-
Μιλαω για την ανηφορα που ειναι μετα τον οικισμο -κοντα στο χιλιομετρο, οπου κανεις δεν περναει το δρομο απεναντι, γιατι πολυ απλα στην αριστερη πλευρα του δρομου (οπως ανεβαινεις) δεν υπαρχει τιποτα. Αλλα βεβαια...
YΓ: Ακομα και αν ειχε σχολειο, θα δουλευε κυριακατικα
Μου θυμιζει εναν αλλο φωστηρα που με ειχε σταματησει 2 το βραδυ επειδη πηγαινα με... σκαρτα 70 σε εναν κεντρικο της Χαλκιδας (στις Καμαρες) και μου λεει:- Μα καλα πως πας ετσι; Και αν θελει να περασει κανενα παιδακι το δρομο;
- Αν θελει ενα παιδακι να περασει εδω το δρομο τετοια ωρα, να συλλαβεις τους γονεις του για παραμεληση ανηλικου...
-
Μετά τα μπουγατσάδικο;
Αλλά βέβαια τι;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Μετά τα μπουγατσάδικο;Αλλά βέβαια τι;
Oh yes.
Aλλα βεβαια τι Χρηστο; Πας να ανοιξεις τα ματια του συμπολιτη σου σε ενα αυτοκινητιστικο φορουμ να μην τον ξεβρακωσουν τσαμπα και του χαλασουν το Σαββατοκυριακο και 'στην λεει' κιολας. Αμ καλα να παθουμε...Aυτο ειναι το ευχαριστω.
Α ρε ελληνα αθανατεΠηγαινετε τον επαρχιακο Σχηματαρι-Χαλκιδα με τα ορια τους να γουσταρετε λοιπον (δεν το λεω σε εσενα προσωπικα)...
Μηπως πατε και στην Ε.Ο. με εξηκοντα τωρα με τα εργα;;;Φαινεται μαζι με τους μισθους εχουν παγωσει και τα μυαλα. Κριμα. Αυτο ειναι το προβλημα στην (Μπουρδ)ελλαδα ρε παιδι μου: Μη τρεχει κανεις πανω απο τα λογικοτατα ορια. Ολα τα αλλα τα λυσαμε.
ΥΓ: Και επειδη πολλοι πατε απο την παλια εθνικη (λογικοτατη επιλογη το Σ/Κ οσο διαρκουν τα εργα ασφαλτοστρωσης, πας χαλαρα και δεν δινεις λεφτα στο ελληνικο κωλοκρατος, αλλα μονο μερα γιατι στις λακουβες μπορεις ανετα να ψησεις αρνι) να προσεχετε. Οχι προσπερασματα.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Οπου και να έχει μία είναι η λύση....(για τις κάμερες)δε προσφερει τιποτα διοτι:
- υποτιθεται οτι αν σε τραβηξει φωτο η καμερα δε θα φαινεται η πινακιδα σου. Οκ, αλλα, προφανως δε μπορεις να ταξιδευεις με το συστημα σε λειτουργια γιατι θα σε σκισουν αν σε πιασουν. Αρα πρεπει να το χρησιμοποιεις μονο αν πλησιαζεις σε ρανταρ. Ε, μα αμα ξερεις οτι πλησιαζεις σε ρανταρ απλα θα κοψεις λιγο και μολις περασεις ξαναεπιταχυνεις...
κανω λαθος?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
...προφανως δε μπορεις να ταξιδευεις με το συστημα σε λειτουργια γιατι θα σε σκισουν αν σε πιασουν...Πωλείται μόνο μαζί με το kit ρίψης λαδιών και καρφιών στον δρόμο για τα περιπολικά που μπορεί να σε καταδιώκουν.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
...προφανως δε μπορεις να ταξιδευεις με το συστημα σε λειτουργια γιατι θα σε σκισουν αν σε πιασουν...
Πωλείται μόνο μαζί με το kit ρίψης λαδιών και καρφιών στον δρόμο για τα περιπολικά που μπορεί να σε καταδιώκουν.
ωραια, ελπιζω να εχει και κατι τετοιο σαν εξτρα σε περιπτωση που τα παραπανω κιτ αποδειχθουν αναποτελεσματικα:
αλλωστε ευκολα κρυβεται στο πορτμπαγκαζ
-
4-5 νέες βάσεις για κάμερες στα πέριξ των Τεμπών/Πλαταμώνα.
Επίσης, πολλά μπλόκα σήμερα με χειρός, με 140 πάντως δεν με σταμάτησε κανείς.
Αυτά για την ΕΟ Θεσσαλονίκης-Αθηνών.
-
έχοντας γυρίσει απο ενα 5ήμερο στη μονεμβασιά και κάνοντας αρκετές βόλτες προς σπήλαια διρού-γύθειο κτλ δεν είδα ούτε ενα στρουμφάκι!! περιέργο...
σε αντίθεση βέβαια με το κλασικό μπλόκο στην περιφερειακή αιγάλεω κάθε μεσημέρι στο παρκινγκ λίγο πριν την έξοδο για αττικη οδο.. που σε εναν τελειώς κλειστό και ασφαλή δρόμο, σε μη κατοικημένη περιοχή σου έχουν βάλει ενα ωραιότατο όριο 80! για να σε γδύνουν όποτε γουστάρουν.. εμείς που περνάμε απο κεi καθημερινά το ξέρουμε οπότε προσοχη παιδιά γιατί είναι σημείο που πας πολύυ χαλαρά με 120+
-
Από insider..........
Χθες στην Ελευσίνα στα διόδια, συνεργείο του πρώην ΣΔΟΕ σταματούσε πολυτελή οχήματα για να διαπιστώσει τους αριθμούς πλαισίου και στην συνέχεια την σχέση του οδηγού με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του οχήματος είτε ιδιωτικο, είτε εταιρικό, είτε off-shore, δανεικό, ενοικιασμένο κλπ.
Βγήκαν κάποια λαβράκια και μετά το Πάσχα θα γίνουν και οι δέοντες φορολογικοί έλεγχοι που πέραν των ιδιοκτητών θα επεκταθούν και στις επαγγελματικές δραστηριότητες κάποιων εκ των οδηγών που δεν ήταν ιδιοκτήτες. -
Δεν χρειαζεται insider, το εδειξαν και στις ειδησεις
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Από insider..........
Χθες στην Ελευσίνα στα διόδια, συνεργείο του πρώην ΣΔΟΕ σταματούσε πολυτελή οχήματα για να διαπιστώσει τους αριθμούς πλαισίου και στην συνέχεια την σχέση του οδηγού με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του οχήματος είτε ιδιωτικο, είτε εταιρικό, είτε off-shore, δανεικό, ενοικιασμένο κλπ.
Βγήκαν κάποια λαβράκια και μετά το Πάσχα θα γίνουν και οι δέοντες φορολογικοί έλεγχοι που πέραν των ιδιοκτητών θα επεκταθούν και στις επαγγελματικές δραστηριότητες κάποιων εκ των οδηγών που δεν ήταν ιδιοκτήτες.τα τζιμανια του σδοε ας πανε καμμια βολτα τιποτα ζεφυρι, αγια βαρβαρα αν θελουν αν βγαλουν λαβρακια.μεγαλυτερη αναλογια bmw, mercendes, ανα κατοικο απο κηφισια και εκαλη εχουν.
-
Ερώτηση: Στο ύψος της Κινέττας (Goodies) στην κατεύθυνση προς Κόρινθο της νέας εθνικής, υπάρχει φωτογραφικό ραντάρ;
-
στην Εγνατία οδό, στο κομμάτι Βέροια-Μαλγαρα, δεν φτάνει που έχουν φυτέψει 40 κάμερες, χτες είχαν κ πιστόλι κ σταματούσαν κάπου κοντά στην διασταύρωση για Αλεξάνδρεια....
-
Ο χρήστης dimitris74 έγραψε:
Από insider..........
Βγήκαν κάποια λαβράκια και μετά το Πάσχα θα γίνουν και οι δέοντες φορολογικοί έλεγχοι που πέραν των ιδιοκτητών θα επεκταθούν και στις επαγγελματικές δραστηριότητες κάποιων εκ των οδηγών που δεν ήταν ιδιοκτήτες.τα τζιμανια του σδοε ας πανε καμμια βολτα τιποτα ζεφυρι, αγια βαρβαρα αν θελουν αν βγαλουν λαβρακια.μεγαλυτερη αναλογια bmw, mercendes, ανα κατοικο απο κηφισια και εκαλη εχουν.
Μόνο συνοδεία της ΜΥΚ ή της Ζ'ΜΑΚ
-
οσοι περασαν αποψε απο κατεχακη πιστευω οτι θα ξενερωσαν αρκετα
166 χλμ και διπλωμα για 2 μηνες
το θεμα ειναι οτι δεν πηγα 166 ρε γαμωτο
και καλα πες οτι εγω τα επιασα ή τεσπα ημουν σιγουρα πανω απο το οριο (που ειναι 70 )ειχαν και ενα 106 απλο που επιασε λεει τα 150
ποτε τα επιασε ρε πουστη μου...? και πώς? με nitro? (δε μιλαμε για τη μεγαλη κατηφορα στο ΓΝΑ που εκει με το ζορι να επιανε 150 , πιο πριν ηταν το ρανταρ)
#%*@μπατσοι..
και οταν του λεω 'σας βγαλαν εξω για λεφτα?' (ολη η αθηνα τιγκα στη τροχαια)
μου λεει 'αν τα πληρωσεις σε 10 μερες θα ειναι μιση η κληση'
και δεν εχει point system
(λες και μετραει )&#$%μπατσοι και παλι...
αλλα το παιζαν ευγενικοι
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
στην Εγνατία οδό, στο κομμάτι Βέροια-Μαλγαρα, δεν φτάνει που έχουν φυτέψει 40 κάμερες, χτες είχαν κ πιστόλι κ σταματούσαν κάπου κοντά στην διασταύρωση για Αλεξάνδρεια....Λοιπόν, νεώτερα για το θέμα των καμερών που έχουν φυτευτεί τους τελευταίους μήνες: δεν λειτουργεί καμία προς το παρόν, αφού ακόμη ούτε η εργολαβία έχει τελειώσει και επιπλέον, έχουν διάφορα προβληματάκια να λύσουν...
Το πιο ωραίο το έμαθα για την Κρήτη, τα κοπέλια, έχουν ήδη βανδαλίσει κάμποσες! (φυσικά, αυτές θα τις ΞΑΝΑ-πληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι, ώστε να συνεχίσουν να πληρώνουν για τις κλήσεις που θα δέχονται... ).
Στα τεχνικά τώρα, αυτό που δεν γνώριζα μέχρι χθες, είναι πως τελικά το σύστημα δεν είναι διασυνδεμένο, ούτε πηγαίνει κάπου κεντρικά! Είναι αυτόνομες συσκευές και η πληροφορία (οι φωτογραφίες δηλαδή...) δεν στέλνονται κάπου, πρέπει να τις κατεβάζεις με ένα laptop και WiFi...
Αρκετά χαζό...Αλλά έτσι το ζήτησε το Ελληνικό δημόσιο, οπότε αυτό θα πάρει...
Ετοιμαστείτε λοιπόν στο μέλλον, να ΞΑΝΑ-πληρώσετε για την αναβάθμιση με 3G κλπ κλπ...Α, αυτή είναι η δεύτερη εργολαβία, υπήρξε παλιότερα κι άλλη μία, όπου κυρήχτηκε έκπτωτος ο εργολάβος (αφού πήρε την προκαταβολή ασφαλώς... ).
Οπότε, προς το παρόν, να έχετε το νου σας στα φορητά ραντάρ και όχι στις σταθερές κάμερες...
-
Qsis, γιατί είναι κωλόμπατσοι; Με πόσα πήγαινες δλδ;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Qsis, γιατί είναι κωλόμπατσοι; Με πόσα πήγαινες δλδ;εγω θα τον εγραφα και για τα φθαρμενα ελαστικα...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
οσοι περασαν αποψε απο κατεχακη πιστευω οτι θα ξενερωσαν αρκεταΣε ποιό σημείο ήταν στημένοι?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
οσοι περασαν αποψε απο κατεχακη πιστευω οτι θα ξενερωσαν αρκετα166 χλμ και διπλωμα για 2 μηνες
το θεμα ειναι οτι δεν πηγα 166 ρε γαμωτο
και καλα πες οτι εγω τα επιασα ή τεσπα ημουν σιγουρα πανω απο το οριο (που ειναι 70 )ειχαν και ενα 106 απλο που επιασε λεει τα 150
ποτε τα επιασε ρε πουστη μου...? και πώς? με nitro? (δε μιλαμε για τη μεγαλη κατηφορα στο ΓΝΑ που εκει με το ζορι να επιανε 150 , πιο πριν ηταν το ρανταρ)
#%*@μπατσοι..
και οταν του λεω 'σας βγαλαν εξω για λεφτα?' (ολη η αθηνα τιγκα στη τροχαια)
μου λεει 'αν τα πληρωσεις σε 10 μερες θα ειναι μιση η κληση'
και δεν εχει point system
(λες και μετραει )&#$%μπατσοι και παλι...
αλλα το παιζαν ευγενικοι
όντως όλη η αθήνα είναι τίγκα στην τροχαία..
ερώτηση γιατί εμένα αλλιώς μου τα έχουν πει.. δε σου είπαν τπτ για δικαστήριο κτλ? αυτό που έχω διαβάσει είναι πως στο +60 απο το όριο πας δικαστήριο κατευθείαν..
το πρόστιμο πόσο είναι?
καλό κουράγιο τώρα να περάσουν οι 2 μήνες..
Radar και πού βρίσκονται.