-
έχοντας γυρίσει απο ενα 5ήμερο στη μονεμβασιά και κάνοντας αρκετές βόλτες προς σπήλαια διρού-γύθειο κτλ δεν είδα ούτε ενα στρουμφάκι!! περιέργο...
σε αντίθεση βέβαια με το κλασικό μπλόκο στην περιφερειακή αιγάλεω κάθε μεσημέρι στο παρκινγκ λίγο πριν την έξοδο για αττικη οδο.. που σε εναν τελειώς κλειστό και ασφαλή δρόμο, σε μη κατοικημένη περιοχή σου έχουν βάλει ενα ωραιότατο όριο 80! για να σε γδύνουν όποτε γουστάρουν.. εμείς που περνάμε απο κεi καθημερινά το ξέρουμε οπότε προσοχη παιδιά γιατί είναι σημείο που πας πολύυ χαλαρά με 120+
-
Από insider..........
Χθες στην Ελευσίνα στα διόδια, συνεργείο του πρώην ΣΔΟΕ σταματούσε πολυτελή οχήματα για να διαπιστώσει τους αριθμούς πλαισίου και στην συνέχεια την σχέση του οδηγού με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του οχήματος είτε ιδιωτικο, είτε εταιρικό, είτε off-shore, δανεικό, ενοικιασμένο κλπ.
Βγήκαν κάποια λαβράκια και μετά το Πάσχα θα γίνουν και οι δέοντες φορολογικοί έλεγχοι που πέραν των ιδιοκτητών θα επεκταθούν και στις επαγγελματικές δραστηριότητες κάποιων εκ των οδηγών που δεν ήταν ιδιοκτήτες. -
Δεν χρειαζεται insider, το εδειξαν και στις ειδησεις

-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Από insider..........
Χθες στην Ελευσίνα στα διόδια, συνεργείο του πρώην ΣΔΟΕ σταματούσε πολυτελή οχήματα για να διαπιστώσει τους αριθμούς πλαισίου και στην συνέχεια την σχέση του οδηγού με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του οχήματος είτε ιδιωτικο, είτε εταιρικό, είτε off-shore, δανεικό, ενοικιασμένο κλπ.
Βγήκαν κάποια λαβράκια και μετά το Πάσχα θα γίνουν και οι δέοντες φορολογικοί έλεγχοι που πέραν των ιδιοκτητών θα επεκταθούν και στις επαγγελματικές δραστηριότητες κάποιων εκ των οδηγών που δεν ήταν ιδιοκτήτες.τα τζιμανια του σδοε ας πανε καμμια βολτα τιποτα ζεφυρι, αγια βαρβαρα αν θελουν αν βγαλουν λαβρακια.μεγαλυτερη αναλογια bmw, mercendes, ανα κατοικο απο κηφισια και εκαλη εχουν.
-
Ερώτηση: Στο ύψος της Κινέττας (Goodies) στην κατεύθυνση προς Κόρινθο της νέας εθνικής, υπάρχει φωτογραφικό ραντάρ;
-
στην Εγνατία οδό, στο κομμάτι Βέροια-Μαλγαρα, δεν φτάνει που έχουν φυτέψει 40 κάμερες, χτες είχαν κ πιστόλι κ σταματούσαν κάπου κοντά στην διασταύρωση για Αλεξάνδρεια....
-
Ο χρήστης dimitris74 έγραψε:
Από insider..........
Βγήκαν κάποια λαβράκια και μετά το Πάσχα θα γίνουν και οι δέοντες φορολογικοί έλεγχοι που πέραν των ιδιοκτητών θα επεκταθούν και στις επαγγελματικές δραστηριότητες κάποιων εκ των οδηγών που δεν ήταν ιδιοκτήτες.τα τζιμανια του σδοε ας πανε καμμια βολτα τιποτα ζεφυρι, αγια βαρβαρα αν θελουν αν βγαλουν λαβρακια.μεγαλυτερη αναλογια bmw, mercendes, ανα κατοικο απο κηφισια και εκαλη εχουν.
Μόνο συνοδεία της ΜΥΚ ή της Ζ'ΜΑΚ
-
οσοι περασαν αποψε απο κατεχακη πιστευω οτι θα ξενερωσαν αρκετα
166 χλμ και διπλωμα για 2 μηνες
το θεμα ειναι οτι δεν πηγα 166 ρε γαμωτο
και καλα πες οτι εγω τα επιασα ή τεσπα ημουν σιγουρα πανω απο το οριο (που ειναι 70 )ειχαν και ενα 106 απλο που επιασε λεει τα 150
ποτε τα επιασε ρε πουστη μου...? και πώς? με nitro? (δε μιλαμε για τη μεγαλη κατηφορα στο ΓΝΑ που εκει με το ζορι να επιανε 150 , πιο πριν ηταν το ρανταρ)
#%*@μπατσοι..
και οταν του λεω 'σας βγαλαν εξω για λεφτα?' (ολη η αθηνα τιγκα στη τροχαια)
μου λεει 'αν τα πληρωσεις σε 10 μερες θα ειναι μιση η κληση'
και δεν εχει point system
(λες και μετραει )&#$%μπατσοι και παλι...
αλλα το παιζαν ευγενικοι
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
στην Εγνατία οδό, στο κομμάτι Βέροια-Μαλγαρα, δεν φτάνει που έχουν φυτέψει 40 κάμερες, χτες είχαν κ πιστόλι κ σταματούσαν κάπου κοντά στην διασταύρωση για Αλεξάνδρεια....Λοιπόν, νεώτερα για το θέμα των καμερών που έχουν φυτευτεί τους τελευταίους μήνες: δεν λειτουργεί καμία προς το παρόν, αφού ακόμη ούτε η εργολαβία έχει τελειώσει και επιπλέον, έχουν διάφορα προβληματάκια να λύσουν...
Το πιο ωραίο το έμαθα για την Κρήτη, τα κοπέλια, έχουν ήδη βανδαλίσει κάμποσες! (φυσικά, αυτές θα τις ΞΑΝΑ-πληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι, ώστε να συνεχίσουν να πληρώνουν για τις κλήσεις που θα δέχονται... ).
Στα τεχνικά τώρα, αυτό που δεν γνώριζα μέχρι χθες, είναι πως τελικά το σύστημα δεν είναι διασυνδεμένο, ούτε πηγαίνει κάπου κεντρικά! Είναι αυτόνομες συσκευές και η πληροφορία (οι φωτογραφίες δηλαδή...) δεν στέλνονται κάπου, πρέπει να τις κατεβάζεις με ένα laptop και WiFi...
Αρκετά χαζό...Αλλά έτσι το ζήτησε το Ελληνικό δημόσιο, οπότε αυτό θα πάρει...
Ετοιμαστείτε λοιπόν στο μέλλον, να ΞΑΝΑ-πληρώσετε για την αναβάθμιση με 3G κλπ κλπ...Α, αυτή είναι η δεύτερη εργολαβία, υπήρξε παλιότερα κι άλλη μία, όπου κυρήχτηκε έκπτωτος ο εργολάβος (αφού πήρε την προκαταβολή ασφαλώς... ).
Οπότε, προς το παρόν, να έχετε το νου σας στα φορητά ραντάρ και όχι στις σταθερές κάμερες...
-
Qsis, γιατί είναι κωλόμπατσοι; Με πόσα πήγαινες δλδ;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Qsis, γιατί είναι κωλόμπατσοι; Με πόσα πήγαινες δλδ;εγω θα τον εγραφα και για τα φθαρμενα ελαστικα...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
οσοι περασαν αποψε απο κατεχακη πιστευω οτι θα ξενερωσαν αρκεταΣε ποιό σημείο ήταν στημένοι?
-
οσοι περασαν αποψε απο κατεχακη πιστευω οτι θα ξενερωσαν αρκετα166 χλμ και διπλωμα για 2 μηνες
το θεμα ειναι οτι δεν πηγα 166 ρε γαμωτο
και καλα πες οτι εγω τα επιασα ή τεσπα ημουν σιγουρα πανω απο το οριο (που ειναι 70 )ειχαν και ενα 106 απλο που επιασε λεει τα 150
ποτε τα επιασε ρε πουστη μου...? και πώς? με nitro? (δε μιλαμε για τη μεγαλη κατηφορα στο ΓΝΑ που εκει με το ζορι να επιανε 150 , πιο πριν ηταν το ρανταρ)
#%*@μπατσοι..
και οταν του λεω 'σας βγαλαν εξω για λεφτα?' (ολη η αθηνα τιγκα στη τροχαια)
μου λεει 'αν τα πληρωσεις σε 10 μερες θα ειναι μιση η κληση'
και δεν εχει point system
(λες και μετραει )&#$%μπατσοι και παλι...
αλλα το παιζαν ευγενικοι
όντως όλη η αθήνα είναι τίγκα στην τροχαία..
ερώτηση γιατί εμένα αλλιώς μου τα έχουν πει.. δε σου είπαν τπτ για δικαστήριο κτλ? αυτό που έχω διαβάσει είναι πως στο +60 απο το όριο πας δικαστήριο κατευθείαν..
το πρόστιμο πόσο είναι?
καλό κουράγιο τώρα να περάσουν οι 2 μήνες..
-
με τον παλιο ΚΟΚ ηταν 1 μηνας και πλημμελειοδικειο
τωρα ειναι 2 μηνες και 350 ευρω ή 175 σε 10 μερες.
απο οικονομικης αποψης ειναι σαφως καλυτερα τα πραγματα γιατι στο πλημμελειοδικειο θα πληρωνες χοντρο χρημα ,αλλα οι 2 μηνες ειναι 2 μηνες... -
με τον παλιο ΚΟΚ ηταν 1 μηνας και πλημμελειοδικειο
τωρα ειναι 2 μηνες και 350 ευρω ή 175 σε 10 μερες.
απο οικονομικης αποψης ειναι σαφως καλυτερα τα πραγματα γιατι στο πλημμελειοδικειο θα πληρωνες χοντρο χρημα ,αλλα οι 2 μηνες ειναι 2 μηνες...Προσπάθησε να μην οδηγεις τώρα που είσαι χωρίς δίπλωμα
-
QsisVTS σε τρίποδα ήταν στηριγμένο το ραντάρ;
-
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
QsisVTS σε τρίποδα ήταν στηριγμένο το ραντάρ;δεν καταλαβα πού ηταν το ρανταρ γιατι μιλουσα με το συνοδηγο μου και δεν πολυκοιτουσα, παντως δεν ηταν πιστολι εκει που με σταματησαν(στη στροφη για παπαγου) ηταν κρυμμενο πιο πισω, μαλλον εκει που κανει διχαλα για μπεις στην αττικη οδο ή να συνεχισεις προς ΓΝΑ (εγω συνεχισα προς ΓΝΑ)
εκει που μας ειχαν σταματησει και περιμεναμε τη σειρα μας, ρωτησα το μπροστινο μου αν πηρε χαμπαρι οτι τον χτυπησαν και πού και μου ειπε οτι ειδε μια λαμψη στους καθρεφτες του, αλλα ουτε αυτος καταλαβε ακριβως πού ειναι.
σε αυτη τη κατηφορα παντα ολοι ειναι με τουλαχιστον 110-120.
δε σου λεω οτι εγω ημουν αθωος και επρεπε να μου τη χαρισουν, ομως το να εχεις οριο 70 χλμ/ω σε ενα τετοιο σημειο ειναι κοροιδια.
πραγμα που φανηκε απο τον αριθμο αυτοκινητων που ειχαν σταματησει οσο ημουν εγω εκει, καμια 10αρια δλδοπως κοροιδια ειναι και τα 60 χλμ/ω εξω απο το riba's οπου παλιοτερα με εγραψαν για 90, ή τα 50 χλμ/ω στην ευθεια της βαρκιζας στην οποια ευτυχως δε με εχουν γραψει
@cpp
και βεβαια δε θα οδηγω χωρις διπλωμα@drdino
166 χλμ/ω -
Που ήταν το ραντάρ ρε παιδιά στην Κατεχάκη;;;
Μη μου πείτε ότι έχουν βάλει και φωτογραφικά...... -
Λάθος σου που το δέχτηκες χωρίς αποδεικτικό στοιχείο. Αν είχε ρανταρ να σου έδειχνε στην οθόνη του ότι όντως σε 'χτύπησε' με αυτά τα χλμ ή αν βγήκε φωτογραφία ζητάς το αναμνηστικό που γράφει όντως αυτά τα χλμ...
Ποτέ δεν το δεχόμαστε χωρίς να το αναγράφει κάπου.
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Λάθος σου που το δέχτηκες χωρίς αποδεικτικό στοιχείο. Αν είχε ρανταρ να σου έδειχνε στην οθόνη του ότι όντως σε 'χτύπησε' με αυτά τα χλμ ή αν βγήκε φωτογραφία ζητάς το αναμνηστικό που γράφει όντως αυτά τα χλμ...Ποτέ δεν το δεχόμαστε χωρίς να το αναγράφει κάπου.
ναι δεν το σκεφτηκα..
επρεπε να το ζητησω μονο και μονο για να τους ταλαιπωρησω , μιας και η καμερα/ρανταρ(δεν εχω καταλαβει τι ακριβως ηταν) ηταν πολυ πιο πισωβεβαια μου εκαναν τη 'χαρη' και δε μου πηραν αδεια και πινακιδες(σε κανεναν δεν επαιρναν τωρα που το σκεφτομαι ), μπορει για σπασιμο ομως να μου τα επαιρναν μετα απο αυτο.
να με πηγαιναν μεσα δεν παιζει γιατι μαλλον ειχαν εντολη να κοψουν χ κλησεις, αρα θα ειχαν πολλη δουλεια ακομα@ eddie
ναι κατεχακη στο ρευμα για Αθηνα, προσεχε!
Radar και πού βρίσκονται.