεσίες σας.
-
Όχι δεν θέλω κάτι. Απλά θέλω να συζητάμε σε ήρεμο και πολιτισμένο κλίμα. Κατανοώ ότι είναι δύσκολοι καιροί, ζοριζόμαστε όλοι και σε προσωπικό επίπεδο και το φόρουμ είναι μια διέξοδος. Αλλά επειδή τα γραπτά δεν είναι όπως ο προφορικός λόγος, ζητάω από όλους να γράφουμε κόσμια, να προσέχουμε τι λέμε και να μην προσβάλουμε. Και αυτό δεν πάει σε εσένα μόνο αλλά σε όλους...και το γράφω σε πολλά θέματα. Δεν θέλω να χρειαστεί να σβήνω ή να κάνω επιπλήξεις, είναι άχαρος ρόλος και δεν μου αρέσει, άλλο εαν χρειάζεται ορισμένες φορές.
-
Άσε μας ρε παππού, που είσαι φουλ ειρωνεία στα σεντόνια που γράφεις. Και είσαι και μάντης, αφού ξέρεις και τι υπονοώ... 15 χρόνια στα φόρουμ, μπήκες χθες και θα μας μάθεις και τρόπους..... Είπαμε να δώσουμε τόπο στη οργή, αλλά υπάρχει και ένα όριο.
Και όλο αυτό γιατί αρνείσαι να δεχτείς ότι στο παρόν θέμα= ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, γράφεις ότι να΄ναι.
@fanis sorry, στείλε με για μπάνιο αν νομίζεις ότι ξεκίνησα τον καυγά.
-
Σιγά ρε άνθρωπε, 65 χρονών είναι! Tον έβγαλες εσύ Μαθουσάλα..η εμπειρία πολλές φορές παρέχει καλύτερες λύσεις και απαντήσεις.
Δεν έχω άλογο στην κούρσα σας, αλλά οι τεχνολογικές γνώσεις αποκτούνται σε όλες τις ηλικίες, η εμπειρία, όχι, μην τα εκμηδενίζουμε όλα, και περνάμε και σε ρατσιστικά παραληρηματα.
Ο ένας είναι γέρος, ο άλλος χοντρός, η άλλη γυναίκα, εντάξει, χαλαρώστε με τους χαρακτηρισμούς. Να κρίνετε για το ποιόν της γνώμης, όχι της ιδιαιτερότητας και χαρακτηριστικών.
-
Τί σχέση έχουν οι τεχνολογικές γνώσεις, με την ανάγνωση ενός συμβολαίου ασφάλισης;
Οι ασφαλιστικές δουλεύουν με τον τρόπο τους, εδώ και χρόνια. Προσφέρουν κάποια πακέτα κονσέρβες. Συμφωνείς με τους όρους τους ή όχι, είναι άλλη συζήτηση. Οπότε ή επιλέγεις την ελάχιστη υποχρεωτική κάλυψη ή πληρώνεις κάτι παραπάνω για να έχεις κάποιες καλύψεις. Αν δεν σου αρέσει ο τρόπος τους, έχεις 2 επιλογές.... α)Ασχολείσαι με τα κοινά και αλλάζεις το νομοθετικό πλαίσιο. β) ανοίγεις δική σου ασφαλιστική, εφόσον θεωρείς ότι όλες κοροϊδεύουν. Προσφέρεις καλύτερο πακέτο, και τα κονομάς.
Η άποψη Χ λεφτα κάνει το αυτοκίνητο μου, χωρίς να με νοιάζει πόσο το κοστολογεί η αγορά, είναι περασμένης γενιάς(και για αυτό η αναφορά στην ηλικία).
Τα δε υπονοούμενα και οι ειρωνείες προφανώς δεν έχουν ηλικίες. Και θα απαντήσω ανάλογα είτε ο άλλος είναι 5 χρονών, είτε 70. Και επειδή το να μειώνω τον οποιονδήποτε με υπονοούμενα δεν είναι του στυλ μου, απλά δεν τα χρησιμοποιώ. Αν θέλω να μειώσω κάποιον το κάνω κατάμουτρα. Αυτός ο ντεμέκ καθωσπρεπισμός που ενώ μειώνει τον 'αντίπαλο', αλλά δε βρίζει απευθείας. Που με μια τέτοια χρήση της γραφής υπονοεί μια ανωτερότητα του στυλ 'δεν ασχολούμαι μαζί σου', καταντάει γελοία. Γιατί ακριβώς αυτό κάνει. Κινείτε στα όρια του να κατακριθεί, αλλά αν γίνει κάτι τέτοιο, αμέσως το αλλάζεις κάνοντας τον έκπληκτο.... Και δώστου μπηχτές.... Οι περισσότεροι που γράφαμε και παλιά, έχουμε περάσει τα 40. Μην ξανανοίξουμε ιντερνετικές ασθένειες δεκαετίας του 2000.
-
Γιατι δεν υιοθετείς καμια αδεσποτη γατουλα για τα ποντικια? Εγω δεν εχω δει ουτε ενα. Μονο στο στομα τους, οταν τα φερνουν να μου τα δειξουν
-
Γιατι δεν υιοθετείς καμια αδεσποτη γατουλα για τα ποντικια? Εγω δεν εχω δει ουτε ενα. Μονο στο στομα τους, οταν τα φερνουν να μου τα δειξουν
ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΡΑΖ ,φίλε μου Άλεξ,οπότε μπαίνουν βγαίνουν τα γατάκια,αλλά από το πολύ φαί ,δεν ασχολούνται με ποντίκια.Καμμιά φορά μόνο τις πιάνει και αρχίζουν να παίζουν με αυτά.
Μάλλον φταίει η τροφή που τις δίνω,έτοιμο και νόστιμο πράμμα.....
-
Καλα κι εγω τις ταιζω, καλη τροφη κιολας , αλλά κυνηγανε και ποντικια. Ειναι στην ιδιοσυγκρασία της καθε γατας μαλλον. Κι εμενα κλειστο γκαραζ ειναι, αλλά ποντικια δεν ειδα ουτε μεσα ουτε εξω στην αυλη .
Τεσπα ειμαι εκτος θεματος, σορρυ
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ