-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Η4 μου βγαζει.Εχεις μια λαμπα και για τις δυο δεσμες (μικρα,μεγαλα) σωστα;
Και εγω πιστευω οτι με τον καιρο πεφτει η αποδοση των λαμπτηρων.Ναι έτσι είναι , μία λάμπα...
Ευχαριστώ!
Για το αν πρέπει να βάλω τις extreme power έχεις άποψη?Δεν τις εχω δοκιμασει αλλα προερχονται απο γνωστη εταιρια οποτε δεν νομιζω να ειναι χειροτερες απο τις εργοστασιακες.
Βρηκα και το ποστ που εκανα οταν αλλαξα στο πουντο τις λαμπες >Απο την τριτη το βραδυ εχω στο πουντο τις Osram Silver Star H7 για την μεσαια σκαλα και τις Osram Silver Star H1 για την μεγαλη.Μαζι αλλαξα και τις ψειρες με Philips Blue Vision W5W οι οποιες ηταν δωρο για την παραγγελια.
Πρωτες εντυπωσεις:η δεσμη φαινεται να φτανει μακρυτερα και να ειναι λιγο φαρδυτερη ,το φως ειναι πιο λευκο.Περιμενω να δω σε βρεγμενο δρομο πως φωτιζουν.
Τις λαμπες τις αγορασα απο http://www.powerbulbs.co.uk/ με πιστωτικη στις 5-08-05 και τις παρελαβα στις 16-08-05 με το ταχυδρομειο.Κοστος
viewtopic.php?f=6&t=6482&start=90Τελικα κρατησαν 4 χρονια .Οι 2 ,αν θυμαμαι καλα καηκαν τον Οκτωμβρη και η μια την προηγουμενη εβδομαδα,οχι ασχημα.
-
ΟΚ ευχαριστώ!
Να η πρώτη επέμβαση στο Παντα: λάμπες! -
Ο χρήστης dickdick έγραψε:
Ρε παιδια στη Θεσσαλονικη που θα τις βρω αυτες τις λαμπες;Σε Η1 υπαρχουν;Γιατι στο λίνκ παραπανω τις ειδα αλλα στο site της philips δεν τις εχει.Καποια απαντηση.Πριν απο λιγο με αναμενη τη μεγαλη σκαλα ,εγω εχοντας συνηθισει δεν αλλαξα σε μεσαια, παραλιγο να τρακαρω με καποιον που ερχοταν απο απεναντι.Αυριο θελω να τις αλλαξω οπωσδηποτε.Κι αυτη η fiat ρε πουστη μου οικονομια στις λαμπες βρηκε να κανει;
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει φταίει από όλα τον τελευταίο καιρό:
Αλλαγή μονίμου κατοικίας απο Αθήνα σε Ωρωπό,τα after market xenon που έχουν οι κάγκουρες απέναντι,τα 3 χρόνια χρήσης ή τα 57.000χλμ που έχει κάνει με τι ίδιες λάμπες (εργοστασιακές). Αλλά τα φώτα μου στις καινούργιες συνθήκες δεν με ικανοποιούν τόσο πολύ πια.
Επειδή όταν ήμουν Αθήνα, έκανα αρκετά ταξιδάκια και δεν είχα κανένα πρόβλημα, πιστεύω ότι έχει πέσει η απόδοση των λαμπτήρων, γιατί και τα φανάρια μου είναι ακόμα σαν καινούργια εξωτερικά και οι καθρέπτες τους.
Τέλος πάντων...πιστεύετε ότι αυτές οι extreme power της philips θα μου δώσουν καλύτερο φωτισμό, χωρίς να στραβώνω τους άλλους, χωρίς να ζορίζω το ηλεκτρικό κύκλωμα (καλώδια, διακόπτη, ρελέ) και το κυριότερο, χωρίς να φαίνομαι κάγκουρας???
Αν όχι...ποιός τύπος θα συνδίαζε αυτά που θέλω με αυτά ου δεν θέλω?
Εχει κανείς ασφαλή άποψη?(Bill, επειδή μπήκα στο σαιντ που έβαλες και δεν μου δείχνει, μπορείς να μου πεις το Panda 100hp του 07 ποιόν τύπο φοράει?)
Φοραω τις Extreme power 2 μηνες τωρα , θα δεις λιγο καλυτερα αλλα σε καμια περιπωση καποια μεγαλη διαφορα .
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Τέλος πάντων...πιστεύετε ότι αυτές οι extreme power της philips θα μου δώσουν καλύτερο φωτισμό, χωρίς να στραβώνω τους άλλους, χωρίς να ζορίζω το ηλεκτρικό κύκλωμα (καλώδια, διακόπτη, ρελέ) και το κυριότερο, χωρίς να φαίνομαι κάγκουρας???θα δώσουν σίγουρα καλύτερο φωτισμό, χωρίς να ζοριστεί το κύκλωμα (είναι 55W όπως οι μαμά λάμπες ). Έχω δοκιμάσει τις osram nightbreaker και τις philips xtreme power (σε Η7- έχω φανάρια με projector ) και για τις μεν osram έχω καλές εντυπώσεις καθώς φωτίζουν μακριά με αρκετά καθαρή δέσμη αλλά χωρίς καλό φωτισμό στην κοντινή περιοχή, για τις philips έχω καλύτερη γνώμη καθώς φωτίζουν καθαρά και με συγκεντρωμένη δέσμη μακριά , αλλά ταυτόχρονα δίνουν καλό φωτισμό στην κοντινή περιοχή. Επίσης κρατήσαν περισσότερο από τις osram ( που στο χρόνο με αποχαιρέτησαν). Τώρα σχετικά με το 'κάγκουρας' δεν ξέρω. Οι λάμπες αυτές είναι λίγο πιο λευκές από τις κανονικές αλλά δεν έχουν (όπως οι PIAA για παράδειγμα) μπλε φίλτρο για να απορροφά το κίτρινο και να αφήνει μόνο το μπλεδίζον λευκό (με όλα τα επακόλουθα).
-
ρε παιδια ενταξει ο φωτισμος ειναι ενεργητικη ασφαλεια αλλα ΚΡΑΞΤΕ τους διαφορους που βαζουν xenon χωρις τις καταλληλες προδιαγραφες και ρυθμισεις με αποτελεσμα να στραβωνουν!δεν σας εχει τυχει και να χανετε τον κοσμο απο μπροστα σας;το φαινομενο εχει παρει διαστασεις πανδημιας....
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
ρε παιδια ενταξει ο φωτισμος ειναι ενεργητικη ασφαλεια αλλα ΚΡΑΞΤΕ τους διαφορους που βαζουν xenon χωρις τις καταλληλες προδιαγραφες και ρυθμισεις με αποτελεσμα να στραβωνουν!δεν σας εχει τυχει και να χανετε τον κοσμο απο μπροστα σας;το φαινομενο εχει παρει διαστασεις πανδημιας....Πολλες φορες και σε διαφορα θεματα βριζουμε τους βλακες που μας καινε τα ματια με τα κινεζοΞενον.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ρε παιδια ενταξει ο φωτισμος ειναι ενεργητικη ασφαλεια αλλα ΚΡΑΞΤΕ τους διαφορους που βαζουν xenon χωρις τις καταλληλες προδιαγραφες και ρυθμισεις με αποτελεσμα να στραβωνουν!δεν σας εχει τυχει και να χανετε τον κοσμο απο μπροστα σας;το φαινομενο εχει παρει διαστασεις πανδημιας....
Πολλες φορες και σε διαφορα θεματα βριζουμε τους βλακες που μας καινε τα ματια με τα κινεζοΞενον.
Δεν νομιζω οτι φταιει η καταγωγη οσο το γεγονος οτι το φαναρι του χρεπιου ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΞΕΝΟΝ.....ΗΛΕΩΣ
-
Ρε γαμωτο αυτες τις xtreme power μπορουμε να τις βρουμε σε κανενα μαγαζι στη Θεσσαλονικη η' εστω στην Αθηνα στην Αγ Παρασκευη;Εχω σπασει τα......νευρα μου να τις βρω και τιποτα.Εκτος αυτου ,στο powerbulbs μου λεει οτι τις βγαζει σε Η1 ενω δεν τις εχει κανενα site ουτε to e-bay,ουτε το trande wind,ουτε και σε αυτο της philips.Tι παιζει;Υπαρχει καποιος που να μπορει να με βοηθησει;
-
Ενα αρθρο περι ξενον
http://www.autocrete.com/reportaz/fwta-xenon.html -
τι διαφορες εχουν τα xenon με ballast 35watt και τα ballast 55watt?
-
Μπορείς να βάλεις πιο δυνατές λάμπες και να στραβώνεις ακόμα περισσότερο τον απέναντι.
-
Τελικα οι extreme power δεν βγαινουν σε Η1 και κατεληξα σε nightbraker.Αν καποιος θελει σημειο πωλησης στη Θεσσαλονικη να μου στειλει πμ
-
Κάηκε η μία λάμπα των φώτων θέσης. Έχει νόημα να ψάξω για καλύτερης απόδοσης λάμπες ή να πάρω μια απλή (ίδια με την υπάρχουσα); Ποια η γνώμη σας;
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Κάηκε η μία λάμπα των φώτων θέσης. Έχει νόημα να ψάξω για καλύτερης απόδοσης λάμπες ή να πάρω μια απλή (ίδια με την υπάρχουσα); Ποια η γνώμη σας;καλύτερη απόδοση για ποιό λόγο? (άσχετα αν πιστεύω ότι δεν υπάρχουν αλλά λέμε τώρα ).
Αν το καλοσκεφτείς θα δεις ότι δεν έχει νόημα να βάλεις μεγαλύτερης απόδοσης στα φώτα θέσεως/στάθμευσης.
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Μετα από μια καμμενη λάμπα μεσαιων (η πρωτη μετα απο 11 χρονια) στο αριστερο φανάρι αγοραστηκαν αυτές
http://www.powerbulbs.com/product_detail.asp?prod=81 δώρο οι άσπρες ψείρες. Εν καιρω θα αλλαχτούν και οι λάμπες των μεγάλων με αντίστοιχες.
Αναμένω το πακετάκι, θα τις περάσω και θα σας πώ εντυπωσεις.τις εχω εδω και 1 μηνα , ειναι αρκετα καλες και εχουν λευκο φωτισμο βεβαια μην περιμενεις να δεις και καμια τεραστια διαφορα
Μετα από μερικά νυχτερινά ταξίδια έχω να δηλώσω άκρως ευχαριστημένος. Υπάρχει βελτιωση στον φωτισμό, όχι κάτι φοβερό βέβαια αλλά αντιληπτό σε κάθε περίπτωση, και ειδικά στις πινακίδες δεξιά και πανω απο τον δρόμο.
-
Τις έβαλα εδώ και ένα χρόνο. Υπάρχει κάποια βελτίωση όχι όμως τόση όση διαφημίζει το προϊόν
-
σε καθε περιπτωση ομως υπαρχει αισθητη βελτιωση με ελαχιστο κοστος....αρα αξιζει να βαλεις κατι καλυτερο απο τις απλες κιτρινιαρες
-
Πριν λίγες ημέρες έβαλα τις Philips MotoVision (H4), οι οποίες προσφέρουν μακρύτερη δέσμη, μεγαλύτερη φωτεινότητα. Αυτό που τις κάνει ειδικές για τις μηχανές βέβαια είναι ότι η δέσμη στο τελείωμά της δίνει ένα πορτοκαλίζον φως, το οποίο υποτίθεται ότι σε κάνει αμεσότερα αντιληπτό στους άλλους χρήστες της οδού. Δεν ξέρω βέβαια αν με περνάνε για μηχανή πάντως μια χαρά φωτίζουν, αν και όταν έχω τη μεγάλη σκάλα ο δρόμος ακριβώς μπροστά μου γίνεται πορτοκαλί ενώ μακρυά κατάλευκος.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Πριν λίγες ημέρες έβαλα τις Philips MotoVision (H4), .... αν και όταν έχω τη μεγάλη σκάλα ο δρόμος ακριβώς μπροστά μου γίνεται πορτοκαλί ενώ μακρυά κατάλευκος.Ενδεχομένως ο φωτισμός να επηρεάζεται και απο το avatar σου....
Βελτίωση στα φώτα;