-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Interaland gr κάνεις λάθος, σε κάτι πλάνα στην τηλεόραση που είχα δει υπάρχει από μέσα από την οροφή ένα πλαστικό συρταροτό που το τραβάς (νομίζω με το χέρι και όχι ηλεκτροκίνητα αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος) προς τα μπρός και το φέρνει το παμπριζ στο κανονικό του μέγεθος! Το μέγεθος του τζαμιού δεν αλλάζει απλά αυτό το πλαστικό μπαινοβγαίνει στο εσωτερικό της οροφής.Ακριβως αυτο εννοοω μαλλον δεν το διατυπωσα σωστα και σας μπερδεψα...
Αν μπειτε και στο site της opel θα το δειτε...αλλα πουθενα δεν γραφει αν ειναι χειροκινητο ή ηλεκτρικο.
Στις αντιπροσωπιες αλλος μου λεει οτι ειναι χειροκινητο αλλος ηλεκτρικο(ελεος δλδ)...
Ισως να βγαινουν 2 εκδοσεις αλλα χλωμο το κοβω...αν παντως ξερει καποιος κατι ας ποσταρει...
Ευχαριστω και παλι
-
Ο χρήστης ison έγραψε:
Στις αντιπροσωπιες αλλος μου λεει οτι ειναι χειροκινητο αλλος ηλεκτρικο(ελεος δλδ)...ιEίναι δυνατόν να μην γνωρίζουν ούτε στις αντιπροσωπίες? Απαράδεκτοι! Πάντως στο τηλεόραση αν θυμάμαι καλά το τράβαγε με το χέρι. Θα ρωτήσω πάντως και στην αντιπροσωπία που πηγαίνω το corsa μου και θα σου πω.
-
Στις αντιπροσωπιες αλλος μου λεει οτι ειναι χειροκινητο αλλος ηλεκτρικο(ελεος δλδ)...ι
Eίναι δυνατόν να μην γνωρίζουν ούτε στις αντιπροσωπίες? Απαράδεκτοι! Πάντως στο τηλεόραση αν θυμάμαι καλά το τράβαγε με το χέρι. Θα ρωτήσω πάντως και στην αντιπροσωπία που πηγαίνω το corsa μου και θα σου πω.
Ευχαριστω για το ενδιαφέρον...αναμενω απαντηση
Μιας που εχεις και Opel ξερεις μηπως καμια διευθυνση απο οπου μπορω να δω εντυπωσεις για το astra gtc απο κατοχους του εν λογω αμαξιου...εδω μεσα δεν εχω καταφερει να βρω κατι
-
Πριν μια βδομάδα αγόρασα ένα 2nd hand Οpel Astra G 1.4 sport του 2001.
Οι πρώτες εντυπώσεις μετά από περίπου 2.000 km είναι σίγουρα θετικές και το αυτοκίνητο αποτελεί μια 'τίμια' επιλογή για τα λεφτά του.Ένα πράγμα που μου κίνησε την περιέργεια είναι το στιγμιαίο άναμμα της ένδειξης των των ηλεκτρονικών της μηχανής (δύο φορές σε δύο ημέρες) σε συνθήκες πλήρους φόρτου του κινητήρα ( πχ ανηφόρα με 4500-5000 στροφές 4η ή 5η ταχύτητα) χωρίς όμως καμμία παρενέργεια.
Διαβάζοντας το manual του κατασκευαστή, γράφει ότι αν ανάψει εν κινήσει το λαμπάκι των ηλεκτρονικών της μηχανής και κατόπιν σβήσει δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Όμως μόνιμα ενεργοποιημένο λαμπάκι είναι ένδειξη βλάβης.Μήπως γνωρίζει κανείς κάτι σχετικό? (gvalaaaaaaaaa ).
Note: Την ημέρα μεταβίβασης του αυτοκινήτου έγινε έλεγχος του αυτοκινήτου σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο OPEL (επιλογής μου) και ο πλύθηκε ο χώρος του κινητήρα.
Γιάννης
-
Interaland gr κάνεις λάθος, σε κάτι πλάνα στην τηλεόραση που είχα δει υπάρχει από μέσα από την οροφή ένα πλαστικό συρταροτό που το τραβάς (νομίζω με το χέρι και όχι ηλεκτροκίνητα αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος) προς τα μπρός και το φέρνει το παμπριζ στο κανονικό του μέγεθος! Το μέγεθος του τζαμιού δεν αλλάζει απλά αυτό το πλαστικό μπαινοβγαίνει στο εσωτερικό της οροφής.! Αυτό που λές είναι το κουρτινάκι. Τι σχέση έχει με την οροφή? Άλλο κουρτινάκι άλλο οροφή.
-
Λοιπόν ρώτησα χθες στην αντιπροσωπεία που πηγαίνω και ούτε αυτοί ήξεραν! Μου απάντησαν πως δεν έχει έρθει ακόμα στην Ελλάδα το astra με την πανοραμική οροφή και δεν έχουν καμία επίσημη ενημέρωση και δεν πρόκειται να βρεις κανένα που να ξέρει με σιγουριά! Πάντως εγώ είμαι 90% σίγουρος ότι το τραβάς με το χέρι και όχι ηλεκτροκίνητα.
-
Γειά σας παίδες!
Επιστρέφοντας από την Κρήτη πήρα το κοινόχρηστο kadett (μοντ.1991 - 135000km) της οικογένειας και παρατήρησα το εξής: με 2α και 3η, στις 3000 στροφές περίπου κάνει σαν να μπουκώνει, αντί να 'αρπάξει', όπως μέχρι πριν κανένα μήνα που το οδήγησα για τελευτάια φορα...
Δεν μπόρεσα να το ανοίξω παραπάνω γιατί ήταν μικρή η διαδρομή και ο δρόμος όχι ιδανικός, αλλά ανησυχώ λίγο. Τι λέτε εσείς;
-
Για κοίτα κανένα πολλαπλασιαστή...
-
Καλησπερα παιδες .
Παρακολουθω εδω και λιγες μερουλες το forum .
Έχω ενα tigra '99 1,4 . Εχει κανει κανεις καμία βελτίωση για αυξηση της αποδοσης ; Έχετε να μου προτεινετε κατι μεχρι 600 ευρω και οχι τουρμπινα ;
Ευχαριστω για το χρονο σας . -
Mήπως να ρώταγες καλύτερα στα 'Τεχνικά - Βελτιώσεις'?
-
Καλησπέρα και από εμένα! Είμαι καινούρια στην παρέα. Την περασμένη εβδομάδα πήρα το Opel Corsa 1.4 sport, το οποίο περιμένω πώς και πώς. Μου είπαν ότι θα μου το παραδώσουν Παρασκευή ή Δευτέρα. Είναι το πρώτο μου αυτοκίνητο και καταλαβαίνετε!
-
Καλοτάξιδο βρέ.
Νά είσαι καλά νά τό χαίρεσαι. -
Ευχαριστώ πολύ!!!!! Και τα δευτερόλεπτα μετράω μέχρι την Παρασκευή (το ενδεχόμενο της Δευτέρας δεν θέλω ούτε καν να το σκέφτομαι!)
-
Εχεις Ρ.Μ.
-
Καλώς το!
Καλοτάξιδο! -
Έλσα καλοτάξιδο, ακουτουλητο και χωρίς προβλήματα. Ελπίζω να το πήρες σήμερα και να ηρέμησες!!!
-
με γεια το κορσα..ειναι καλη επιλογη!
-
Φιλος μου ενδιαφερεται για Astra. Επειδη δεν μπορω να διαβασω ολες τις σελιδες του Opel forum μπορειτε να μου πειτε τυχον προβληματα που ειχατε;
-
Στείλε Ρ.Μ. στόν ποπολάρο!!!
(αστειεύομαι φυσικά.)
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Καλησπέρα και από εμένα! Είμαι καινούρια στην παρέα. Την περασμένη εβδομάδα πήρα το Opel Corsa 1.4 sport, το οποίο περιμένω πώς και πώς. Μου είπαν ότι θα μου το παραδώσουν Παρασκευή ή Δευτέρα. Είναι το πρώτο μου αυτοκίνητο και καταλαβαίνετε!Kαλοτάξιδο και από μένα Έλσα! Έχουμε το ίδιο αμάξι έκανες καλή επιλογή. Το αμάξι γενικώς δεν θα σε προβληματίσει μόνο λίγο προσοχή γιατί μικρές τάσεις υπερστροφής!
OPEL FORUM