-
για το κορυφαιο ρανταρ χειρος που λες....
εκανε τεστ και το λες ή εσυ το εφτιαξες?
γιατι στο video δεν βλεπω να ειναι κορυφαιο....
οδηγαω 16 χρονια αλλα με ρανταρ δεν με εχουν γραψει ποτε...και τους εχω ανακαλυψει και πισω απο θαμνους και επανω σε γεφυρες και μεσα σε αυτοκινητα με διακριτικα στο πλαι κτλ...
-
hot!!!!
-
Οχι φίλε μου μιλάω γι'αυτό το βίντεο http://www.youtube.com/watch?v=Oja8ZjTY1ok
Αυτό το βίντεο που δείχνεις κολάει με αυτό http://www.youtube.com/watch?v=EPf0pMkVTU4&NR=1 για όσους μπορούν να ξεχωρίσουν την αλήθεια.
-
Ο χρήστης aha1989 έγραψε:
hot!!!!Πρώτη δημοσίευση με σχόλιο hot!! κάτι μου έρχεται στο μυαλό
-
Ο χρήστης ASTRAKITCAR έγραψε:
Youtube Videoγια το κορυφαιο ρανταρ χειρος που λες....
εκανε τεστ και το λες ή εσυ το εφτιαξες?
γιατι στο video δεν βλεπω να ειναι κορυφαιο....
οδηγαω 16 χρονια αλλα με ρανταρ δεν με εχουν γραψει ποτε...και τους εχω ανακαλυψει και πισω απο θαμνους και επανω σε γεφυρες και μεσα σε αυτοκινητα με διακριτικα στο πλαι κτλ...
Ενας φίλος απο τα παλιά κάτι λεει,
**Have you ever touch Traffipatrol XR? **
-
Xτες 2 τεχνικοί δούλευαν στην κάμερα που είναι μετά το αλεξ πακ στην Μαραθώνος.
Αλλαζαν το όριο; Τώρα που την ξέρουν όλοι να τσιμπάνε περισσότερους; Προσοχή λοιπόν. Ακούς Λοκατζή;
-
Τα ξημερώματα πάντως που επέστρεψα από Ν.Μάκρη και με ταχύτητα 70km/h+ και κατεύθυνση προς Σταυρό δεν άστραψε τίποτα σε κανένα σημείο...
Εντύπωση μου έκανε που μας προσπέρασε (όσα αυτοκίνητα είχαμε την ίδια κατεύθυνση ήμασταν στη δεξία με την ίδια ταχύτητα) από την αριστερή περιπολικό Xsara και ήταν +/- 10χλμ παραπάνω. Δηλαδή πήγαινε περίπου με 80, ταχύτητα που έβλεπα μπροστά πως την διατηρούσε σε εκείνα τα επίπεδα (κρίνοντας από τον ρυθμό του όταν με προσπέρασε και πως άνοιγε τη διαφορά αρκετά αργά).
-
στα 100+ στην αριστερή και στα 80+ (λογικά) στην δεξιά χτυπά.
σε γνωστούς είχαν έρθει κλήσεις 120 και 125 μετά από 1 χρόνο.
εγώ περνάω με 80 βαριά 90 αριστερή γιατί η δεξιά έχει όριο τα 50 και τα 70 είναι βάσανο να τα κρατάς.
πάντως πολλοί περνάνε με πολλά εκεί λες κ δεν τρέχει τίποτα ενώ το ραντάρ είναι ενεργό, το έχει τσεκάρει φίλος.
σε πολλούς που το λέω στο φανάρι πιο κάτω, χλωμιάζουν ενώ μερικοί με αγνοούν. Οταν θα τους έρθει άλμπουμ θα κλαίγονται για το κακό κράτος.
-
Κυνηγιόντουσαν ένα Golf GT με ένα MG με πολλά σε σημείο να αναρωτιέσαι αν προκαλούν την τύχη τους και θέλουν να τα σκάσουν στο κράτος. Το Golf κάποια στιγμή έκοψε και μαζεύτηκε δεξιά. Ο άλλος συνέχισε να πηγαίνει κομμάτια
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Xτες 2 τεχνικοί δούλευαν στην κάμερα που είναι μετά το αλεξ πακ στην Μαραθώνος.Αλλαζαν το όριο; Τώρα που την ξέρουν όλοι να τσιμπάνε περισσότερους; Προσοχή λοιπόν. Ακούς Λοκατζή;
Χμμμ Και με πόσα να περνάω γμτ; Με άδειο δρόμο και τα 95χαώ μού φαίνονται λίγα...
-
Μπορεί να έκαναν συντήρηση, δεν ξέρω.
-
To ban του πιπίνου δεν έληξε ακόμα;
-
Που την έφαγες?
-
Παιδιά ξέρουμε τίποτα για παραλιακή στο ρεύμα προς Σουνιο, στην ευθεία μετά το Ζάχο;
Αισθάνθηκα μια λάμψη λίγο πριν τερματίσει η ευθεία...
-
Όχι, δεν έχει τίποτα εκεί. Απλώς μερικές φορές φωτογραφίζουν τα όμορφα αγόρια (χούμορ) ή την στήνουν με κινητό ραντάρ πριν το φανάρι του Ρίμπας, στην κατηφόρα και σε σταματάνε. Αν είδες απλώς φλασιά, νομίζω ότι δε χρειάζεται να ανησυχείς.
-
Το ΤΤ Αυτοκινητοδρόμων Ανατ. Πελλοπονήσου ράβει κατι κουστουμακια ξεγυρισμένα περιξ της Τρίπολης προς Μεγαλόπολη.
Γνωστός, με 160χλμ χωρίς πολλά πολλά έχασε για 2μήνες το δίπλωμα.ΥΓ. αν σου πάρουν το δίπλωμα επιτόπου επιτρέπεται να οδηγήσεις μέχρι τον τελικό σου προορισμό?
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Το ΤΤ Αυτοκινητοδρόμων Ανατ. Πελλοπονήσου ράβει κατι κουστουμακια ξεγυρισμένα περιξ της Τρίπολης προς Μεγαλόπολη.
Γνωστός, με 160χλμ χωρίς πολλά πολλά έχασε για 2μήνες το δίπλωμα.ΥΓ. αν σου πάρουν το δίπλωμα επιτόπου επιτρέπεται να οδηγήσεις μέχρι τον τελικό σου προορισμό?
Επιτρέπεται. Πίσω από την κλήση γράφει πως ο παραβάτης επιτρέπεται να οδηγήσει το όχημα προς τον προορισμό του, αλλά άμεσα. Δεν γίνεται δηλαδή αυτή η διαδικασία να κρατήσει... 2 μήνες!
Παθών κι εγώ προ μηνών για 157χλμ/ώρα. 2 μήνες.
Δεν παλεύεται, μετά από 2 εβδομάδες μπήκα στην... παρανομία! Που έχει πολλά προβλήματα (ουσιαστικά είσαι ανασφάλιστος κλπ κλπ).
-
Στο τελευταίο ταξίδι από Αντίρριο - Γιάννενα, βρήκα για πρώτη φορά ραντάρ στην κατεύθυνση προς Αντίρριο, μετά την Αμφιλοχία, αμέσως μετά την λίμνη Αμβρακία στο πρώτο πάρκινγκ.
Εγώ ήμουν από την άλλη πλευρά, αλλά σταματούσαν πολύ κόσμο.
-
Ετσι ειναι... αμα ειναι πολλα τα αλογατα, αντε να τα συγκρατησεις!
With great (horse)power, comes great responsibility -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Στο τελευταίο ταξίδι από Αντίρριο - Γιάννενα, βρήκα για πρώτη φορά ραντάρ στην κατεύθυνση προς Αντίρριο, μετά την Αμφιλοχία, αμέσως μετά την λίμνη Αμβρακία στο πρώτο πάρκινγκ.Εγώ ήμουν από την άλλη πλευρά, αλλά σταματούσαν πολύ κόσμο.
πριν το ρίβιο??
εκεί που είναι το εργοστάσιο με τα κουφώματα λες?
Radar και πού βρίσκονται.