-
Ξέρεις τώρα πού το έχουν γραμμένο το Drive οι alfisti, έτσι;
-
αμα σου πω οτι δεν με νοιαζει , θα με πιστεψεις???
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
ο παπαγιανόπουλος στο καινουργιο DRIVE που κυκλοφορεί το έγραψε :το μοντέο ειναι πιο σπορτιφ απο την 159.......
(φανταζομαι ποσα e mail θα δεχτει το περιοδικο απο οργισμενους αλφιστι ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑχαΑΧΧΑαχΑΧΧΑαχαχΧΑΧΑχαΧΑΑΧΑΧΑΧ)
για να μη λέτε εμένα εγκάθετο
-
αμα σου πω οτι δεν με νοιαζει , θα με πιστεψεις???Εσένα σε νοιάζει όμως που ο ΣΧ είπε για τη Brera ότι 'στρίβει σαν GTI'; Το ίδιο σασί δεν έχουν; Ποιον απ'τους δύο μας συμφέρει άραγε να πιστέψουμε; Διαλιέχτεεεε!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
αμα σου πω οτι δεν με νοιαζει , θα με πιστεψεις???
Εσένα σε νοιάζει όμως που ο ΣΧ είπε για τη Brera ότι 'στρίβει σαν GTI'; Το ίδιο σασί δεν έχουν; Ποιον απ'τους δύο μας συμφέρει άραγε να πιστέψουμε; Διαλιέχτεεεε!
Δηλαδή το VW Golf V GTI και το Skoda Octavia 5 στρίβουν το ίδιο ? (το ίδιο σασί έχουν)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δηλαδή το VW Golf V GTI και το Skoda Octavia 5 στρίβουν το ίδιο ? (το ίδιο σασί έχουν)
Συμφωνα με το CAR το octavia (RS!) είναι λίγο καλύτερο σε οδική συμπεριφορά απο το GTI
Λιγάκι οφτόπικ
έχεις απάντηση εδώ: http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 253#473253[Krus.]
-
ο παπαγιανόπουλος στο καινουργιο DRIVE που κυκλοφορεί το έγραψε :το μοντέο ειναι πιο σπορτιφ απο την 159.......
(φανταζομαι ποσα e mail θα δεχτει το περιοδικο απο οργισμενους αλφιστι ΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑχαΑΧΧΑαχΑΧΧΑαχαχΧΑΧΑχαΧΑΑΧΑΧΑΧ)
Γιάννη με το μικρόβιο που κουβαλάς και το έντονο ενδιαφέρον που δείχνεις για το χώρο, περίμενα ύστερα από τόσο καιρό να έχεις καταλάβει 2 πράγματα παραπάνω.
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
ο παπαγιανόπουλος στο καινουργιο DRIVE που κυκλοφορεί το έγραψε :
το μοντέο ειναι πιο σπορτιφ απο την 159.......
Γιάννη με το μικρόβιο που κουβαλάς και το έντονο ενδιαφέρον που δείχνεις για το χώρο, περίμενα ύστερα από τόσο καιρό να έχεις καταλάβει 2 πράγματα παραπάνω.
εγω εκανα απλη μεταφορα του γεγονοτος ....... δεν το σχολιασα αδερφε
-
εγω εκανα απλη μεταφορα του γεγονοτος ....... δεν το σχολιασα αδερφεΕπομένως υποθέτω από τα γέλια ότι συμφωνείς ότι το θέμα με το 'περιοδικό' drive και τις alfa έχει καταντήσει γελοίο. Μαζί σου.
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
εγω εκανα απλη μεταφορα του γεγονοτος ....... δεν το σχολιασα αδερφε
Επομένως υποθέτω από τα γέλια ότι συμφωνείς ότι το θέμα με το 'περιοδικό' drive και τις alfa έχει καταντήσει γελοίο. Μαζί σου.
αυτο ισως και να σηκωνει και λιγη παραπανω συζητηση.......
-
Για το ηλίθιο σχόλιο περί Mondeo και 159, μου φαίνεται ότι κάποιος βγάζει κάποια υποχρέωση... If you know what I mean.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Για το ηλίθιο σχόλιο περί Mondeo και 159, μου φαίνεται ότι κάποιος βγάζει κάποια υποχρέωση... If you know what I mean.τι θελει να πει ο ποιητης......
-
Ο ποιητής πρώτον προεξοφλεί πως το σχόλιο του δημοσιογράφου είνια ψευδές και κατα δευτερον πως είναι εκ του πονηρού.
Εφόσον και τα 2 είναι ατεκμηρίωτα η γνώμη αυτή δεν έχει καμία βαρύτητα.
-
Εμένα πάντως δεν θα μου φαινόταν καθόλου περίεργο το Μοντέο να ειναι όντως πιο σπορ και ευέλικτο απο την 159...
Και αμάν πια οι αλφιστί με το Drive, νομίζετε οτι παίζει συνομωσία εναντίον της μάρκας σας!?
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Εμένα πάντως δεν θα μου φαινόταν καθόλου περίεργο το Μοντέο να ειναι όντως πιο σπορ και ευέλικτο απο την 159...Και αμάν πια οι αλφιστί με το Drive, νομίζετε οτι παίζει συνομωσία εναντίον της μάρκας σας!?
ειναι......
-
Κάτσε ρε συ popol@re, πώς το προεξοφλείς ότι το mondeo είναι καλύτερο από την 159; Δεν νομίζω πως με ΤD προλαβαίνεις να βγάλεις τέτοιο συμπέρασμα...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Κάτσε ρε συ popol@re, πώς το προεξοφλείς ότι το mondeo είναι καλύτερο από την 159; Δεν νομίζω πως με ΤD προλαβαίνεις να βγάλεις τέτοιο συμπέρασμα...μην βιαζεσαι.........
οδηγησε και τα δυο εστω και για λιγο και ισως αναθεωρησεις......... -
Για το mondeo, το ξέρω ότι είναι εκπληκτικό αυτοκίνητο...απόδειξη και ένα φιλαράκι ο οποίος έχοντας οδηγήσει μερικά αυτοκίνητα (και κάτοχος 156), το θεωρούσε ό,τι καλύτερο έχει βάλει στο χέρι.
Για την 159 όμως, πώς προεξοφλείς ότι δεν είναι από τα αυτοκίνητα που πρέπει να τα γνωρίσεις πρώτα για να σου δείξουν τι αξίζουν;
Προσωπικά, αν δεν ρίξω καμιά 300αρια km, δεν μιλάω για εντυπώσεις πέρα από τα πλαστικά, τους χώρους και τα καθίσματα...
-
φιλαρακι προσεξε για το τι μιλαμε........
και εχω πει και παραπανω : οτι σηκωνει συζητηση, η οποια ομως ειναι πολυ δυσκολο να γινει εδω μεσα για ευνοητους λογους......
-
Σίγουρα καταλαβαίνω ότι είναι ευνόητοι οι λόγοι μη συζήτησης τέτοιων θεμάτων εδώ πέρα, αλλά οι αφορισμοί εκατέρωθεν είναι που προκαλούν τις αντιδράσεις.
Alfa Romeo 159 & 159TBi