-
Να ρωτησω κατι..
Σας εχει τυχει να πεταχτει μπροστα σας καποιο σκυλι ή αλλο ζωο, ειτε μεσα στην Αθηνα ειτε, ακομη χειροτερα, στην εθνική, και τι κανατε??
Εμένα λες και με κυνηγανε τα σκυλια (βεβαια οι πιθανοτητες να χτηπησεις σκυλο υπερεχουν εναντι ας πουμε ....γιδας ).
Πεταγονται μπροστα μου και ειτε φρεναρω, με οποιες συνεπιες (βλεπε συνοδηγο, ή αυτον που ακολουθεί ) ειτε προσπαθω να το αποφυγω με ελιγμους....
Πλεον σκεφτομαι να τα παταω.... ,αν ειναι να σκοτωθω το προτιμώ, αλλα λυπαμε το αυτοκινητο μου
Πριν λιγο καιρο, στην εθνική Κορινθου-Πατρα περιπου στο υψος του Αιγιου,καποιο σκυλι 'αποφασισε' να διασχισει το δρόμο καθετα με αποτελεσμα ξαφνικα να πεταχτει μπροστα μου, προσπαθησα να γρεναρω αλλα αδικα.. και ετσι προσπαθησα να το αποφυγω με ελιγμο (ευτυχος δεν ερχοταν καποιος πισω μου) , δεν τα καταφερα αλλα μεσα στην ατυχια μου το χτυπησα πανω στο φτερο και οχι απο μπροστα με αποτελεσμα 1.σκυλι dead, 2.διαφορα υγρα πανω στο αριστερο φτερο ,3.ακομη ψαχνω το πλαινο φλας (αν το βρει καποιος να μου το δωσει )Παντως φτηνα την γλυτωσα.....
Το κανω edit για να σταματισουν οι παρερμηνιες, και καποιες κραυγες ασχετες.
-
Να ρωτησω κατι..
Σας εχει τυχει να πεταχτει μπροστα σας καποιο σκυλι ή αλλο ζωο, ειτε μεσα στην Αθηνα ειτε, ακομη χειροτερα, στην εθνική, και τι κανατε??
Εμένα λες και με κυνηγανε τα σκυλια (βεβαια οι πιθανοτητες να χτηπησεις σκυλο υπερεχουν εναντι ας πουμε ....γιδας ).
Πεταγονται μπροστα μου και ειτε φρεναρω, με οποιες συνεπιες (βλεπε συνοδηγο, ή αυτον που ακολουθεί ) ειτε προσπαθω να το αποφυγω με ελιγμους....
Πλεον σκεφτομαι να τα παταω.... ,αν ειναι να σκοτωθω το προτιμώ, αλλα λυπαμε το αυτοκινητο μου
Πριν λιγο καιρο, στην εθνική Κορινθου-Πατρα περιπου στο υψος του Αιγιου,καποιο σκυλι 'αποφασισε' να διασχισει το δρόμο καθετα με αποτελεσμα ξαφνικα να πεταχτει μπροστα μου, προσπαθησα να γρεναρω αλλα αδικα.. και ετσι προσπαθησα να το αποφυγω με ελιγμο (ευτυχος δεν ερχοταν καποιος πισω μου) , δεν τα καταφερα αλλα μεσα στην ατυχια μου το χτυπησα πανω στο φτερο και οχι απο μπροστα με αποτελεσμα 1.σκυλι dead, 2.διαφορα υγρα πανω στο αριστερο φτερο ,3.ακομη ψαχνω το πλαινο φλας (αν το βρει καποιος να μου το δωσει )Παντως φτηνα την γλυτωσα.....
-
Να ρωτησω κατι..
-
Πάλι καλά να λες που τα σκυλιά δε γράφουνε σε forum, αλλιώς την είχαμε άσχημα...
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Να ρωτησω κατι..
Εμένα λες και με κυνηγανε τα βρωμοσκυλα (βεβαια οι πιθανοτητες να χτηπησεις σκυλο υπερεχουν εναντι ας πουμε ....γιδας ).
**Πλεον σκεφτομαι να τα παταω.... , αλλα λυπαμε το αυτοκινητο μου **
Πριν λιγο καιρο, στην εθνική Κορινθου-Πατρα περιπου στο υψος του Αιγιου,καποιο σκυλι 'αποφασισε' να διασχισει το δρόμο καθετα με αποτελεσμα ξαφνικα να πεταχτει μπροστα μου, προσπαθησα να γρεναρω αλλα αδικα.. και ετσι προσπαθησα να το αποφυγω με ελιγμο (ευτυχος δεν ερχοταν καποιος πισω μου) , δεν τα καταφερα αλλα μεσα στην ατυχια μου το χτυπησα πανω στο φτερο και οχι απο μπροστα με αποτελεσμα 1.σκυλι dead, 2.διαφορα υγρα πανω στο αριστερο φτερο ,3.ακομη ψαχνω το πλαινο φλας (αν το βρει καποιος τα κραταει να μου το δωσει )Παντως φτηνα την γλυτωσα.....
Για αυτά που έγραψες,την επόμενη φορά σου εύχομαι ΟΛΟΨΥΧΑ να μην την γλυτώσεις φθηνά.....
-
Καλά, εγώ το είπα λίγο πιο ήπια...
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Να ρωτησω κατι..
Εμένα λες και με κυνηγανε τα βρωμοσκυλα (βεβαια οι πιθανοτητες να χτηπησεις σκυλο υπερεχουν εναντι ας πουμε ....γιδας ).
Πλεον σκεφτομαι να τα παταω.... , αλλα λυπαμε το αυτοκινητο μου
Πριν λιγο καιρο, στην εθνική Κορινθου-Πατρα περιπου στο υψος του Αιγιου,καποιο σκυλι 'αποφασισε' να διασχισει το δρόμο καθετα με αποτελεσμα ξαφνικα να πεταχτει μπροστα μου, προσπαθησα να γρεναρω αλλα αδικα.. και ετσι προσπαθησα να το αποφυγω με ελιγμο (ευτυχος δεν ερχοταν καποιος πισω μου) , δεν τα καταφερα αλλα μεσα στην ατυχια μου το χτυπησα πανω στο φτερο και οχι απο μπροστα με αποτελεσμα 1.σκυλι dead, 2.διαφορα υγρα πανω στο αριστερο φτερο ,3.ακομη ψαχνω το πλαινο φλας (αν το βρει καποιος τα κραταει να μου το δωσει )Παντως φτηνα την γλυτωσα.....
Ψάξε το περισσότερο. Προτιμότερο με την συνδρομή ψυχολόγου. Κάποιος λόγος πρέπει να υπάρχει που σε 'κυνηγάνε τα βρωμόσκυλα'.
-
Ο χρήστης StAz έγραψε:
Να ρωτησω κατι..
**Πλεον σκεφτομαι να τα παταω.... , αλλα λυπαμε το αυτοκινητο μου **
Για αυτά που έγραψες,την επόμενη φορά σου εύχομαι ΟΛΟΨΥΧΑ να μην την γλυτώσεις φθηνά.....
Να υποθεσω οτι εισαι φιλοζωος??
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Να ρωτησω κατι..
Σας εχει τυχει να πεταχτει μπροστα σας καποιο σκυλι ή αλλο ζωο, ειτε μεσα στην Αθηνα ειτε, ακομη χειροτερα, στην εθνική, και τι κανατε??Μου εχει τυχει πολλες φορες,αλλα δεδομένου ότι
1)όταν οδηγώ κοιτάζω τον δρόμο και
β)δεν τρέχω σε κάθε κωλοστενάκι της Αθηνας με 90ουδέποτε εχω αντιμετωπίσει πρόβλημα.
Το ερώτημα είναι ποιος έχει λιγότερη εφυία,τα ζώα που αναφέρεις ή εσύ;
-
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ!!! Ακούς εκεί να την πέφτουν στους προφυλακτήρες μας. Μα καλά οι αρμόδιοι τι κάνουν; Δεν μπορούν να τα εκπαιδεύσουν να περνούν από τις διαβάσεις; Ξουτ ρε, ξουτ!!!
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Να ρωτησω κατι..
Σας εχει τυχει να πεταχτει μπροστα σας καποιο σκυλι ή αλλο ζωο, ειτε μεσα στην Αθηνα ειτε, ακομη χειροτερα, στην εθνική, και τι κανατε??Μου εχει τυχει πολλες φορες,αλλα δεδομένου ότι
1)όταν οδηγώ κοιτάζω τον δρόμο και
β)δεν τρέχω σε κάθε κωλοστενάκι της Αθηνας με 90ουδέποτε εχω αντιμετωπίσει πρόβλημα.
Το ερώτημα είναι ποιος έχει λιγότερη εφυία,τα ζώα που αναφέρεις ή εσύ;
Οταν σου πεταχτει μπροστα σου επομενως στην εθνικη να του κανεις test IQ!!!!
Μα τι ειναι αυτα που λες ...?? -
Επειδη ειμαι πολυ φιλοζωος,ενα πραγμα θα πω μονο γιατι απο αυτα που διαβαζω εχω νευριασει.....
ΕΛΕΟΣ.
ΕΛΕΟΣ
Καποιος υπευθυνος ας διαγραψει αυτη τη προκλητικη δημοσιευση...
Λυπαμαι. -
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Επειδη ειμαι πολυ φιλοζωος,ενα πραγμα θα πω μονο γιατι απο αυτα που διαβαζω εχω νευριασει.....
ΕΛΕΟΣ.
ΕΛΕΟΣ
Καποιος υπευθυνος ας διαγραψει αυτη τη προκλητικη δημοσιευση...
Λυπαμαι.ΟΧΙ, ΟΧΙ, ΟΧΙ!!!
To συγκεκριμένο post -καλώς ή κακώς- δε νομίζω ότι παραβιάζει κάποιον από τους όρους χρήσης.
Δεν γίνεται να διαγράφονται δημοσιεύσεις επειδή εγώ ή εσύ τις θεωρούμε προκλητικές ή επειδή μας νευριάζουν!!!
-
Yπαρχει μια μικρη διαφορα.....
Δεν τις θεωρουμε προκλητικες αλλα ΕΙΝΑΙ....
Ξεπερνα τα ορια η συγκεκριμενη δημοσιευση...
Πραγματικα λυπαμαι.. -
Προσωπική μου γνώμη είναι ότι δεν θα έπρεπε να υπάρχουν αδέσποτα ζώα.
Το Κράτος και οι ευσυνείδητοι πολίτες πρέπει να λύσουν το πρόβλημα. -
η λύση είναι απλή:
θα σκοτώσουμε όλα τα σκυλιά έτσι ώστε να μην πετάγονται στις ρόδες μας.
Βέβαια πρόβλημα δημιουργείται και με τις γάτες.. ας τις σκοτώσουμε και τις βρωμόγατες....
Εμένα μου έχει τύχει να πέσει στο παρπρίζ μου ένα πουλάκι.... την ώρα που έτρεχα στον εθνικό, πέρασε από μπροστά και έσκασε στο τζάμι... κόντεψε να με σκοτώσει το βρωμόπουλο... τι θα λέγατε να τα σκοτώναμε κι αυτά καλού κακού....
Ά και για να μην το ξεχάσω.... την άλλη φορά που πέρναγα έξω από ένα σχολείο πετάχτηκε μπροστά μου ένα βρωμόπαιδο... το τραυμάτισα θανάσιμα αλλά ευτυχώς δεν μου έκανε ζημιά στον προφυλακτήρα... επειδή δεν ξέρω αν θα είμαι το ίδιο τυχερός και την επόμενη φορά, λέω, καλού κακού να τα έχουμε πάντα δεμένα με ένα σχοινί σε κάποιο σταθερό σημείο... αν το σχοινί είναι ακριβό, μπορούμε να τα σκοτώνουμε και να ξεμπερδεύουμε μια και καλή....τα βρωμόπαιδα...Εναλλακτικά, σκοτώνετε εμένα και τη γλυτώνουν όλοι οι υπόλοιποι. καλημέρα σας!
-
Παιδια, η ερωτηση μου ηταν σαφεις ,σας εχει τυχει κατι παρομοιο???
Δεν ειχα καμια διαθεση να βαλω θεμα φιλοζωιας ή οχι, αλλα μιας και το παμε εκει θα απαντησω σε κατι ΕΥΓΕΝΙΚΑ.Τα αδεσποτα δεν ηρθαν απο το διαστημα, καποιοι 'φιλοζωοι' τα ειχαν και οταν τα βαρεθηκαν τα αφησαν ελευθερα με το σημερινο αποτελεσμα.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Προσωπική μου γνώμη είναι ότι δεν θα έπρεπε να υπάρχουν αδέσποτα ζώα.
Το Κράτος και οι ευσυνείδητοι πολίτες πρέπει να λύσουν το πρόβλημα.Συμφωνω και επαυξανω!!!
Ενταξει βεβαια δε λεω εγω μιλαω γιατι δεν την εχω πατησει, αλλα γιατι ρε παιδια, τι φταινε τα ζωα? Απο τη στιγμη που δεν υπαρχει καποιος φορεας να ευαισθητοποιηθει, δεν μπορουμε να κανουμε και πολλα. Να εχουμε τα μυαλα μας και τα ματια μας πανω στο δρομο και να μην παπαριζομαστε με κινητα και γκομενακια που κυκλοφορανε στους δρομους.
Τωρα οποιος θελει να βγει παγανια με κανενα αεροβολο δεν συμφωνω, ασε που μπορει να βρει το μπελα του (και δικαια για μενα) εαν τον δουν
Ισως βεβαια εαν γινει το ατυχημα και μας χτηπησει κανενα τετραποδο, ισως αν εχει κολαρο με καποια διευθυνση να το ψαξουμε το θεμα.
Τωρα που ειπα για γκομενακια να πω και κατι αλλο.
Εαν μπορουμε να διακρινουμε απο τα 500 μετρα μια 'ωραια' γυναικα (μα τι ευγενικα που τα λεω) οταν οδηγαμε, τοτε σιγουρα μπορουμε να δουμε και ενα σκυλο!!! -
Το χειρότερο που έχω δει ήταν στη Βουλιαγμένης (στο ύψος της Ηλιούπολης) πετάχτηκε ένα σκυλί μπροστά από μηχανάκι. Ο αναβάτης επί τουλάχιστον 50 μέτρα έκανε τούμπες ... σαν από θαύμα ζούσε...
Βέβαια η κατάσταση του ήταν μάλλον πολύ σοβαρή (όταν ήρθε το ασθενοφόρο 20 λεπτά μετά δεν είχε συνέλθει ακόμα)...
Ελπίζω να είναι καλά (το παραπάνω είχε συμβεί δυο εβδομάδες πριν)...
κάτι πρέπει να γίνει... -
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Yπαρχει μια μικρη διαφορα.....
Δεν τις θεωρουμε προκλητικες αλλα ΕΙΝΑΙ....
Ξεπερνα τα ορια η συγκεκριμενη δημοσιευση...
Πραγματικα λυπαμαι..Φίλε μου, εγώ λυπάμαι ακόμα περισσότερο και σε παρακαλώ (αφού ηρεμήσεις) να προσπαθήσεις να αντιληφθείς γιατί όσα λες παραπάνω αποτελούν την απαρχή κάθε ολοκληρωτικής θεωρίας.
Εχετε τρακαρει με καποιο ζωο ?