-
Υπαρχουν κιτακια χενον με 170 Ε πλεον
-
Καμιά γνώμη για τις Philips Power2Night; Φαίνεται να είναι κι αυτές +50%, αλλά δεν μπορώ να βρω κάποια διαφορά στα χαρακτηριστικά από τις Vision Plus.
-
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
Καμιά γνώμη για τις Philips Power2Night; Φαίνεται να είναι κι αυτές +50%, αλλά δεν μπορώ να βρω κάποια διαφορά στα χαρακτηριστικά από τις Vision Plus.Τελικά τις αγόρασα και τις τοποθέτησα. Το αυτοκίνητο είναι ένα Mazda MX5 του 99 και η διαφορά σε σχέση με τις προηγούμενες λάμπες είναι αρκετά μεγάλη. Χωρίς να διαχέεται περισσότερο το φως (άρα χωρίς να τυφλώνω τους απέναντι), έχω πιο δυνατή δέσμη και νομίζω ότι είναι και ελαφρώς μεγαλύτερη. Αν είναι καλή και η μακροζωία τους, θα τις προτιμήσω και την επόμενη φορά! Το μόνο περίεργο που έχουν αυτές οι λάμπες είναι ότι η μύτη τους δεν είναι γκρι αλλά μπλε, οπότε δίνουν ένα ελαφρύ μπλε χρώμα στο φανάρι όταν είναι αναμένες. ΔΕΝ είναι xenon effect, δηλαδή δεν έχει μπλε χρώμα το φως που βγάζουν, είναι εντελώς λευκό, αλλά έχουν ένα ελαφρώς μπλε ανακλαστικό στην μύτη τους το οποίο δίνει αυτό το λίγο μπλε effect στο φανάρι.
-
Που τις βρήκες και τις τοποθέτησες; Πόσο περίπου σου πήγαν; Ξέρεις τι τύπου ήταν (H1,H4;)
Ευχαριστούμε. -
Από Λαμπριανίδη μαζί με τα καινούρια λάδια μου. Δεν είχε τις Vision Plus σε H4 που χρειαζόμουν για το Miata, αλλιώς θα τις είχα πάρει. Η τιμή των Power2Night είναι 18 ευρώ το ζευγάρι, στο γνωστό site!
-
Στο μαγαζί στον Πειραιά έχει τις Vision Plus σε H4. Από εκεί τις πήρα εγώ με 14,5 ευρώ το ζευγάρι. Πριν 1 χρόνο είχα πάρει ακριβώς τις ίδιες λάμπες από τον επίσημο εισαγωγέα, την ΕΛΤΡΕΚΚΑ, καπου στο Περιστέρι αν θυμάμαι καλά με 22 ευρώ το ζευγάρι!
-
Να μαι μετά από πολύ καιρό.
Σκέφτομαι να δώσω το τωρινό αμάξι και να αγοράσω το Λεόν ΤΣΙ 1.8. Έχω μια βασική απορία σχετικά με τα εργοστασιακά ξένον φώτα του που εγκαθίστανται κατόπιν παραγγελίας.
Ήθελα να ρωτήσω αρχικά αν κανείς τα έχει δει στην πράξη και έμεινε ευχαριστημένος τόσο από την φωτεινότητά τους, όσο και απο την κατευθυντικότητά τους που διάβασα ότι εξαρτάται από το που στρίβει το τιμόνι.
Δεύτερον μια τεχνική απορία. Γνωρίζω ότι είναι σύστημα bi xenon, δηλαδή ξένον φως τόσο σε μεσαία όσο και σε μεγάλη σκάλα. Όταν ζητηθεί η μεγάλη σκάλα, η μεσαία παύει να λειτουργεί ή συνεχίζει και ανάβει ξεχωριστός λαμπτήρας? (γιατί βλέποντας τις φωτο του διαφημιστικού, υπάρχει τόσο ο κλασσικός στρόγγυλος φακός με τον ειδικό φακό που είναι το κατεξοχήν ξένον φανάρι αλλά και ένας δεύτερος)
Τέλος, επειδή το κόστος δεν είναι και λίγο, μήπως θα συνέφερε να βάλω after market λαμπτήρα ξένον? αν ναι, στην μεσαία μόνο σκάλα, ή και στις δυο. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Να μαι μετά από πολύ καιρό.Σκέφτομαι να δώσω το τωρινό αμάξι και να αγοράσω το Λεόν ΤΣΙ 1.8. Έχω μια βασική απορία σχετικά με τα εργοστασιακά ξένον φώτα του που εγκαθίστανται κατόπιν παραγγελίας.
Ήθελα να ρωτήσω αρχικά αν κανείς τα έχει δει στην πράξη και έμεινε ευχαριστημένος τόσο από την φωτεινότητά τους, όσο και απο την κατευθυντικότητά τους που διάβασα ότι εξαρτάται από το που στρίβει το τιμόνι.
Δεύτερον μια τεχνική απορία. Γνωρίζω ότι είναι σύστημα bi xenon, δηλαδή ξένον φως τόσο σε μεσαία όσο και σε μεγάλη σκάλα. Όταν ζητηθεί η μεγάλη σκάλα, η μεσαία παύει να λειτουργεί ή συνεχίζει και ανάβει ξεχωριστός λαμπτήρας? (γιατί βλέποντας τις φωτο του διαφημιστικού, υπάρχει τόσο ο κλασσικός στρόγγυλος φακός με τον ειδικό φακό που είναι το κατεξοχήν ξένον φανάρι αλλά και ένας δεύτερος)
Τέλος, επειδή το κόστος δεν είναι και λίγο, μήπως θα συνέφερε να βάλω after market λαμπτήρα ξένον? αν ναι, στην μεσαία μόνο σκάλα, ή και στις δυο. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
1000 φορές καλύτερα τα εγοστασιακά από το οποιοδήποτε κίτ του εμπορίου.
Ούτε προβλήματα συμβατότητας, ούτε προβλήματα με την δέσμη, ούτε...Επειδή το κόστος είναι μεγάλο προτίμησε την μεσαία σκάλα.
Εξάλλου πόσο νομίζεις ότι χρησιμοποιείται η μεγάλη σκάλα σε ταξίδια;;; -
Η απόδοση των πίσω φωτων πέφτει με τα χρόνια; Τα κοίταγα σήμερα και δε μ ου φαίνονταν ότι φώτιζαν αρκετά (τα στοπ όμως ήταν δυνατά!).
Να βάλω καινούργιες λάμπες ή να κάνω κάτι άλλο;
-
Αν τα πλαστικά καπάκια δεν είναι στεγανά, με τα χρόνια μπαίνει μέσα σκόνη (και υγρασία). Αν τα βγάλεις και είναι βρώμικα με ένα πλύσιμο θα μεταμορφωθούν.
Μπορεί κάποια γείωση/επαφή να μην είναι καλή και να μη φωτίζουν καλά.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Η απόδοση των πίσω φωτων πέφτει με τα χρόνια; Τα κοίταγα σήμερα και δε μ ου φαίνονταν ότι φώτιζαν αρκετά (τα στοπ όμως ήταν δυνατά!).Να βάλω καινούργιες λάμπες ή να κάνω κάτι άλλο;
Oι λαμπες μαυριζουν με τα χρονια και τα φαναρια γεμιζουν σκονη οπως γραφει και ο Λεωνιδας.
-
Οκ οπότε βγάζω τα φανάρια και τα φυσαω. Υγρασία δεν φαίνονται να έχουν πρέπει να είναι στεγανά. Θα τσεκάρω και τις επαφές (να τις τρίψω με κάτι;;;; ) και θα δω διαφορές!!
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Οκ οπότε βγάζω τα φανάρια και τα φυσαω. Υγρασία δεν φαίνονται να έχουν πρέπει να είναι στεγανά. Θα τσεκάρω και τις επαφές (να τις τρίψω με κάτι;;;; ) και θα δω διαφορές!!Με λιγο γυαλοχαρτο.Εγω παντως θα αλλαζα και τις λαμπες με καινουργιες.
-
thanks mate!
-
Και γω έπλυνα εσωτερικά τα πίσω φανάρια ύστερα από μια 15ετία και άλλαξα ΟΛΕΣ τις λάμπες (από τις 10 οι 6-7 πρέπει να ήταν οι εργοστασιακές) και... ξημέρωσε
-
μήπως ξέρει κανένας αν σε seat ibiza με Η4 λάμπες ρυθμίζεται οριζόντια η δέσμη;
-
καλησπέρα. πρώτη φορά γράφω.
ξέρει κανείς να μου πει αν μπορώ να βάλω φώτα xenon σε ibiza μοντέλο 2003;τι τύποι xenon υπάρχουν;;
ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης Fabricio έγραψε:
καλησπέρα. πρώτη φορά γράφω.
ξέρει κανείς να μου πει αν μπορώ να βάλω φώτα xenon σε ibiza μοντέλο 2003;τι τύποι xenon υπάρχουν;;
ευχαριστώ.
-
Καλησπέρα και πάλι...
Επειδή η κατάσταση στο seat ibiza μου με τις διπλές λάμπες δεν παλεύεται πια ειδικά σε βουνα και με βροχή αποφάσισα να αλλάξω κάτι...
Οι επιλογές που έχω βρει ως τώρα είναι:- Αλλαγή στις λάμπες από την αντιπροσωπία με 'τύπου xenon' με 50ε. Από οτι μου είπαν στο τηλέφωνο είναι της 'βιρτ' (δεν βρήκα τπτ στο νετ)
- Αλλαγή με τις λάμπες της osram. Αλήθεια που μπορώ να της βρω;
- Αλλαγή με λάμπες razor απο autoplus 150 euro
- Xenon kit από την αντιπροσωπία με 300 euro
- Αλλαγή φαναριών με διπλά με 200 euro το φανάρι μου είπαν
τι μου προτείνετε;
-
Ο χρήστης mikros1988 έγραψε:
Από οτι μου είπαν στο τηλέφωνο είναι της 'βιρτ' (δεν βρήκα τπτ στο νετ)Πολυ καλη και αξιοπιστη εταιρια στα προιοντα αυτοκινητου!!
http://www.wurth.com
Βελτίωση στα φώτα;