-
Kαλησπεριζω τους παντες .....
Ειχα χαθει εντελως αλλα εχω καλα νεα ...
Περιμενω το ASTRAKI GTC 1.6 να μου ρθει ....
Θα σας πω τοτε εντυπωσεις αν και το εχω κανει TEST DRIVE !!!!
Για δειτε λιγο εδω : http://www.germancarfans.com/manufacturers/opel/
-
Χρώμα;
-
KOKKINO
-
Το ήλπιζα. Καλορίζικο.
http://www.germancarfans.com/news/20502 ... ini12L.jpg -
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ !!!!
Ετσι ακριβως το εχω παραγγειλει :
http://www.germancarfans.com/photos.cfm ... pel/1.html
Απλα η μονη διαφορα οτι τα πλαινα στα καθισματα σε μενα 8α ειναι μαυρα.Ολο το αλλο οπως το βλεπειςςςςςςςςς ....
Καλοοοοοοοοοοοο ??
-
-
και γω ειχα την εντυπωση οτι το μπλε ειναι το αγαπημενο σου.
οπως εκεινο το calibra καποτε θυμασαι;;;
-
ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
-
καλοριζικο λοιπον οταν το παρεις και να μας πας και καμια βολτα
-
Θυμισου το αυτο που λες για τη βολτα ....
-
Ο χρήστης dartman1980 έγραψε:
Θυμισου το αυτο που λες για τη βολτα ....γιατι εχεις κανα καλο γκρεμο υπ'οψιν σου για να με ριξεις μεσα;;;
ελα το καναμε chat και χαλαμε το τοπικ
-
λοιπον μετα απο δυο μερες και 500 χιλιομετρα με το opel vectra (1.800) εχουμε και λεμε :
μετριο τιμονι (μηδενικη αισθηση , αρκετα ελαφρυ, καλουτσικη σαφηνεια, καλη επαναφορα)
θετικος επιλογεας (ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑΓΗ με καμια παναγια , νορμαλ διαδρομες , μετρια αισθηση και γενικως δεν εχει χαρακτηρα......... μακραν ομως καλυτερος απο του αστρα........ πολυ καλυτερος θα ελεγα)
κινητηρας ( αρκετα καλο τραβηγμα στις μεσεες στροφες , μηδενικη ροπη στις 1,000 στροφες , θορυδωδες οταν ζοριζεται ειδικα πανω απο τις 4,000) Α και ρουφαει μπενζινα με καλο ρυθμο (μεσο ορο καταναλωσης 11 λιτρα / 100 χιλ)
φρενα (μετρια σε αποδοση , μηδενικη αισθηση , σπογγωδες πατημα του πενταλ)
εργονομια (μετρια σε γενικες γραμμες , ειδικα το συστημα του καλοριφερ ειναι σπαζοκεφαλια ειδικα για τις μεγαλες ηλικιες γιατι πολυ απλα πρεπει το βλεμα σου να φυγει απο τον δρομο για αρκετη ωρα μεχρι να το ρυθμισεις)
αρκετες θεσεις για μικροαντικειμενα , θετικο το υποβραχιονιο , καλη η θεση του χειροφρενου
θεση οδηγησης (πολλαπλα ρυθμισιμη αλλα οχι κατι το ουαου σε γενικες γραμμες)
οδικη συμπεριφορα : η χαρα της ευθειας και τιποτε παραπανω ....... αν και εχει καποιους αεροδυναμικους θορυβους εκει στα 140 +
τυπικα υποστροφικο στη στροφη με τους τροχους να χανουν σχετικα ευκολα την προσφυση τους.
ενα αυτοκινητο για αυτο που απλα ειναι κολλημενος με την ΟΠΕΛ. οσοι δεν ειστε απλα κοιταξτε κατι αλλο -
Ρε συ popolare ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω! Αφού δεν τα πας τα Opel (δεν σε κρίνω που δεν σου αρέσουν, αυτό είναι δικαίωμα σου) γιατί τα δοκιμάζεις???
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Ρε συ popolare ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω! Αφού δεν τα πας τα Opel (δεν σε κρίνω που δεν σου αρέσουν, αυτό είναι δικαίωμα σου) γιατί τα δοκιμάζεις???Τι γιατί; Επειδή του τα δίνουν για 48 ώρες. Αν του έδιναν και τη βενζίνη, θα δοκίμαζε μέχρι κι αυτό:
-
Πάρα πολύ καλό!!!
Ρε συ Ποπολάρε αφού δεν τα πάς γιατί τα δοκιμάζεις? Ασε τις άσχημες εμπειρίες των Οπελ για άλλους που δεν είναι τοσο ευαίσθητοι οσο η αρχοντιά σου.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ρε συ popolare ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω! Αφού δεν τα πας τα Opel (δεν σε κρίνω που δεν σου αρέσουν, αυτό είναι δικαίωμα σου) γιατί τα δοκιμάζεις???
Τι γιατί; Επειδή του τα δίνουν για 48 ώρες. Αν του έδιναν και τη βενζίνη, θα δοκίμαζε μέχρι κι αυτό:
πολυ καλο αρχηγε , πολυ καλο
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Ρε συ popolare ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω! Αφού δεν τα πας τα Opel (δεν σε κρίνω που δεν σου αρέσουν, αυτό είναι δικαίωμα σου) γιατί τα δοκιμάζεις???Τι τα κάνει??
-
Χαιρετω την παρεα...
Μια ερωτηση να κανω αν γνωριζει κανεις η οροφη στο opel astra gtc με το πανοραμικο παρμπριζ αν 'ανεβοκατεβαινει' - 'ανοιγοκλεινει' με μηχανικη υποβοηθηση ή ειναι χειροκινητη.
Ευχαριστω προκαταβολικα
-
Ο χρήστης ison έγραψε:
Χαιρετω την παρεα...Μια ερωτηση να κανω αν γνωριζει κανεις η οροφη στο opel astra gtc με το πανοραμικο παρμπριζ αν 'ανεβοκατεβαινει' - 'ανοιγοκλεινει' με μηχανικη υποβοηθηση ή ειναι χειροκινητη.
Ευχαριστω προκαταβολικα
Την κουρτίνα 1 ή την κουρτίνα 2? Το κουτί!!!
Φίλε μου τίποτα απο όλα αυτά. Το πανοραμικό παρμπρίζ έιναι ακριβώς αυτό που λεέι ο τίτλος, παρμπριζ και όχι ηλιοροφή!
-
Interaland gr κάνεις λάθος, σε κάτι πλάνα στην τηλεόραση που είχα δει υπάρχει από μέσα από την οροφή ένα πλαστικό συρταροτό που το τραβάς (νομίζω με το χέρι και όχι ηλεκτροκίνητα αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος) προς τα μπρός και το φέρνει το παμπριζ στο κανονικό του μέγεθος! Το μέγεθος του τζαμιού δεν αλλάζει απλά αυτό το πλαστικό μπαινοβγαίνει στο εσωτερικό της οροφής.
OPEL FORUM