-
μάλλον και πάλι δεν στα ρυθμίσανε σωστά και τώρα η δέσμη απλώνεται πιο ψηλά απο το επίπεδο του δρόμου,στραβώνοντας τους απέναντι και μπροστα σου έχεις σκοτάδι......
βάλε την ρύθμιση του ύψους δέσμης στο 0 και ξαναβάλτους να το φέρουν εκεί που πρέπει...... -
Ο χρήστης mrclouzo έγραψε:
Τις x-treme vision θα τις πάρεις από ebay.de, τις βρίσκεις γύρω στα 30 ευρώ με τα μεταφορικά. Αν σε ενδιαφέρει περισσότερο το xenon effect να πάρεις τις καινούριες phlips whitevision. Οι x-treme vision +130% είναι λάμπες performance αλλά και αρκετά πιο λευκές σε σχέση με τις μαμίσιες. Εμένα με έχουν αφήσει απόλυτα ευχαριστημένο (Η7, μεσαία σκάλα), φωτάνε σαφώς καλύτερα και φυσικά δεν στραβώνουν τους άλλους.τις τοποθέτησες μόνος ή σε συνεργείο γιατί απ ότι είδα στο 116 είναι λίγο μπελάς η αλλαγή .
-
Υπάρχει προβλημα αν βάλω στην υψηλή σκαλα αλλη θερμοκρασία χρώματος πχ OSRAM NIGHT BREAKER απο αυτήν που εχω στην μικρή (XTREME VISION )?
-
Ο χρήστης Spiros-Foivos έγραψε:
Υπάρχει προβλημα αν βάλω στην υψηλή σκαλα αλλη θερμοκρασία χρώματος πχ OSRAM NIGHT BREAKER απο αυτήν που εχω στην μικρή (XTREME VISION )?Μπορεις να σκεφτεις κατι αλλο εκτος απο τη διχρωμια;;;;
Βαλτες.... -
Ο χρήστης axem έγραψε:
Τις x-treme vision θα τις πάρεις από ebay.de, τις βρίσκεις γύρω στα 30 ευρώ με τα μεταφορικά. Αν σε ενδιαφέρει περισσότερο το xenon effect να πάρεις τις καινούριες phlips whitevision. Οι x-treme vision +130% είναι λάμπες performance αλλά και αρκετά πιο λευκές σε σχέση με τις μαμίσιες. Εμένα με έχουν αφήσει απόλυτα ευχαριστημένο (Η7, μεσαία σκάλα), φωτάνε σαφώς καλύτερα και φυσικά δεν στραβώνουν τους άλλους.
τις τοποθέτησες μόνος ή σε συνεργείο γιατί απ ότι είδα στο 116 είναι λίγο μπελάς η αλλαγή .
Μου τις άλλαξαν στην αντιπροσωπεία όταν πήγα για service. Η αλλαγή της μεσαίας σκάλας και των φώτων θέσης γίνεται αφού ανοίξεις ένα καπάκι που βρίσκεται στους θόλους των εμπρός τροχών, το οποίο εγώ δεν κατάφερα να ανοίξω μετά από προσπάθειες μισής ώρας. Στην αντιπροσωπεία τις άλλαξαν ενώ το αυτοκίνητο ήταν σηκωμένο στο αναβατόριο. Η μεγάλη σκάλα και τα DRL αλλάζουν πιο εύκολα, ανοίγεις το καπό και ξεκουμπώνεις ένα στρογγυλό καπάκι που σου δίνει πρόσβαση στις λάμπες.
-
Καλημέρα.... Έχω το avensis t25 με Η7 και προτζεκτορα στα μεσαία και Η1 στα μεγάλα... Θέλω να αλλάξω τις λάμπες με κάτι καλύτερο λευκοτερο και με μεγαλύτερη εμβέλεια. Σκέφτηκα.ακόμα και την.λύση των ξένον στα μεσαία ελέω προτζεκτορα. Γνώμες; Το χρηματικό δεν με πολύ απασχολεί σε πλαίσια λογικά.
-
Ο χρήστης christosjr1 έγραψε:
Καλημέρα.... Έχω το avensis t25 με Η7 και προτζεκτορα στα μεσαία και Η1 στα μεγάλα... Θέλω να αλλάξω τις λάμπες με κάτι καλύτερο λευκοτερο και με μεγαλύτερη εμβέλεια. Σκέφτηκα.ακόμα και την.λύση των ξένον στα μεσαία ελέω προτζεκτορα. Γνώμες; Το χρηματικό δεν με πολύ απασχολεί σε πλαίσια λογικά.Philips crystal vision ......μια λυση στα 23€ περιπου!
-
καμμενη Η7 μεσαια σκαλα . ο φτηνοτερος http://www.powerbulbs.com/eu/product/ph ... 30-h7-twin με free delivery και OSRAM W5W Sidelight Bulbs (Twin) δωρο.
εννοειται αυτες παραγγειλα.
αυτο που μου την εσπασε ειναι αλλο. εβγαλα την καμμενη για να δω την διαδικασια και να δω τι μαρκα λαμπες φοραγε .
η καμμενη δεν εγραφε μαρκα ειναι δυνατον; και το χειροτερο την ξανακουμπωσα την λαμπα και πηγα να την βαλω στην θεση της . ε δεν μπορω , η διαδικασια ειναι απλη την στρεφεις 1/4 με φορα ρολογιου , βεβαια το χερι μπαινει δυσκολα και δεν βλεπεις , αλλα τοσο πολυ; μετα μιση ωρα τα παρατησα και η αυτοεκτιμηση εδω και δυο μερες πηγε περιπατο, ποτε δεν εχω παει σε ηλεκτρολογο για αλλαγη λαμπας και θα παω τωρα; -
Εχω ενα audi a3 του 2005 με εργοστασιακα xenon τα οποια ομως δεν φωτιζουν καλα. Μπιρω να αλλαξω λαμπες για κατι καλυτερο, ειναι απλη η διαδικασια;;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Καλησπέρα.Σε Honda Accord μοντέλο 2002 με τύπο λάμπας μεσαία σκάλα H7 και μικρή σκάλα H1 θα ήθελα την άποψη σας σχετικά με τα φώτα. Απο το 2002 που έχω το αμάξι δεν έχει καεί κάποια λάμπα. Ωστόσο έχει πέσει η απόδοση και σε κουράζει το βράδυ. Για Xenon τι μάρκα προτείνετε? Εχω ακούσει οτι τα xenon δεν βολεύουν στο σινιάλο(μεγάλη σκάλα)
Θέλω καλή ποιότητα ώστε να μην στραβώνω τους υπόλοιπους οδηγούς και με βρίζουν.
Εχω ακούσει και για κάποιες λάμπες PHILIPS. Περιμένω την άποψη σας.
Πόσο περίπου στοιχίζει η εγκατάσταση xenon? -
Καταρχας αν εχεις θαμπωμενα πλαστικα φαναρια ξεθωλωσε τα και γυαλισε τα. Απο κει μονο θα παρεις ενα 50% εαν ειναι θολα. Δευτερον μην βαλεις ξενον σε τετοιο φαναρι θα στραβωνεις πολυ. Αν τα φαναρια σου ειναι καθαρα βαλε τις philips extreme vision +120% και η διαφορα θα ειναι ορατη! Σιγουρα απο το 2002 η αποδοση της λαμπας εχει πεσει. Βεβαια μην περιμενεις αυτες οι ενισχυμενες philips να κρατησουν τοσα χρονια.
Φοραω ηδη ενα χρονο philips exreme vision 100% ειναι το παλιοτερο μοντελο απο τις 120%, ειμαι υπερευχαριστημενος. Το κοστος τους ειναι γυρω στα 23 ευρω για H4 που πηρα εγω απο Ιαπωνικη. Βεβαια τις εβρισκα μεχρι 40 ευρω σε καταστηματα με αξεσουαρ. -
Ρε παιδια μια ηλιθια ερωτηση....σε εργοστασιακα xenon φαναρια μπορει κανεις να βαλει λαμπες αλογονου???
-
Χαιρετω την παρεα..
Παιδια θελω να αλλαξω λαμπες αλλα δεν ξερω ποιες να επιλεξω..
Εχω βαρεθει απιστευτα αυτο το κιτρινο των μαμα που εχει και ειχε ξαναεπιλεξει ο πατερας μου πριν κατι χρονια...
Θελω το καθαρο το λευκο-λευκο φως (το ψυχρο που λεμε) που θυμιζει xenon αλλα και να μην μπλεδιζει αλλα δεν ξερω ποια ακριβως λαμπα θα μου δωσει το αποτελεσμα που θελω..
Π.χ. εχω διαβασει για τις crystal vision, x-treme vision +130%, κ.α και για οσραμ εχω δει.
Το ιδανικοτερο για μενα θα ηταν το χρωμα φωτος που βγαζουν τα εργοστασιακα xenon και λιγο λιγοτερο.Τι μου προτεινετε??
Εχει βαλει καποιος καποια απο τις παραπανω να μου πει εντυπωσεις? ή καποιος που να ερχεται κοντα σε αυτα που γραφω και να εμεινε ικανοποιημενος απο την τελικη επιλογη του??Τελος ποσο περιπου κρατανε η καθε μια??
Αυτα τα ολιγα. Thanks
-
Εδω και κανα χρονο εχω στο ατος τις crystal vision,εχουν το λευκο φως που θες και ειναι ξεκουραστες στο ματι.Απο διαρκεια δεν εχω αποψη καθως τις εχω λιγο καιρο.Στην αγορα τις βρισκεις απο 20 ως 25€.....
Μεγαλο ρολο παιζει και το φαναρι που εχεις,αν ειναι παλιο αυτοκινητο κτλ.....δεν σωζεσαι με μια λαμπα. -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Εδω και κανα χρονο εχω στο ατος τις crystal vision,εχουν το λευκο φως που θες και ειναι ξεκουραστες στο ματι.Απο διαρκεια δεν εχω αποψη καθως τις εχω λιγο καιρο.Στην αγορα τις βρισκεις απο 20 ως 25€.....
Μεγαλο ρολο παιζει και το φαναρι που εχεις,αν ειναι παλιο αυτοκινητο κτλ.....δεν σωζεσαι με μια λαμπα.Θα τις τολμησω τελικα.. Επειτα απο λιγο ακομα ψαξιμο πιστευω ειναι αυτο που θελω.
Το αυτοκινητο ειναι ενα Almera, θεωρειται παλιο πλεον αλλα φιλε μου εχει πολυ καλα φαναρια. Δηλαδη απορω και γω ο ιδιος. Τα συγκρινω με αλλα πολυ πιο καινουργια αυτοκινητα και τα βαζει κατω για πλακα.. Διαχεουν τρομερα το φως χωρις κενα και ομοιομορφα παντου... Ομως πλεον θελω κατι καλυτερο και διαφορετικο φως (σε χρωμα διοτι μου αρεσει το στυλ των xenon).Ευχαριστω για τις πληροφοριες φιλε GGAB.
-
Μαλλον εχεις απο τα τελευταια με γυαλι και οντως η διαφορα που θα δεις θα ειναι μεγαλη!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Μαλλον εχεις απο τα τελευταια με γυαλι και οντως η διαφορα που θα δεις θα ειναι μεγαλη!Μακαρι να ειναι οπως τα λες.. περιμενω πως και πως την στιγμη που θα τα βαλω... Θα ψαξω κανα βιντεακι ή τιποτα πληροφοριες αν μπορεσω να τα βαλω μονος μου αλλιως θα περιμενω που θα παω για σερβις σε κανα μηνα...
-
Αν τις βαλεις μονος σου προσεξε μην πιασεις τις λαμπες απο το κρυσταλο,αλλιως με πανακι.......
-
Αυτο που λες το ειχα διαβασει και το ειχα δει που το λεγανε σε κατι βιντεακια..
Μολις πριν λιγο πηγα στο αυτοκινητο να δω αν εχω ευκολη προσβαση και τελικα το χερι μπαινει ανετα... Θα προσπαθησω τουλαχιστον να βγαλω τις παλιες και αν δω τα σκουρα θα το αφησω για το μαστορα..
Μια τελευταια ερωτηση φιλε μου γιατι σε ζαλισα... απο που θα αγοραζες εσυ?? απο που προτεινεις να αγορασω?? Γιατι δεν εχω ψαξει ποτε για λαμπες παλι και δεν ξερω ποια ειναι αξιοπιστα και τα σχετικα.. -
Πριν ενα εξαμηνο εβαλα τις extreme vision +130% σε skoda favorit με γυαλινα φαναρια, η διαφορα μεγαλη. Αξιζουν φουλ!
Βελτίωση στα φώτα;