-
Ο χρήστης anemar έγραψε:
Οποτε μενει η λυση της εταζερας.Ποσο επιπονη ειναι?Απότι εγραψε καποιος φιλος πιο πριν ειναι απλη η τοποθετηση.Καλωδια απο που τραβανε?Θελει παλι ξηλωμα η ταπετσαρια σε καποιο σημειο?Εμένα δεν είχε κανένα πρόβλημα ο 'μάστορας' να τα βάλει. Και σημειωτέον δεν ήταν και από τους πλέον ικανούς... Κι εμένα πάντως όσοι ρώτησα μου είπαν όχι στις θέσεις που υπάρχουν και γιατι θέλει δουλειά αλλά και γιατί εμένα τα ηχεία που είχα δεν χώραγαν εύκολα εκεί και θα ήθελε τρύπημα... σιγά μη χαλάμε τη μόνωση για ηχεία..
Η ταπετσαρία εξ' όσον θυμάμαι δεν ήθελε ξήλωμα, αν και νομίζω είχε ξεκουμπώσει ένα δύο πλαστικά. Τελωσπάντων και μπροστά και πίσω δεν έχω κανένα τριγμό. Η εταζέρα κόβεται αρκετά εύκολα σε σημείο που θα μπορούσες ακόμα κι εσύ με μια σέγα - αλλά καλύτερα μην το δοκιμάσεις.
Εμένα μου έκαναν δύο όμορφες οβάλ τρύπες και έφτιαξαν όμορφες καλωδιώσεις που ανα πάσα στιγμή βγαίνουν όσες φορές χρειάστηκε να αφαιρέσω εταζέρα.
Καλύτερα να ρωτήσεις κάποιον που να το έχει ξανακάνει (τεχνικό) σε astra να σου πει χοντρικά και να πάρει την ευθύνη. Καλύτερα να προτιμήσεις κάποιον εγγυημένα καλό (μέσω γνωστού) ή κάποιον που να ειδικεύεται σε κάθε περίπτωση. Καλή σου τύχη και για ότι χρειαστείς εδώ είμαστε -
Χαίρετε!
Εδώ και κάμποσες ημέρες είμαι κι εγώ κάτοχος ενός Opel Corsa 1.4 Sport. Το αυτοκίνητο έχει κάνει περί τα 500 km σε αστικό (κυρίως) περιβάλλον. Αύριο θα το πάω και μια βόλτα μέχρι Ναύπλιο για να δω και 'τι λέει' στα πολλά χιλιόμετρα. Μέχρι τότε όμως, να μοιραστώ μαζί σας τις εντυπώσεις μου...ΤΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ:
- Καίει λίγο και φαντάζομαι ότι όταν ανοίξει ο κινητήρας θα καίει λιγότερο.
- Είναι σταθερό στις στροφές.
- Το τιμόνι του (μέχρι τα 120km/h) φαίνεται σταθερό και μου αρέσει η υποβοήθησή του. Δεν είναι δηλαδή τόσο 'εκτός' του δρόμου.
- Δεν χάνει εύκολα πρόσφυση.
- Έχει ωραίο ήχο.
- Παρότι 'σκληρό' είναι σχετικά άνετο.
- Τα ηλεκτρικά παράθυρα είναι αμφότερα αυτόματα.
ΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ:
- Θέλει καλή βενζίνη. Μια φορά που του έβαλα απλή αμόλυβδη (δεν έβρισκα άλλη) δεν τράβαγε.
- Ο κινητήρας χαμηλά είναι κάπως ψόφιος.
- Το κιβώτιο θέλει ζόρι για να κάνεις γρήγορες αλλαγές.
- Το ηλεκτρονικό γκάζι.
- Η αίσθηση του πεντάλ των φρένων.
ΤΙ ΤΟΥ ΛΕΙΠΕΙ:
- Ηλεκτρικοί καθρέπτες.
- Λαμπάκι για τους πίσω επιβάτες.
- Κουμπάκι (στην κονσόλα) για το κεντρικό κλείδωμα.
- Ειδοποίηση (οπτική/ακουστική) όταν ο οδηγός (τουλάχιστον) δεν έβαλε τη ζώνη του.
- Φωτάκι στο ταμπλώ για τη μεσαία σκάλα των φώτων.
- Χειρολαβές για τους πίσω επιβάτες.
- Μια μεσαία ζώνη πίσω καθίσματος αξιοπρεπή. Σε τελική ανάλυση ας ήταν 4θέσιο το Sport.
Αυτά...
-
Σχετικά με το ηχοσύστημα, τι θα λέγατε να συνεχίζαμε την κουβέντα εδώ να βοηθήσουμε και άλλους που μπορεί να έχουν παρόμοιες απορίες;
-
Πως και δεν σας είχα πάρει χαμπάρι τόσο καιρό
Astra G 1.4, 3πορτο Centenial του '99 (κλείνει 5 χρόνια τον Αύγουστο).
Μαμίσια όλα, μόλις 45000 χλμ. Ευχαριστημένος (φρένα και το ... γγκρρ... της όπισθεν στο κιβώτιο τα βασικά παράπονα).
-
Γεια σας κι από μένα! Στην οικογένεια μου υπάρχει ένα ξεχασμένο Kadett του '81, οπότε το κυκλοφορώ εγώ. Το άμαξι είναι ατρακάριστο και σε άριστη κατάσταση. Πραγματικά το 'χω αγαπήσει αυτό το αμαξάκι γιατί δεν έχει πει ποτέ του όχι. Σκεφτείτε, είναι κάτι μήνες μεγαλύτερο από μένα και ποτέ δεν είπε όχι...
-
Τελικα περαστηκαν ηχεια στην εταζερα.Δεν ηταν και τοσο τραγικα τα πραγματα.Μου τα περασε πολυ ωραια ολα(καλωδια κτλ, )βγαζοντας μονο το λαστιχο στην πορτα.Ολα καλα.Αδικα φοβομουν.
Επελεξα τα Cadence CWM-69:
6'x9' Three Way Multi-Element
150 Watts RMS/300 Watts Peak Power Handling
Frequency Response:50Hz-20KHz
Sensitivity:88dB @ 1W/1M SPLΑυτα απο τεχνικης αποψεως.Πως τα κρινετε?
Απο κει και περα αφου καναμε τις τρυπες στην εταζερα δοκιμασαμε και αλλα.Alpine,Pioneer,Clarion,JL.Αυτα ειχαν το καλυτερο αποτελεσμα συμφωνα με τον τεχνικο,σε σχεση παντα και με την πηγη.
Απο ακουστικης αποψεως 'γεμισε' το αυτοκινητο.Βγαζει ωραιο μπασο και καθαρα χαμηλα.Αλλαζοντας και τα μπροστινα πιστευω θα βελτιωθει ακομα περισσοτερο το αποτελεσμα.Στο τελος θα αλλαξω και την πηγη οπως φαινεται!!!!
Υπαρχει τιποτα σε χρωματισμους ιδιους με την κονσολα ειδικα για Opel?(δηλ. τα κουμπακια και το Display να εχουν αυτο το ασπρο-κιτρινο χρωμα που εχει το μαμισιο).ΥΓ:Συνεχισα εδω το θεμα,μιας και αφου το αρχισα να το τελειωσω εδω.
Αυτα.Το αυτοκινητο 'φυσαει' -
Ο χρήστης anemar έγραψε:
Επελεξα τα Cadence CWM-69:
6'x9' Three Way Multi-Element
150 Watts RMS/300 Watts Peak Power Handling
Frequency Response:50Hz-20KHz
Sensitivity:88dB @ 1W/1M SPLΚαλορίζικα. Πόσο πήγε αν επιτρέπεται;
Επίσης έχεις manual για τα ηχεία; Δες μήπως θέλουν στρώσιμο καλού-κακού... -
Ο χρήστης drizzt έγραψε:
Καλορίζικα. Πόσο πήγε αν επιτρέπεται;
Επίσης έχεις manual για τα ηχεία; Δες μήπως θέλουν στρώσιμο καλού-κακού...Ευχαριστω φιλε.Απο 140 ευρω που εγραφαν πανω,μου τα δωσε 120 με την τοποθετηση μαζι.Καλη τιμη πιστευω.Εκανε πολυ καλη δουλεια-προσεκτικη.Η ευαισθησια 88 dB πως την κρινετε?Οσο πιο χαμηλη τοσο καλυτερα ειναι?
Οσο για στρωσιμο δεν λεει τιποτα το manual.Οδηγιες εγκαταστασης και τεχνικα χαρακτηριστικα εχει μονο. -
Ο χρήστης anemar έγραψε:
Ευχαριστω φιλε.Απο 140 ευρω που εγραφαν πανω,μου τα δωσε 120 με την τοποθετηση μαζι.Καλη τιμη πιστευω.Εκανε πολυ καλη δουλεια-προσεκτικη.**Η ευαισθησια 88 dB πως την κρινετε?Οσο πιο χαμηλη τοσο καλυτερα ειναι?**Οσο για στρωσιμο δεν λεει τιποτα το manual.Οδηγιες εγκαταστασης και τεχνικα χαρακτηριστικα εχει μονο.
Καλορίζικα. Για την ευαισθησία, ισχύει σαφώς το αντίθετο. Αν δεις τι έχεις γράψει, θα καταλάβεις γιατί.
**Sensitivity:88dB @ 1W/1M SPL **
Ευαισθησία: 88dB (decibel, μονάδα μέτρησης εντάσεως ήχου)
για 1W (1 watt παρεχόμενη ισχύς)
στο 1Μ (1 μέτρο αποσταση από μεγάφωνο).
SPL sound pressure level, επίπεδο ακουστικής πίεσης (ο τρόπος με τον οποίο καθορίζεται η ένταση που λέγαμε προηγουμένως)Ουσιαστικά η ευαισθησία μας λέει πόσο δυνατά παίζει ένα μεγάφωνο με δεδομένη ισχύ.
Το μόνο στρώσιμο που χρειάζονται τα μεγάφωνα είναι να προσέχεις να μην τα τσιτώνεις πολύ στην αρχή και να παίζεις μουσική πληροφορία με πλήρες ηχητικό φάσμα (πχ όχι μόνο μπιτάκια, αλλά και ακουστική και φωνητικά). Ιδανικά θα έπρεπε να παίζουν ροζ θόρυβο για τις πρώτες 50 ώρες, αλλά ποιος τρελός θα το έκανε στο αυτοκίνητό του? (εξαιρούμαι )
Hint: αυτό που λέει το σετ για τρίδρομα, μην το πολυπιστεύεις...
Επίσης: δυστυχώς, τις περισσότερες φορές τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν αποτυπώνουν το πόσο καλά παίζει τελικά ένα μεγάφωνο.
-
KALISPERA K APO MENA.
EGW EIMAI KATOXOS ENOS OPEL ASTRA F GSi MONTELO TOY 92
MPORA NA PW OTI EIMAI ARKETA IKANOPIOIMENOS APO THN MAMA ETAIRIA K TO AYTOKINITO.PISTEYW OTI EINAI ENA APO TA KALITERA MOTER PARAGWGIS -
Λοιπον εχουμε και λεμε οτι ενας νεος φανατικος Οπελακιας γεννηθηκε! Μετα απο την συμβιωση λιγων ωρων με το 5θυρο Αστρα του κολλητου μου(το προηγουμενο μοντελο οχι το καινουριο) αποφασισα να παρω το Αστρα Σπορτ. Μαματο αυτοκινητο κατα την προσωποικη μου γνωμη αν και δεν βρηκα την πρωτη μου επιλογη ως χρωμα δηλαδη το μαυρο! Προχωρησα στην αμεσως επομενη η οποια ειναι η Silver Lightning!!! Πολυ ωραιο χρωμα και μ αρεσει και το παιχνιδι που κανει με την φωτεινοτητα!
Το αργοτερο μεχρι την επομενη εβδομαδα θα το εχω στα χερακια μου με μικρη πιθανοτητα να το εχω και την Παρασκευη!
Απο εξωτερικης εμφανισης εχει μπει η OPC αεροτομη για αρχη και επεται συνεχεια!Επειδη μου αρεσει η μουσικη και θελω να την απολαμβανω και στις μετακινησεις μου θελω να βαλω ενα καλο mp3 player μεχρι 600 ευρω και ηχεια μπροστα και πισω στις εργοστασιακες θεσεις! Τωρα για να τρυπησω την εταζερα δεν το πολυσκεφτομαι!
Απο mp3 ειμαι αναμεσα σε Pioneer kai Sony αν και εχω ακουσει οτι τα πρωτα ειναι καλυτερα! Για πειτε και εσεις τη γνωμη σας και αν γινεται καντε και την προταση σας!Οσον αφορα τα ηχεια εχω 2 προτασεις! Αξιολογηστε τες και αντιπροτεινεται αν μπορειτε!
-
ένα σετ διαιρούμενα μεγάφωνα μπροστά PEERLESS D-6 με 200 ευρώ και πίσω στης πλαϊνές θέσης ένα ζευγάρι ομοαξονικά KENWOOD KFC-1779 με 70 ευρώ
-
Focal 165 A, για μπροστα (γυρω στα 220 Ευρω) και τα ομοαξονικα 165 CA για πισω (γυρω στα 160 Ευρω).
-
-
Ο χρήστης stilskin έγραψε:
..........και ηχεια μπροστα και πισω στις εργοστασιακες θεσεις! Τωρα για να τρυπησω την εταζερα δεν το πολυσκεφτομαι!
[/u]Μαλλον εισαι μια περιπτωση σαν και μενα,αφου οπως θα διαβασες κι εγω απο τους 'νεους' οπελακηδες ειμαι. και πολυ ευχαριστημενος μετα απο 3 μερες συμβιωσης.Σαφως πολυ πιο ευχαριστημενος απο Golf IV 1,4 που ειχαμε.Τελος παντων..
Λοιπον βαζοντας ηχεια στις πισω θεσεις γνωμη μου ειναι πως πετας τα χρηματα σου.Το αποτελεσμα θα ειναι κατω του μετριου.Αυτο μου ειπανε οσοι ρωτησα(εχω και προσωπικη εμπειρια δες πιο κατω).Επισης πρεπει να ξηλωθει το μισο αμαξι!!!
Η τοποθετηση πισω στην εταζερα ειναι απλουστερη διαδικασια και απο την τοποθετηση ηχειων στις μπροστα θεσεις οπου παλι πρεπει να ξηλωθουν τα πλαστικα της πορτας.Στης εταζερα θα γινουν 2 τρυπες και τελειωσε.Αν πας και σε καλο μαστορα και βαλει τα καλωδια ωραια το αποτελεσμα θα ειναι πολυ καλο.
Κυριως το ηχητικο αποτελεσμα.Μεγαλη διαφορα τα οβαλ ηχεια.Και στο Golf που ειχα δωσει 120 ευρω για ηχεια στις πισω πορτες(3θυρο ηταν),ειτε τα ειχα βαλει ειτε οχι σχεδον το ιδιο αποτελεσμα.Πραγματικα τα πιο τσαμπα λεφτα που εχω δωσει για ηχο.
Εγω τωρα σκεφτομαι,μετα τα πισω οβαλ ηχεια που εβαλα,να αλλαξω και τα εμπρος ή να προσθεσω μονο tweeterακια κρατωντας τα ηχεια.Τι λετε?
Γινεται αυτο?Να κρατησω τα ηχεια και να βαλω tweeter ή πρεπει να ειναι της ιδιας μαρκας?Θα κοιταξω αυτα τα peerless που λες -
Αρα να το αποκλεισω για να βαλω ηχεια στις πισω εργοστασιακες θεσεις??? Θα ρωτησω και κανα 2-3 μαγαζια εδω στην Αθηνα και θα βγαλω την τελικη αποφαση!
Απο τιμες ποσο πηγαν τα ηχεια για την εταζερα???Ασχετο αλλα οποιος μενει Κολονο ή Περιστερι και εχει παει στην Extreme Audio θα εχει δει και το Silver Lightning κ...φτιαγμενο Αστρα!!! Και απο ηχο πρεπει να πηγαινει καλα γιατι μια φορα που το ανοιξε στην Λενορμαν εκανε πολλα κεφαλια να γυρισουν! Για περαιτερω λεπτομερειες θα μαθω λιαν συντομως...
-
Μα γιατί το κάνετε αυτό? Είπαμε, το Car Audio Forum - 4TF είναι αλλού!
Πολύ καλές επιλογές και τα Peerless Definition και τα Focal Access. Πρέπει να τα βρεις σε κάποιο μαγαζί και να τα ακούσεις, ώστε να αποφασίσεις ποιο σου αρέσει περισσότερο. Για πίσω μεγάφωνα μην κάνεις τον κόπο, άσε αυτά που έχει ήδη. Πεταμένα λεφτά.
-
Πισω ηχεια δεν εχω βαλει! Αλλα θελω να βαλω.
-
Το θεμα για τον ηχο μεταφερθηκε στο 'Car Audio'.
Μου εχει παρουσιαστει ενα μικροπροβληματακι(που ειναι εκνευριστικο ομως γιατι προκειται για ολοκαινουριο αυτοκινητο).
Λοιπον,οταν βγαινω απο το αυτοκινητο την ωρα που στηριζομαι στο καθισμα για να σηκωθω και να βγω κανει ενα εντονο τριξιμο η πλατη του καθισματος.Τα καθισματα ειναι 'μπακετ'.Εχει συμβει σε κανεναν απο σας?Την 2η μερα πηγα στην Opel οπου το ακουσαν και ειπαν θελει ταπετσερη.Τι εννουσαν?Θα βγαλει το υφασμα κτλ.?Παντως ειπαν να παω να το κανουν γιατι ειναι απαραδεκτο να συμβαινει σε καινουριο αυτοκινητο.Τι λετε?
-
Ο χρήστης anemar έγραψε:
Το θεμα για τον ηχο μεταφερθηκε στο 'Car Audio'.Μου εχει παρουσιαστει ενα μικροπροβληματακι(που ειναι εκνευριστικο ομως γιατι προκειται για ολοκαινουριο αυτοκινητο).
Λοιπον,οταν βγαινω απο το αυτοκινητο την ωρα που στηριζομαι στο καθισμα για να σηκωθω και να βγω κανει ενα εντονο τριξιμο η πλατη του καθισματος.Τα καθισματα ειναι 'μπακετ'.Εχει συμβει σε κανεναν απο σας?Την 2η μερα πηγα στην Opel οπου το ακουσαν και ειπαν θελει ταπετσερη.Τι εννουσαν?Θα βγαλει το υφασμα κτλ.?Παντως ειπαν να παω να το κανουν γιατι ειναι απαραδεκτο να συμβαινει σε καινουριο αυτοκινητο.Τι λετε?
Εμένα τώρα τελευταία που έβαλα λίγα κιλά παραπάνω πάνω μου τρίζει καμιά φορα λίγο το bucket αλλά πολύ σπάνια. Βέβαια εμένα έχει φάει 4 χρόνια πάνω του, συν ότι πρόσφατα άρχισα να οδηγώ αρκετά ξαμπλωτά σε σχέση με πριν.
Να το κοιτάξεις σε κάθε περίπτωση, όσο έχεις την ευκαιρία και είναι καινούριο. Πολύ καλά πάντως τα bucket. Επίσης και στο καινούριο είναι αρκετά καλά + η επιπλέον ρύθμιση κλίσης που έχει το κάθισμα είναι πάααρα πολύ βολική -
Ο χρήστης drizzt έγραψε:
................
Εμένα τώρα τελευταία που έβαλα λίγα κιλά παραπάνω πάνω μου τρίζει καμιά φορα λίγο το bucket αλλά πολύ σπάνια.....Η αληθεια ειναι οτι το κανει σε μενα που ειμαι περιπου 100 κιλα ενω σε αλλους πιο αδυνατους οχι.Αρα μαλλον θελω διαιτα!!
Αλλο:Ξερετε κανενα ωραιο site για Astra?Γενικου περιεχομενου.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Πουλάει τέτοια σωληνάκια και ο Χριστόπουλος? Είχα ρωτήσει παλιότερα και δεν είχε κάτι συγκεκριμένο.
O Xριστόπουλος φυσιολογικά πουλάει τα υψηλής του OPC τα οποία έχω βάλει και στο δικό μου ... αφού το 1600 παίρνει τα μακρυά σωληνάκια και όχι τα κοντά που φοράει το 1400 ... Δυστυχώς, αυτά κοστίζουν ...
Τα υψηλής του opc δεν κάνουν στο 1.4. Είναι πλακέ οι σύνδεσμοι αντί για στρογγυλοί που είναι στο 1.4. Αδύνατον να σου έχουν βάλει του opc. (Λόγια απο Χριστόπουλο)
Ελπίζω να μου απαντήσεις συγκεκριμένα
Θα απαντήσω όσο ποιο συγκεκριμένα μπορώ ...
Οταν ήμουν στον Καράμπαλη είχε φέρει σωληνάκια υψηλής της goodridge
για ASTRA G και σηκώσαμε το αυτοκίνητο να τα βάλουμε ...
Δυστυχώς διαπιστώθηκε ότι ήταν πολύ κοντά σε σχέση με τα εργοστασιακά ...
Εγιναν τα απαραίτητα τηλέφωνα ... και διαπιστώθηκε ότι τα μακρυά που είχα ήταν μήκους σαν του OPC για τα οποία τότε δεν έβγαζε η Goodrich ... Το πρόβλημα ήταν μπρος-πίσω ...
Μία εξήγηση που δόθηκε ήταν ότι το 1600 sport ... επειδή γίνεται ειδική παραγγελία ... έρχεται σαν τα Γερμανικά ... μοντέλα με ταμπούρα όμως πίσω ...
Η λύση δόθηκε με μακρυά σωληνάκια τα οποία από ότι μου είπαν είναι του OPC ... Τα βάλαμε και ήμουν μπροστά ... και πραγματικά μου φάνηκαν ιδιαίτερα μεγάλα ...
Το κόστος ανέβηκε ξαφνικά ... από τα 180euro για τα Goodrich ... στα 240euro για τα νέα 'γνήσια' όπως μου τα είπανε ...Τι άλλο μπορώ να κάνω για να διαπιστώσω κατασκευαστικές πληροφορίες ?
Τελικά είχα πεί να κάνουν μια έρευνα για μένα και η απάντηση ήταν η εξείς:
Σωληνάκια υψηλής 4 τεμάχια απο τα οποία θα μπούν μόνο το δύπ μπροστά και τα 2 πίσω για πέταμα 120 ευρω + εγκατάσταση (4 βίδες και υγρά φρένων). Μικρό το κόστος αλλά θα έχουμε αποτέλεσμα?!!! Μου δώθηκε η εντύπωση ότι δεν θα έχω αντάξια του έστω μικρού κόστους βελτίωση στα φρένα λόγω ταμπούρων πίσω. -
Άντε με το καλό να σου 'ρθει stilskin, και δεν πειράζει για το χρώμα είναι μαμάτο και το Silver Lightning.
Καλορίζικο και καλοτάξιδο και σε σένα anemar.Θέλω εντιπώσεις για τα φρένα ανά διαστήματα αν μπορείτε!!!!
OPEL FORUM