-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
........
Και τέλος θα έπρεπε το κόστος του internet να είναι 200€ τον μήνα για να ξεκαθαρίσει το τοπίο από όσους πικραμένους γράφουν ότι τους κατέβει στο κεφάλι επειδή δεν έχουν με τι να ασχοληθούν.
Ζήτω η κάτοικοι υης Ελλάδας.
Αν και η συμβολή σου στο forum, είναι μάλλον πολύ θετική, δε μπορώ να μην στηλιτεύω τέτοιες απόψεις/ συμπεριφορές
Οι συμπεριφορές δεν έρχονται στο κεφάλι επειδή ξύπνησες το πρώϊ με πονοκέφαλο, αλλά έρχονται μετά από πολλές άσχετες, ειρωνικές, άδικες και φτηνές συμπεριφορές κατά πάντων έτσι για να δείξουμε ότι είμαστε μάγκες και οι άλλοι είναι βλάκες ή σκουπίδια, αυτή η ψευτομαγκιά και η χωρίς λόγο ύπαρξης φραστική επίθεση που έχει γίνει πιά συνήθεια στο διαδίκτυο με αναγκάζει να έχω αυτή την άποψη.
Το πράγμα στα φόρουμ έχει καταντήσει αηδία και δεν υπάρχει μια σωστή αναφορά σε ένα θέμα χωρίς να δεχθεί επίθεση από τους γνωστούς είρωνες / τραμπούκους που ειρωνεύονται τα πάντα, έτσι γιατί τους αρέσει ( εγώ δεν έχω κανένα από τα υπόλοιπα ρουφιανομέσα όπως είναι το φατσοβιβλίο, το πουλάκι και άλλα για να ξέρω τι γίνεται και εκεί, αλλά φαντάζομαι από ανοησία θα γίνονται τα χειρότερ, γιατί τα θεωρώ σκέτη χαζομάρα και ρουφιάνεμα κατά πάντων που σου τρώνε άσκοπα ώρες από την ζωή σου )
Η άποψη μου είναι γενική αλλά η αιτία είναι αυτή που αναφέρω και την υποστηρίζω, δηλαδή θέλεις να πείς ότι είναι φασιστική η άποψη μου ενώ οι συμπεριφορά των άλλων που απαντούν μόνο με ειρωνικές ατάκες και δεν έχουν καμμία ουσιαστική προσφορά, που χαμηλώνουν επίτηδες το όποιο επίπεδο και προκαλούν μόνο εκνευρισμό δεν είναι φασισμός ? Αυτό θέλεις να πείς ? Ότι είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα ?
Επιμένω σε αυτό που είπα μπάς και απαλλαγούμε από τους τσάμπα μάγκες που βρίσκουν ευκαιρία στο τσάμπα οι περισσότεροι από το γραφείο τους ή την υπηρεσία τους και μπουρδολογούν, θυμάσαι την έρευνα πριν 3 χρόνια που είχε βγεί για τίς εκατοντάδες χιλιάδες χαμένες ώρες εργασίας που προκαλούνται από το κουτσομπολεύειν των υπαλλήλων καθημερινώς ?
Τέλος πάντων τι κάνει ο καθένας στην δουλειά του ποσώς με ενδιαφέρει, θυμώνω όμως με την ανοησία που κυκλοφορεί σε μέγεθος μεγατόννων στο διαδίκτυο, γιατί εννίοτε με ενοχλεί και προσωπικά.
Τέρμα το
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Τέλος πάντων τι κάνει ο καθένας στην δουλειά του ποσώς με ενδιαφέρει, θυμώνω όμως με την ανοησία που κυκλοφορεί σε μέγεθος μεγατόννων στο διαδίκτυο, γιατί εννίοτε με ενοχλεί και προσωπικά.
Τέρμα το
Άνοιξε ένα γραφείο να σου παίρνουν την άδεια κι εσύ!!! Μπαααααα!!!
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Εδώ ολόκληρη άουντι στο Α4 απλούς έβαζε!!!δεν νομιζω οτι ισχιει αυτο που λες...μηπως λες για αουντι 80 οτι ειχε απλους!?
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
Εδώ ολόκληρη άουντι στο Α4 απλούς έβαζε!!!
δεν νομιζω οτι ισχιει αυτο που λες...μηπως λες για αουντι 80 οτι ειχε απλους!?
Όοοοοοοοοοοχι!!! Λέω ότι Α4 είχε απλούς! Το είδα σε λαστιχάδικο και !!!
-
Ο χρήστης alexeft έγραψε:
Εδώ ολόκληρη άουντι στο Α4 απλούς έβαζε!!!
δεν νομιζω οτι ισχιει αυτο που λες...μηπως λες για αουντι 80 οτι ειχε απλους!?
Όοοοοοοοοοοχι!!! Λέω ότι Α4 είχε απλούς! Το είδα σε λαστιχάδικο και !!!
Φορούσε αυτόν εμπρός , το 1.8 του 1995. 280Χ15 μονό, τον φορούσε ακόμα και το Quattro του 1995, αυτό φορούσε επίσης και τον 280Χ22 αεριζόμενο, όλα της εποχής πίσω φορούσαν τον μονό 245Χ10
http://www.bremboaftermarket.com/It/Car ... c34406acb2
-
χμμ...ισος το απλο να ειχε τον 280χ15 δισκο δεν ξερω ..αλλα το 1,8t (quatro)ειχε σιγουρα αεριζομενο μπροστα στα 280χ22...πισω οπως τα λες στα 245χ10
εχω ενα πασσατ 2001 μοντελο 1,8t και τα φρενα του 288χ22(η 25 δεν θυμαμαι) μπροστα και πισω 245χ10 μια χαρα φρεναρει το αμαξι υποδηγματικα παντος.(συντομα ομως πρεπει να αλλαξω δισκους γιατι εχουν φαγωθει και το abs μπενει υπερωριες .)
η μπροστινη διασταση αλλαζε στο γκρουπ λογο ιποδυναμης μονο ...παντος επειδη εχει καρε 5χ112 μπενουν πολλα πραγματα μπολτ ον..και κακος που εχει απλους δισκους ακομα ισως και εν αγνοια του.
εγω σε λαστιχαδικο ειχα δει ενα cadillack suv κατα 7χρονια νεοτερο απ το δικο μου και ηταν τιγκα στην σκουργια στα ψαλιδια-αξονες
u.y και ομως εχεις δικιο....το εξακρίβωσα απο το λινκ [urlhttp://www.carfolio.com/specifications/models/car/?car=34606][/url]
-
Ο 288 είναι Χ25mm πάχος και είναι κοινός για πολλά μοντέλα του Group VAG εδώ και χρόνια.
-
Ο 288 είναι Χ25mm πάχος και είναι κοινός για πολλά μοντέλα του Group VAG εδώ και χρόνια.επειδη εχω στο γκολφ μου 288χ25 δισκο και ψηνομε να το αναβαθμισω με 312 (αλαζω μονο δισκο-κιθαρα-και βαση δαγκανας απο το μεγαλο αδερφακι του) μπορει αυτος ο δισκος που εχω τωρα στο γκολφ να μπει στο πασσατ...απλα ρωτω γιατι εχουν μια σημαντικη διαφορα...οτι του πασσατ εχουν τρυπες στην καμπανα για καλητερο αερισμο,και απ οτι βλεπω και στο σιτε τις brembo δεν εχουν αυτες τις τρυπες οι δικες τις http://www.bremboaftermarket.com/It/Car_Disc_Catalogue/Catalogue_Detail_Image.aspx?Code=e74982ec-cd16-4fe8-bb7b-049e977cdc31
απλα θα ηταν κριμα να τις πεταξω 60000χλμ εχουν χωρις μεγαλη φθορα.
-
Ο χρήστης iROC έγραψε:
Ο 288 είναι Χ25mm πάχος και είναι κοινός για πολλά μοντέλα του Group VAG εδώ και χρόνια.
επειδη εχω στο γκολφ μου 288χ25 δισκο και ψηνομε να το αναβαθμισω με 312 (αλαζω μονο δισκο-κιθαρα-και βαση δαγκανας απο το μεγαλο αδερφακι του) μπορει αυτος ο δισκος που εχω τωρα στο γκολφ να μπει στο πασσατ...απλα ρωτω γιατι εχουν μια σημαντικη διαφορα...οτι του πασσατ εχουν τρυπες στην καμπανα για καλητερο αερισμο,και απ οτι βλεπω και στο σιτε τις brembo δεν εχουν αυτες τις τρυπες οι δικες τις http://www.bremboaftermarket.com/It/Car_Disc_Catalogue/Catalogue_Detail_Image.aspx?Code=e74982ec-cd16-4fe8-bb7b-049e977cdc31
απλα θα ηταν κριμα να τις πεταξω 60000χλμ εχουν χωρις μεγαλη φθορα.
για ποιές τρύπες λες ? Αν εννοείς τις τρύπες επάνω στην καμπάνα είναι για μείωση του βάρους αφού στο σημείο εκείνο από την μέσα πλευρά πατάει στο μουαγιέ και από την έξω πατάει η ζάντα, δεν υπάρχει αερισμός σε εκείνο το σημείο.
Αν θέλεις καλύτερο αερισμό αν υπάρχει λαμαρίνα από την μέσα πλευρά βγάλτην να κυκλοφορεί καλύτερα ο αέρας επάνω στον δίσκο και στη δαγκάνα ακόμα και αν αυτός αερίζεται από την πλευρά της ζάντας και όχι από την εσωτερική πλευρά που είναι το ημιαξόνιο.
Οι τρύπες στην πλευρά της δαγκάνας είναι φρούτο της τελευταίας διετίας για ελάφρωμα και για μια κάποια ελαστικότητα της καμπάνας στε ότι αφορά τις διαστολές / συστολές του δίσκου, αν και στην πράξη δεν είσαμε πολλά πράγματα από πλευράς πετσικαρίσματος, είναι μια απλοϊκή προσέγγιση στο ίδιο κόστος στο θέμα διαίρουμενος δίσκος με καμπάνα αλουμινίου.
-
οι τρυπες που λεω ειναι καθετες στην καμπανα δλδ μεταξυ δισκου και ζαντας...αν μπορεις να καταλαβεις
κοίταξε και σε ενα βιντεακη που βρηκα στο youtube στο 3¨22 φαίνονται οι τρύπες-οπές που λέωhttp://www.youtube.com/watch?v=C-MoQ5VuyHU&list=UUdESU41otsaMbG4x1_lA8YQ.
η λογική μου λεει οτι μαλλον ειναι εκει για να αποβάλουν πιο γρήγορα την θερμότητα..
υ.γ
στο πασσατ οντος εχει κιθαρα(λαμαρινα) μπροστα και αεριζετε απ την πλευρα της ζαντας καθοτι και αυτη εχει το ιδιοτροπο οφφσετ 37 -
Ο χρήστης iROC έγραψε:
οι τρυπες που λεω ειναι καθετες στην καμπανα δλδ μεταξυ δισκου και ζαντας...αν μπορεις να καταλαβεις
κοίταξε και σε ενα βιντεακη που βρηκα στο youtube στο 3¨22 φαίνονται οι τρύπες-οπές που λέωhttp://www.youtube.com/watch?v=C-MoQ5VuyHU&list=UUdESU41otsaMbG4x1_lA8YQ.
η λογική μου λεει οτι μαλλον ειναι εκει για να αποβάλουν πιο γρήγορα την θερμότητα..
υ.γ
στο πασσατ οντος εχει κιθαρα(λαμαρινα) μπροστα και αεριζετε απ την πλευρα της ζαντας καθοτι και αυτη εχει το ιδιοτροπο οφφσετ 37Ξέρω τι εννοείς, δεκάδες έχω φτιάξει καμπανάτους από Audi και VW με αλουμίνιο γιατί η πατέντα αυτή δεν δουλεύει και οι δίσκοι εξακολουθούν και στραβώνουν ειδικά οι μεγάλοι από 312 και πάνω, δεν είναι για τη θερμοκρασία, η θερμοκρασία είναι στον δίσκο επάνω και κυρίως στην εξωτερική του περίμετρο εκεί χρειάζεται ψύξη και όχι η καμπάνα σε εκείνο το σημείο, οι τρύπες είναι για τον λόγο που σου είπα.
-
Αυτοί οι δίσκοι μπήκαν πίσω σε Renault Clio 3 197 στο Λονδίνο με πολύθ καλά αποτελέσματα αφού κάθε πίσω δίσκος ελάφρωσε κατά 3 κιλά
Να πω εδώ ότι οι πίσω δίσκοι σε αυτά τα αυτοκίνητα είναι δίσκος / μουαγιέ / ρουλεμάν μαγνητικό, αυτός είναι και ο λόγος που είναι τόσο βαρύς, ολόκληρα 9.8 κιλά, με το μουγιέ που φτιάχνω ελαφρώνει κατά 3 - 4 κιλά ανάλογα τη χρήση του αυτοκίνητου, πχ ο τελευταίος που ετοίμασα και θα στείλω στη Σκωτία πάλι σε Clio R3 είναι ελαφρύτεροες κατά 700gr από τον 1ο δίσκο που έστειλα εκεί, να σημειώσω ότι δεν υπάρχουν αντίστοιχοι δίσκοι πουθενά, είναι δική μου ιδέα και υλοποίηση.
Αυτοί οι δίσκοι μπήκαν σε Renault Clio R3 γνήσιο αγωνιστικό Renault sport του Paul Ballantyne που συμμετείχε στο Σκωτσέζικο πρωτάθλημα ασφάλτου το οποίο κέρδισε ο Paul πριν 3 κυριακές
Το αυτοκίνητο του Paul είναι αυτό
-
Αυτοί οι δίσκοι μπήκαν πίσω σε Renault Clio 3 197 στο Λονδίνο με πολύθ καλά αποτελέσματα αφού κάθε πίσω δίσκος ελάφρωσε κατά 3 κιλάΝα πω εδώ ότι οι πίσω δίσκοι σε αυτά τα αυτοκίνητα είναι δίσκος / μουαγιέ / ρουλεμάν μαγνητικό, αυτός είναι και ο λόγος που είναι τόσο βαρύς, ολόκληρα 9.8 κιλά, με το μουγιέ που φτιάχνω ελαφρώνει κατά 3 - 4 κιλά ανάλογα τη χρήση του αυτοκίνητου, πχ ο τελευταίος που ετοίμασα και θα στείλω στη Σκωτία πάλι σε Clio R3 είναι ελαφρύτεροες κατά 700gr από τον 1ο δίσκο που έστειλα εκεί, να σημειώσω ότι δεν υπάρχουν αντίστοιχοι δίσκοι πουθενά, είναι δική μου ιδέα και υλοποίηση.
Αυτοί οι δίσκοι μπήκαν σε Renault Clio R3 γνήσιο αγωνιστικό Renault sport που συμμετείχε στο Σκωτσέζικο πρωτάθλημα ασφάλτου το οποίο κέρδισε ο Paul Ballantyne πριν 3 κυριακές
Το αυτοκίνητο του Paul είναι αυτό
-
Πάντως έχω να πω Παναγιώτη ότι τα φρένα σου είναι σούπερ! Έκανα κάτι γρήγορες καταβάσεις στον Ταϋγετο και με 3 άτομα μέσα τα φρένα ΔΕΝ κουράστηκαν. Πολύ καλή δουλειά και ποιοτική. Όταν έρθει η ώρα θα έρθω να βάλουμε πιο σπορ τακάκι.
-
Ο χρήστης steve1978gr έγραψε:
Πάντως έχω να πω Παναγιώτη ότι τα φρένα σου είναι σούπερ! Έκανα κάτι γρήγορες καταβάσεις στον Ταϋγετο και με 3 άτομα μέσα τα φρένα ΔΕΝ κουράστηκαν. Πολύ καλή δουλειά και ποιοτική. Όταν έρθει η ώρα θα έρθω να βάλουμε πιο σπορ τακάκι.Γειάσου Σταύρο, όλα καλά ? Έχουμε καιρό να τα πούμε.
-
Πάντως έχω να πω Παναγιώτη ότι τα φρένα σου είναι σούπερ! Έκανα κάτι γρήγορες καταβάσεις στον Ταϋγετο και με 3 άτομα μέσα τα φρένα ΔΕΝ κουράστηκαν. Πολύ καλή δουλειά και ποιοτική. Όταν έρθει η ώρα θα έρθω να βάλουμε πιο σπορ τακάκι.
Γειάσου Σταύρο, όλα καλά ? Έχουμε καιρό να τα πούμε.
Όλα καλά. Να καμπανιάσουμε και τα πίσω????
-
Ο χρήστης steve1978gr έγραψε:
Γειάσου Σταύρο, όλα καλά ? Έχουμε καιρό να τα πούμε.
Όλα καλά. Να καμπανιάσουμε και τα πίσω????
Ότι πείς !
-
Το c230 μου θα χρειαστει συντομα φρενα,οι δισκοι εχουν 155,000 χλμ και εχουν φτασει στα ορια τους(οι πισω μπορει και να αντεχουν αλλο τοσο)και σκεφτομαι να βαλω ξανα τα εργοστασιακα,να βαλω απο καποιο amg μοντελο η να ψαξω σε aftermarket,καθε γνωμη δεκτη.
Επισης ερωτηση προς τον κ.Παναγιωτη,με τι κοστος περιπου θα φτιαχνατε δισκοπλακες για το αυτοκινητο μου; -
Ο χρήστης giorgos_krhth_91 έγραψε:
Το c230 μου θα χρειαστει συντομα φρενα,οι δισκοι εχουν 155,000 χλμ και εχουν φτασει στα ορια τους(οι πισω μπορει και να αντεχουν αλλο τοσο)και σκεφτομαι να βαλω ξανα τα εργοστασιακα,να βαλω απο καποιο amg μοντελο η να ψαξω σε aftermarket,καθε γνωμη δεκτη.
Επισης ερωτηση προς τον κ.Παναγιωτη,με τι κοστος περιπου θα φτιαχνατε δισκοπλακες για το αυτοκινητο μου;Έχεις pm.
-
Για τα γιαπωνεζικα τακακια AKEBONO τι γνωριζετε?
Φρένα!!! Εντυπώσεις και απόψεις