-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Την ίδια ώρα που GM χαίρεται για τις πωλήσεις της στη Κίνα ... στην Ευρώπη απολύει και κλείνει εργοστάσια. Δεν την φτάνει η Saab!
Και πρώτο 'άτυχο' το εργοστασιο της Opel στο Βέλγιο και οι 2500 εργαζόμενοι του.
Στον Αlpha πριν λίγο έλεγε ότι η GM αποφάσισε να διώξει 8500 εργαζόμενους απο διάφορα εργοστάσια της Opel στην Ευρώπη!
http://www.marketwatch.com/story/gm-will-close-opel-plant-in-antwerp-2010-01-21Το εργοστάσιο κιβωτίων στο Στρασβουργο θα πάει μάλλον στο PSA
-
Είδα διαφήμιση της opel στην τηλεόραση για το νεο corsa με 100 αλογα . Έχου αλλάξει τίποτα στα μηχανικά μέρη ή μόνο την χαρτογραφηση του κινήτηρα;;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Πόσο περίπου πάει ένα εμπρός φανάρι για Astra (όχι το καινούριο, αυτό που κυκλοφορούσε μέχρι πρότινος);Καινούριο νομίζω κοστίζει γύρω στα 250. Ελαφρώς μεταχειρισμένο το βρίσκεις από 80 έως 130.
-
Καλως σε βρηκα Γιωργο! Ποιοι απο σας εχουν παλιο Οπελ η εχουν ζησει σε παλιο Οπελ; Γιατι εκεινα ηταν αμαξια οταν τα γαλλικα ηταν αραμπαδες.
Εγω εχω ακομα ενα Κορσα του 1983 φτιαγμενο και δεν με εβγαλε ποτε τιποτα.
-
ξερει κανεις τι εκπτωσεις εχει η opel για τα μοντελα corsa kai astra?Στην σελιδα βρηκα το corsa cmon στα 13440 και σε σαιτ λενε οτι εχει 12500 καπου.Δινουν εκπτωση 1000 ευρω?
-
Ο χρήστης Corsasport έγραψε:
Καλως σε βρηκα Γιωργο! Ποιοι απο σας εχουν παλιο Οπελ η εχουν ζησει σε παλιο Οπελ; Γιατι εκεινα ηταν αμαξια οταν τα γαλλικα ηταν αραμπαδες.Εγω εχω ακομα ενα Κορσα του 1983 φτιαγμενο και δεν με εβγαλε ποτε τιποτα.
ζουν ακομα οσοι ειχαν παλιο οπελ..??
νομιζα οτι ειχαν φυγει ολοι σε χωραφια στριβοντας με 20χλμ/ωρακαλως ηρθες και συ..
λετε να ειναι οργανωμενο σχεδιο της GM?makis------>chevrolet
corsasport->opelποιος αλλος θα ερθει?
-
-
πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
Opel Και φρυγανια με βούτυρο! -
Η παραγωγή του τωρινού Agila θα σταματήσει το 2012 και το επόμενο θα είναι αποκλειστικά Opel.
Ο λόγος η συνεργασία της Suzuki με την VAG.
http://www.autoincar.com/next-generation-2010-opel-agila-will-not-be-suzuki-splash-rebadge/ -
Απ'τον Άννα στον Καϊάφα οι συνεργασίες σου, Suzuki...
Επίσης...
Next Generation 2010 Opel Agila will not be Suzuki Splash Rebadge
Σαν απειλή κατά της ανθρωπότητας ακούγεται...
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
Next Generation 2010 Opel Agila will not be Suzuki Splash Rebadge
Σαν απειλή κατά της ανθρωπότητας ακούγεται...
Δεν θα δυσκολευτούν να το αλλάξουν (... ακόμα και εμφανισιακά) ... υπάρχει το Spark στο γκρουπ τους!
-
Καλά, σίγουρα. Δεν αμφιβάλλω δε, ότι θα είναι αρκετά θελκτικό εμφανισιακά, κρίνοντας απ'την τελευταία γενιά των Opel.
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
πρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ
Opel Και φρυγανια με βούτυρο!Πες τα!
Τα οπελακια μας ηταν παλια απο τα καλυτερα αμαξια. Τι ασκονα τι ρεκορδ μεχρι και τα καντετ ηταν κορυφη! Ποσος κοσμος εμαθε να οδηγαει πανω σε τετοια και μετα δεν επερνε αλλη μαρκα...
Ονειρο μου οταν ειχα βαλει τα πρωτα λεφτα στο χερι ηταν να παρω ενα μαντα, το πηρα 15 χρονια μετα και το κατεστρεψε ενα φορτηγο ευτυχως δεν ημουν μεσα. Η γειτονια ειχε φορεσει πλερεζες τοσο το θαυμαζαν.
-
Και κάπου κει με το μάντα τέλειωσε η ιστορία της οπελ...
-
τι απαίσια αυτοκίνητα τα splash...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και κάπου κει με το μάντα τέλειωσε η ιστορία της οπελ...Με ένα Record Caravan πριν 15 χρόνια έμαθα να κάνω πάντες...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και κάπου κει με το μάντα τέλειωσε η ιστορία της οπελ...+1
-
Η ιστορια της καλης οπελ χαλασε οταν αρχισαν τα αστρα. Τα καντετ και τα μαντα καλιμπρα σενατορ ομεγκα εκοβαν και εραβαν, ενω αν ειχες σιτροεν εκανες καλες παρεες το μηχανικο και τον ηλεκτρολογο. Σαν τις αλφα ενα πραγμα. Και παλια βλεπαμε αλφα στα φαναρια και τρεμαμε, υπηρχε σεβασμος οταν τις ακουγες να βρυλιζουν.
Τι συνεργασιες με λοτους, τι μαχες στα γερμανικα ραλι, περηφανους μας εκανε καθε τοσο εμας με τα αμαξακια μας. Αν τα φτιαχνανε και στηνν ελλαδα θα ηταν ταμαμ και κατω.
-
με ενα opel corsa του 2008 εμαθα τι θα πει ξενερωτη οδηγηση,αξεχαστες εμπειριες
αν και το corsa του '96,το πρωην του κολλητου μου που πηρε tsi,αν και μεγαλο χρεπι ειχε χαρακτηρα (με τη χαλασμενη κορνα ) -
Ο χρήστης Corsasport έγραψε:
Η ιστορια της καλης οπελ χαλασε οταν αρχισαν τα αστρα. Τα καντετ και τα μαντα καλιμπρα σενατορ ομεγκα εκοβαν και εραβαν, ενω αν ειχες σιτροεν εκανες καλες παρεες το μηχανικο και τον ηλεκτρολογο. Σαν τις αλφα ενα πραγμα. Και παλια βλεπαμε αλφα στα φαναρια και τρεμαμε, υπηρχε σεβασμος οταν τις ακουγες να βρυλιζουν.Τι συνεργασιες με λοτους, τι μαχες στα γερμανικα ραλι, περηφανους μας εκανε καθε τοσο εμας με τα αμαξακια μας. Αν τα φτιαχνανε και στηνν ελλαδα θα ηταν ταμαμ και κατω.
ακομα αν εχεις σιτροεν κανεις παρεα με τον μηχανικο σου, οπως ψιλοπαρεα καναμε και με το vectra, ευτυχως οχι κατι σοβαρο μονο βλακειουλες
με ενα opel corsa του 2008 εμαθα τι θα πει ξενερωτη οδηγηση,αξεχαστες εμπειριες
αν και το corsa του '96,το πρωην του κολλητου μου που πηρε tsi,αν και μεγαλο χρεπι ειχε χαρακτηρα (με τη χαλασμενη κορνα )το καινουριο ειναι κλασεις ανωτερο απο τα προηγουμενα, αν και δυστυχως οχι οσο καλο θα πρεπε
μονο στον τομεα της ποιοτητας το θεωρω κορυφαιο για την κατηγορια και χωρων
OPEL FORUM