-
Αναφερομουν στην αναγκη βεβαιωσης κ εμπλοκης της αστυνομιας σε περιπτωση κλοπης, εν αντιθεσει με το σπασμενο τζαμι. Προφανως μπορεις να 'εξαφανισεις' αυτοκινητο κ να επικαλεστεις κλοπη, οπως μπορεις να παρκαρεις την Porsche σου με φρεσκοσπασμενο μοτερ, στο κεντρο της Αθηνας, την πρωτη επετειο της δολοφονιας Γρηγοροπουλου, κ να επικαλεστεις την (αληθινοτατη) ολικη καταστροφη της απο πυρκαγια, για να παρεις αλλη με καλο μοτερ.
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Ρε guys, είναι φυσιολογικό να έρχονται ΚΑΘΕ εξάμηνο τα ασφάλιστα ελαφρώς αυξημένα? Δεν έχω ιστορικό ατυχημάτων (φτου φτου) και δεν έχει αλλάξει κάτι από πέρυσι που ξεκίνησα την ασφάλιση του οχήματος... Πού νομίζουν ότι ζούμε? Κλασική ελληνική οικονομία που όταν τα πράγματα πάνε άσχημα ανεβάζουμε τις τιμές αντί για το ανάποδο ή τρέχει κάτι άλλο?Κάποιες εταιρίες έχουν κάνει αυξήσεις όχι όλες .
Το λογικό θα ήταν να δεις και κάποιες μειώσεις στην επέτειο του συμβολαίου , λόγω της μείωσης του ασφαλιζομένου κεφαλαίου.
Σε ποια εταιρεία είσαι ? Μήπως την ξέρω να δω πότε έκανε αυξήσεις. -
εγω μια ζωη (που λεει ο λόγος) στην συνεταιριστικη μονο αυξησεις βλεπω. Οφειλομενες πάντα, με τα λεγομενα του ασφαλιστη, στα αυξανομενα ποσα ασφαλισης κλπ. Σοβαρη μείωση είχα πριν κανα δυο-τρια χρόνια αν θυμαμαι καλα μετά απο 5-6 χρονια ιδιοκτησιας του ΙΧ.
-
496ευρώ για μεικτή ασφάλεια 6μήνου στην Εθνική Ασφαλιστική με ασφαλιζόμενη αξία 15000ευρώ (Civic TypeR FN2) στην Εθνική Ασφαλιστική (με έκπτωση 30% λόγω ασφάλειας ζωής). Υποθέτω είναι καλά, ε;
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Ρε guys, είναι φυσιολογικό να έρχονται ΚΑΘΕ εξάμηνο τα ασφάλιστα ελαφρώς αυξημένα? Δεν έχω ιστορικό ατυχημάτων (φτου φτου) και δεν έχει αλλάξει κάτι από πέρυσι που ξεκίνησα την ασφάλιση του οχήματος... Πού νομίζουν ότι ζούμε? Κλασική ελληνική οικονομία που όταν τα πράγματα πάνε άσχημα ανεβάζουμε τις τιμές αντί για το ανάποδο ή τρέχει κάτι άλλο?
Κάποιες εταιρίες έχουν κάνει αυξήσεις όχι όλες .
Το λογικό θα ήταν να δεις και κάποιες μειώσεις στην επέτειο του συμβολαίου , λόγω της μείωσης του ασφαλιζομένου κεφαλαίου.
Σε ποια εταιρεία είσαι ? Μήπως την ξέρω να δω πότε έκανε αυξήσεις.International Life, έχω μικτή ανά εξάμηνο. Απλά έχει δύο συνεχόμενες φορές αύξηση και δεν γουστάρω. Mazda MX-5, 1.8 RC, Ιανουάριος'11.
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
International Life, έχω μικτή ανά εξάμηνο. Απλά έχει δύο συνεχόμενες φορές αύξηση και δεν γουστάρω. Mazda MX-5, 1.8 RC, Ιανουάριος'11.
Άλλαξε το τιμολόγιο τους στην International και έγινε παραμετρικό .
Δεν ξέρω αν ήδη εφαρμόστηκε , θα το δω αύριο και μέχρι το μεσημεράκι θα σου πω.496ευρώ για μεικτή ασφάλεια 6μήνου στην Εθνική Ασφαλιστική με ασφαλιζόμενη αξία 15000ευρώ (Civic TypeR FN2) στην Εθνική Ασφαλιστική (με έκπτωση 30% λόγω ασφάλειας ζωής). Υποθέτω είναι καλά, ε;
Χωρίς το 30% το λες πανάκριβο.
Αν και είναι βράδυ αλλά σχεδόν σίγουρα μπορείς να βρεις καλύτερο πακέτο. -
Είμαι σίγουρος ότι χωρίς την έκπτωση είναι ακριβό το πακέτο Η σύγκριση, όμως, γίνεται με την έκπτωση αφού τη δικαιούμαι.
Σε κάθε περίπτωση, ανανέωσα χθες για ένα εξάμηνο. Οπότε πιο πολύ θεωρητική ήταν η ερώτηση περί του 'καλά είναι;'...
-
Τελικά η interlife είναι η φθηνότερη αυτή τη στιγμή σε ασφάλειες αυτοκινήτων? Θα μας απαντήσει κάποιος που να ξέρει? Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν άτομα που ξέρουν και ασχολούνται επαγγελματικά με το άθλημα. Από το να αναλώνονται σε κόντρες, θα ήταν καλύτερο να μας μεταδίδουν κάποιες από τις γνώσεις τους.
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
International Life, έχω μικτή ανά εξάμηνο. Απλά έχει δύο συνεχόμενες φορές αύξηση και δεν γουστάρω. Mazda MX-5, 1.8 RC, Ιανουάριος'11.
Άλλαξε το τιμολόγιο τους στην International και έγινε παραμετρικό .
Δεν ξέρω αν ήδη εφαρμόστηκε , θα το δω αύριο και μέχρι το μεσημεράκι θα σου πω.Thanks! Καλό είναι όταν πάρω τον ασφαλιστή να είμαι ενημερωμένος!
-
@k_kb312
Δεν υπάρχει Φθηνότερη σε όλα ,
Οι εταιρείες κάνουν επιλογή που θέλουν να τιμολογήσουν φθηνά . Αγοράστε εταιρεία όχι Τιμή .
Προσοχή γιατί , πολλές φορές οι Φθηνές τιμολογήσεις είναι μία επιθετική μέθοδος για μάζεμα πελατολογίου .
Αφού γίνει η επίθεση μετά , κατά τη διαχείριση , τα προβλήματα είναι συνήθως μεγάλα. Το έργο αυτό το έχουμε δει πολλές φορές στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά .
Τουλάχιστον συνδυάστε τα δύο χαρακτηριστικά. Ας κοστίσει κάποια euro ακριβότερα . Αρκεί να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.
Το Επικουρικό Κεφάλαιο έχει ουσιαστικά καταρρεύσει . Το άνοιγμα ίσως ξεπερνά τα 700,000,000 και από ότι φαίνεται θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο . -
Εμένα ο φόβος μου είναι μην έρθει κανένας απρόσεκτος και μου κοπανίσει το 10ετιας και μόλις 75κ χλμ astra. Με ζημιά πάνω από 5κ (όχι και τόσο δύσκολο από ότι καταλαβαίνω) με στέλνει αδιάβαστο η ασφαλιστική αφού θα με πάει ολική...
-
Ο χρήστης k_kb312 έγραψε:
Τελικά η interlife είναι η φθηνότερη αυτή τη στιγμή σε ασφάλειες αυτοκινήτων? Θα μας απαντήσει κάποιος που να ξέρει? Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν άτομα που ξέρουν και ασχολούνται επαγγελματικά με το άθλημα. Από το να αναλώνονται σε κόντρες, θα ήταν καλύτερο να μας μεταδίδουν κάποιες από τις γνώσεις τους.Θα ήθελα και εγώ την άποωή σας για την συγκεκριμένη εταιρία.
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
@k_kb312
Δεν υπάρχει Φθηνότερη σε όλα ,
Οι εταιρείες κάνουν επιλογή που θέλουν να τιμολογήσουν φθηνά . Αγοράστε εταιρεία όχι Τιμή .
Προσοχή γιατί , πολλές φορές οι Φθηνές τιμολογήσεις είναι μία επιθετική μέθοδος για μάζεμα πελατολογίου .
Αφού γίνει η επίθεση μετά , κατά τη διαχείριση , τα προβλήματα είναι συνήθως μεγάλα. Το έργο αυτό το έχουμε δει πολλές φορές στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά .
Τουλάχιστον συνδυάστε τα δύο χαρακτηριστικά. Ας κοστίσει κάποια euro ακριβότερα . Αρκεί να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.
Το Επικουρικό Κεφάλαιο έχει ουσιαστικά καταρρεύσει . Το άνοιγμα ίσως ξεπερνά τα 700,000,000 και από ότι φαίνεται θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο .Ναι, σωστά όλα αυτά, αλλά για την interlife συγκεκριμένα γνωρίζεις κάτι? Είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της? Καθυστερεί παραπάνω από το κανονικό?
Αν αγόραζα εταιρία και όχι τιμή θα πήγαινα εθνική ή ιντεραμέρικαν μόνο που εκεί η τιμολόγιση του αυτοκινήτου μου (+επασφάλιστρο) βγάινει +30% από την αντίστοιχη της interlife. Όπως καταλαβαίνεις είναι ασύμφορο να πληρώνω 300+ ευρώ/6μηνο για ένα αυτοκίνητο του 2001... Γενικά θεωρώ μεγάλο σφάλμα την πολιτική του επασφάλιστρου και το ποσοστό του (θα μπορούσε να είναι πολύ μικρότερο), όπως επίσης θεωρώ τεράστιο λάθος το ότι οι περισσότερες ασφαλιστικές δεν έχουν στις σελίδες τους υπολογισμό ασφαλίστρων. Τραγικό εν έτει 2012 που όλοι ψάχνονται μέσω ίντερνετ να μη σου δίνουν μια τόσο απλή δυνατότητα. Το μόνο θετικό στον τομέα των ασφαλίσεων είναι ότι υπάρχουν ακόμη και σήμερα (μετά από αρκετά λουκέτα) αρκετές επιλογές και μεγάλες αποκλίσεις τιμών.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Είμαι σίγουρος ότι χωρίς την έκπτωση είναι ακριβό το πακέτο Η σύγκριση, όμως, γίνεται με την έκπτωση αφού τη δικαιούμαι.Σε κάθε περίπτωση, ανανέωσα χθες για ένα εξάμηνο. Οπότε πιο πολύ θεωρητική ήταν η ερώτηση περί του 'καλά είναι;'...
Ενημερωτικά και μόνο παρέθεσα το σχόλιο στο ποστ σου.
Αλλά δεν είχα άδικο . Ακόμα και με την έκπτωση είναι τσιμπημένη η τιμή . Εκτός αν συντρέχουν άλλοι λόγοι (επασφάλιστρο κλπ.) -
Είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν άτομα που ξέρουν και ασχολούνται επαγγελματικά με το άθλημα. Από το να αναλώνονται σε κόντρες, θα ήταν καλύτερο να μας μεταδίδουν κάποιες από τις γνώσεις τους.Κάνουμε όλοι μία προσπάθεια , πιστεύω ότι όποτε μπορούμε στα πλαίσια ενός Forum βοηθάμε .
Το 4TF είναι ιδιαίτερα φιλόξενο και αφήνει απόψεις να γραφτούν . Συνάμα μέσα από την πληθώρα των πληροφοριών έχει ο καθένας την δυνατότητα να ξεχωρίσει πραγματικές πληροφορίες και να μάθει ή βρει πράγματα που τον ενδιαφέρουν .
Αλλά , μπαίνεις που μπαίνεις στο internet ρίξε μια ματιά , π.χ.
Ποιες εταιρίες έχουν κλιθεί κατ' επανάληψη να κάνουν αύξηση μετοχικού κεφαλαίου .
Για ποιες γράφονται συνέχεια σχόλια . Ποιες είναι στο κόκκινο . κλπ.
Οι Ασφαλιστικές υποφέρουν από την κεφαλαιοποίηση και την αποθεματοποίηση . Δεν είναι δα τόσο δύσκολο.
Ψάξε κάτι θα βγάλεις.Όσο για το άλλο περί του επασφάλιστρου , τα έχουμε πει στο παρελθόν .
-
Ο καθένας εκφράζει την άποψή του. Όπως εσύ θεωρείς λογικό το επασφάλιστρο, εγώ το θεωρώ παράλογο. Γιατί να ξεχωρίζουν τους κάτω των 23 με τους πάνω? Οκ, στις μεγάλες ηλικίες καταλαβαίνω την ύπαρξή του αλλά για τις μικρές όχι! Π.χ. εγώ είμαι 21 αλλά το δίπλωμά μου έχει κλείσει 2ετία. Προϋπόθεση θα έπρεπε να ήταν το διάστημα που έχεις το δίπλωμα, από αυτό φαίνεται ή κάθε εμπειρία ή απειρία, τουλάχιστον στις μικρές ηλικίες. Επίσης, το ποσό που καταλαμβάνει το επασφάλιστρο στην γενική τιμολόγιση των πακέτων είναι πολύ μεγάλο. Σε κάποιες περιπτώσεις, είναι άνω του 50%! Δεν δικαιολογείται. Ας αναρωτηθούν οι ασφαλιστικές γιατί οι πελάτες τους με τις ευλογίες των συνεργατών τους (!!) μπαίνουν στη διαδικασία να μην πληρώσουν το υποχρεωτικό κατά τα άλλα επασφάλιστρο και άρα, να τις εξαπατούν κάτω από τη μύτη τους! Αν έριχναν την τιμή του ή επαναπροσδιόριζαν τα κριτήρια, δεν θα συνέβαινε αυτό. Τώρα πάντως συμβαίνει και μάλιστα κατά κόρον.
-
k_kb312, προσωπικα ειχα υπερασπισθει τις θεσεις σου για το επασφαλιστρο, αλλα αυτη η δημοσιευση σου ειναι καθαρα flame bait. Σου απαντησε ηδη ο sprsk, το θεμα το εξαντλησαμε. Ξανα-μανα τα ιδια; Οχι αλλο καρβουνο...
-
Τι θα πει ξανά-μανα τα ίδια? Δεν κάνω καμία ερώτηση για να περιμένω απάντηση. Κάνω τις διαπιστώσεις μου όπως οφείλω να κάνω, εφόσον με αφορά η εν λόγω κατάσταση. Δεν καταλαβαίνω γιατί σε ενοχλεί αυτό.
-
Δεν καταλαβαίνω γιατί σε ενοχλεί αυτό.Δεν πειραζει.
-
Λεπόν, μίλησα με τον ασφαλιστή και μου είπε ότι η αύξηση στην τιμή προέρχεται από μία προσθήκη στο συμβόλαιο για αυτοκίνητο αντικατάστασης... Το οποίο φυσικά εγώ ποτέ δεν ζήτησα και στην ειδοποίηση για το νέο ασφάλιστρο δεν αναφερόταν πουθενά! Τώρα περιμένω να μου πουν νέα τιμή, με μείωση ασφαλιζόμενης αξίας και βλέπουμε...
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ