-
Η διαφορά (σε όρους χρήματος) ανάμεσα στο GSi και στο OPC είναι μικρή αν έχεις στην τσέπη 20.000 €. Αν έχει όμως 7.000 € και βάλεις τα υπόλοιπα δόσεις τότε η διαφορά δεν είναι καθόλου μικρή θα έλεγα ότι είναι ακρως αποτρεπτική! Σκεφτείτε το....
-
Ο χρήστης Corsa OPC έγραψε:
Η διαφορά (σε όρους χρήματος) ανάμεσα στο GSi και στο OPC είναι μικρή αν έχεις στην τσέπη 20.000 €. Αν έχει όμως 7.000 € και βάλεις τα υπόλοιπα δόσεις τότε η διαφορά δεν είναι καθόλου μικρή θα έλεγα ότι είναι ακρως αποτρεπτική! Σκεφτείτε το....Άσχετο
Ρε Δημήτρη μιλάμε σε όποιο φόρουμ και να μπω μέσα είσαι -
Δημητρη, βγαλε απο την υπογραφη σου το BMW...
-
Ο χρήστης makinen έγραψε:
Η διαφορά (σε όρους χρήματος) ανάμεσα στο GSi και στο OPC είναι μικρή αν έχεις στην τσέπη 20.000 €. Αν έχει όμως 7.000 € και βάλεις τα υπόλοιπα δόσεις τότε η διαφορά δεν είναι καθόλου μικρή θα έλεγα ότι είναι ακρως αποτρεπτική! Σκεφτείτε το....
Άσχετο
Ρε Δημήτρη μιλάμε σε όποιο φόρουμ και να μπω μέσα είσαι...σήμερα μετά από δύο ραντεβού έχει χαλάρωσει το πρόγραμμα και είπα να στέιλω καμιά άποψη...Mitsos all mighty....
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Δημητρη, βγαλε απο την υπογραφη σου το BMW...Georgio....το ΒΜW δε βγαίνει από την υπογραφή...Είμαι άνθρωπος που σέβεται την ιστορία του...εν αντιθέσει με ορισμένους...
-
Ο χρήστης Corsa OPC έγραψε:
το ΒΜW δε βγαίνει από την υπογραφή...Κι όμως, βγαίνει. Η υπογραφή σου ήταν πολύ μεγάλη και αφαιρέθηκε.
-
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
το ΒΜW δε βγαίνει από την υπογραφή...
Κι όμως, βγαίνει. Η υπογραφή σου ήταν πολύ μεγάλη και αφαιρέθηκε.
Έλα ρε Mod....με τσάκισες τώρα! Θα ανεβάσω άλλη μικρότερη!
-
Κrus, σβησε και την μικροτερη
-
:ysterical:Κrus, σβησε και την μικροτερη
Που να σου καουν όλα τα λάδια....
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
Ευχαριστω παιδιά όλους για τις απαντήσεις.
Και μια άλλη ερώτηση.. το πανοραμικό παρμπρίζ τι αντοχή έχει?? γιατί έχουμε και έξυπνους που πετάνε διάφορα από τα μπαλκόνια στην Αθήνα.... Σίγουρα γλάστρα δε σηκώνει αλλά αν με πετραδάκι ραγίζει, θα πρέπει να το σκεφτώ καλά.
Θα το κοιτάξω και από κοντά, αφού λύθηκαν οι αρχικές μου απορίες!Για γλάστρα να σου πω δεν γνωρίζω αλλά δεν θα ήθελα να ξέρω να σου πω την αλήθεια (μολονότι ένα μήνα αφού το πήρα, σταματημένος σε στενό με φανάρι, προσγειώθηκε στο ουρανό του μπροστινού μου μία......χελώνα απο τον 2ο όροφο !!
Για πέτρες μπορώ να σου ότι δεν έχει πρόβλημα, είναι και ενισχυμένο το τζάμι, δεν πρόκειτε να σπάσει εύκολα. Ότι πέτρα έχω φάει, έφυγε όπως είρθε.
Στην τελική, βάζεις και μία ασφάλεια που καλύπτει με θραύση κρυστάλλων το πανοραμικό και τελείωσες. -
Εχω Οpel Corsa και εχω ενα 'προβλημα' με το ραδιο-CD μου.
Οταν βαζω να παιξει mp3, δεν αναγνωριζει παντα τους τιτλους των κομματιων και βγαζει κατι τετοια Υ%S αλλαμπουρνεζικα.
Μηπως ξερετε τι φταιει, ή κανεναν κολπο για το πως να γραφω τους τιλους στα mp3 μου; -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Εχω Οpel Corsa και εχω ενα 'προβλημα' με το ραδιο-CD μου.Οταν βαζω να παιξει mp3, δεν αναγνωριζει παντα τους τιτλους των κομματιων και βγαζει κατι τετοια Υ%S αλλαμπουρνεζικα.
Μηπως ξερετε τι φταιει, ή κανεναν κολπο για το πως να γραφω τους τιλους στα mp3 μου;Οι τιτλοι ειναι γραμμενοι με ελληνικους η λατινικους χαρακτηρες?
-
Εχω Οpel Corsa και εχω ενα 'προβλημα' με το ραδιο-CD μου.
Οταν βαζω να παιξει mp3, δεν αναγνωριζει παντα τους τιτλους των κομματιων και βγαζει κατι τετοια Υ%S αλλαμπουρνεζικα.
Μηπως ξερετε τι φταιει, ή κανεναν κολπο για το πως να γραφω τους τιλους στα mp3 μου;Οι τιτλοι ειναι γραμμενοι με ελληνικους η λατινικους χαρακτηρες?
Λατινικους...
Συνηθως αυτο το φαινομενο εμφανιζεταο οταν κοβω μιξαρισμενα cd με cue files. Εχω προσπαθησει να τους αλλαξω τιτλο, να γραφω απο μπροστα το track number αλλα και παλι δεν βγαζω ακρη -
Εάν έχεις Corsa D με CD30 , 40 κτλ λέει ότι πρέπει να είναι γραμμένοι οι τίτλοι με αγγλικούς χαρακτήρες και σε συγκεκριμένα format. Τα cue δεν νομίζω ότι θα χαλούσαν τον τίτλο αλλά γιατί δεν ψήνεις απλά MP3 δισκάκια ;
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Εάν έχεις Corsa D με CD30 , 40 κτλ λέει ότι πρέπει να είναι γραμμένοι οι τίτλοι με αγγλικούς χαρακτήρες και σε συγκεκριμένα format. Τα cue δεν νομίζω ότι θα χαλούσαν τον τίτλο αλλά γιατί δεν ψήνεις απλά MP3 δισκάκια ;Σε αυτη την περιπτωση ειμαι.
Κανονικα με αγγλικους χαρακτηρες ειναι γραμμενα.
Με τα cue κοβω ενα μεγαλο αρχειο σε μικροτερα mp3 κομματια και μετα τα 'ψηνω' με το Νero. Ολα τα αλλα αρχεια τα διαβαζει οπως ειναι γραμμενα οταν τα ριχνω στο nero. Aυτα οχι. -
Μήπως το cue χαλάει το tag του κομματιού ; Γιατί τα tags διαβάζονται από το CD30 και εμφανίζονται μετά την εμφάνιση του αρχικού τίτλου , δείχνει δηλαδή τον αρχικό τίτλο και κατόπιν διαβάζει και εμφανίζει τα tags .
-
Αφαίρεσε όλα τα ID3v1/v2 και τα συναφή.
Θα στρώσουν πολλά τραγούδια, αλλα μερικά με long names μπορει να παραμείνουν... -
Δεν είναι σωστό να συμβαίνουν τέτοια. Στο δικό μου mp3 30 φαίνονται σωστά όλοι οι τίτλοι με λατινικούς χαρακτήρες, ανεξαρτήτως ID3 και έκδοσής τους. Να γίνει ερώτηση στην αντιπροσωπεία. Εγώ θα έβαζα το ίδιο δισκάκι σε άλλο αυτοκίνητο για να δω αν παίζει σωστά. Αν ναι, τότε πρέπει ν' αλλαχτεί το mp3 cd player.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν είναι σωστό να συμβαίνουν τέτοια. Στο δικό μου mp3 30 φαίνονται σωστά όλοι οι τίτλοι με λατινικούς χαρακτήρες, ανεξαρτήτως ID3 και έκδοσής τους. Να γίνει ερώτηση στην αντιπροσωπεία. Εγώ θα έβαζα το ίδιο δισκάκι σε άλλο αυτοκίνητο για να δω αν παίζει σωστά. Αν ναι, τότε πρέπει ν' αλλαχτεί το mp3 cd player.Σύμφωνα με αυτά που λέει ο φίλος , δεν είναι τραγούδια που απλώς επηλέχθησαν και ψήθηκαν με τον Νέρωνα. Τα έχει βγάλει με άλλο τρόπο. Τα υπόλοιπα που λές για τα ΙD3 κτλ είναι σωστά όμως.
OPEL FORUM