-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Τελικά επιβεβαιώνω, καίει άντερα...
Με τον υπολογιστή ταξιδίου ή με το γέμισμα; Σε τι περιοχές;
Εμένα σε αστική μετακίνηση (χωρίς έντονο μποτιλιάρισμα, αλλά με μέση ταχύτητα 22-25 χλμ/ώρα) κυμαίνεται συνήθως στα 9,5 λίτρα. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Συγνώμη αλλά μέσα στα περισσότερα ιαπωνικά-κορεάτικα που έχω μπει με πιάνει μια κατάθλιψη μόνο από το εσωτερικό (όλα πλην Honda και Mazda μπορώ να πω).
Πχ μπορεί μια Corolla να έχει δύναμη αλλά είναι τόσο τραγικά ταξιτζίδικη εσωτερικά που την καθιστά απαράδεκτα βαρετή.
Το εσωτερικό παίζει και παραπαίζει ρόλο. Η σωστή φράση είναι οδηγικά βαρετό.
Απροπό, με το Astra έχω εμπεδώσει την έννοια της ενεργητικής ασφάλειας. Το προσπέρασμα είναι δύσκολη ως επικίνδυνη διαδικασία...
Αυτό προς όλους που σνομπάρουν τη δύναμη ενός κινητήρα λέγοντας ότι 'εγώ δεν το θέλω για να τρέχω...'Τον δρόμο πρέπει να κοιτας αδερφε! Ειδικά όταν πηγαίνεις τάπα! Το εσωτερικό είναι καλό για όσα δεν μπορούνε να πάνε γρήγορα και αναγκάζεσαι να παίζεις με τον εξοπλισμο για να περάσει η ώρα... Πάντως τα Honda και τα Mazda έχουν πολύ ωραίο εσωτερικό πράγματι. Τα Toyota ενώ είναι ποιοτικά είναι βαρετά σχεδιαστικα και μέσα και έξω.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τελικά επιβεβαιώνω, καίει άντερα...
Με τον υπολογιστή ταξιδίου ή με το γέμισμα; Σε τι περιοχές;
Εμένα σε αστική μετακίνηση (χωρίς έντονο μποτιλιάρισμα, αλλά με μέση ταχύτητα 22-25 χλμ/ώρα) κυμαίνεται συνήθως στα 9,5 λίτρα.Με το γέμισμα και από τη στιγμιαία σε συγκεκριμένες φάσεις που συγκρίνω με το δικό μου.
Εσύ έχεις το 1,6; Αν ναι είναι λογικό να έχεις χαμηλότερη κατανάλωση. Πάντως και τόσο (9-10) να έχει πάλι άντερα είναι για 1,4. -
γνωριζει κανεις τη κλιμακωση του σασμαν ενος Corsa OPC και ποσα χλμ δινει η καθε σχεση?
-
¨Εχει αγοράσει κανείς εκ των υστέρων κλειδί με τηλεχειρισμό για Corsa C?
που κυμαίνονται οι τιμές?
Νομίζω ότι εδώ στην επαρχία μας κλέβουν -
γνωριζετε ποση εκπτωση εχει το opel astra gtc εκτος απο το Τ.Τ. ?
και ποτε βγαινει το καινουριο? -
Ο χρήστης Night Rider έγραψε:
γνωριζετε ποση εκπτωση εχει το opel astra gtc εκτος απο το Τ.Τ. ?
και ποτε βγαινει το καινουριο?Το καινούριο βγαίνει σε το 2010 με 2011. Βάσει άλλων πληροφοριών θα παρουσιαστεί το Φθινόπωρο 2009 και θα είναι διαθέσιμο από Άνοιξη 2010. Δεν είναι σαφές ακόμη.
Για την έκπτωση καλό θα είναι να διαπραγματευτείς. Κανά 3.000ρο λογικά θα είναι.
Το ΤT δεν είναι GTC.
-
Μάλλον το Τέλος Ταξινόμησης εννοούσε ο φίλος πριν γράφοντας ΤΤ
-
Μια κοπέλα από το γραφείο θέλει να αγοράσει αυτοκίνητο. Έχει καταλήξει στο corsa και αμφιταλαντεύεται μεταξύ 1.2 και 1.4. Επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τους συγκεκριμένους κινητήρες ποιόν προτείνετε οι γνώστες της opel?
Ευχαριστούμε -
Το 207 1,4.
Μεταξύ των δύο, το 1,4 εννοείται. -
Πόσο βγαίνει το 207 Κων/νε?
-
14070 το 3θυρο και 14500 το 5θυρο, οι πλούσιες εκδόσεις.
Όσον αφορά το κορσα, το 1,2 είναι ελεεινά αργό. Για πόλη αποκλειστικά είναι οκ μάλλον, αλλά για κανα ταξιδάκι θα της βγει η πίστη.
-
Να΄σαι καλά!
-
1.4 Corsa Sport να πάρει που έχει και 6 χρόνια εγγύηση! Μακρία από τη βρωμιά τη Peugeot με τα μόλις 2 χρόνια εγγύηση και τα χίλια προβλήματα...ο ομιλών είναι παθών...δε μιλάει τυχαία γία όσους βιαστούν να βγάλουν συμπεράσματα! Επίσης καλή περίπτωση είναι και το fiesta!
-
6 χρονια προνομιακη εγγυηση η οποια δεν καλυπτει τα παντα αν δεν κανω λαθος μετα τα δυο χρονια.
-
ενα τεραστιο μπραβο στην οπελ που καταφερνει να πουλαει το κορσα με τοση επιτυχια, ειδικα σε γκομενες...
αυτη η εταιρεια με εκπλησσει συνεχεια! -
Ο χρήστης Corsa OPC έγραψε:
1.4 Corsa Sport να πάρει που έχει και 6 χρόνια εγγύηση! Μακρία από τη βρωμιά τη Peugeot με τα μόλις 2 χρόνια εγγύηση και τα χίλια προβλήματα...ο ομιλών είναι παθών...δε μιλάει τυχαία γία όσους βιαστούν να βγάλουν συμπεράσματα! Επίσης καλή περίπτωση είναι και το fiesta!Εσυ εισαι γκαντεμης με αυτοκινητα. Δε σου φταιει η Peugeot...
Πηρες ενα Peugeot, σου βγηκε λεμονι και τωρα κατηγορεις ολοκληρη εταιρια...
-
Ο χρήστης billy7 έγραψε:
¨Εχει αγοράσει κανείς εκ των υστέρων κλειδί με τηλεχειρισμό για Corsa C?
που κυμαίνονται οι τιμές?
Νομίζω ότι εδώ στην επαρχία μας κλέβουντελικά δεν ξέρει κανείς...?
-
Όλοι οι κομπλεξικοί γάλλοι-ιταλοί με τα γερμανικά αυτοκίνητα το thread της OPEL παρακολουθούν...?
Just wondering....
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Μια κοπέλα από το γραφείο θέλει να αγοράσει αυτοκίνητο. Έχει καταλήξει στο corsa και αμφιταλαντεύεται μεταξύ 1.2 και 1.4. Επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με τους συγκεκριμένους κινητήρες ποιόν προτείνετε οι γνώστες της opel?
ΕυχαριστούμεΤο 1.2 δεν υπάρχει. Το 1.4 είναι απλά αργό και εκνευριστικό. Να ψάξει και αλλού, αν δεν βαριέται. Αν βαριέται, να το πάρει. Και μετά από λίγο καιρό να σε πρήζει που δεν πάει βήμα.
Καταπληκτική επιτάχυνση μέχρι τα 80. Δεν το καταλαβαίνεις πότε φτάνεις εκεί, ένεκα κοντού κιβωτίου, ηχομόνωσης και ένεκα και της κοινωνίας. Από 80 και μετά, ανάβεις τσιγάρο.
OPEL FORUM