-
Τι ημερομηνία έγινε η παράβαση σου στην Α.Ο.;
-
02/09....
05/09 η κληση
04/10 η αποφαση αφαιρεσης διπλώματος... -
Φίλε μου karalisd τα ήθελε κι εσένα ο πωπάκος σου λιγάκι....
Πάντως από τόλμη πας καλά.... μερικοί θα το έλεγαν αλλιώς αλλά γιατί να στεναχωριόμαστε εδώ μέσα...
Όπως σου είπε και το όργανο προσπάθησε λιγάκι να σέβεσαι και κάποια πράματα, είναι και θέμα κοινής λογικής...
Νά΄σαι καλά και για την ενημέρωση. -
Ο χρήστης karalisd έγραψε:
02/09....
05/09 η κληση
04/10 η αποφαση αφαιρεσης διπλώματος...Δηλαδή η κλήση σου ήρθε 3 μήνες μετά από την παράβαση; Και σχεδόν ένα χρόνο μετά σου πήραν το δίπλωμα;
-
αν τα θελα λέει... μεγάλο φάρδος...
Τώρα για την μαραθώνος είναι μεγάλη ιστορία μιας και είναι ενα μείγμα δρόμων. 50 στις κατοικημένες με κάμερες και καλά κάνουν, αλλά όχι και 60-70 στα ανοιχτά κομμάτια της... που είναι καινούργια με φώτα διάζωμα καλή άσφαλτο κτλ κτλ... απλά φαγωθήκαν πολλά λεφτά.. ολες οι λωρίδες επιταχύνσεως γίνανε φανάρια... και αναγκαστικά με τόσα φανάρια δεν μπορεί να μπει όριο 90 που θα ήταν το σωστό... αποτέλεσμα η τροχαία να δείχνει ελαστικότητα (πως να κάνουν και σωστό έλεγχο και από την αγία παρασκευή τα παιδιά...), ο οδηγός να βλέπει την ελαστικότητα και να παίρνει θάρρος και τελικά να πηγαίνει όλη την μαραθώνος τάπα...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
02/09....
05/09 η κληση
04/10 η αποφαση αφαιρεσης διπλώματος...Δηλαδή η κλήση σου ήρθε 3 μήνες μετά από την παράβαση; Και σχεδόν ένα χρόνο μετά σου πήραν το δίπλωμα;
Oh yes!
και νόμιζα πως την είχα γλυτώσει γιατί νομίζω 06/09 ήταν ευρωεκλογές που δίνουν πίσω τα διπλώματα και είχα φανταστεί πως μπήκα σε αυτή την κατηγορία.... οοοοοχι... με θυμήθηκαν 1 χρόνο μετά...
-
αν τα θελα λέει... μεγάλο φάρδος...Τώρα για την μαραθώνος είναι μεγάλη ιστορία μιας και είναι ενα μείγμα δρόμων. 50 στις κατοικημένες με κάμερες και καλά κάνουν, αλλά όχι και 60-70 στα ανοιχτά κομμάτια της... που είναι καινούργια με φώτα διάζωμα καλή άσφαλτο κτλ κτλ... απλά φαγωθήκαν πολλά λεφτά.. ολες οι λωρίδες επιταχύνσεως γίνανε φανάρια... και αναγκαστικά με τόσα φανάρια δεν μπορεί να μπει όριο 90 που θα ήταν το σωστό... αποτέλεσμα η τροχαία να δείχνει ελαστικότητα (πως να κάνουν και σωστό έλεγχο και από την αγία παρασκευή τα παιδιά...), ο οδηγός να βλέπει την ελαστικότητα και να παίρνει θάρρος και τελικά να πηγαίνει όλη την μαραθώνος τάπα...
Αυτό που περιγράφεις, πραγματικά το έχω απορία στην περιφερειακή των Ιωαννίνων. Έχω δοκιμάσει τα πάντα σε αυτό το δρόμο, αλλά ακόμα δεν έχω καταφέρει να βρω το χρονισμό των φαναριών. Έχουν όριο 90 και ταυτοχρόνως φανάρια στις διασταυρώσεις. Ουσιαστικά, αν τηρείς το όριο και πηγαίνεις με 90 επιταχύνοντας χαλαρά (αλλαγές στις 2.500 c/min για ένα μικρομεσαίο, όχι πολύστροφο) πετυχαίνεις πάντα κόκκινο. Αν πηγαίνεις σπάζοντας το αυτοκίνητο, γλυτώνεις ένα φανάρι, αλλά σε πιάνει το επόμενο. Αν πηγαίνεις αργά (
-
Πήραν τηλ φίλο για κλήση από φωτοραντάρ από την κάμερα του Αλεξ Πακ.
Τον χτύπησαν 17-2 και του ρθε 9-4...με 160 πήγαινε ...350 γιούρο και 2μηνο το δίπλωμα.
Δυστηχώς όμως προσφατα μου ήρθε φωτο από ΑΟ 163χλμ νομίζω πριν το τούνελ στο ύψος της εξόδου 5. Ξενέρα γιατι έτρεχα για την δουλειά αλλα οκ... Στο ΑΤ Μαραθώνα πάντως οι κλήσεις από φωτογραφικά ήταν πάρα πολλές....
η λ. Μαραθώνος ανήκει στην Τροχαία της Αγίας Παρασκευής, εκεί πάνε οι κλήσεις.
-
Ναι απλά από τη τροχαία Αγ παρασκευής πάνε στο ΑΤ Μαραθώνα για την επίδοση στους ντόπιους... και η ντάνα ήταν αρκετά μεγάλη...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Δηλαδή η κλήση σου ήρθε 3 μήνες μετά από την παράβαση; Και σχεδόν ένα χρόνο μετά σου πήραν το δίπλωμα;για κλήση για υπερβολική ταχύτητα στην μαραθώνος στις 26/12/2009 δεν έχουν πάρει ακόμα δίπλωμα...
θα το πάρουν όμως...
-
Πάντως μιας που το συζητάμε (και ας είναι λίγο εκτός θέματος), όταν κάποιος μένει σε περιοχή που δεν έχει ΜΜΕ και συνεπώς χωρίς αμάξι δεν μπορεί να εξυπηρετείται, πως δικαιολογείται η αφαίρεση διπλώματος-πινακίδων?
Αν για παράδειγμα έμενα μόνος μου, όχι δουλειά δεν θα μπορούσα να πάω, αλλα ούτε μέχρι το περίπτερο που είναι στα 6 χλμ... Δεν θα έπρεπε να υπάρχει καποια εναλλακτική ποινή πχ διπλασιαμός προστίμου ή κάτι τέτοιο?
-
Την εναλλακτική να μην παρανομήσεις στο συγκεκριμένο τοπικό την ξεχνάμε πάντα ...
-
Πάντως μιας που το συζητάμε (και ας είναι λίγο εκτός θέματος), όταν κάποιος μένει σε περιοχή που δεν έχει **ΜΜΕ **και συνεπώς χωρίς αμάξι δεν μπορεί να εξυπηρετείται, πως δικαιολογείται η αφαίρεση διπλώματος-πινακίδων?Αν για παράδειγμα έμενα μόνος μου, όχι δουλειά δεν θα μπορούσα να πάω, αλλα ούτε μέχρι το περίπτερο που είναι στα 6 χλμ... Δεν θα έπρεπε να υπάρχει καποια εναλλακτική ποινή πχ διπλασιαμός προστίμου ή κάτι τέτοιο?
ΜΜΕ= Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης, δηλαδή εσύ που μένεις και δεν πιάνει η τηλεόραση και αναγκάζεσαι να 'κατέβεις' στο δίπλα μεγαλοχώρι για να δεις τηλεόραση?
ΥΓ:ΜΜΜ = Μέσο Μαζικής Μεταφοράς ήθελες να γράψεις.
ΥΓ2: δεν συμφωνώ με τη λογική σου.Πήγαινε όπου θες, όπως θες χωρίς να παραβείς τον ΚΟΚ.Σε τι περιοχή μένεις που σε αναγκάζει να παρανομείς συνεχώς για να μπορείς απλώς (ας πούμε) να πας στο περίπτερο, να πας για καφέ, να πας σουπερμαρκετ κτλ? -
Επείδη το να μην παρανομήσεις ειναι εκτός ελληνικής πραγματικότητας, και η αφαίρεση στοιχείων κάτι εξαιρετικά εύκολο έλεγα να το συζητήσουμε (χωρίς δόγματα)...
Δεν λέω πως είμαι αναγκασμένος να παρανομώ και ούτε το θέτω ώς δικαιολογία(άλλωστε στην Α.Ο. έτρεχα)... Με παράδειγμα τον εαυτό μου, αναρωτιέμαι πόσο λογικό ειναι η αφαίρεση διπλώματος-πινακίδων να μην έχει εναλλακτική...
Μένω στον σχοινιά. Κοντινότερο περίπτερο 6 χλμ, κοντινότερο super market 8χλμ... Φυσικά υπάρχει το κτελ που θέλει 20 λεπτά περπάτημα μέχρι την στάση και περνάει νομίζω 2 φορές την μέρα, αλλά υπάρχουν και περιοχές που δεν έχουν ούτε αυτό...
ΥΓ: ΜΜΕ, ΜΜΜ, ΜΜΜπλέξαμε τα μπούτια μας...
-
Επείδη το να μην παρανομήσεις ειναι εκτός ελληνικής πραγματικότητας, και η αφαίρεση στοιχείων κάτι εξαιρετικά εύκολο έλεγα να το συζητήσουμε (χωρίς δόγματα)...Δεν λέω πως είμαι αναγκασμένος να παρανομώ και ούτε το θέτω ώς δικαιολογία(άλλωστε στην Α.Ο. έτρεχα)... Με παράδειγμα τον εαυτό μου, αναρωτιέμαι πόσο λογικό ειναι η αφαίρεση διπλώματος-πινακίδων να μην έχει εναλλακτική...
Μένω στον σχοινιά. Κοντινότερο περίπτερο 6 χλμ, κοντινότερο super market 8χλμ... Φυσικά υπάρχει το κτελ που θέλει 20 λεπτά περπάτημα μέχρι την στάση και περνάει νομίζω 2 φορές την μέρα, αλλά υπάρχουν και περιοχές που δεν έχουν ούτε αυτό...
ΥΓ: ΜΜΕ, ΜΜΜ, ΜΜΜπλέξαμε τα μπούτια μας...
Για το ποσο δικαια ή οχι ειναι τα προστιμα υπαρχει το Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.
-
Παιδιά καλησπέρα, προς ενημέρωση σας και αποφυγή κλήσεων! Αυτά είναι τα σημεία που έχει ραντάρ στην Αττική Οδό!!!
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΥΜΗΤΤΟΥ
B 6,2
Προς Δ.Πλακεντιας από Κατεχακη
Πάνω ακριβως από την Μεσογείων, πριν την σήραγγα, πίσω από τις ταμπέλεςΥ 6,9
Από Δ.Πλακεντίας προς Κατεχάκη
Στην μεγάλη σήραγγα(Παναγούλη), 50μ πριν την έξοδο, δεξιάΡ 7,1
Δ.Π.Λ.Υ προς Αεροδρόμιο
Στην σήραγγα πριν τα Γλυκά Νερά , 10μ πριν την έξοδο, δεξιάΧ 6,6
Δ.Π.Λ.Υ προς Κατεχάκη
Πριν την έξοδο ΑΓ.Παρασκευή, πίσω απ τις ταμπέλεςΚ 3,0
Δ.Π.Λ.Υ προς Κατεχάκη
Πριν την τελευταία σήραγγα για έξοδο ΠΑΠΑΓΟΥ, στην στροφή αριστεράΚ 0,6
Δ.Π.Λ.Υ προς Κατεχάκη
Απέναντι ακριβώς από τα Διόδια Κατεχάκης, πίσω απ τις πινακίδεςΜ 3,0
Δ.Π.Λ.Υ προς Ραφήνα
300Μ μετά την έξοδο για αεροδρόμιοΕΛΕΥΣΙΝΑ/ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ
Ε 39,5
Από Αεροδρόμιο προς Ελευσίνα
Στην Γέφυρα των ΣΕΑ ΜεσογείωνΑ 39,5
Από Ελευσίνα προς Αεροδρόμιο
Στην Γέφυρα των ΣΕΑ ΜεσογείωνΕ 9,3
Από Αεροδρόμιο προς Ελευσίνα
200μ μετά τα ΣΕΑ ΑσπροπύργουΑ 15,2
Από Ελευσίνα προς ΑεροδρόμιοΑ 19,4
Από Ελευσίνα προς ΑεροδρόμιοΑπό Αεροδρόμιο προς Ελευσίνα
100μ πριν την σήραγγα της Μαύρης ΩραςΑ 0
Από Ελευσίνα προς Αεροδρόμιο
Στην είσοδο της Α.Ο. μετά την σήραγγα, δεξιάΤο θέμα συγχωνεύθηκε με υπάρχον [mod]
-
σταθερά φωτοραντάρ ή μπλόκα της τροχαίας?
Επιπλέον αν μιλάμε για σταθερά φωτοραντάρ, λειτουργούν όλα?Συγνώμη που ρωτάω αλλά δεν το έκανες σαφές.
-
Σήμερα το πρωί είδα μπλόκα ελέγχου ταχύτητας στα ίδια σημεία που έχω αναφέρει ξανά πριν 10 μέρες.
ΠΑΘΕ (φορά από Αθήνα προς Θεσ/κη) ακριβώς πριν την είσοδο του μεγάλου τούνελ στον Άγιο Κων/νο (νομίζω είναι το 2ο τούνελ στη σειρά) και στο 218 χλμ στην ευθεία αυτοκινητοδρόμου λίγων χλμ αμέσως μετά τη Λαμία. -
Αυτά τα κινητά μπλόκα που αναφέρετε, υπάρχουν στον παρακάτω χάρτη;
-
Ο χρήστης stathis έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα, προς ενημέρωση σας και αποφυγή κλήσεων! Αυτά είναι τα σημεία που έχει ραντάρ στην Αττική Οδό!!!Τα γράμματα και οι αριθμοί τι σημαίνουν;
Radar και πού βρίσκονται.