-
Μεγειά σου, καλορίζικο και καλά και πολλά χιλιόμετρα!
-
Ο χρήστης SG27 έγραψε:
Telika prin apo ligo ekleisa to Elegance 1.6. Me geia mou!!To palikari sthn antiprwsopia htan kataplhktiko polu sunergasimos kai tha lega kai arketa genaiodoros.
Exoume kai leme: telikh timh 19.176, me dwro synagermo, pisw diskofrena kai patakia + provolakia mprostina me 200 eyrw. Malista mou eipe oti an oi provoleis den mpoun apo to ergostasio, tote edw sthn Ellada den mporoun na mpoun provoleis!! Den kserw kata poso einai alhtheia, alla it's ok.
Asfaleia 580 eyrw to etos.
To ekana kai mia volta (to eskisa tha elega!) to amaksi fysaei sthn kurioleksia pataei polu gera kai to timoni tou einai amesotato.
To mono pou me xalase htan oi zantes oi opoies den mou poluaresoun emfanisiaka, alla afou den erxetai me alles zantes to sygkekrimeno montelo ti na kanoume den peirazei.
Με υγειά και πολλά και αναίμακτα χιλιόμετρα.
Τυχερούλης ήσουν στα δωράκια, αν και πάλι πιστεύω πως οι αντιπροσωπείες βρίσκουν τρόπους και την βγάζουν καθαρή.
Anyway.
Σου εύχομαι καλές βόλτες! -
Καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο το νέο σου αυτοκίνητο.
Εντύπωση μου έκαναν τα δώρα. Κάνει τόσα η Opel; Εμένα για το προηγούμενο μοντέλο μόνο τα πατάκια και τίποτε άλλο. Τουλάχιστον τα πρώτα χρόνια κυκλοφορίας του το ίδιο γινόταν παντού. -
Paidia sas eyxaristw polu olous.
Oson afora ta dwra, ton sunagermo ton kanoun dwro oloi kathws kserw. Ta diskofrena to palepsa polu gia na ta tsimpisw tsampa opws epishs kai ta patakia. Ama o pwlhths kanei thn douleia tou swsta vriskeis akrh, an einai mountzoufhs asta na pane.
-
Καλοτάξιδο και απροβλημάτιστο σου εύχομαι.
Ποια είναι η αντιπροσωπεία σου; -
Ναι πληρώνω παραπάνω επειδή έχω 1.600 κυβικά εκατοστά.Η ασφάλεια είναι από την ίδια εταιρία με το παλιό αμάξι.Καλύπτει τα όσα λέει ο προμηθέας και μερικά άλλα που δεν τα θυμάμαι και πρέπει να τα δω στο βιβλιαράκι που το χω στο αμάξι τώρα
Εδώ στη Λάρισα που είμαι υπάρχει μόνο 1 αντιπροσωπία για κάθε μάρκα αυτοκινήτου.Η opel πιστεύω έχει μία από τις καλύτερες από ότι έχω διαπιστώσει μέχρι στιγμής (έχει αναδειχθεί και ως καλύτερη αντιπροσωπία στο νομό).Μάνο που την πέτυχες τη δικιά σου???Ξενοφών πλήρωσες 20 ευρώ για τα πατάκια???Ελεος!!!Πρώτη φορά το ακούω!!!Εγώ δεν τους είπα τίποτα (μόνοι τους τα βάλανε).Τουλάχιστον κάνε όσο ποιό καλή δυσφήμιση μπορείς
SG27 καλοτάξιδο!!! -
Ξέρει κανένας αν γίνεται να τοποθετηθούν εργοστασιακά πίσω ηλεκτρικά παράθυρα στα Corsa και Meriva ;
-
Control Motor στο Μοσχάτο. Δεν μπορώ να ξέρω για το τι λέει ως προς την ποιότητα της εργασίας, όμως η συμπεριφορά τους ως τώρα ήταν πολύ καλή.
Πάντως, απ'όσο είδα στη σελίδα της Opel, δεν πουλάνε οι ίδιοι αυτοκίνητα, μόνο συνεργείο έχουν, άρα προσπαθούν να 'κλέψουν' πελάτες από τις μεγάλες αντιπροσωπείες. Πιστεύω ότι γι'αυτό το λόγο ίσως είναι πιο σωστοί σε σχέση με τον πολλά βαρύ αντιπρόσωπο που σε βλέπει σαν ένα νουμεράκι στις πωλήσεις. -
Ο χρήστης guiltycs έγραψε:
Ναι πληρώνω παραπάνω επειδή έχω 1.600 κυβικά εκατοστά.Η ασφάλεια είναι από την ίδια εταιρία με το παλιό αμάξι.Καλύπτει τα όσα λέει ο προμηθέας και μερικά άλλα που δεν τα θυμάμαι και πρέπει να τα δω στο βιβλιαράκι που το χω στο αμάξι τώραΕδώ στη Λάρισα που είμαι υπάρχει μόνο 1 αντιπροσωπία για κάθε μάρκα αυτοκινήτου.Η opel πιστεύω έχει μία από τις καλύτερες από ότι έχω διαπιστώσει μέχρι στιγμής (έχει αναδειχθεί και ως καλύτερη αντιπροσωπία στο νομό).Μάνο που την πέτυχες τη δικιά σου???Ξενοφών πλήρωσες 20 ευρώ για τα πατάκια???Ελεος!!!Πρώτη φορά το ακούω!!!Εγώ δεν τους είπα τίποτα (μόνοι τους τα βάλανε).Τουλάχιστον κάνε όσο ποιό καλή δυσφήμιση μπορείς
SG27 καλοτάξιδο!!!Εγώ όταν πήγα να κλείσω το αυτοκίνητο, υστέρα από 1 μηνά μ@λ@κισμου του κυρίου, η τιμή ήταν 14257 euro.
Μετά βάλανε λέει στάνταρ τα πατάκια, τρίγωνο και φαρμακείο και η τιμή πήγε 14277, που είναι και η σημερινή από ότι έχω δει.
Εγώ πάντως αν του κάνω δυσφήμιση, θα του το κλείσω το μαγαζί, γιατί δεν ξερώ αν διάβασες πριν τι έγραψα και πως μου μιλούσε.
Απλώς όπως είχα πει, περιμένω να έρθει η κατάλληλη στιγμή για να τα μάθουν στην Γερμάνια αλλά και να ακουστούν στην Αθήνα.
Γενικά ο άνθρωπος είναι να μην ασχολείσαι μαζί του, εγώ τον έχω γραμμένο.Από δώρο όπως είπα δεν πήρα τ ί π ο τ α.
Είναι κάφροι, και όσοι με ρωτούν για αυτόν τους λέω να πάνε εκεί.
Πάντως το αρχείο του WORD με την αναφορά είναι έτοιμο και γραμμένο στον υπολογιστή.Με ένα απλό email έφυγε ταυτόχρονα στα κεντρικά Αθήνας, σε ΟΛΑ τα περιοδικά αυτοκίνησης, σε διαχειριστές φόρουμ , και μετά θα δούμε τι δώρα θα μου κάνει ο κύριος για να μην συνεχίσω την δυσφήμιση και να μην δημοσιευτει η αναφορα μου σε όλα τα προηγούμενα μέσα.
Μήπως γίνομαι λίγο κακός;
Η τεχνολογία έχει κάνει προόδους νομίζω.
Αυτά, κατά τα αλλά περιμένω το υποβραχιόνιο μου την επόμενη βδομάδα, να το τοποθετήσω σε φίλο μου.
Προσοχή για όσους ενδιαφέρονται, αν τους ρωτήσετε τοποθετούν ακόμα το υποβραχιόνιο του G και όχι του H, που μόλις έχει κυκλοφορήσει στην αγορά και είναι λίγο πιο ακριβό από το G.
Εγώ πάντως περιμένω του H. -
Τουλάχιστον τα πατάκια δεν μου τα χρέωσαν (νομίζω).
Πόσο πάει περίπου το υποβραχιόνιο; Έχει αποθηκευτικό χώρο από κάτω; Αν ναι και εφόσον έχει λογική τιμή, ίσως σκεφτώ να το βάλω κι εγώ.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τουλάχιστον τα πατάκια δεν μου τα χρέωσαν (νομίζω).Πόσο πάει περίπου το υποβραχιόνιο; Έχει αποθηκευτικό χώρο από κάτω; Αν ναι και εφόσον έχει λογική τιμή, ίσως σκεφτώ να το βάλω κι εγώ.
Τα πατάκια δεν σου τα χρέωσαν γιατί είναι ήδη μέσα στην καθορισμένη τιμή του αυτοκινήτου.
Εγώ όταν είχα πάρει τον πρώτο κατάλογο δεν ανέφεραν για πατάκια μέσα και μετά τα προσθέσανε και πήγαν την τιμή στα σημερινά επίπεδα!
Γι’ αυτό νομίζεις όπως δεν τα πλήρωσες, αυτοί όμως τα έχουν χρεώσει ήδη, όταν καθόριζαν τις τιμές.
Στο λέω γιατί εγώ είχα κοιτάξει να το αγοράσω πριν καν έρθει στην αντιπροσωπεία το αυτοκίνητο, απλώς είχαν τους τιμοκαταλόγους για προ παραγγελίες
Το υποβραχιόνιο κοστίζει σε αντιπροσωπεία γύρω στα 290 euro.
Εγώ το βρήκα σε φίλο, γνήσιο από την κατασκευάστρια εταιρεία( μη νομίζετε πως και η Opel τα κατασκευάζει, απλώς βάζει την σφραγίδα της πάνω) γύρω στα 200 euro.
Νομίζω πως έχει αποθηκευτικό χώρο ναι, εμένα αν δε μου αρέσει θα το γυρίσω πίσω.
Εντυπώσεις από next week. -
ΠΑΙΔΙΑ ΠΙΡΑ ΤΟ ΝΕΟ ΤΙΓΡΑ...ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΒΑΣΚΑ..
ΤΟ 1,4 21000!!!
ΜΕ ΓΕΙΑ ΜΟΥ!!!!
ΠΟΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ....?? -
Καλοριζικο και καλοταξιδο !!!
Αυτο >ΒΑΣΚΑ..
τι σημαινει ;
-
Βασικά μάλλον ήθελε να γράψει.
Καλοτάξιδο.
-
Ο χρήστης vectragts έγραψε:
ΤΟ 1,4 21000!!!
ΜΕ ΓΕΙΑ ΜΟΥ!!!!
ΠΟΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ....??Καλημερα καλοριζικο και καλα χιλιομετρα....
(εδωσες τοοοσα λεφτα για 1400????)
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Βασικά μάλλον ήθελε να γράψει.Καλοτάξιδο.
Εκτός αν ήθελε να πει 'ΠΑΣΧΑ'
-
χαχαχαχαχα!!!! Μπα δεν νομίζω η Οπελ να αργεί τόσο πολύ στις παραδόσεις της.
Καλορίζικο το Τιγκρα σου φίλε.
-
Ο χρήστης xenophon74 έγραψε:
Το υποβραχιόνιο κοστίζει σε αντιπροσωπεία γύρω στα 290 euro.
Εγώ το βρήκα σε φίλο, γνήσιο από την κατασκευάστρια εταιρεία( μη νομίζετε πως και η Opel τα κατασκευάζει, απλώς βάζει την σφραγίδα της πάνω) γύρω στα 200 euro.Για το προηγούμενο Αστρα το υποβραχιόνιο της Irmscher το πουλάνε οι εδώ αντιπροσωπείες της Οπελ 160 ευρώ!!! Εγω με τα μισά λεφτά το παράγγειλα απο Ebay και πιστευω μέχρι τέλη εβδομάδας θα το έχω.
-
Νέο Astra ντίζελ 1.3CDTi με 90 ίππους και 20kg ροπής. Κατανάλωση 4.8λίτρα/100χλμ και στάνταρ εξατάχυτο κιβώτιο. Μου φαίνεται καλή λύση και σίγουρα θα το προτιμούσα σε σχέση με 1.4 και 1.6 βενζίνης.
-
Ο χρήστης vectragts έγραψε:
ΤΟ 1,4 21000!!!
ΜΕ ΓΕΙΑ ΜΟΥ!!!!
ΠΟΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ....??επρεπε να παρεις το Α3
OPEL FORUM