-
Τωρα που κοιταξα και εγω οντως δε βρίσκω τη μεικτη...
-
μηπως εχουν περασει περισσοτερα απο 10 χρονια απο την ημερομηνια εκδοσης της αδειας?
-
Οχι.
-
Ούτε σ' εμένα έβγαζε επιλογή μεικτής όταν το έψαχνα για τη clk (προ 20ημέρου). Και κάπως έτσι χάνονται πελάτες.
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Ούτε σ' εμένα έβγαζε επιλογή μεικτής όταν το έψαχνα για τη clk (προ 20ημέρου). Και κάπως έτσι χάνονται πελάτες.δε σε εχασαν, δε σε θελουνε!
Βασικά ουτε και γω το εχω πολυκαταλάβει το φίλτρο που βάζουν στην ηλικια του αυτοκινήτου για κάποιες ασφαλίσεις. Αν δεν θέλουν θα μπορούσαν να δώσουν μια αποθαρρυντική τιμολόγηση. Απο την αλλη πάλι ισως τους πούνε μετά ακριβούς... Δεν ξερω
Πάντως οι τιμές τους μαμάνε... Τσέκαρα για την ασφάλιση του 1400αριου μου. Τα βασικά πράγματα 250 για ολο τον χρόνο, 280 και με πλήρη οδικη βοηθεια. Οι τιμές τους έχουν πέσει σε σχέση με το 2012 20 με 30 ευρώ (τουλαχιστον για τα βασικα πακέτα)...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ούτε σ' εμένα έβγαζε επιλογή μεικτής όταν το έψαχνα για τη clk (προ 20ημέρου). Και κάπως έτσι χάνονται πελάτες.
δε σε εχασαν, δε σε θελουνε!
Είναι αμοιβαία τα αισθήματα
Αυτοί χάνουν στην τελική (ας έψαχναν λίγο το ιστορικό των - ανύπαρκτων - ζημιών μου). -
Μίλησα σήμερα με anytime.Δεν κάνουν πλέον καθόλου μεικτή ασφάλεια σε κανένα όχημα.Είναι η πολιτική της εταιρείας.
Με παρέπεμψαν σε ασφαλιστή της Interamerican. -
Παλι μιλησα με επικουρικο και τα ιδια παρτε αρχες του αλλου παλι να δουμε αν εχουμε νεα(με τους φακελους της διεθνης ενωσις ακομα καταγραφη κανουν δεν εχουν στηλει τιποτα στο επικουρικο ακομα..)..Μηπως υπαρχει κανενας που να εχει καμια ακρη μεσα εκει να μας διαφωτισει για το τι αγγουρια γινεται σταληθεια..?Ενταξει πανε 6 μηνες απο το ατυχημα με τελειωμενη την υποθεση ενα βημα πριν παρω χρηματα και ποσο ακομα θα τραβηξει αυτο το αστειο(μια η διεθνης μεχρι που εκλεισε και τωρα το επικουρικο)..?
http://www.epikef.gr/default.aspx?lang= ... 1&menuid=3
Η διεθνης ενωσις - http://www.diethnisenosis.gr/index.html -
Μάλλον αυτό που θα σου πω δεν θα σου αρέσει αλλά και ο φάκελος να πάει στο επικουρικό δεν σημαίνει ότι θα πληρωθείς αμέσως , θα μπεις στην ουρά με τους 'παθώντες' που πληρώνει το επικουρικό και εγώ ήξερα για 2 χρόνια αλλά ο φίλος πιο πάνω λέει για 1 χρόνο, πάντως δεν θα είναι άμεσα δυστυχώς. Κρίμα πάντως γιατί η διεθνής ένωσης ήτανε σοβαρή και καλή εταιρεία και την φάγανε αυτοί που κουρέψανε τα ομόλογα.
-
2 και 1 χρονο αφου ανοιξει ο φακελος???Αρα 6 μηνες τωρα πανε για πεταμα..ΠΩ αμαρτιες που πληρωνει ο κοσμακις χωρις να φταιει..Δεν καταλαβαινω με ποια λογικη δεν γινεται αμεσα η αποζημιωση..?Τι δενε χουν τα λεφτα?Μην τρελαθουμε τωρα..
Υ.γ.Η πλακα της υποθεσης ειναι οτι με αυτη την καθυστερηση με εχουν κανει και κραταω και το στουκαρισμενο χωρις να μπορω εστω να το πουλησω να βγαλω κατι απο εκει θα περιμενει και αυτο μαζι με εμενα..Για ολη αυτη την καθυστερηση και συναμα ταλαιπωρια μπορω να ζητησω παραπανω πραγματα εκτος της αποζημιωσης για το αυτοκινητο..?Κοιτα να δεις που απο μονοι τους σε κανουν να τραβιεσαι με δικηγορους και δικαστηρια..Αν ηταν σωστοι θα τα απεφευγαν αυτα..
-
Για την καθυστέρηση από όταν πάρουνε τον φάκελο έχεις 6% ετήσιο επιτόκιο και αν έχεις δικαστήριο και σου έχει επιδικαστεί και ψυχική οδύνη μέχρι € 6000. Πέρα από αυτά ζητάς τα ρέστα από τον υπαίτιο. Τυχερός είσαι κάπου πήρε το αφτί μου ότι θα αλλάξει το επικουρικο και από δω και πέρα για εταιρείες που θα κλείνουν θα δίνει αποζημιώσεις μόνο για τραυματισμούς και θανάτους, και υλικές ζημιές τίποτα.
-
Η υποθεση μου ηταν τελειωμενη δενε χω/εχει κινηθει κανενας δικαστικα/δικηγορικα εχει υπογραψει παντου ο τυπος συμβαν τροχαιας ασφαλεια μου/του ο εμπειρογνωμονας της διεθνις κοστολογια αποφαση απλα περιμενα το ποσο που θα παρω και τι θα κανω με το παλιο για να απαλαχτω και 10 μερες πριν μου απαντησει εκλεισε η ασφαλιστικη και μου ειπε τωρα θα απευθυνθεις στο επικουρικο..Οπως καταλαβαινεις στο παρατσακ την εφαγα και τωρα περιμενω να ανοιξουν το φακελο να τον διαβασουν και βαση αυτου(ετσι πιστευω)θα μου πουν τι λεφτα μου δινουν αλα ποτε θα γινουν αυτα αναθεμα και αν ξερω..
-
Έχει κανείς εμπειρία απο Hellas Direct?
Φαινεται να έχει καλές τιμές και κάνει και μεικτή! -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Φαινεται να έχει καλές τιμές και κάνει και μεικτή!Σ' αυτούς έχω ασφαλισμένη τη clk εδώ και 1 μήνα. Μεικτή, με 400 ευρώ απαλλαγή. Μέχρι στιγμής (που δεν έχει τύχει τίποτα) όλα καλά.
Sent from the chip in my skull
-
Ασφαλίζουν μόνο κατοίκους Αττικής;
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Φαινεται να έχει καλές τιμές και κάνει και μεικτή!Σ' αυτούς έχω ασφαλισμένη τη clk εδώ και 1 μήνα. Μεικτή, με 400 ευρώ απαλλαγή. Μέχρι στιγμής (που δεν έχει τύχει τίποτα) όλα καλά.
Sent from the chip in my skull
-
Διστυχώς με τις ασφάλειες όταν χτύπα ξύλο τύχει τίποτα καταλαβαίνεις τι παίζει
-
Γνωστος μου εχει φορτηγο μηχανημα εργου ιδιωτικης χρησης ΜΕ00000ΙΧ, εχει κλειστη την επιχειρηση, αυτο το φορτηγο με πινακιδες μηχανηματος εργου του εχει μεινει και προσπαθει να το πουλησει, δεν το κινει το εχει σε μαντρα αλλα εχει πληρωμενα τα τελη κυκλοφοριας, δεν το εχει ασφαλισμενο αφου ειναι οικονομικα στενα πρεπει να το ασφαλισει θα εχει προβλημα με το νομο που περασαν να βρισκουν ηλεκτρονικα τα ανασφαλιστα;
-
Ο χρήστης kingstonian έγραψε:
οταν οι ειδησεις λενε οτι φετος τα ασφα-ληστρα τα προπληρωνεις τι εννοουν;;
παντα ετσι δεν ηταν;;....πληρωνω ετησια σημερα για να ισχυει ως Νοεμβριο 2014;;μα αδικο εχω, ή κατι δεν καταλαβα σωστα;;
ΙΣΧΥΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΩΣ 31/12
Το ασφαλιστήριο που λήγει π.χ. 15/12 , έχει ανανεωθεί από την εταιρία , έχει σταλεί στον συνεργάτη τους ο οποίος σε ενημερώνει και έχεις μέγιστο περιθώριο 30-45 ημέρες από την έναρξη του να το πληρώσεις .
Ενδεχομένως μπορεί να σε διευκολύνει και να το πληρώσεις σε 2-3 δόσεις εντός της ανωτέρω προθεσμίας ( ανάλογα με την εταιρία και την συμβαση που έχει με τον συνεργάτη για το πότε είναι απαιτητά τα ασφάλιστρα).
Αν τυχόν σε γράψει η τροχαία ή έχεις ατύχημα και το συμβόλαιο είναι στον συνεργάτη, πάς άμεσα , το πληρώνεις και το επιδεικνύεις στην τροχαία για να σβήσεις την κλήση ή προχωράς σε υποβολή δήλωσης αν ευθύνεσαι για να πληρώσει η ασφαλιστική την ζημιά του τρίτου.ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ 1/1/14
Το ασφαλίστήριο που λήγει π.χ. 15/1 , θα έχεις ενημέρωση από την εταιρία 1 μήνα πριν λήξει , ότι στίς 16/1 είναι άκυρο αν δεν το πληρώσεις.
Κατα συνέπεια πρέπει να το πληρώνεις πρίν την λήξη του ισχύοντος συμβολαίου ( πριν ξεκινήσει το νέο ) για να παραμένεις ασφαλισμένος ( δεν θα υπάρχει η άτυπη περίοδος των 30-45 ημερών ).
Φυσικά εφ οσον ισχύσει το νέο σύστημα ,αν λήξει το συμβόλαιο σου και προξενήσεις ζημιά μετά την λήξη , η ζημιά δεν θα καλυφθεί , ενώ αν λήξει και σε γράψει η τροχαία δεν μπορείς να το πληρώσεις και να το πάρεις να το δείξεις γιατί απλά το σύστημα αυτόματα (και χωρίς έγγραφη ειδοποίηση ακύρωσης όπως ισχύει έως 31/12) θα το έχει ήδη ακυρώσει.
Αυτό θα είναι εφικτό πλέον διότι κατα πάσα πιθανότητα τα ανανεωτήρια δεν θα αποστέλλονται στους συνεργάτες αλλά θα ''ανεβαίνουν'' στο site της εταιρίας και το σύστημα θα τα ''ξεκλειδώνει'' για να εκτυπωθούν μόνο αν είναι εξοφλημένα .ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΤΕ (Νο 30 & Νο 31)ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ 8/10/1013.
ΕΧΟΥΝ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΙΕΣ & ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ (ΤΤΕ). -
Όταν κάποιος κάνει claim στην μεικτή για δυο διαφορετικά σημεία στο αυτοκίνητο στο ίδιο ατύχημα και η ασφαλιστική λέει ότι είναι δυο διαφορετικά ατυχήματα και θέλει να κάνει απαλλαγή χ2 ποιός μπορεί να κάνει διατησία?
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ