-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Την επομενη φορα εγω προσωπικα θα απειλω με μηνυση για ψευδη καταμηνυση καθως πλεον με δικαστικη αποφαση, ΔΕΝ στοιχειοθετουνται επαρκη στοιχεια αμα το ρανταρ δεν φερει ενδειξη CE ΚΑΙ δεν εχει υποστει προσφατο καλιμπραρισμα, ΑΡΑ ο τροχομπατσος δεν εχει επαρκη στοιχεια ωστε να με κατηγορησει.
στα παραπάνω να ζητήσεις και πιστοποιητικό εκπαίδευσης του οργάνου που χειριζόταν το ραντάρ (ελάχιστοι έχουν κάνει σεμινάρια, οι περισσότεροι στην τύχη )
Άραγε ισχύει το ίδιο και για το φωτογραφικό ραντάρ?
-
Γειά χαρά σε όλους!! Παρα πολύ καλό topic!!!!
Ξέρει κανείς να μου πεί σίγουρα(αν έχει φάει κλήση!!)στη διαδρομή Αθηνών -Λαμίας απο το ύψος της Renault (Αθήνα) μέχρι έξω από τις Λιβανάτες ή Αγιο Κων/νο, που έχει φωτογραφικές κάμερες.Γενικά που μπορείς να το πατησεις λιγουλάκι(120-150)? -
Σήμερα το πρωί με τσίμπησαν στην ευθεία του Αεροδρομίου. Και να πω ότι δεν το ήξερα;
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Σήμερα το πρωί με τσίμπησαν στην ευθεία του Αεροδρομίου. Και να πω ότι δεν το ήξερα;Με πολλά?!!
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Σήμερα το πρωί με τσίμπησαν στην ευθεία του Αεροδρομίου. Και να πω ότι δεν το ήξερα;Ωχ! Με πόσα? (αν είναι μεγάλο το νουμεράκι στείλε PM )
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Σήμερα το πρωί με τσίμπησαν στην ευθεία του Αεροδρομίου. Και να πω ότι δεν το ήξερα;Πού? Πότε? Εγώ τους είδα, στην ευθεία από Κορωπί προς Βούλα ...στις 10.00πμ
-
ευθεια του αεροδρομιου εννοεις εκει στο τελος που ειναι μια ευθεια με εξοδους 'για αναχωρησεις' ¨για πυργο' ¨για αφιξεις' και εχει οριο 80, η στην αλλη ευθεια πολυ πιο πριν, με οριο 120???
-
E.O Αθηνών - Κορίνθου κυκλοφορεί ένα μπλε Octavia της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων με έδρα το Κιάτο το οποίο μετά τα σχετικά παιχνιδάκια με ένα φίλο του έβγαλε μια φωτογραφία εν κινήσει με 160 χλμ.!
Όταν τον σταμάτησε στο parking του πήρε δίπλωμα και πινακίδες (είχε άλλες πέντε μέσα) και θα περιμένει λέει την εκτύπωση της φωτό αποστολή και δικαστήριο......
Το νού σας!!! -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
E.O Αθηνών - Κορίνθου κυκλοφορεί ένα μπλε Octavia της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων με έδρα το Κιάτο το οποίο μετά τα σχετικά παιχνιδάκια **με ένα φίλο του **έβγαλε μια φωτογραφία εν κινήσει με 160 χλμ.!
**Το νού σας!!! **Φυσικά το νου μας. Αν τα κάνει αυτά σε φίλο του ( ), σκέψου τι θα κάνει σ' εμάς.
-
Bloka.gr, τόπος για κάμερες, κτλ.
Πόσοι το χρησιμοποιούν?
-
Τελευταία βλέπω μεγάλη κινητικότητα της αστυνομίας. Σε δρόμους που παλιότερα δεν είχα δεί ούτε ένα περιπολικό, τώρα τυχαίνει να δώ και δύο μαζί. Χθες ήταν τρείς στο δρόμο από Γραμματικό για Βαρνάβα.
Μιλάω για διαδρομές όπως Βαρνάβα, Αγ. Στέφανο, Μαρκόπουλο (Ωρωπού), Διόνυσο, Πεντέλη (αν και στα δύο τελευταία υπήρχε μια σχετική κίνηση παλιότερα πολύ αραιά όμως).
Δεν μπορούμε να απολαύσουμε καμία διαδρομή πια;;; -
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Bloka.gr, τόπος για κάμερες, κτλ.Πόσοι το χρησιμοποιούν?
Συνιστάται ενθέρμως. Επίσης anti-camera.com αν δεν απατώμαι. Συνεισφέρετε πάντα και εκεί τις μαρτυρίες σας, υπάρχει εξαιρετικά χρήσιμο και εύχρηστο format ανάγνωσης και υποβολής μπλόκων ταχύτητας. Άντε, να οργανώνουμε την άμυνά μας ως πολίτες.
-
Τελευταία δύο απογεύματα την στήνουν με 'πιστόλι' στην Θησέως, στην Εκάλη, στο ρεύμα προς Αθήνα! Προσοχή!
-
Η σταθερή κάμερα που είναι λίγο έξω από το Αγρίνιο, στα δεξιά του καρόδρομου όπως πηγαίνουμε προς Αμφιλοχία λειτουργεί;
Jacob
-
Ο χρήστης Jacob έγραψε:
Η σταθερή κάμερα που είναι λίγο έξω από το Αγρίνιο, στα δεξιά του καρόδρομου όπως πηγαίνουμε προς Αμφιλοχία λειτουργεί;Jacob
Πέρασα 21/8 Κυριακή, πολύ πρωί από 'κει, με Valentine 1, προς Αθήνα, και δεν αξιολόγησα κάποια απειλή ως άμεση. Εκτός κι αν παρηλλάχθη (καμουφλαρίσθηκε) μέσα στα πολλά σήματα από πόρτες σούπερ-μάρκετ, και μου έρθει κανένα αναπάντεχο πεσκέσι. Ίδωμεν.
-
Κανενας ντοπιος ακουσε για το περιστατικο με το Octavia που εχει στη κατοχη του ο Νομος Λασιθιου;
Ηταν στημενος λιγο μετα τα συνορα με το Ηρακλειο, κοντα στη διασταυρωση για το Σισσι. Μια μηχανη μεγαλου κυβισμου κατευθυνοταν προς Ηρακλειο και ο αστυνομικος εβαλε το αμαξι καθετα στο δρομο με αποτελεσμα να πεσει πανω του η μηχανη. Σημειωση: ο οδηγος της μηχανης ειχα και τη μικρη του κορη μαζι.
Εγινε μεγαλος σαματάς. Οι εκδοχες ειναι δυο: Το περιπολικο δεν ειδε τη μηχανη και προσπαθησε να κανει στροφή ή για καποιο λογο θελησε να κανει τη μηχανη να σταματησει γιαυτο της εκλεισε το δρομο.
Το καλο ειναι οτι υπηρχαν μονο ελαφριας μορφης τραυματισμοι, ευτυχως η μηχανη δεν ετρεχε.Το αλλο καλο ειναι οτι στο Νομο Λασιθιου δεν υπηρχαν κληεις radar για αρκετες μερες...
-
Για να φρεσκάρει λίγο το θέμα
- Ευθεία Θήβας (ρεύμα προς Αθήνα) με 203 (μας βγήκε ο αθεόφοβος) πάει το δίπλωμα και οι πινακίδες του οδηγού για ένα μήνα
Με 150 θα μας έριχνε μόνο κλήση γιατί είμασταν ευγενικοί - Στην κατηφόρα πριν τα διόδια των Αφιδνών (ρεύμα προς Λαμία) μάλλον τον χτύπησαν τον κύριο με την μαύρη φυμούρα ΒΜW και στα διόδια τον σταμάτησαν!!!!!!
Ευτυχώς γιατί ήμουν προπομπός του μέχρι την στιγμή που αποφάσισα να τον αφήσω και να ρολλάρω με νεκρό από την προηγούμενη ανηφόρα μέχρι τα διόδια!!!!! Που είναι το ραντάρ οεο γα να ξέρουμε?????
- Ευθεία Θήβας (ρεύμα προς Αθήνα) με 203 (μας βγήκε ο αθεόφοβος) πάει το δίπλωμα και οι πινακίδες του οδηγού για ένα μήνα
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Για να φρεσκάρει λίγο το θέμα- Ευθεία Θήβας (ρεύμα προς Αθήνα) με 203 (μας βγήκε ο αθεόφοβος) πάει το δίπλωμα και οι πινακίδες του οδηγού για ένα μήνα
Με 150 θα μας έριχνε μόνο κλήση γιατί είμασταν ευγενικοί - Στην κατηφόρα πριν τα διόδια των Αφιδνών (ρεύμα προς Λαμία) μάλλον τον χτύπησαν τον κύριο με την μαύρη φυμούρα ΒΜW και στα διόδια τον σταμάτησαν!!!!!!
Ευτυχώς γιατί ήμουν προπομπός του μέχρι την στιγμή που αποφάσισα να τον αφήσω και να ρολλάρω με νεκρό από την προηγούμενη ανηφόρα μέχρι τα διόδια!!!!! Που είναι το ραντάρ οεο γα να ξέρουμε?????
σε έχω δει που αναφέρεις συνέχεια αυτό, τι σημαίνει;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Για να φρεσκάρει λίγο το θέμα
σε έχω δει που αναφέρεις συνέχεια αυτό, τι σημαίνει;
Που ναι η γυάλα οέο????
-
Στο τουνελ του Αρτεμησιου εχουν βαλει φωτογραφικες καμερες και μεσα στο τουνελ.Δεν ξερω αν ειναι πραγματικες ή ψευτικες παντως προσεξτε.
Radar και πού βρίσκονται.