-
AIGAION είμαι και εγώ εδώ και 10 μέρες...
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Ήρθε η επιταγη!!! Τα πήρα τα λεφτουδάκια μου. 200 ζεστα ευρώπουλα. Το αφαλιστήριο μου γράφει πάνω 'CHARTIS'. Δεν έχω ιδέα ποιοί είναι αυτοί. Να είναι καλά πάντως!!!
Δηλαδή άμα θέλω 2ο και 3ο κλειδί τσάμπα να πάω να ασφαλιστώ εκεί;
Για τρίτο δε ξέρω αλλά δεύτερο θα βγάλεις!!!
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Ήρθε η επιταγη!!! Τα πήρα τα λεφτουδάκια μου. 200 ζεστα ευρώπουλα. Το αφαλιστήριο μου γράφει πάνω 'CHARTIS'. Δεν έχω ιδέα ποιοί είναι αυτοί. Να είναι καλά πάντως!!!
Δηλαδή άμα θέλω 2ο και 3ο κλειδί τσάμπα να πάω να ασφαλιστώ εκεί;
Για τρίτο δε ξέρω αλλά δεύτερο θα βγάλεις!!!
Θα ερευνηθεί το θέμα γιατί οι τσιφούτηδες της σέατ μου δώσαν μόνο ένα ηλεκτρικό
-
ΠΕΡΣΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΜΕ ΤΡΑΚΑΡΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ.ΕΓΩ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΕΙΡΩΓΝΩΜΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΘΩ.ΕΔΩ ΚΑΙ 4ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΜΠΕΙΡΩΓΝΩΜΟΝΑΣ.ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ;
Θα σε παρακαλούσα να μην γράφεις αποκλειστικά με κεφαλαία γιατί έτσι φαίνεται σαν να φωνάζει [Mod] -
Τα χρήματα δεν θα τα ''χάσεις''. Το επικουρικό κεφάλαιο αποζημιώνει κανονικά. Πάρε τηλέφωνο στο επικουρικό να σου πουν σε ποιο στάδιο βρίσκεται ο φάκελός σου.
-
Παιδια καλησπερα,
ηθελα να κανω μια ερωτηση για εσας τους guru του ειδους , καθως έχω ενα σημαντικο προβλημα και δεν ξερω τι να κανω.
Πριν απο ενα χρονο κοντα αγορασα ενα Honda Civic 1.3 Hybrid sedan μοντελο 2004 11000 euro, το οποιο δεν κυκλοφωρει Ελλαδα, καθως έχει την ιδια μηχανη με του 2010 αλλά το προηγούμενο κόψιμο.
Το αμαξακι με λιγα χιλιομετρα (60000) και αψογο σε ολα του, απολυτα ευχαριστημενος.
Δυστυχως όμως στο διάβα μου βρεθηκε απροσεκτος οδηγος και τρακαραμε , με ανοιγμα αεροσακων και ολο το πακετο.
Η γνωματευση εως τωρα ειναι οτι εχει ζημια 7000 σε ανταλλακτικα συν εργασια συν οτι αλλο βγαλει κατα την ποροια επισκευης καθως αν αρχισουν και το λυνουν θα βρουν και αλλα.
Δυστυχως βλεπω οτι δεν θα μου το φταξουν και θα παω για ολικη, περιμενω απαντηση σημερα αυριο, τι γινεται ομως με την κοστολογιση του?
Αφου το μοντελο δεν κυκλοφoρει Ελλαδα πως θα το κοστολογισουν για να με αποζημιωσουν? και ποσο?
Μπορει καποιος φιλος να με συμβουλεψει τι να κανω? -
Η κοστολόγηση σε αντικατάσταση αυτοκινήτου γίνεται μέσω έντυπου τύπου..!!!! Δηλαδή κοιτάνε πόσο πουλιέται ένα αντίστοιχο αμάξι (τύπος και χρονολογία) αυτήν την στιγμή μεταχειρισμένο. Τώρα στην περίπτωση σου μάλλον θα το ψάξουν μέσω site του εξωτερικού και θα σου βγάλουν μια τιμή... ή αλλιώς θα επικοινωνήσουν με την αντιπροσωπία, Honda, μήπως και βγάλουν άκρη από εκεί.
Βέβαια θα πρέπει να είσαι και εσύ ασφαλισμένος σε σοβαρή εταιρεία ώστε να τα πάρεις στα σίγουρα... -
Έχουμε πληροφορίες για την οικονομική κατάσταση της ΜΙΝΕΤΤΑ?
Επίσης σε μεικτή που θέλω να καλύπτεται η κουκούλα, πως το διασφαλίζω? Θα υπάρχει ειδική κάλυψη? Γιατί μου είπαν ότι ισχύει ότι και για τον ουρανό του αυτοκινήτου. (και το τόνισα)
Επείγον! SOS!
-
η ΜΙΝΕΤΑ ειναι του Θεοχαρακη, αυτος που εχει τη peugeot (Lion hellas) κ νομιζω εχει ακομα κ τη Nissan. Απ οσο μπορω κ μαθαινω, πληρωνει αλλα κανει καποιες π@π@ριες που κ που. καθυστερει τις πληρωμες κλπ. δεν εχω ακουσει κατι συγκεκριμενο.
ελπιζω να σε καλυψα.
-
Ο χρήστης 307pavlos έγραψε:
η ΜΙΝΕΤΑ ειναι του Θεοχαρακη, αυτος που εχει τη peugeot (Lion hellas) κ νομιζω εχει ακομα κ τη Nissan. Απ οσο μπορω κ μαθαινω, πληρωνει αλλα κανει καποιες π@π@ριες που κ που. καθυστερει τις πληρωμες κλπ. δεν εχω ακουσει κατι συγκεκριμενο.ελπιζω να σε καλυψα.
Μου δίνεις κουράγιο αλλά θα προτιμούσα κανένα οικονομικό στοιχείο.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
η ΜΙΝΕΤΑ ειναι του Θεοχαρακη, αυτος που εχει τη peugeot (Lion hellas) κ νομιζω εχει ακομα κ τη Nissan. Απ οσο μπορω κ μαθαινω, πληρωνει αλλα κανει καποιες π@π@ριες που κ που. καθυστερει τις πληρωμες κλπ. δεν εχω ακουσει κατι συγκεκριμενο.
ελπιζω να σε καλυψα.
Μου δίνεις κουράγιο αλλά θα προτιμούσα κανένα οικονομικό στοιχείο.
Καλό διάβασμα: http://www.minetta.gr/main.php?app=company&pack=13
MHN με ρωτήσεις τίποτα παραπάνω, δεν έχω ιδέα τί γίνεται με την εν λόγο εταιρεία...
-
καλησπερα..Θα ηθελα να κανω κ γω μια ερωτηση μιας κ ειμαι ασχετη εντελως επι του θεματος..Σημερα μολις αγορασα το seat ibiza 1,4.. με δοσεις..
τι ασφαλεια θα με συμβουλευατε να βαλω?Για μεικτη ασφαλεια ποσο περιπου θα μου κοστισει?Ευχαριστω -
λογικα θα σε ασφαλισει η αντιπροσωπια σε δικη τους εταιρια. Αν οχι θα πας σε μια απο τις Εθνικη,Ιντεραμερικαν,Αγροτικη (αυτες εμπιστευομαι, αυτες σου προτινω) κ θα κανεις ή μεικτη ή απλή. Η απλη θα σου κοστισει κανα 200αρι με 250 αν εισαι νεος οδηγος ή κατω των 23 (αυτο ισχυει για ολες τις ασφαλειες κ λεγεται επασφαλιστρο). Αν θες να εχεις το κεφαλι σου ησυχο, δλδ αν χτυπα ξυλο συμβει κατι στο αμαξι σου και φταις ή στο τρακαρουν το βραδυ κ φυγουν, κανεις μεικτη η οποια επιβαλει την ασφαλιστικη σου να πληρωσει τις ιδιες ζημιες σου απο ενα ποσο και επειτα (πληρωνεσαι=συνολο_ζημιας - απαλλαγη, οπου απαλλαγη=ενα ποσο που εχεις υπογραψει εσυ, πχ 200,400,1000 ευρω κ οσο πιο μικρο ειναι αυτο το ποσο τοσο παραπανω τα ασφαλιστρα)
Για μενα επειδη ειναι καινουργιο αν εχεις τα λεφτα καντο μεικτη να εισαι ησυχος, διοτι τα καινουργια αμαξια με το παραμικρο τρακαρισμα κανουν ζημια αρκετων χιλιαδων ευρω (ηλεκτρονικα, abs, airbag κλπ). Εμενα που ειμαι κατω των 23 η μεικτη στο 307 μου, πριν 1 εβδομαδα μου βγηκε για 6μηνο 394ευρω (καλυπτει τα παντα, μεικτη με 400ευρω απαλλαγη, και 5500ευρω για ολικη καταστροφη ή ολικη κλοπη, φωτια, κλπ)
-
Ο χρήστης 307pavlos έγραψε:
λογικα θα σε ασφαλισει η αντιπροσωπια σε δικη τους εταιρια.Νομίζω ότι δεν μπορεί να σε υποχρεώσει η αντιπροσωπεία να το ασφαλίσεις όπου εκείνοι θέλουν.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
λογικα θα σε ασφαλισει η αντιπροσωπια σε δικη τους εταιρια.
Νομίζω ότι δεν μπορεί να σε υποχρεώσει η αντιπροσωπεία να το ασφαλίσεις όπου εκείνοι θέλουν.
Σωστά. Μιλάει ο πωλητής με τον ασφαλιστή σου τις μέρες που βγαίνουν οι πινακίδες και απλά ο ασφαλιστής στέλνει με φαξ τα στοιχεία και ίσως το πρόχειρο σήμα γιατί αλλιώς δεν μπορεί η εταιρία να σου δώσει το αμάξι ανασφάλιστο.
-
Ο χρήστης ellidiam έγραψε:
καλησπερα..Θα ηθελα να κανω κ γω μια ερωτηση μιας κ ειμαι ασχετη εντελως επι του θεματος..Σημερα μολις αγορασα το seat ibiza 1,4.. με δοσεις..
τι ασφαλεια θα με συμβουλευατε να βαλω?Για μεικτη ασφαλεια ποσο περιπου θα μου κοστισει?ΕυχαριστωΣου έχω στείλει pm...
Υ.Γ.
Για νέο αυτοκίνητο αογρασμένο με δόσεις και ειδικά για νέα/ο οδηγό καλύτερα να πάρεις μικτή ασφάλεια για να καλύψεις τυχόν δικό σου λάθος...
Διάφορα καινούργια αυτοκίνητα τρακαρισμένα που τα βλέπεις παρκαρισμένα για καιρό στο δρόμο είναι ατόμων που περιμένουν να ξεχρεώσουν τις δόσεις πρώτα και να τα επισκευάσουν μετά. -
στην allianz Πριν 2 μηνες ασφαλισα το νεο επαγελματικο 1300cc με 413€ μικτη/ εξαμηνο και 1000€ απαλλαγη!
-
Πριν από καμιά 20ριά μέρες προσπαθώντας να παρκάρω με τον προφυλακτήρα χτύπησα ένα παρκαρισμένο λιγάκι στο εμπρός δεξί φτερό, κάνοντας του βαθούλωμα και ξύνοντας το χρώμα. Ήταν αργά το βράδυ και απλά άφησα ένα χαρτάκι με το τηλέφωνο μου στο παρμπριζ. Με πήρε τηλ. ο άνθρωπος του είπα τι και πως, του έδωσα τα στοιχεία μου. Εγώ έκανα δήλωση στην ασφάλεια μου και θεώρησα ότι τελείωσα, Σήμερα με παίρνει ο πραγματογνώμονας τηλέφωνο και μου λέει ότι ο άλλος ισχυρίζεται ότι τον τράκαρα και στην πίσω πόρτα
Και σκέφτομαι μήπως θα ήταν καλύτερα εάν έφευγα όταν έγινε το περιστατικό, μια και δεν με είχε δει κανείς, εφόσον ο άλλος αποδεικνύεται τέτοιος άνθρωπος. -
Ευκαιρία έψαχνε ο τύπος για να φτιάξει τσάμπα κάποιο άλλο χτύπημα...
Κλασσική περίπτωση πονηρεμένου Ελληνάρα...Στο παρκάρισμα είναι ολίγον δύσκολο να χτυπηθεί η πίσω πόρτα.
Εννοείται ότι θα επιμείνεις στο πραγματικό περιστατικό και σε όποιον αρέσει... -
Θεωρητικά, από τη στιγμή που η μόνη μαρτυρία είναι η δική σου, χλωμό να μπορεί να σου φορτώσει κι άλλη ζημιά. ΌΜΩΣ, από τη στιγμή που ξέρει ποιος είσαι, δεν είναι δύσκολο να εμφανίσει 1-2 ψευδομάρτυρες που θα ισχυριστούν ότι σε είδαν να τον χτυπάς κι αλλού. Άντε να ξεμπερδέψεις μετά...
ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ