-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
το νεο gt με τιμή κάτω απο τα 30000 ελπίζω.για 35κ περίπου δεν λέγανε?
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
το νεο gt με τιμή κάτω απο τα 30000 ελπίζω.
για 35κ περίπου δεν λέγανε?
Μπαίνει στα πόδια του ΤΤ εκεί πάνω. Καλύτερα να το κρατήσουν χαμηλά να είναι διαφήμιση και για τα άλλα μοντέλα Opel
-
Το ειχες δει πουθενα το αυτοκινητο; το ειχε φερει κανενας αντιπροσωπος; επρεπε να περιμενεις να το δοκιμασεις..
-
'Το καλο ειναι οτι οσοι προπαραγγειλουν θα εχουν δωρεαν extra εξοπλισμο ως 1500 ευρω(κατι που τους ειπα στην αντιπροσωπεια και αρχιζαν και με βριζανε,μια απαραδεκτη συμπεριφορα και που το ειδα αυτο κτλ και με βγαζανε τρελο,πηρα και εγω στα κεντρικα και οχι μονο εξασφαλισα το maximum αλλα επεσε και το αναλογο χερι,απαραδεκτη μιλαμε συμπεριφορα,ειχα μεινει). '
Πού και ποιοι; Για να ξέρουμε να αποφεύγουμε.
-
Ειλικρινά με εκπλήσσεις, γιατί αγόρασα πέρσι από Καλτσούνη (από την έκθεση στη Μιχαλακοπούλου) και ειλικρινά μόνο τα καλύτερα μπορώ να πω για την αντιμετώπισή τους. Πολύ φιλικοί και απλοί (μακριά τα μπλαζέ υφάκια... βλ. VW Group... ), αναλυτικοί και ακριβέστατοι στο χρόνο παράδοσης. Σε πλήρη αντιδιαστολή άνθρωπος της Dynamotors που σε τηλεφωνική επικοινωνία για το νέο (τότε-Ιούνιος 2005) GTC 1.8 που με ενδιέφερε, μόνο που δε βριστήκαμε επειδή ο τύπος αφού προκαταβολικά με ρώτησε σε ποια περιοχή είμαι, μολίς μίλησα για δυτιλή αττική άρχισε τις εξυπνάδες του τύπου, γιατί να σου πω στοιχεία για το αμάξι, αφού δε θα το πάρεις από εμάς (και καλά αυτοί έχουν τα βόρεια προάστεια... ). Τελικά βέβαια αγόρασα από Καλτσούνη (καμιά σχέση με την περιοχή που μένω)...Ακούστε εμπορική νοοτροπ'ια εν έτει 2005...
-
Ο χρήστης BladeRunner82 έγραψε:
'Το καλο ειναι οτι οσοι προπαραγγειλουν θα εχουν δωρεαν extra εξοπλισμο ως 1500 ευρω(κατι που τους ειπα στην αντιπροσωπεια και αρχιζαν και με βριζανε,μια απαραδεκτη συμπεριφορα και που το ειδα αυτο κτλ και με βγαζανε τρελο,πηρα και εγω στα κεντρικα και οχι μονο εξασφαλισα το maximum αλλα επεσε και το αναλογο χερι,απαραδεκτη μιλαμε συμπεριφορα,ειχα μεινει). '
Πού και ποιοι; Για να ξέρουμε να αποφεύγουμε.
Με μεγαλη μου λυπη,διοτι εχω παρει αλλα δυο(!) αμαξια απο εκει,αυτο ελαβε χωρα στον Καλτσουνη στην Δεκελειας.
Και αν δεν ηταν ο κυριος Καλτσουνης που ειναι πραγματικα κυριος,αψογος και ευγενεστατος παντοτε απεναντι σε εμενα και στη οικογενεια θα ειχα παει με την μια στο Δρομων.
Μιλαμε μπαινω μεσα και ευγενεστατα,ευγεναστατα ομως,ρωταω για την προσφορα που ειχα διαβασει σε sites στο ιντερνετ και ακουσα τα απιστευτα.
Ισα που δεν με πεταξανε εξω,δεν κανω πλακα...Εμεινα ρε παιδια,ελεος δηλαδη,16000 ευρω θα τους δωσω,δεν ειμαι και κανας πλουσιος.Ότι χειρότερο έχω πετύχει και μέχρι ψηλά που είχα φτάσει σε πρόβλημα μου...
-
Τελικα αυτοι οι κινητηρες ecotec, προσφερουν αληθινη οικονομια στην καταναλωση καυσιμου?
Απο την αλλη ολοι οι κατασκευαστες προσφερουν μια αναλογη τεχνολογια. Πχ η toyota μιλαει για τους vvti.
Διορθωστε με αν κανω λαθος.
Τι λετε με τους ecotec? -
Είναι αρκετά οικονομικοί. Όσοι έχουν το σύστημα twinport θεωρητικά είναι ακόμα πιο οικονομικοί. Στην πράξη καταναλώνουν πάνω-κάτω όσο και οι κινητήρες του ανταγωνισμού (πχ της Toyota), καλύτερα στον ανοιχτό δρόμο και λίγο υψηλότερα στην πυκνή κίνηση. Μπoρεί να κάνω λάθος, αλλά αυτή είναι η εντύπωση που έχω. Ευτυχώς δεν έχουν ανάγκη την 100άρα αμόλυβδη.
-
twinport ποιοι κινητηρες ειναι? εγω εχω vectra 1.6.
-
Ο χρήστης karib έγραψε:
Τελικα αυτοι οι κινητηρες ecotec, προσφερουν αληθινη οικονομια στην καταναλωση καυσιμου?Λευκάδα - Χαλκίδα έκανα 466χλμ, χρήση Vpower Racing 100, και κατανάλωσα συνολικά 25lt με το κλίμα ανοικτό.... u do the math
ΥΓ. 1400cc GTC 90hp
-
Twinport είναι οι 1,2 του Corsa και οι 1,4 και 1,6 των Astra,Corsa, Vectra.
Εγώ το χειμώνα στα Άνω Δολιανά με περιοδεία σε Μαίναλο και Μάνη ( 1.400χλμ ) έκαψα περίπου 95 λίτρα. Μέση κατανάλωση με αναβάσεις , καταβάσεις , βόλτες στην Τρίπολη , Άστρος , Γύθειο , Αρεόπολη , Δυρό και βέβαια Αθήνα ( πριν και μετά ) 6,7λίτρα/100χλμ.
-
και εγω στα ταξιδια παντα βλεπω μεση καταναλωση 6,7λτ/100χιλ στο trip computer στο GTC 1.6....πολυ οικονομικο σε σχεση με το προηγουμενο Leon 1.6 που ειχα...ποτε δεν επεφτε κατω απο τα 8,7λιτρα...
-
Πολύ λίγο καίτε ρε παιδιά... Εγώ έχω τον twinport 1.4 έχω και με πρόχειρους υπολογισμούς πρέπει να καίω γύρω στα 9lt/100km ακόμα και στην Εθνική. Έχω την εντύπωση ότι πρέπει να φταίει το κοντό κιβώτιο.
-
Εμένα το Astra G 1,4 δεν πέφτει εύκολα κάτω από τα 8,5. Στην μόνη περίπτωση που είδα τέτοιες καταναλώσεις ήταν σε διαδρομή στην Αθηνών Λαμίας. Στους υπόλοιπους δρόμους με το κόψε επιτάχυνε για χίλιους δυο λόγους είναι μάλλον ανέφικτες.
-
Σύμφωνα με την oπελ καθε πότε αλλάζουμε τα μπουζί σε corsa 1.4 twinport?
-
Ο χρήστης karib έγραψε:
Τελικα αυτοι οι κινητηρες ecotec, προσφερουν αληθινη οικονομια στην καταναλωση καυσιμου?
Απο την αλλη ολοι οι κατασκευαστες προσφερουν μια αναλογη τεχνολογια. Πχ η toyota μιλαει για τους vvti.
Διορθωστε με αν κανω λαθος.
Τι λετε με τους ecotec?Βασικά εγώ τους ρώτησα και μου είπανε οτι πολλά ρωτάς ρε φιλαράκι και προσωπικά θέματα συζήτηση κομμένη. Πολύ τσαντίλα ρε φίλε πολύ...
Σου έχω καινούργια ερώτηση....
'Κάπου άκουσα οτι η γή είναι σφαίρα εσείς τι λέτε έχετε ακούσει κάτι ανάλογο?' -
H κατανάλωση είναι όντως πολύ χαμηλή στις Εθνικές οδούς. Στην πόλη το τεπόζιτο τελειώνει με κατανάλωση περίπου στα 10lt/100χλμ.
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Σύμφωνα με την oπελ καθε πότε αλλάζουμε τα μπουζί σε corsa 1.4 twinport?Σε κάθε σέρβις υποθέτω.
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Σύμφωνα με την oπελ καθε πότε αλλάζουμε τα μπουζί σε corsa 1.4 twinport?Καθε 60000 km
-
Αντέχουν τόσο πολύ??Καλά και λάδια μας λένε ανά 30.000 αλλά κανείς δεν τα κρατάει τόσο πολύ στο μοτερ
-
Στο δικό μου κόρσα πάλι το βιβλίο σέρβις έλεγε αλλαγή κάθε 30.000. Οπότε καλά θα κάνεις να τσεκάρεις και εσύ το δικό σου βιβλίο.
OPEL FORUM