-
Ο χρήστης Spidey_TS έγραψε:
Όμως όταν ένας κατασκευαστής έχει ΚΑΙ τα περισσότερα ΠΠ F1 ΚΑΙ τα περισσότερα ΠΠΡ ΚΑΙ τα περισσότερα COTY αυτό λέει ΤΑ ΠΑΝΤΑ.Το καλύτερο goal , ε?!!!
ποιος είναι αυτός ο κατασκευαστής;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
¼ìùò üôáí Ýíáò êáôáóêåõáóôÞò Ý÷åé ÊÁÉ ôá ðåñéóóüôåñá ÐÐ F1 ÊÁÉ ôá ðåñéóóüôåñá ÐÐÑ ÊÁÉ ôá ðåñéóóüôåñá COTY áõôü ëÝåé ÔÁ ÐÁÍÔÁ.
Ôï êáëýôåñï goal , å?!!!
ðïéïò åßíáé áõôüò ï êáôáóêåõáóôÞò;
Μην είν' το VAG???
-
... ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ!
Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο...
Το ότι ένας κατασκευαστής έχει τα περισσότερα ΠΠ F1 δεν λέει απαραίτητα πολλά.
Το ότι ένας κατασκευαστής έχει τα περισσότερα ΠΠΡ δεν λέει απαραίτητα πολλά.
Το ότι ένας κατασκευαστής έχει τα περισσότερα COTY δεν λέει απαραίτητα πολλά.
Όμως όταν ένας κατασκευαστής έχει ΚΑΙ τα περισσότερα ΠΠ F1 ΚΑΙ τα περισσότερα ΠΠΡ ΚΑΙ τα περισσότερα COTY αυτό λέει ΤΑ ΠΑΝΤΑ.Το καλύτερο goal , ε?!!!
Καλύτερα να μην ανέφερες τη F1 διότι για ορισμένους η αυτοκίνηση ξεκινά από την εποχή της απόσυρσης και μετά... ΧΑΧΑΧΑΧΑ
-
Μην είν' το VAG???
όχι, αυτό είναι πρώτο σε πωλήσεις στην Ευρώπη, χωρίς αγωνιστική ιστορία.
Ο ένας και μοναδικός κατασκευαστής που τα κατάφερε όλα τα παραπάνω ποιος είναι; ΕΝΑΣ ε;
-
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Μην είν' το VAG???
όχι, αυτό είναι πρώτο σε πωλήσεις στην Ευρώπη, χωρίς αγωνιστική ιστορία.
Ο ένας και μοναδικός κατασκευαστής που τα κατάφερε όλα τα παραπάνω ποιος είναι; ΕΝΑΣ ε;
lkar, έχεις 6666 posts...
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Καλύτερα να μην ανέφερες τη F1 διότι για ορισμένους η αυτοκίνηση ξεκινά από την εποχή της απόσυρσης και μετά... ΧΑΧΑΧΑΧΑκαι γι άλλους έχει σταματήσει στο 1960
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Καλύτερα να μην ανέφερες τη F1 διότι για ορισμένους η αυτοκίνηση ξεκινά από την εποχή της απόσυρσης και μετά... ΧΑΧΑΧΑΧΑ
και γι άλλους έχει σταματήσει στο 1960
Μ'αρέσει!!! Η εποχή της αθωότητας!
Ορίστε, βιάστηκες να μου απαντήσεις και χάλασες το ωραίο νούμερο του διαβόλου... -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
:evil:+1
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ìçí åßí' ôï VAG???
ü÷é, áõôü åßíáé ðñþôï óå ðùëÞóåéò óôçí Åõñþðç, ÷ùñßò áãùíéóôéêÞ éóôïñßá.
Ï Ýíáò êáé ìïíáäéêüò êáôáóêåõáóôÞò ðïõ ôá êáôÜöåñå üëá ôá ðáñáðÜíù ðïéïò åßíáé; ÅÍÁÓ å;
ΕΝΑΣ!! ._
-
Σιγά βρε παιδιά! Όλοι moderator θα γίνουμε; Αφού βλέπετε ότι δε σας θέλει...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Êáëýôåñá íá ìçí áíÝöåñåò ôç F1 äéüôé ãéá ïñéóìÝíïõò ç áõôïêßíçóç îåêéíÜ áðü ôçí åðï÷Þ ôçò áðüóõñóçò êáé ìåôÜ... ×Á×Á×Á×Á
êáé ãé Üëëïõò Ý÷åé óôáìáôÞóåé óôï 1960
Ñå óõ AR , ðüôå ðñüëáâå ç Enzo êáé Ýãéíå áíôßêá???
Ìáæß ìå ôï nuova Panda? -
και γι άλλους έχει σταματήσει στο 1960
Ρε συ AR , πότε πρόλαβε η Enzo και έγινε αντίκα???
Μαζί με το nuova Panda?Φιλαράκο, οι φίλοι μου οι Αγγλοσάξονες λένε: 'INSTANT CLASSIC'
-
Θα το συνεχίσετε πολύ αυτό το παραμυθάκι;
Λοιπόν,
είναι η τελευταία προειδοποίηση. Το thread θα κλειδωθεί
[moderator]
-
ACHTUNG MODERATUR (VERMITTLER)...
-
-
Ε ρε κολλήματα που έχουν μερικοί λες κι έχουν μετοχές!
Και μετά λέμε για τους οπαδούς στο ποδόσφαιρο...Το ίδιο μου κάνει εάν αύριο αγοράσω την 159 ή το Passat TFSi ...δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να φοράμε παρωπίδες.
Είναι 2 πολύ καλά αυτοκίνητα με το Passat να είναι περισσότερο value4money.- Σας τα λέει ένας ο οποίος έχει το γαλλικό Citroen C4 ενώ στην οικογένεια υπάρχει ένα ΑR 166 (πατέρα) κι ένα Τοyota Yaris 1.5 (sisters).
Mην κολλάτε στις ταμπέλες!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Mην κολλάτε στις ταμπέλες!Και εγώ το ίδιο λέω και εχω χαρακτηριστεί 'χαμηλού επιπέδου' και 'αντι-ιταλός'...
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Mην κολλάτε στις ταμπέλες!
Και εγώ το ίδιο λέω και εχω χαρακτηριστεί 'χαμηλού επιπέδου' και 'αντι-ιταλός'...
Oι προσωπικοί χαρακτηρισμοί ανήκουν σε αυτούς, που τους προσάπτουν
(μηχανισμός προβολής).
Αγνοήστε τους. -
Alfa Romeo 159 & 159TBi