-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Άγγελε εξαρτάται από τις ανάγκες του καθενός.. Συμφωνώ πάντως ότι πρέπει να ξεπεράσουμε το κόμπλεξ με τα sedan. Είχα πάει στην Ιταλία και τα περισσότερα ΙΧ ήταν station..Έλα ρε Κιντάκο τώρα!
Δε θέλω να ακούω (διαβάζω) τέτοια πράγματα από σένα! Είναι κόμπλεξ να προτιμάς saloon; Μην τρελαθούμε!
Ούτε φυσικά είναι κόμπλεξ να γουστάρεις station.
Θέμα αισθητικής προτίμησης είναι και πρακτικών αναγκών. -
Το ομορφότερο station της αγοράς πέθανε ( 156 ) ζήτω το ομόρφοτερο station ( 159 ). Για μια ακόμα φορά μου αρέσει πιο πολύ από την sedan εκδοχή...
Μάλλον πάσχω από το σύνδρομο του station ή σύνδρομο του υδραυλικού ή σύνδρομο του νεκροθάφτη -
Κόμπλεξ εννοώ που αγοράζουμε sedan όταν μας χρειάζεται station..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Κόμπλεξ εννοώ που αγοράζουμε sedan όταν μας χρειάζεται station..Γιατί να αγοράσεις κανείς saloon, όταν του χρειάζεται station;
Και αν υποθέσουμε ότι το κάνει, αυτό, δεν αρκεί για να στοιχειοθετηθεί σύνδρομο! Και μάλιστα μαζικής επιρροής! -
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Γιατί να αγοράσεις κανείς saloon, όταν του χρειάζεται station;
Και αν υποθέσουμε ότι το κάνει, αυτό, δεν αρκεί για να στοιχειοθετηθεί σύνδρομο! Και μάλιστα μαζικής επιρροής!γιατί τα πεντάπορτα και τα station είναι πολύ πιο πρακτικά. Τι να τα κάνω 500 λίτρα χώρου αποσκευών αν δεν μπορώ να φορτώσω;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Γιατί να αγοράσεις κανείς saloon, όταν του χρειάζεται station;
Και αν υποθέσουμε ότι το κάνει, αυτό, δεν αρκεί για να στοιχειοθετηθεί σύνδρομο! Και μάλιστα μαζικής επιρροής!γιατί τα πεντάπορτα και τα station είναι πολύ πιο πρακτικά. Τι να τα κάνω 500 λίτρα χώρου αποσκευών αν δεν μπορώ να φορτώσω;
H (ρητορική) μου ερώτηση ήταν άλλη, απάντηση στον Κιντ, που είπε ότι πολλοί χρειάζονται station αλλα αγοράζουν μπερλίνα.
Και ρώτησα πώς είναι δυνατόν κανείς να χρειάζεται το α και να αγοράζει το β;
Εκτός, αν του αρέσει περισσότερο το α, και επειδή μπορεί το αισθητικό κριτήριο να έχει μεγαλύτερο βάρος, τότε προτιμά το α, ακόμα κι αν το β είναι πιο πρακτικό. -
Μηπως ειναι η ιδεα μου ή απο το πλαϊ μοιαζει παρα πολυ στο Mazda 6 station?...
-
Ο χρήστης nkaragou έγραψε:
Μηπως ειναι η ιδεα μου ή απο το πλαϊ μοιαζει παρα πολυ στο Mazda 6 station?...Κι άλλος εγκάθετος!? Φωτιά θα πέσει να σε κάψει...
-
Ο χρήστης nkaragou έγραψε:
Μηπως ειναι η ιδεα μου ή απο το πλαϊ μοιαζει παρα πολυ στο Mazda 6 station?...Μπα, απλώς η 159 συνεχίζει τις γραμμές της 156, την οποίαν αντέγραψαν οι Ιάπωνες... Μάλλον το 6 μοιάζει στις Alfa, πράγμα τιμητικό για ιαπωνικό.
-
http://www.in.gr/auto/tests/introduction.asp?lngTestID=46859
καλε μου μιχαλακη γραψε κατι της προκοπης και ασε τον προλογο και το σλουρπ σλουρπ....
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Μηπως ειναι η ιδεα μου ή απο το πλαϊ μοιαζει παρα πολυ στο Mazda 6 station?...
Κι άλλος εγκάθετος!? Φωτιά θα πέσει να σε κάψει...
Δεν το λεω με κανενα τονο ειρωνειας ή οτιδηποτε αλλο...
Απλως εγραψα αυτο που μου ηρθε στο μυαλο μολις ειδα τη φωτο παραπανω...
Και το ξαναλεω πως το αυτοκινητο, ειτε σε σενταν ειτε σε στεσιον μ'αρεσει παρα πολυ!
Αυριο το παραλαμβανει ο ξαδερφος της συζυγου (1,9 -σενταν βεβαια- σε χρυσοπρασινο χρωμα, αν καταλαβα καλα απο την πριγραφη του για το χρωμα) και εντος 10 το πολυ ημερων θα ποσταρω και οδηγικες εντυπωσεις...
Πιστευω πως θα ειναι πολυ καλο.! -
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Μάλλον το 6 μοιάζει στις Alfa, πράγμα τιμητικό για ιαπωνικό.Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως οι ιάπωνες έχουν μικρά τσουτσούνια.
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Το ομορφότερο station...συμφωνώ, αλλά πίσω δε φέρνει λίγο σε σεατ ιμπιζα;
ωχ θα φάω ξύλο τώρα
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Το ομορφότερο station...
συμφωνώ, αλλά πίσω δε φέρνει λίγο σε σεατ ιμπιζα;
ωχ θα φάω ξύλο τώρα
Όχι, το ibiza μοιάζει στην 159, εφόσον αντέγραψε την 156.
Για το ibiza, μόνο τιμητική μπορεί να να είναι αυτή η παράθεση...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Το ομορφότερο station...
συμφωνώ, αλλά πίσω δε φέρνει λίγο σε σεατ ιμπιζα;
ωχ θα φάω ξύλο τώρα
Όχι, το ibiza μοιάζει στην 159, εφόσον αντέγραψε την 156.
Για το ibiza, μόνο τιμητική μπορεί να να είναι αυτή η παράθεση...
Να δεις που μπορεί να έχουν και τον ίδιο σχεδιαστή
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Μάλλον το 6 μοιάζει στις Alfa, πράγμα τιμητικό για ιαπωνικό.
Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως οι ιάπωνες έχουν μικρά τσουτσούνια.
Μήπως ξέρεις το μέγεθος του τσουτσουνιού του σχεδιαστή του Homda CRX, ο οποίος τυγχάνει να είναι και ο υπερήφανος ιδιοκτήτης μιας Junior Zagato;
-
Βρε kyan δε σου κάνει εντύπωση πώς μερικοί το παίζουν φωτεινοί παντογνώστες σε θέματα αυτοκινήτου, χωρίς να έχουν μελετήσει την ιστορία του αυτοκινήτου και συγκρίνοντας GTI με GT, hot hatchbacks με μεγάλα σεντάν, μόνο και μόνο για να βγάλουν το αποτέλεσμα που θέλουν;
-
Παντως απο μια τριχα πιανομαστε για να μαλωσουμε, ετσι???
-
E, είναι το ότι μερικοί είναι με το δάχτυλο στη σκανδάλη μόλις ακούσουν για μη γερμανικό αυτοκίνητο... Πρέπει να'χουν απωθημένα.
-
Βρε kyan δε σου κάνει εντύπωση πώς μερικοί το παίζουν φωτεινοί παντογνώστες σε θέματα αυτοκινήτου, χωρίς να έχουν μελετήσει την ιστορία του αυτοκινήτου και συγκρίνοντας GTI με GT, hot hatchbacks με μεγάλα σεντάν, μόνο και μόνο για να βγάλουν το αποτέλεσμα που θέλουν
εγώ έχω δηλώσει ότι δεν θα ξανασχοληθώ με συγκεκριμένα άτομα, και τον βαθμό αντικειμενικότητας, ευγένειας, γνώσης των posts τους....
έχω την εντύπωση πως πρέπει να πάψουν κάποια στιγμή, εμπριστικά posts, γιατί χάνεται η ουσία των θεμάτων...
μια γρήγορη ματιά στα threads με ιταλικά αυτοκίνητα και μια σύγκριση με αυτά γερμανικών αυτοκινήτων θα πείσει...έχουν εκτροχιαστεί και αναλώνονται σε προσωπικές αντιπαραθέσεις (που και εγώ) και πολλοί άλλοι έχουν βάλει το χεράκι στους...
προς mods
μήπως πρέπει να αλλαχτούν κάποια πράγματα στον κανονισμό..?
μήπως τα off-topic, και τα εμπριστικά sections και απο τις 2,3,4,5 μεριές να σβήνοται κατευθείαν..?(μαζί με αυτό)
Alfa Romeo 159 & 159TBi