-
Εχτες παντως ειδα καινουργιο μετρο προστασιας απο ρανταρ. Βαζουμε την πινακιδα αναποδα! Χωρις πλακα ειδ μια Mercedes(δε θυμαμαι μονταλο) ιερα οδο χτες με την πινακιδα γυρισμενη αναποδα! Και οχι το πανω κατω αλλα το μεσα εξω! Δηλαδη φαινοταν η απο μεσα μερια της πινακιδας. Τι να πω.
Ασχετο αλλα στον ιδιο δρομο στο υψος της θηβων που γινονται τα εργα ειδα την περασμενη βδομαδα μια ολοκαινουργια μαυρη 911 στραβοπαρκαρισμενη με τον ενα τροχο πανω στο πεζοδρομιο! Ελεος!
-
Από auto triti:
'Σε συστάσεις περιορίσθηκαν τη Δευτέρα, στην πρώτη τους εμφάνιση από την μέρα της σύστασής τους, οι άνδρες του νεοσύστατου τμήματος της Τροχαίας στο φονικό πέταλο του Μαλιακού, όπου περισσότεροι από 100 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους τα τελευταία τέσσερα χρόνια.Το καινούργιο τμήμα της Τροχαίας, το οποίο στεγάζεται επί της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας στις Θερμοπύλες, είναι επανδρωμένο από 60 αστυνομικούς, που εκτός από τα μπλόκα σε διάφορα σημεία των 70 επικίνδυνων χιλιομέτρων, θα πραγματοποιούν 24ωρες περιπολίες κατά μήκος της Εθνικής Οδού με περιπολικά, αλλά και συμβατικά αυτοκίνητα. Τη δουλειά των αστυνομικών του τμήματος Τροχαίας θα ενισχύσουν και οι κάμερες οι οποίες έχουν ήδη τοποθετηθεί σε επίκαιρα σημεία του δρόμου και θα τεθούν σε λειτουργία τις επόμενες εβδομάδες. '
Άρχισαν τα όργανα...
Σχεδόν ένας μπάτσος/km/24h...
Πρόστιμο, αφαίρεση άδειας, αυτόφορο, ΔΙΑΛΛΛΛΛΛΛΙΕΧΤΕΕΕΕ, από όλα έχουμε.... -
Αντι να κατσουν να φτιαξουν τον δρομο σε εκεινα τα 70 χλμ,προσπαθουν με ημιμετρα να δωσουν λυση.....
Τι να πεις...
-
Με κινίνα πάνε να θεραπεύσουν τον καρκίνο.
-
Ρε παιδιά, η λύση 'λακ στην πινακίδα' για τα φωτοραντάρ δουλέυει?
Και αν σε πιάσουν στο μπλόκο και το πάρουν χαμπάρι, τι παίζει? -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ρε παιδιά, η λύση 'λακ στην πινακίδα' για τα φωτοραντάρ δουλέυει?
Και αν σε πιάσουν στο μπλόκο και το πάρουν χαμπάρι, τι παίζει?θα τους πεις οτι πηγαινε για τα μαλλια σου,αλλα σου ξεφυγε κατα λαθος και πηρε λιγο και την πινακιδα......
Κωστα δεν νομιζω να δουλευει.....
Κατα τα αλλα εκεινα τα καταραμενα 70χλμ θα κανουμε πανω απο μια ωρα για να τα περασουμε με τοσα μπλοκα και ρανταρ και καμερες και και και...
-
Έχουν γράψει κανέναν από εσάς βράδυ με ραντάρ (φωτογραφία);;;
Εμένα στην Κρήτη μέχρι τώρα με έχουν γράψει 2 φορές με φωτογραφία ευτυχώς μέρα που δεν πάω με πολλά!
Με ενδιαφέρει αν στήνουν φωτογραφικό ραντάρ τη νύχτα!
-
7 χρόνια οδηγώ στην Κρήτη, ποτέ δε μ'έχουν γράψει για υπερβολική ταχύτητα - αν και τρέχω.
-
Ο χρήστης slivi έγραψε:
Από auto triti:
'Σε συστάσεις περιορίσθηκαν τη Δευτέρα, στην πρώτη τους εμφάνιση από την μέρα της σύστασής τους, οι άνδρες του νεοσύστατου τμήματος της Τροχαίας στο φονικό πέταλο του Μαλιακού, όπου περισσότεροι από 100 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους τα τελευταία τέσσερα χρόνια.Εεεεε, μην τρέχετε τότε στο πέταλο. Αφού είναι επκίνδυνο σημείο, αν πάτε με 60 για λίγο τι θα πάθετε;
Σκέφτηκα και σλόγκαν:
'Δεν δίνετε το αίμα σας, δίνετε μόνο 5 λεπτά από το χρόνο σας!' -
Περιμένουμε το δικό σου παράδειγμα, για ν'ακολουθήσουμε κι εμείς με 59,5 χ.α.ω.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Από auto triti:
'Σε συστάσεις περιορίσθηκαν τη Δευτέρα, στην πρώτη τους εμφάνιση από την μέρα της σύστασής τους, οι άνδρες του νεοσύστατου τμήματος της Τροχαίας στο φονικό πέταλο του Μαλιακού, όπου περισσότεροι από 100 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους τα τελευταία τέσσερα χρόνια.Εεεεε, μην τρέχετε τότε στο πέταλο. Αφού είναι επκίνδυνο σημείο, αν πάτε με 60 για λίγο τι θα πάθετε;
Σκέφτηκα και σλόγκαν:
'Δεν δίνετε το αίμα σας, δίνετε μόνο 5 λεπτά από το χρόνο σας!'Εθνικη οδος και 60 ειναι εννοιες ασυμβιβαστες......
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Από auto triti:
Σκέφτηκα και σλόγκαν:
'Δεν δίνετε το αίμα σας, δίνετε μόνο 5 λεπτά από το χρόνο σας!'Εθνικη οδος και 60 ειναι εννοιες ασυμβιβαστες......
Ακριβώς. Μετά είμαι εγώ κακός που κράζω τους φλώρους και τους ψοφοδεείς.
-
Δεν ειναι θεμα φλωρων η οχι....
Αλλα δεν μπορουμε μια ζωη να δεχομαστε τις ανωμαλιες τους επειδη ετσι πρεπει......Ειλικρινα τωρα ποιος οδηγος θα μπορεσει να παει με 60 χλμ/ωρα για μια αποσταση 70 χλμ??(γιατι δεν ειναι μονο το αλλα και η υπολοιπη διαδρομη)
Και πατινι να ειχα με πιο πολλα θα πηγαινα....
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Δεν ειναι θεμα φλωρων η οχι....
Αλλα δεν μπορουμε μια ζωη να δεχομαστε τις ανωμαλιες τους επειδη ετσι πρεπει......Ειλικρινα τωρα ποιος οδηγος θα μπορεσει να παει με 60 χλμ/ωρα για μια αποσταση 70 χλμ??(γιατι δεν ειναι μονο το αλλα και η υπολοιπη διαδρομη)
Και πατινι να ειχα με πιο πολλα θα πηγαινα....
Με 60 όχι, το Μαλλιακό με 70-80 τον περνάω, δεξιά εννοείται και με περνάν τα ΚΤΕΛ
Φυσικά θα κάνω και στάση γιατί αλλιώς δεν βγαίνει!
-
Πριν αρχίσει η γνωστή ιστορία, ας μου πει κάποιος για τι απόσταση μιλάμε. Εγώ μιλάω για ~5 χλμ, όχι για 50 και 70. Αν τώρα κάποιος δεν μπορεί να κόψει στα 60-70-80 αλλά πρέπει να το πατήσει μέχρι τα 120 σε δρόμο καρμανιόλα που μόνο κατ'όνομα είναι Εθνική Οδός, τι να πω;
Ακου Ε.Ο. το πέταλο! Στην παραλιακή λεωφόρο πηγαίνω 50 φορές πιο άνετα. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πριν αρχίσει η γνωστή ιστορία, ας μου πει κάποιος για τι απόσταση μιλάμε. Εγώ μιλάω για ~5 χλμ, όχι για 50 και 70. Αν τώρα κάποιος δεν μπορεί να κόψει στα 60-70-80 αλλά πρέπει να το πατήσει μέχρι τα 120 σε δρόμο καρμανιόλα που μόνο κατ'όνομα είναι Εθνική Οδός, τι να πω;
Ακου Ε.Ο. το πέταλο! Στην παραλιακή λεωφόρο πηγαίνω 50 φορές πιο άνετα.Εκεί έχει το ίδιο όριο με τον Μαλλιακό ή και χαμηλότερο (πχ Τροκαντερο 50)
-
'Πιο άνετα', όχι υποχρεωτικά πιο γρήγορα. Όποτε όμως θέλω να το πατήσω, το κάνω με πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια, παρούσης της διαχωριστικής νησίδας και με 4 λωρίδες ανά κατεύθυνση.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
'Πιο άνετα', όχι υποχρεωτικά πιο γρήγορα. Όποτε όμως θέλω να το πατήσω, το κάνω με πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια, παρούσης της διαχωριστικής νησίδας και με 4 λωρίδες ανά κατεύθυνση.Δεν έγραψα πιο γρήγορα. Το όριο όμως είναι το ίδιο, άρα σε κάποιον από τους δύο δρόμους είναι λάθος
-
Όχι απαραίτητα. Η παραλιακή διασχίζει πυκνοκατοικημένη περιοχή κι έχει συχνές διελεύσεις πεζών.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ακου Ε.Ο. το πέταλο! Στην παραλιακή λεωφόρο πηγαίνω 50 φορές πιο άνετα.Εθνική οδός είναι. Δεν είναι διεθνής αυτοκινητόδρομος. Και τεχνικά δεν έχει και τίποτα το επικίνδυνο. Απλώς είναι φορτωμένος ο δρόμος αυτός με πολλή κίνηση συγκεκριμένες ώρες της ημέρας. Πέραν αυτών ΟΥΔΕΝ.
Radar και πού βρίσκονται.