-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Αυτο που δε μπορω να καταλαβω ειναι γτ προσπαθουν να περασουν τον δρομο!(Οχι οτι υπαρχει λογικη εξηγηση....)
Γιατί θέλουν να πάνε απέναντι μάλλον.. Λέω εγώ τώρα..
χαχα ναι οκ τωρα που το σκεφτομαι χαχαχαχα!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Σίγουρα αυτά τα έχω ξαναγράψει άρα υπάρχει σχετικό θέμα που δεν βρίσκω. Όποιος το βρει ας το πει να τα συγχωνεύσουμε. -
Ο χρήστης ast έγραψε:
και φυσικα δε λειπουν τα ζωα που το κανουν επιτηδες..Για πολυ ξυλο..
Αυτοκτονία;
Εγώ πρώτη φορά χτύπησα πέρσι τέτοια εποχή ένα λαγουδάκι, στις εξοχές της Αγγλίας.
Ήταν μικρό, εγώ δεν έπαθα τίποτα, αλλά αυτό το καημένο..Εννοουσα τα 2ποδα ζωα που το κανουν επιτηδες..
Ετσι οπως το γραψα παντως λογικο το μπερδεμα..
Τωρα που το σκεφτομαι, αλλη μια φορα πετυχα κοπαδι προβατων στη μεση του δρομου κατεβαινωντας γρηγορα απο Ανω Καστριτσι στη Πατρα,και γλιτωσα δυο τα οποια βγηκαν απο τη πλαγιά ενω σχεδον τελειωνα το φρεναρισμα.
-
πατησα με σχετικα χαμηλη ταχυτητα 40 χιλιομετρα αρουραιο(η τεραστιο ποντικι)στα ορια της πολης της Θεσσαλονικης(κοντα στο Μακρο,οπου αφθονουν)
Δεν γνωριζω το αποτελεσμα της συγκρουσης για το ζωο γιατι δεν μπορουσα να σταματησω επι τοπου(ειχα αυτοκινητα πισω μου)αλλα το αμαξι αναπηδησε αρκετα δυνατα
πολυ πιθανο να τον πατησε τον ποντικα και ο απο πισω δινοντας του χαριστικη βολη -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Μια φορά στην Κρήτη παραλίγο να χτυπήσω με ~80km/h κοπάδι από πρόβατα που διέσχισαν από το πουθενά την 'ΕΟ' Ηρακλείου-Ρεθύμνου. Αν οδηγούσε ο πεθερός μου, που ήταν συνοδηγός εκείνη τη στιγμή, στην καλύτερη των περιπτώσεων θα πληρώναμε μερικά πρόβατα.Για πρόσεξε εσυ κύριος πώς μιλάς, άντε να μην τα πάρω στο κράνος και γίνουμε μπίλιες. Ακούς εκεί, πρόβατα στο ΒΟΑΚ διασχίζουν το δρόμο ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ. Ο υπερσύχρονος αυτός αυτοκινητόδρομος είναι κατασκευασμένος με τόσο υψηλα στανταρ που δεν επιτρέπει σε κανένα ζώο - τετράποδο εννοώ - να διασχίσει το αρίστης ποιότητας οδόστρωμα. Εγώ όσα χρόνια οδηγάω δεν έχω δεί ποτέ μου ζώα ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΒΑΤΑ να κυκλοφορούν ανενόχλητα στο δρόμο ή απλά να περιφέρονται χύμα πάνω στο δρόμο, ή να χέζουν πάνω σε αυτό, ή να πηδιούνται, ή... , ή..., ή...
Είναι ψέματα, κακοήθιες και αισχρή δυσφήμηση αυτά που γράφεις!!! -
Η πλάκα είναι που ο πεθερός μου, ο οποίος ως ντόπιος θα έπρεπε να γνωρίζει καλύτερα, όταν άρχισα να φρενάρω ενώ δεν υπήρχε πρόβατο στον ορίζοντα γύρισε και με κοίταξε όλο απορία. Την απάντηση την έδωσαν άμεσα τα πρόβατα που εμφανίστηκαν τρέχοντας μέσα από τους θάμνους. Πρέπει μετά να με ρώτησε πάνω από 10 φορές πως ήξερα ότι θα περάσουν πρόβατα και ανέβηκα στα φρένα . Απλά μου φάνηκε πως είδα με την άκρη του ματιού μου κάτι άσπρο να πλησιάζει γρήγορα προς την 'ΕΟ' (να με συμπαθάς σύντεκνε για τα εισαγωγικά ) και πήρα την απόφαση να φρενάρω πριν δω τι είναι αυτό και πριν βεβαιωθώ πως δεν υπήρχε κάποια περίφραξη. Έτυχε και πήρα τη σωστή απόφαση (και φυσικά ήξερα ότι δεν ακολουθούσε άλλος πίσω μου).
-
@ Δούκας: πανέμορφο το γατί σου!
Δεν έχω χτυπήσει μέχρι στιγμής ζώο(αυτό οφείλεται μάλλον στα λίγα ταξίδια που έχω κάνει οδηγώντας), αλλά έχω δει ΖΩΟ να χτυπάει μπροστά μου γάτα, χωρίς καν να μπει στον κόπο να φρενάρει. Το θέαμα ήταν αποκρουστικό...
-
Πρίν μερικούς μήνες περνώντας μέσα απο ένα χωριό πετάχτηκε ένα κουτάβι πίσω απο κάδο, δεν πρόλαβα να φρενάρω,
εκείνη την στιγμή πέφτω σε λακουβίτσα και νόμιζα οτι το πάτησα, τελικά πέρασα απο πάνω του χωρίς να το ακουμπήσω.
Είδα οτι δεν χτυπήθηκε και το έβαλα μέσα σε μια αυλή με φράχτη για να μην το πατήσει άλλος. Γενικά δεν είμαι φιλόζωος,
με αφήνουν αδιάφορο αλλά εκείνη τη στιγμή πραγματικά μου κόπηκε η ανάσα. -
Έχουμε και λέμε:
1 σπουργίτι έπεσε επάνω στο μπαμπρίζ (ή εγώ έπεσα πάνω στο σπουργίτι)
1 γατάκι που εμφανίστηκε από το πουθενά, έτρεξε 3 μέτρα παράλληλα με το αυτοκίνητο και μετά κάτω από τις ρόδες
1 από τα γατάκια μου στην αυλή στο χωριό που συνήθιζε να ανεβαίνει πάνω στις ρόδες (είχα ξεχάσει να ελέγξω εκείνη την φορά πριν ξεκινήσω)
1 σκύλο με 15 χλμ/ώρα που ευτυχώς δεν πήρα από κάτω και δεν έπαθε τίποτα.
1 πρόβατο με 2χλμ/ώρα (είχα σταματήσει να περάσει, δεν περνούσε, πήγα να ξεκινήσω, ξεκίνησε και αυτό, και το χτύπησα στο κεφάλι, ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα)
Και αρκετά μικρά βατράχιαΕπίσης έχω βρει νεκρή γάτα μέσα στην μηχανή (λογικά δεν μπήκε εν κινήσει, απλώς το αναφέρω).
Τέλος είχα συναντήσει σκύλο στην Εγνατία (κοντά στον κόμβο για Πτολεμαίδα) στην αριστερή λωρίδα με 120 χλμ/ώρα και ευτυχώς δεν ήταν στην μέση της λωρίδας και μπόρεσα να κάνω λίγο δεξιά.
-
Ναι. Όχι εγώ δηλαδή, ο πατέρας τέλος πάντων... Βράδυ και καθώς επιστρέφαμε από το χωριό με την ΖΧ ( ) πετάχτηκε ένας λαγός τον οποίο και χτυπήσαμε...
**ZXάρα - Λαγός: Σημειώσατε 1!!! ** -
Καλά, που τους βρίσκετε τους λαγούς; Εγώ εχω χρόνια να δώ στο δρόμο (και στα βουνά), νομίζω οτι το είδος είναι υπό εξαφάνιση.
Γενικά οι συναντήσεις με άγρια ζώα έχουν γίνει όλο και πιο σπάνιες: οι φίλοι μας οι κυνηγοί φροντίζουν για την οδική ασφάλεια!
Εξαιρούνται οι αρκούδες στην Εγνατία αλλά κι αυτές λιγοστεύουν... -
Λαγους συναντουσα στο στρατοπεδο τις νυχτες που πηγαινοερχομουνα με το jeep. Πεταγοντουσαν σαν διαολοι, μου χε κανει εντυπωση που κανενας δεν κολλησε (παιζει να ηταν και ο ιδιος δλδ) ποτε και πηγαινε απεναντι σφαιρα.
-
Την έπαθα σήμερα το πρωί.
Δεν πρέπει να ξεπενούσα την τεράστια ταχύτητα των 40χλμ/ω όταν σπουργιτάκι (ή κάτι τέτοιο) βούτηξε στο δρόμο στα 5 μέτρα από το αυτοκίνητο (ίσως είχε εντοπίσει κανένα σποράκι). Φαντάστηκα πως ως συνήθως θα την κοπάναγε στα γρήγορα, αλλά δυστυχώς το είδα από τον καθρέφτη λιώμα. -
δεν φταις εσύ, ήταν suicidal.
έχω 'τρακάρει' με πετούμενο και με τη μηχανή και με το ποδήλατο. πάνω μου, όχι σε κομμάτι της μηχανής. -
Με λαγό ο οποίος προφανώς τυφλώθηκε απ' τα φώτα,και ενω μπορούσα να τον αποφύγω υπολογίζοντας οτι θα συνέχιζε να έτρεχε,σταμάτησε και έγινε το μοιραίο..
Το 'καλό' ήταν οτι τον χτύπησα με τον προφυλακτήρα κι ετσι απολαύσαμε ωραιότατο στιφάδο
Εχετε τρακαρει με καποιο ζωο ?