-
Κορινθου Πατρων λειτουργει καποιο σταθερο ρανταρ?
-
Την Κυριακή το μεσημέρι κατά τις 15:30-16:00 είχε μπλόκο με ραντάρ στην Περιφερειακή Υμηττού κανά-δυο χιλιόμετρα μετά την είσοδο σε αυτή από την Αττική Οδό (αν θυμάμαι καλά, έξοδος 16 από αεροδρόμιο προς ελευσίνα).
Την Κυριακή το βράδυ πέτυχα για πρώτη φορά μπλόκο με ραντάρ μεταμεσονύχτια ώρα. Ήταν στημένο στις 00:30 στην Αττική Οδό ένα χιλιόμετρο πριν το σημείο όπου ευθεία συνεχίζει ο δρόμος για Μαρκόπουλο και δεξιά είναι η έξοδος προς αεροδρόμιο.
-
Μου έφερε ένας ευγενικός κύριος μια πρόσκληση να πάω στο τμήμα. Υπερβολική ταχύτητα στην Α.Ο. !
Πότε? 26/12/2007 ! Υπάρχει μια σχετική καθυστέρηση στο ελληνικό δημόσιο παρατηρώ!
Εκτός από τη σταθερή κάμερα που έχει στην είσοδο της Α.Ο. από Ελευσίνα για Αθήνα αμέσως μετά τη γεφυρούλα που περνάς από κάτω, γνωρίζετε αν υπάρχει και κάποια άλλη σταθερή κάμερα από Αθήνα προς Ελευσίνα? Μου με πιάσανε ρε γμτ ???
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Κορινθου Πατρων λειτουργει καποιο σταθερο ρανταρ?Δεν έχω εντοπίσει καμία και τελευταία την έχω κάνει πολλές φορές. Τα σημεία που τη στήνουν τα στρουμφάκια είναι ψιλογνωστά όμως...
Προσοχή όμως, από Πάτρα για Γιάννενα έχει πλημμυρίσει ο τόπος από ολοκαίνουριες σταθερές κάμερες. Έχω δει τουλάχιστον 6-7. Είναι εμφανείς μεν αλλά στις περισσότερες δεν προλαβαίνεις να κόψεις. Προς το παρόν είναι 'τυφλωμένες' με μαύρες σακούλες αλλά είναι προφανώς θέμα ημερών να αρχίσουν να πυροβολούν κανονικά...
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Μου έφερε ένας ευγενικός κύριος μια πρόσκληση να πάω στο τμήμα. Υπερβολική ταχύτητα στην Α.Ο. !Πότε? 26/12/2007 ! Υπάρχει μια σχετική καθυστέρηση στο ελληνικό δημόσιο παρατηρώ!
Εκτός από τη σταθερή κάμερα που έχει στην είσοδο της Α.Ο. από Ελευσίνα για Αθήνα αμέσως μετά τη γεφυρούλα που περνάς από κάτω, γνωρίζετε αν υπάρχει και κάποια άλλη σταθερή κάμερα από Αθήνα προς Ελευσίνα? Μου με πιάσανε ρε γμτ ???
αυτή την ξέρεις?
Youtube Video2007? δεν νομίζω πως υπήρχε το 2007 πάντως..
-
Ευχαριστώ, δυστυχώς δεν την ήξερα...
Ωραία, απ' ότι φαντάζομαι κάθε μήνα θα παίρνω και κλήση για τους 13 προηγούμενους μήνες αν είναι αυτή με την οποία με γράψανε. Θα με πάνε μέσα μου φαίνεται...
Αυτή πότε περίπου να μπήκε? Υπάρχει καμιά εκτίμηση? Το βίντεο πάντως είναι από το Μάρτιο του 08 οπότε είναι μάλλον πιθανό να είναι αυτή. Αν μου δώσουν τη φωτό θα το επιβεβαιώσω.Το μπιπ μπιπ που ακούγεται υποθέτω είναι το αντιραντάρ. Αυτά αν κατάλαβα καλά κάνουν 'μπιπ' και σε τέτοιες κάμερες ή μόνο σε αυτές που πυροβολούν κατά μέτωπο τους μπροστά από σένα?
Έχω μείνει πίσω μου φαίνεται σε αυτά ...
-
Ευχαριστώ, δυστυχώς δεν την ήξερα...Ωραία, απ' ότι φαντάζομαι κάθε μήνα θα παίρνω και κλήση για τους 13 προηγούμενους μήνες αν είναι αυτή με την οποία με γράψανε. Θα με πάνε μέσα μου φαίνεται...
Αυτή πότε περίπου να μπήκε? Υπάρχει καμιά εκτίμηση? Το βίντεο πάντως είναι από το Μάρτιο του 08 οπότε είναι μάλλον πιθανό να είναι αυτή. Αν μου δώσουν τη φωτό θα το επιβεβαιώσω.Το μπιπ μπιπ που ακούγεται υποθέτω είναι το αντιραντάρ. Αυτά αν κατάλαβα καλά κάνουν 'μπιπ' και σε τέτοιες κάμερες ή μόνο σε αυτές που πυροβολούν κατά μέτωπο τους μπροστά από σένα?
Εαν είναι έτσι, προβλέπω να έχεις σύντομα συμπαραστάτη.
Το πιο απλό είναι να το παίξεις κινέζος, ότι δεν οδηγούσες εσύ το αυτοκίνητο... και ότι τόσους μήνες μετά σιγά μην θυμάσαι ποιος (από τα διάφορα άτομα που οδηγούν το αυτοκίνητο) το είχε εκείνη την ημέρα
-
Ευχαριστώ, δυστυχώς δεν την ήξερα...Ωραία, απ' ότι φαντάζομαι κάθε μήνα θα παίρνω και κλήση για τους 13 προηγούμενους μήνες αν είναι αυτή με την οποία με γράψανε. Θα με πάνε μέσα μου φαίνεται...
επειδή και γω είχα ψάξει είχα βρεί αυτο:
http://karoshmaia.blogspot.com/2008/10/blog-post_2342.html
αλλά προφανώς η κλήση που έφαγες δείχνει πως τα κρατάγανε τα στοιχεία για την οικονομική κρίση..άλλο χρήσιμος σύνδεσμος είναι αυτός:
http://www.index.pois.gr/google.asp?SubCatID=98
που δείχνει όλα τα ρανταρ και μπορείς να τα βάλεις στο GPS.. εγω έτσι έχω κάνει..για αντιραντάρ δεν έχω ίδεα εκτός οτι πρέπει να πάρω ενα
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Ωραία, απ' ότι φαντάζομαι κάθε μήνα θα παίρνω και κλήση για τους 13 προηγούμενους μήνες αν είναι αυτή με την οποία με γράψανε. Θα με πάνε μέσα μου φαίνεται...
Το πιο απλό είναι να το παίξεις κινέζος, ότι δεν οδηγούσες εσύ το αυτοκίνητο... και ότι τόσους μήνες μετά σιγά μην θυμάσαι ποιος (από τα διάφορα άτομα που οδηγούν το αυτοκίνητο) το είχε εκείνη την ημέρα
Λες να μήν το έχουν προβλέψει το ενδεχόμενο της λήθης?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Λες να μήν το έχουν προβλέψει το ενδεχόμενο της λήθης?
Εαν δεν φαίνεται ο οδηγός πως θα αποδείξουν ότι οδηγούσες όντως εσύ;
-
Η κλήση πάει αυτεπάγγελτα στον κάτοχο του οχήματος, ο οποιος έχει δικαίωμα να υποδείξει εντός κάποιου διαστήματος (δεν θυμάμαι, αλλά ίσως και έπιτόπου στο τμήμα) τον οδηγό στην περίπτωση που δεν είναι αυτός.
Εν ολίγοις, ψάξτε και βρείτε διπλώματα απο θειάδες, γιαγιάδες παππούδες γκόμενες και καβατζώστε τα
-
Ναι έτσι είναι. Η κλήση χρεώνεται στο ιδιοκτήτη που αναγράφεται στην άδεια κυκλοφορίας. Μάλιστα το ίδιο το στρουμφάκι πρότεινε να πάω κάποιο 'άχρηστο' δίπλωμα (αν υπάρχει φυσικά) και με μια υπεύθυνη δήλωση του κατόχου να χρεωθεί σε αυτόν η υπέρβαση του ορίου. Ειδάλλως η κλήση πηγαίνει στον κάτοχο της άδειας κυκλοφορίας.
Τρέχα γύρευε με αυτά τα κωλοραντάρ. Τουλάχιστον αν σε πιάσει και σε σταματήσει λαιβ, πιάνεις και λίγο το μπίρι-μπίρι και αν δεν την γλυτώσεις τελείως μπορεί απλά να φας το ελάχιστο ποσό. Με τις κωλοφωτογραφίες τι να κάνεις??
Εντιτ: μετά από πόσα χλμ/ώρα σου παίρνουν το δίπλωμα και για πόσους μήνες γνωρίζετε? Πάνω από τα 180 είναι και δικαστήριο ΣΤΑΝΤΑΡ πέρα από το πρόστιμο ? Υπάρχει κάποιο θρεντ για αυτά ή τα λέμε εδώ?
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
...Της φυλακής τα σίδερα είναι για τους...βαρυπόδαρους !
Άλλωστε σύμφωνα με τον Αρκά έχει και κάποια θετικά του να είσαι στην 'εξοχή' :
-
Δεν υπάρχει ποινικό μέρος στην υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, είναι στάνταρ οι ποινές
Χρηματική και αφαίρεση για ένα συγκεκριμένο διάστημα
Σε αυτοκινητόδρομο πάνω απο 150 έχει αφαίρεση διπλώματος.
Δεν τα θυμάμαι τα υπόλοιπα.Αν σου έρθει κάποια κλήτευση για δικαστήριο, την γειώνεις, αφού μιλήσεις για σιγουριά με έναν δικηγόρο.
-
Και αν έχεις κάνει 200αρες+ επί ν φορές τι γίνεται; Photo album;
-
Mακάρι να μας τις δίνανε ρε πστ
Φεσώνεσαι τους πόντους και το χάνεις μιά και καλή -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Και αν έχεις κάνει 200αρες+ επί ν φορές τι γίνεται; Photo album;Έχεις δει το Demolition Man; Αν ναι, θυμάσαι πώς βρήκε χαρτί ο Σταλόνε για να μην χρησιμοποιήσει τα κοχύλια;
-
Αρχισαμεεεεε...επισης με εκπληξη διαπιστωσα την υπαρξη καμερας στην Ε.Ο. στο ρευμα προς Αθηνα στο υψος της εξοδου για Μπουρναζι. Εκει ο δρομος κανει μια δεξια στροφη και ανεβαινουμε σε γεφυρα (στη εξοδο εχει μια αντιπροσωπεια ford). Αν δεν βγεις στο Μπουρναζι, δυσκολα θα την δεις την καμερα. Φιλος που μενει εκει μου ειπε να μην ανησυχω γιατι υπαρχει εδω και καιρο. Η καμερα στοχευει την εθνικη και στο δρομο δεν υπαρχουν τα γνωστα 'καλωδια'.
Αρα, για να δουμε το αν δουλευει η οχι, θα χρησιμοποιησω ενα (...) οπως ο φιλος στην Α.Ο. και θα σας πω.Πρεπει να ξυπνησουμε ομως. Και στο Μαλιακο υπηρχαν καμερες, αλλα και 2 προειδοποιητικες πινακιδες με την αποσταση τους. Αυτες τις μπασταρδιες 'εχω βαλει πινακιδα για τεχνικα μεσα στην αρχη του δρομου' πρεπει να τις καταπολεμησουμε. Προκειται για ωμη ληστεια του ελληνικου γαμωκρατους που σε λιγο θα αφησει τις φρεγατες των απεναντι να κορναρουν εξω απο τον Πειραια, αλλα οπως παντα 'δουλεια δεν ειχε ο διαολος #$@#$%@ τα παιδια του'.
ΥΓ: Και φυσικα η ωδη στην μπασταρδοσυνη: Βρες ενα διπλωμα αλλου να μπουν οι ποντοι εκει. Και οι πινακιδες; Φταιει το οχημα!!! Πρεπει το οχημα (που μετακινει και αλλους) να μεινει εκτος κυκλοφοριας 2 μηνες για μια υπερβαση οριου ανω τον 30. Κατι δλδ που κανουμε ολοι μας στο 85% οποιασδηποτε διαδρομης ακολουθουμε. Καρκινος στα παιδακια σας αγαπητοι μου νομοθετες...
-
Τώρα κάτι έχει αλάξει και εξηγούμαι
Φίλος έχει χάσει το δίπλωμα + πινακίδες 2 φορές στο ίδιο ταξίδι.
2006 επιστροφή από Θεσσαλονίκη
Στην Θήβα του βγαίνει ο θεός με 207χλμ και του τα αφήνει όλα επιτόπου για 2μήνες
Μετά από 1 χρόνο έρχεται το δικαστήριο όπου πήρε την ελάχιστη ποινή (παραδεχόμενος-πάπια την ενοχή του και το σφάλμα του) η οποία διπλασιάζεται στο ταμείο και έφθασε τα 280 κάτι αν θυμάμαι καλά
Μετά απο 2 μήνες τον φωνάζουν στο τμήμα και του λένε φωτό από Λαμία την ίδια μέρα αφήνει δίπλωμα και πινακίδες ξανα για 2 μήνες χωρίς να πληρώσει τίποτα και το δικαστήριο δεν ήρθε ποτέ καθώς πρέπει να ήταν στην παρτίδα που ακυρώθηκαν τα δικαστήρια για ξεμπούκωμα στα δικαστήρια.Πλέον το δικαστήριο έχει καταργηθεί καθώς στην τελευταία του στάση τον σταμάτησαν στην παραλιακή με 120 του τα ξαναπήραν όλα για 2 μήνες αλλά πλέον δεν είχε δικαστήριο, μόνο διοικητικό πρόστιμο 700 Euro το οποίο το πληρώνεις μες στην εβδομάδα και πέφτει στα μισά. Αλλα πινακίδες και δίπλωμα 2 μήνες δεν τα παίρνεις με τίποτα
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Η κλήση πάει αυτεπάγγελτα στον κάτοχο του οχήματος, ο οποιος έχει δικαίωμα να υποδείξει εντός κάποιου διαστήματος (δεν θυμάμαι, αλλά ίσως και έπιτόπου στο τμήμα) τον οδηγό στην περίπτωση που δεν είναι αυτός.Εν ολίγοις, ψάξτε και βρείτε διπλώματα απο θειάδες, γιαγιάδες παππούδες γκόμενες και καβατζώστε τα
Από που κι ως που η κλήση για ταχύτητα βαρύνει τον ιδιοκτήτη του οχήματος; Ο οποίος κάλλιστα μπορεί να μην έχει καν δίπλωμα; Το ότι πάει ταχυδρομικώς πάει. Το ότι τον καλούν στο δικαστήριο, τον καλούν. Αν δεν υποδείξει όμως τον οδηγό ;
Είστε σίγουροι γι' αυτό που λέτε; Γιατί εγώ ξέρω το αντίθετο.Επίσης δεν χρειάζεται η 'λήθη'. Αν το αυτοκίνητο το οδηγούσε μέλος της οικογενείας του ιδιοκτήτη, είναι υποχρεωμένος δια νόμου [ή έστω έχει το δικαίωμα] να ΜΗΝ κατονομάσει μέλος της οικογενείας του.
[Το τι μπορεί να υποστηρίζει ένας μπατσ... εμ.. αστυνομικός μικρή σχέση μπορεί να έχει με το νόμο]
-
Αν δεν κατονομάσει άλλον, θεωρείται ότι οδηγούσε ο ίδιος. Αυτός θα πρέπει να αποδείξει ότι οδηγούσε άλλο άτομο και το 'δεν είμαι υποχρεωμένος να σας το κατονομάσω' δεν είναι απόδειξη του ισχυρισμού του.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αν δεν κατονομάσει άλλον, θεωρείται ότι οδηγούσε ο ίδιος. Αυτός θα πρέπει να αποδείξει ότι οδηγούσε άλλο άτομο και το 'δεν είμαι υποχρεωμένος να σας το κατονομάσω' δεν είναι απόδειξη του ισχυρισμού του.Από που κι ως που πρέπει να αποδείξει ότι ΔΕΝ οδηγούσε ο ίδιος;
Από που προκύπτει ότι το οδηγούσε ο ίδιος ώστε να πρέπει να αποδείξει τον οποιονδήποτε ισχυρισμό;Φυσικά και το να μην κατονομάσει δεν αποτελεί απόδειξη του οτιδήποτε. Δεν υπάρχει ισχυρισμός από τον κατηγορούμενο. Το ζήτημα είναι ότι δεν υπάρχει ισχυρισμός και από πλευράς δικαστηρίου. Δλδ, το οδηγούσε επειδή είναι ιδιοκτήτης; Εκεί πολύ απλά μπορείς να πεις ότι πρόσβαση στα κλειδιά του αυτοκινήτου (ή και ξεχωριστά κλειδιά) έχουν όλα τα μέλη της οικογενείας.
Radar και πού βρίσκονται.