-
το yaris καλυτερα απο 208,polo,fiesta,c3 τα πηγε
-
Σωστα ρε...το Polo εβλεπα στον πινακα...
Ναι εχεις δικιο
-
Το βασικό πρόβλημα που προσπαθούν να λύσουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες (και οι επίδοξοι retrofitters) στην περίπτωση των προβολέων αυτοκινήτων είναι οτι πρέπει να πετύχουν την όσο το δυνατόν ισχυρότερη δέσμη με τις όσο το δυνατόν μικρότερες αντανακλάσεις.
Φυσικά μιλάμε για δύο παράγοντες εκ διαμέτρου αντίθετους!
Όσο μιλάμε για υψηλότερη φωτεινότητα τόσο θα έχουμε και μεγαλύτερες αντανακλάσεις άρα τόσο περισσότερα μέσα θα χρειάζονται για τη ρύθμιση της δέσμης (projector, wash system, auto-leveling system, dot matrix κλπ).Άρα το πρόβλημα στην ουσία δεν είναι τόσο το είδος της πηγής όσο η ένταση της...
-
Οσοι έχετε βάλει led έχετε παρατηρήσει με το άναμμα τους να κάνει παρεμβολές στο ράδιο?
-
Όχι.
-
Όχι.
Σου ειναι ευκολο να μου δειξεις ποια led εχεις βαλει? Με καποιο λινκ αν τα βρεις
-
Οσοι έχετε βάλει led έχετε παρατηρήσει με το άναμμα τους να κάνει παρεμβολές στο ράδιο?
εχεις απλα ¨η ενισχυμενα μπουζοκαλώδια?
-
Συνήθως αυτό παρατηρείται από το ανεμιστηράκι της λάμπας. Αν έχει παθητική ψύξη δεν ακούγεται.Εγώ έχω βάλει narva με ανεμιστηράκι και παρόλα αυτά δεν έχω παρεμβολές.
-
Aikibill wrote:
Όχι.
Σου ειναι ευκολο να μου δειξεις ποια led εχεις βαλει? Με καποιο λινκ αν τα βρεις
τα οποια βλεπω δεν ερχονται πλεον ελλαδα, αλλα τουλαχιστον στην οψη ειναι ολοιδια με αυτα
-
Επειδή από τις φωτό δεν μπορώ να βγάλω άκρη, διαθέτουν εξωτερικό πλακέ τροφοδοτικό ή το κλασικό ενσωματωμένο πίσω στη ψήκτρα που δεν φενεται?
-
cson wrote:
εχεις απλα ¨η ενισχυμενα μπουζοκαλώδια?
Ότι φοράει το αμάξι είναι εργοστασιακό. Το φύσημα έρχεται μόλις ανάψω τα led και κόβει μόλις τα κλείσω.
-
cson wrote:
Συνήθως αυτό παρατηρείται από το ανεμιστηράκι της λάμπας. Αν έχει παθητική ψύξη δεν ακούγεται.Εγώ έχω βάλει narva με ανεμιστηράκι και παρόλα αυτά δεν έχω παρεμβολές.
Εδώ κάνεις λίγο λάθος. Ο θόρυβος παράγεται από το τροφοδοτικό , εάν είναι χαμηλής ποιότητας χωρίς φίλτρα ακούγεται. Δεν είναι από τον ανεμιστήρα. Εμένα ακούγεται από led της nighteye h4 με παθητικη ψύξη .
Με ενδιαφέρουν και μενα οι narva h4 οι καινούριες που έχουν εξωτερικό τροφοδοτικό και πίσω η ψύξη τους είναι με κάτι πλεξούδες .
Πιστεύω είναι ότι πιο ποιοτικό μπορώ να βάλω σε νορμάλ τιμή 70 ευρώ.
-
Επειδή από τις φωτό δεν μπορώ να βγάλω άκρη, διαθέτουν εξωτερικό πλακέ τροφοδοτικό ή το κλασικό ενσωματωμένο πίσω στη ψήκτρα που δεν φενεται?
εχει εξωτερικο τροφοδοτικο το δικο μου (αυτο του σκρουτζ θεωρω οτι ειναι ιδιο με το δικο μου σε αλλο κουτι, δεν μπορω να ειμαι ομως και σιγουρος)
υγ αυτα του αμαζον δεν ειναι τα δικα μου, αν και εκανα κοπυ παστε την σελιδα και γραφει katana led στον τιτλο, βγαζει αλλα λεντ δεν ξερω γιατι?? αν κανεις search katana h7 led θα τα δεις.
-
sxinthecity wrote:
cson wrote:
Εδώ κάνεις λίγο λάθος. Ο θόρυβος παράγεται από το τροφοδοτικό , εάν είναι χαμηλής ποιότητας χωρίς φίλτρα ακούγεται. Δεν είναι από τον ανεμιστήρα. Εμένα ακούγεται από led της nighteye h4 με παθητικη ψύξη .
Με ενδιαφέρουν και μενα οι narva h4 οι καινούριες που έχουν εξωτερικό τροφοδοτικό και πίσω η ψύξη τους είναι με κάτι πλεξούδες .
Πιστεύω είναι ότι πιο ποιοτικό μπορώ να βάλω σε νορμάλ τιμή 70 ευρώ.
Μπορεί να κάνω λάθος,κάπου το είχα διαβάσει. Εμένα δεν έχουν τροφοδοτικό νομίζω γιατί δεν ήθελε can bus. Σχετικά με τις narva, έχουνε ωραίο λευκό φως 6500 k, φωτίζουν καλά δεξιά κι αριστερά του δρόμου, αλλά περίμενα περισσότερη φωτεινότητα lummens. Είναι τοποθετημένες σε qashqai j10 με προτζέκτορες.
-
Έχεις καθόλου παράσιτο στα fm?
-
Έχεις καθόλου παράσιτο στα fm?
Όχι, καθόλου. Και είναι με ανεμιστηράκι Η7.
-
cson wrote:
Μπορεί να κάνω λάθος,κάπου το είχα διαβάσει. Εμένα δεν έχουν τροφοδοτικό νομίζω γιατί δεν ήθελε can bus. Σχετικά με τις narva, έχουνε ωραίο λευκό φως 6500 k, φωτίζουν καλά δεξιά κι αριστερά του δρόμου, αλλά περίμενα περισσότερη φωτεινότητα lummens. Είναι τοποθετημένες σε qashqai j10 με προτζέκτορες.
Στα 6500Κ το φώς μπλεδιζει (μπορείς να το παρατηρήσεις στην αντανάκλαση που φαίνεται στα προπορευόμενα αυτοκίνητα όταν πλησιάζεις κοντά) και απορροφάται από τις σκούρες επιφάνειες όπως ο δρόμος. Για να δεις μεγαλυτερη φωτεινότητα στον δρόμο πρέπει να πέσεις σε Κέλβιν.
Εγώ τώρα έχω 6500Κ και ενώ σε τοίχο τα φώτα είναι πολύ δυνατά, στην άσφαλτο ειδικά εάν είναι καινούρια ή βρεγμένη χάνεται. Εντός των ημερών περιμένω παραλαβή καινούριες στα 5500Κ. Θα τις φορέσω και θα σας πω εντυπώσεις .
-
sxinthecity wrote:
cson wrote:
Στα 6500Κ το φώς μπλεδιζει (μπορείς να το παρατηρήσεις στην αντανάκλαση που φαίνεται στα προπορευόμενα αυτοκίνητα όταν πλησιάζεις κοντά) και απορροφάται από τις σκούρες επιφάνειες όπως ο δρόμος. Για να δεις μεγαλυτερη φωτεινότητα στον δρόμο πρέπει να πέσεις σε Κέλβιν.
Εγώ τώρα έχω 6500Κ και ενώ σε τοίχο τα φώτα είναι πολύ δυνατά, στην άσφαλτο ειδικά εάν είναι καινούρια ή βρεγμένη χάνεται. Εντός των ημερών περιμένω παραλαβή καινούριες στα 5500Κ. Θα τις φορέσω και θα σας πω εντυπώσεις .
Πες μας ποιες βρισκεις με 5500Κ γιατι η πλειοψηφια ειναι 6500Κ
-
Μπράβο, βάλε ένα λινκ.
-
Τις παρακάτω έχω παραγγείλει αλλά τελικά στα 5000κ . Δεν θυμόμουν καλά. Όταν τις βάλω θα ανεβάσω φωτογραφίες με αυτές και τις 6500κ που έχω τώρα.
€ 6,38 33%OFF | HLXG 2pcs H7 LED Bulbs H4 LED Bulbs H11 LED Car Light 12V 9005 9006 LED H8 H9 6000k Auto Headlamps 4300K 5000K 8000K 20000LM
https://a.aliexpress.com/_mLIXavN
Βελτίωση στα φώτα;